اقا god of war و دانته رو ریختم تو فولدر iso اما اجرا نمیشه میپره بیرون.....چیکار کنم؟؟؟؟ راستی برنامه یا تم و چیزمیزای بدردبخور واسه این fw هست؟؟؟؟؟ راستی فیرمور من comic رو نیاورده چیکارکنم؟؟؟
taherismعزیز اول به خاطره اینکه نمیذاری تاپیک psp بخوابه خیلی ممنونی دارنگان پی اس پی کپی خور دائم:
از انجایی که فریم ویر 5.50 GEN D3 تا فریم ویر 9.90 را ساپورت می کند در هنگام ورود به فریم ویر 6.20 با ارور مواجه می شویم پس:
ابتدا فایل های زیر را دانلود کنیدکسانی که فایل های آپدیت به 5.50 GEN D3 را دارن نیازی به دانلود ندارن!)
لینک دانلود!
سپس همه فایل ها را به قسمت روت مموری اضافه کنید
سپس از طریق قسمت GAME برنامه رو اجرا کنید!
حالا گزینه ی flash install ofw 5.50 را انتخاب کنید و بعد از پایان مموری رو فرمت کنید(فایل های آپدیت قبلی رو پاک کنید کفایت می کنه!)
حالا با خیال راحت به 6.20 آپدیت کنید!
تشکر از تاپیک...
من متوجه نشدم :
1. این copy و paste ها که توضیح دادید باید روی memory خود psp انجام بشه یا روی memory که بش وصل میکنیم(M2)؟
2. منظورتون چیه از قسمت اول که گفتید از Psp آبدیت کنید؟ من اون فایل رو ریختم روی memory خود Psp توی قسمت PSP>game اما بعدش رفتم با خود PSp روش Ok میکنم اما میگه file coropted>>>؟؟؟؟
درضمن PSp من آبدیت 6.31 روش نصبه.....psp go
یادت نره ما همچنان منتظریم زود ترتیبشو بدهCXMB برای این ورژن اومده فردا آموزش می دم!
فردا باید برم دانشگاه)x
فریمور 6.31 اصلا هک میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینطور که بوش میاد نمی ارزه به این FW اب کرد هم اینطور که دوستان میگن ایراد داره تو اجرای بازیها هم دردسر داره نصب کردنش.
از 6.20 نسخه بهتری میاد؟؟؟