بازی که از نظر من %100 از AC سرهخیلی خب!
مثلا اگه بخوایم با بازی Batman arkham city یا Assassin's creed revelations این بازی رو مقایسه کنیم که پارسال نامزد بهترین اکشن ادونچر بودن و بتمن هم برنده شد این بازی در مقابل اینا هیچی نیست
دلیلشم سیستم فایتینگشه اصلا شما میتونی سیستم فایتینگ عالی Batman و AC رو با این بازی مقایسه کنی؟!؟!؟
اصلا فایتنگش یک درصد هم جذابیت Batman - AC رو نداره به هیچ وجه
فقط خوبی بازیش اینه که ماجراجوییه خوبیه و مپ های خیلی بزرگی داره
اصلا به قیافش میخوره همچین بازیی بهترین بازی اکشن ادونچر بشه؟؟ اگه شد منو ban for ever کنید
این نظر شماست!بازی که از نظر من %100 از AC سره
ولی به خاطر باگهای بیش از حدی که داره من بعید می دونم بتونه یه همچین عنوانی رو به خودش اختصاص بده
ممنون مجید جون .. دلایلتون خیلی موجهه!این نظر شماست!
من بازی و گرفتم چند مرحله رفتم بعد چند روز رفتم اسلیپینگ داگز گرفتم دیگه الان وقتی فایتینگ این دوتا رو با هم مقایسه میکنم میبینم اصلا هیچیه در مقابل اسلیپینگ داگز الان 3 روزه بازی رو اجرا نکردم چون واقعا اسلیپینگ داگز خیلی جذابیتش بالاتره توی فایتینگ
AC هم 1000 برابر این بازی طرفدار داره و به نظر من خیلی فایتینگ بازی خسته کنندس جوری که وقتی آدم سلاحشو تغیر میده هیچ تغیری بین این سلاح با سلاح قبلی نمیبینه فقط Damage دشمن بالاتر میره همین!
یک دلیل دیگه هم که باعث میشه بهترین اکشن ادونچر سال نشه اینه که بازی بزرگی مثل Assassins creed III امسال منتشر میشه و اگه تکراری هم باشه مثل revelation مطمئن باشید نمیزاره این بازی با اون گرافیک در پیتش بشه بهترین اکشن ادونچر
دوست عزیز این هم نظر شماست ! سعی نکن حکم صادر کنی در مورد بازی - نظر M.Wolfman هم کاملا محترمه و هر عقیده ای که دلش بخواد میتونه داشته باشه جایزه ی بهترین اکشن ادونچر سال رو هم به میزان هوادار نمیدن و اصلا جز پارامترش نیستاین نظر شماست! من بازی و گرفتم چند مرحله رفتم بعد چند روز رفتم اسلیپینگ داگز گرفتم دیگه الان وقتی فایتینگ این دوتا رو با هم مقایسه میکنم میبینم اصلا هیچیه در مقابل اسلیپینگ داگز الان 3 روزه بازی رو اجرا نکردم چون واقعا اسلیپینگ داگز خیلی جذابیتش بالاتره توی فایتینگ AC هم 1000 برابر این بازی طرفدار داره و به نظر من خیلی فایتینگ بازی خسته کنندس جوری که وقتی آدم سلاحشو تغیر میده هیچ تغیری بین این سلاح با سلاح قبلی نمیبینه فقط Damage دشمن بالاتر میره همین! یک دلیل دیگه هم که باعث میشه بهترین اکشن ادونچر سال نشه اینه که بازی بزرگی مثل Assassins creed III امسال منتشر میشه و اگه تکراری هم باشه مثل revelation مطمئن باشید نمیزاره این بازی با اون گرافیک در پیتش بشه بهترین اکشن ادونچر
دوست عزیز این هم نظر شماست ! سعی نکن حکم صادر کنی در مورد بازی - نظر M.Wolfman هم کاملا محترمه و هر عقیده ای که دلش بخواد میتونه داشته باشه جایزه ی بهترین اکشن ادونچر سال رو هم به میزان هوادار نمیدن و اصلا جز پارامترش نیست
دیگه این روزا تمامی نظرات از سوی فن بازی نشات میگیره. چه ایشون و چه کسه دیگه ای!
