6.20( TN-A / Homebrew Enabler (HEN

آقا مال من درست شد.البته فکر کنم فقط دو بار امتحان کردم راحت بدون نیاز به vsh restart اومد.این بچ رو "virtuous flame’s patch" انداختم تو hbl<menu ریپلس کردم درست شد.الته فقط دو بار اومده.بقیه شو نمیدونم.امتحان کنید ضرری نداره.فقط با این کار hen مستقیما اجرا میشه

کسی با تو حرف نزد بیخودی سر شاخ نشو دعوا را بیفته
سوال کردن جواب دادم بعدشم اونو گذاشتم که اطلاعات عمومیت زیاد شه بعد تو چجوری با رم میکرو اس دی بازی میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خشاب نداریم واسه سونی
داداش اگه ناراحت شدین ببخشین.در ضمن خشابی نیست. رم تغلیبی بود شکستم از توش micro sd در اومد .اگه ننداخته باشم دور یه سایت اشتراک عکس بدین بزارم

داداش اگه ناراحت شدین ببخشین.در ضمن خشابی نیست. رم تغلیبی بود شکستم از توش micro sd در اومد .اگه ننداخته باشم دور یه سایت اشتراک عکس بدین بزارم

منم شرمنده ام
سوال در مورد رم باید کجا بپرسیم؟؟؟؟؟؟تهرسیم جان!!!!

بچه ها اینطوری که من گرفتم میتونیم یه ورژن fake به psp بدیم با این hen (مثلا به psp بفهمونیم ورژنش 3 هست) . بعد که psp گول خورد میتونیم به راحتی فیروارشو آپدیت کنیم به 5.03 !!!!!!!!!!
در حقیقت downgrade کردیم اما psp فکر میکنه آپگرید هستش !
این یعنی الان psp 6.20 با 5.03 یکی هستش !!!
هوراااااااااااااااااااااااااااااا .... >:d<
من مراحل رو نمیزارم تا خود جناب tahersim رسیدگی کنن ... هرچی باشه حق آب و گل دارن ... :))

پک rtu (پک آماده به همراه همه ی فایهای مورد نیاز) با حجم 100MB برای دانگرید به ورژن 5.03 برای psp های 3000 تو سایت pspgen قرار گرفت (البته فقط HEN جدید رو از طریق hbl اجرا میکنه . باید فیرموار 5 و 5.03 به همراه dumper جدا دانلود شه . این پک همون patapon + save game + new hen هست که از نظر pspgen درست کار میکنه ) ...
http://www.pspgen.com/pack-rtu-6-20-tn-b-telechargement-195734.html
کافیه این پک رو دانلود و داخل مموری psp 3000 بریزید ، مراحل رو که در لینک بالا هست طی کنید (google translator بدرد اینجا میخوره) تا بتونید دانگرید کنید ... من دارم رو psp خودم امتحان میکنم ...
راستی psp go فعلا جواب نمیده . میشه downgrade کرد اما به کمتر 5.7 نمیشه ... چون psp go با فیرمور 5.7 اولین بار عرضه شده . دوستان GO باز محبت کنن زیر 5.7 تست نکنن که بریک شدنش حتمیه ...
دوستان به جای دانلود پک فوق میتونید خودتون فایلهارو کنار هم بزارید . 99% حجم فایل بالا دمو patapon2 هستش . اما من محض اطمینان از همین استفاده کردم ... !

نتیجه رو بزودی تو سایت میزارم ...

آخرین ویرایش:
آقایون از این به بعد هر بحثی در مورد رم تو این تاپیک بشه با برخورد شدید رو به رو می شه
بس کنید دیگه شورش رو در اوردید!)x)x)x

مشکل ram بازی هم به پایان رسید . طبق اخبار واصله با همون Hen خالی که تازه عرضه شده میشه بدون هنگ شدن psp همه ی بازی ها رو اجرا کرد ... :thanks:

وارد iso loader میشه ؟!
خیلی عجیبه ! فرومهای خارجی رو هم خوندم جایی نگفته بودن هیچ بازی اجرا نمیشه ! شما تهران هستی ؟
من بعد از دراوردن رم و ربست کردن vsh میرم تو ایزو لودر ولی وقتی یکی بازی اجرا میکنم صفحه سیاه میشه باید باتری رو در بیارم تا کلا خاموش شه وگرنه همونجور میمونه.

تا صبح بیدار موندنم نتیجه داد و 2 تا psp-3000 رو با موفقیت به 5.03 downgrade کردم ... :))
مطمئن باشید این روش برای 3000 جواب میده و مدل های قبلی هم که مشکلی ندارن ...
چون مطالب هیچ کجا بغیر از pspgen تاحالا درج نشده و لینک فایلها تو pspgen هست ، تا زمانی که سایت دیگه آموزش رو بزاره صبر کنید که از روی اون سایت لینکا براتون گذاشته بشه ...
واقعا نمیدونید انجامش تا چه حد راحته . دست tn , wololo و بقیه دست اندر کارا درد نکنه ...
سوالی هم بود در خدمتم ...

آخرین ویرایش:
من بعد از دراوردن رم و ربست کردن vsh میرم تو ایزو لودر ولی وقتی یکی بازی اجرا میکنم صفحه سیاه میشه باید باتری رو در بیارم تا کلا خاموش شه وگرنه همونجور میمونه.

دیگه نه جای بحث هستش نه ناراحتی دوست من ... راحت downgrade کن به 5.03 و تموم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or