6.20( TN-A / Homebrew Enabler (HEN

ای بابا باید بازم رم رو در بیارم.ایندفعه فکر میکنم از باطری باشه.وقتی باطری فول باشه نیاز به vsh restart نیست.البته خودم هم نمیدونم!!!.ایندیگه چه جور باگی هستش.؟!کسی خبر نداره ورژن جدیدی از برنامه ها رو کی میدن؟

چند بار می پرسی رفیق:d
شما دوتا فایل رو دانلود کردید؟!
اگر آره
EBOOT.PBP رو توی روت مموری بریزید
بعد new_psardumper را داخل پوشه PSP>GAME قرار دهید و از PSP اجراش کنید!
اول دکمه مربع رو بزنید و بعدش که کارش تموم شد X رو بزنید!
بعد پی اس پی رو به رایانه وصل کنید!و یه پوشه به نام! F0 درست می شه فایل مورد نظرتون اونجاست
مشکلی بود;)
بعد از UNZIP فولدر psardumper500_3000_too بغیر از فولدر new_psardumperپوشه ای نه نام src بدست میاد اونو کجا بریزیم ؟با این کارمشکل بازی هایی رو که انجام نمی شه حل میشه؟

آخرین ویرایش:
به شرایط مختلف بستگی داره .مثلا فکر کنم با رم اوریجینال درست حسابی اجرا نمیشه.یا اگه باطری فول باشه نمیخواد رم رو در بیاری.ولی ممکنه بعضی موقع ها خود به خود به راحتی اجرا بشه.من قبلاا رم تغلبی داشتم با اون خیلی راحت بازی میکردم متاسفانه سوخت و منم یه رم اوریجینال گرفتم.؟حالا دوست عزیز شما راحت بازی gow رو بازی میکنید؟

به شرایط مختلف بستگی داره .مثلا فکر کنم با رم اوریجینال درست حسابی اجرا نمیشه.یا اگه باطری فول باشه نمیخواد رم رو در بیاری.ولی ممکنه بعضی موقع ها خود به خود به راحتی اجرا بشه.من قبلاا رم تغلبی داشتم با اون خیلی راحت بازی میکردم متاسفانه سوخت و منم یه رم اوریجینال گرفتم.؟حالا دوست عزیز شما راحت بازی gow رو بازی میکنید؟
بله عزیز دارم تمومش میکنم.:)اتفاقا رم من اورجیناله.هر بار با هر شرایط باتری برنامه رو اجرا کردم مشکلی پیش نیامد

بله عزیز دارم تمومش میکنم.:)اتفاقا رم من اورجیناله.هر بار با هر شرایط باتری برنامه رو اجرا کردم مشکلی پیش نیامد
حیف منم با رم قبلی مشکل نداشتم.دوست عزیز میشه شما فایل ها تو به غیر از دموی بازی پتپون یه آپلود کنی ما هم دانلود کنیم.شاید فایل های من ایراد داره :(:-s:((
در ضمن خیلی به باطری بستگی داره .اگه 20 در صد از باطری بمونه دیگه هیچ بازی بالا نمیاد.این دیگه چجور باگیه.؟!!!!!!!!!!

یه سوالی داشتم این فریمور که اینقد مشکل داره چرا باید ازش استفاده کنیم
مگه همین فریمور 5.5 چشه همه بازی هارو هم اجرا میکنه
ممنون میشم جوابمو بدید؟؟؟؟
psp من 2000 هست و کپی خور دایم
چه تغیراتی هست که همه دنبال این فریمورند مگه فرق میکنه؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
خوب دوست من
شما می تونی دستگاهتو راحت اپدیت کنی
من که psp 3000 دارم چه جوری بازی کنم :-s:((
این فریم ور بیشتر با دستگاه های ما سازگاری داره تا شما:)
تو که با خیال راحت داری بازی می زنی به بدن حالشم می بری :d

خوب همه که این فرمیور رو ندارن.بعضی ها اشتباهی اومدن آپدیت کردن بعضی ها هم از اول همین فریمور رو دستگاهشون نصب بوده در مدل 3000 هم نمیشه downgrade کنی.تا اونجایی که من میدنم نمیشه همه بازی ها رو مثل god of war ghost of sparta رو این فریمور بازی کرد!!!البته تا اونجایی که من میدونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or