فکر کردی چه چیزی باعث افزایش طرفداران یک بازی میشه؟؟دوست عزیز این هم نظر شماست ! سعی نکن حکم صادر کنی در مورد بازی - نظر M.Wolfman هم کاملا محترمه و هر عقیده ای که دلش بخواد میتونه داشته باشه جایزه ی بهترین اکشن ادونچر سال رو هم به میزان هوادار نمیدن و اصلا جز پارامترش نیست
فکر کردی چه چیزی باعث افزایش طرفداران یک بازی میشه؟؟
قشنگی بازی - تنوع - هیجان - زیبایی!
و وقتی بازیی این خصوصیات رو داشته باشه طرفداراش زیاد میشه و دلیل زیاد شدن طرفداران AC بخاطر جذابیت بالا بازی هست!
ولی darksiders 2 چیزی برای گفتن نداره
فایتینگ خیلی بی هیجان و کپی برداری شده بصورت خیلی زشت از روی Prince of persia البته نسخه اول بازی خیلی بهتر بود. هم خود بازی هم فایتینگش
کلا بازیش چیزی واسه گفتن نداره چون کپی برداری از روی Prince of persia هست و هیچ وقتم جذابیت اون بازی رو نداره.
حالا صبر کنید میبینید چی اکشن ادونچر سال میشه!
من که میگم به احتمال زیاد AC III
اصلا ما چرا داریم بحث میکنیم؟؟!؟؟!این بازی هم طرفدارای خاص خودشو داره و همه چیش بیسته فقط گرافیکش یه کم مشکل داره که اونم بعضی ها خوششون میاد تازه - منظور من هم همون میزان طرفدار هست که میگی و اصلا دخلی به پارامترای جایزه دادن نداره
دوست عزیز من اصلا طرفدار هیچکدوم از این دو بازی نیستم یعنی میتونم بگم از هر دوشون خوشم میاد ولی نه در حد فن بازی - رفتارت با کسی که نظر میدرو میگم و واسش دلیل میاری که نظرش غلطه !!! اونم میتونه هزار تا دلیل بیاره که نظر تو غلطه - ذات کار ایراد داره نه اینکه کدوم بازی بهتره
الان مثلا Revelation سد راه Batman Arkham City شد؟ یا جلوش خیطی بالا آورد؟یک دلیل دیگه هم که باعث میشه بهترین اکشن ادونچر سال نشه اینه که بازی بزرگی مثل Assassins creed III امسال منتشر میشه و اگه تکراری هم باشه مثل revelation مطمئن باشید نمیزاره این بازی با اون گرافیک در پیتش بشه بهترین اکشن ادونچر
فایتینگ کپی برداری شده؟ این Sleeping Dogs-ی که طرفداریش میکنی احیانا فایتینگش شباهت به یه بازی که پارسال بهترین Action-Adventure شد نمیده؟ به نظرت کپی برداری و تقلید کورکورانه ازش نیست؟فایتینگ خیلی بی هیجان و کپی برداری شده بصورت خیلی زشت از روی Prince of persia البته نسخه اول بازی خیلی بهتر بود. هم خود بازی هم فایتینگش
من اومدم بحثو خاتمه بدم تو اومدی شروع کردیش؟!؟!؟الان مثلا Revelation سد راه Batman Arkham City شد؟ یا جلوش خیطی بالا آورد؟
فایتینگ کپی برداری شده؟ این Sleeping Dogs-ی که طرفداریش میکنی احیانا فایتینگش شباهت به یه بازی که پارسال بهترین Action-Adventure شد نمیده؟ به نظرت کپی برداری و تقلید کورکورانه ازش نیست؟
این AC که بازم طرفداریش میکنی خودش روی پرنس اسکی نرفته؟ منشا ساخت AC چی بوده؟ AC در اصل قرار بود چی باشه؟ مبارزاتش نصف مبارزات پرنس 2 و 3 هم نمیشه و ارزش نداره.
