6 دلیلی که امکان دارد Darksiders II بهترین بازی Action - Adventure سال شود

ببین روشن سازی کن ببین این شلوغ که میگی جریانش چیه؟ نهایت ادمی که توی DS2 بریزه سرت 8 نفره.
توی AC1 تو یکی از شهرها یارو میباستی بکشی شدن 40-50 نفر. الان به نظرت کدوم شلوغه؟
مفهوم؟:-/ مفهومش کمتره؟ اینو دقیقا برای من شفاف سازی کن. پس طبق فرمایشات شما DMC4 میشه خدای بی مفهوم بودن با اون گیم پلیش در حالیکه هممون میدونیم این طور نیست و بهترین گیم پلی رو توی مبارزات DMC داره چون انعطاف پذیره و چون میتونی کمبوی مربوط به خودتو بسازی و کمبوی از پیش تعیین شده نداره.
گیم پلی AC خطیه و از اول تا آخر بازی ذره ای تغییر نمیکنه. میتونی منکر بشی؟ گوشم به توئه.
ببین داداش

وقتی 8 تا از اینا میپرن سرت آدم نمیفهمیه داره چیکار میکنه.

مفهوم هم منظورم اینه که DS2 تو یک مرحله میکشی میری جلو هی خسته کننده میشه ولی DS I بنظرم این طوری نبود

سری بازی های AC بیشتر به خاطر شخصیت پردازی و داستان مورد استقبال گیمر ها قرار میگیره..اما در بخش مبارزات به شدت اسونه..و سازندگان این سری سعی میکنند با اضافه کردن حرکت های نمایشی گیمر ها رو مشتاق کنند..

پس با اطمینان میشه گفت که در بخش مبارزات DS یک سرو گردن بالاتره

سری بازی های AC بیشتر به خاطر شخصیت پردازی و داستان مورد استقبال گیمر ها قرار میگیره..اما در بخش مبارزات به شدت اسونه..و سازندگان این سری سعی میکنند با اضافه کردن حرکت های نمایشی گیمر ها رو مشتاق کنند..

پس با اطمینان میشه گفت که در بخش مبارزات DS یک سرو گردن بالاتره
من که فکر میکنم توی Revelations اونقدرا هم آسون نبود
اگه 10-20 تا از اون یارو هایی که تفنگ داشتن میپریدن سرت راحت میمردی

در کل آسون هست ولی از نظر من مبارزات AC جذابیتش خیلی بیشتره

---------- نوشته در 03:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:07 PM ارسال شده بود ----------

http://forum.bazicenter.com/thread67560/page2/

ببین داداش

وقتی 8 تا از اینا میپرن سرت آدم نمیفهمیه داره چیکار میکنه.

مفهوم هم منظورم اینه که DS2 تو یک مرحله میکشی میری جلو هی خسته کننده میشه ولی DS I بنظرم این طوری نبود
من حاظرم قسم بخورم که DS2 رو زیاد بازی نکردی!
برادر من ... گیمپلی خود بازی بدون هیچ ماموریت فرعی حداقل 30 ساعته!
تازه 10 ساعت اول بازی رو تموم کنی با چالش مواجه میشی ...
در ضمن، این یکنواخت بودن واقعا، واقعا خیلی خیلی برای من سواله ...
خودم به شخصه کمتر بازی رو دیدم که به این شدت متنوع باشه. چه از لحاظ گیمپلی، چه روند و چه داستان ... یعنی تا تهش هم که بری همیشه یه چیزی برای رو کردن داشتن ...
اگرم خدایی بازی کردی و میای متعصبانه حرف میزنی من هیچ جوابی ندارم برای شما!

من حاظرم قسم بخورم که DS2 رو زیاد بازی نکردی!
برادر من ... گیمپلی خود بازی بدون هیچ ماموریت فرعی حداقل 30 ساعته!
تازه 10 ساعت اول بازی رو تموم کنی با چالش مواجه میشی ...
در ضمن، این یکنواخت بودن واقعا، واقعا خیلی خیلی برای من سواله ...
خودم به شخصه کمتر بازی رو دیدم که به این شدت متنوع باشه. چه از لحاظ گیمپلی، چه روند و چه داستان ... یعنی تا تهش هم که بری همیشه یه چیزی برای رو کردن داشتن ...
اگرم خدایی بازی کردی و میای متعصبانه حرف میزنی من هیچ جوابی ندارم برای شما!
درسته من 30 ساعت بازی نکردم ولی کمم بازی نکردم !
ولی نمیدونم چرا وقتی DS I بازی میکردم هم با Boss هاش بیشتر کیف میکردم هم با شخصیتش هم با مراحلش
اما این خیلی یک جوریه اصلا فایتینگشو دوست ندارم چون دیگه خیلی میخواستن اکشنش کنن خیلی شلوغ پلوغش کردن در کل نمیگم بازیش بده ولی DS I یک چیز دیگه ای
از همه نظر بهتر بود

بازی خیلی خوبی بود, با دلایل ذکر شده هم موافقم البته به جز "داستان عمیقتر". به نظرم داستان شماره دوم بیش از حد خطی و یکنواخت بود (برو فلان جا سه تا سنگ,روح و... رو پیدا کن برگرد و ادامه ماجرا رو ببین!).
به لحاظ گرافیک فنی هم آنچنان نمایش خیره کننده ای نداشت.
در مجموع تا وقتی AC III منتشر نشده زوده لقب بهترین اکشن ادونچر سال بهش داده بشه

از بازیش خوشم اومد

---------- نوشته در 09:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:10 PM ارسال شده بود ----------

راستی ممنون از مقالت

---------- نوشته در 09:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:11 PM ارسال شده بود ----------

راستی ممنون از مقالت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or