بعد از اونم حرف از مبارزه زدی. ببینم به نظرت AC مبارزه داره؟ اینکه راست کلیک رو بگیری و وقتی دشمن حمله کرد چپ کلیک رو بزنی و یه ارتش رو ناکار کنی الان میشه مبارزه؟ کمبو میزنه آیا؟ حرف از خسته کننده زدی، الان ترکیب دوتا اسلحه و کمبو زدن توی DS 2 میشه خسته کننده ولی حرکات خطی و از پیش تعیین شده و نداشتن کمبو توی AC میشه جذاب؟ متنوع؟؟ کم مونده بگی مبارزات AC از DMC هم بهتره
اینقدر با قاطعیت حرف نزن چون ممکنه بعدا نتونی حرفاتو انکار کنی
نه عزیز حرفتو میزنی و فکت صادر میکنی و بقیه وایسن نگاه کنن؟من اومدم بحثو خاتمه بدم تو اومدی شروع کردیش؟!؟!؟
تو مبارزات الکی Prince رو با AC مقایسه میکنی البته بازم هرچی بود از DS بهتر بود ولی بازم AC خیلی جذابیتش بالا تره
من به سادگی و غیر سادگیش کاری ندارم شاید AC خیلی ساده بشه یک ارتش رو زد ولی هرچی باشه جذابیتش از DS 2 بیشتره که این همه طرفدار داره! و من کسایی رو که گیمر نیستن و اصلا بازی نمکنن رو دیدم که از این بازی خوششون اومده مخصوصا از فایتینگش
حالا تو VGA میبینیم کی Best action adventure میشه! من یقین دارم عمرا DS 2 نمیشه. حالا میبینیم
خواهشا بحث و ادامه نده بزار بعد VGA کل کل میکنیم
آقا من کم آوردم اصلا Ds بهترین بازیه بهترین بازی سال هم میشهنه عزیز حرفتو میزنی و فکت صادر میکنی و بقیه وایسن نگاه کنن؟
پست قبلیمو خوندی؟ یا دوباره اومدی بگی AC بهتره؟ مدرکت رو روکن ببینم AC چی داره تو مبارزاتش؟
ببینم تعریف تو از مبارزه چیه؟ به نظر تو جذابیت مبارزات AC از چه لحاظ بهتر از DS هست؟ توی این نوع مبارزات اونی برتری داره که انعطاف بیشتری داشته باشه که نمونه های DMC و Bayonetta بهترین گیم پلی رو دارن. الان مبارزات خشک و یکنواخت و بی تنوع AC که میتونی با همون دوتا کلید بازی رو به پایان برسونی، انعطاف پذیره؟ DS 2 مجبوری برای هر دشمن و هر باس یه روش مبارزه در نظر بگیری.
تو تریلر AC3 که تو برفا بود دقیقا همون روش دوتا کلید رو اومدن ظاهرشو عوض کردن و 4تا کشتن جدید هم که توی هر قسمت اضافه شده رو هم باهاش مخلوط کردن.
از اون طرف هم میگی مبارزات الکی Prince! الان من تو واقعیت مبارزات AC موندم. تو تریلر ضایع تر از این وجود نداره که 40 تا تفنگدار دورت باشن و منتظر باشن نوبتشون برسه که دونه دونه بکشیشون. اون وقت مثل - عذر میخوام - بز وایسادن و رفیقشون رو نگاه میکنن که داره کشته میشه حالا جالب اینجاست تفنگ هم دارن. من حیرونم چرا این بازی قوانین نسبیت و نیوتون و ........ رو نقض میکنه.
لااقل اونا تخیلی هستن و به مقتضای تخیلی بودنشون هر کاری که انجام بدن رو میشه بپذیریم ولی AC که واقعیه چرا همچین خیطی بالا میاره؟ یا شایدم دلت خوشه که بعدا احساس خود خفن پنداری داشته باشی که یه لشکر رو طی
30 ثانیه ناک اوت کردی.
باز لااقل DS2 دشمنا همه با هم حمله میکنن و همچین رسوایی وجود نداره.
پ.ن: پستمو خوب و با دقت بخون و حرفاتو تکرار نکن. با مدرک بیا حرف بزن.
پ.ن 2: من برام ذره ای اهمیت نداره کدوم بهترین میشه. هر دوتاشونم بسیار دوست دارم و بازیشون هم میکنم. فقط خواستم بقیه اشتباه برداشت نکن که مبارزت AC بیشتر شبیه جکه تا واقعیت.
پ.ن 3: تشریفتون رو بیارین اینجا، کارگردان محبوبتون نظر دادن. نظاتو بچه ها که ضمیمه تاپیک هست رو هم حتما مطالعه کنین تا قشنگ روح و روانتون پاک بشه