6 دلیلی که امکان دارد Darksiders II بهترین بازی Action - Adventure سال شود

مبارزاتش که فوق الاده بود.
چه فن هایی میزد!!!!!!!!!!!
روزی 10 بار نگاه میکنم.با نگاه کردنشم حال میکنم!!!!!!!!!!

---------- نوشته در 04:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:58 PM ارسال شده بود ----------

اون اساسین های قبلی بود.
تو مجله ی بازی رایانه نوشته بود،مبارزاتش کلا عوض شده.
وایسا بازی بیاد بعدا حالتو میپرسم!!!!!!!!

---------- نوشته در 05:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:59 PM ارسال شده بود ----------

دارک سایدر هم بازی خوبیه.
ولی گرافیکشو دوست ندارم!!!!!!!!

مبارزاتش که فوق الاده بود.
چه فن هایی میزد!!!!!!!!!!!
روزی 10 بار نگاه میکنم.با نگاه کردنشم حال میکنم!!!!!!!!!!

---------- نوشته در 04:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:58 PM ارسال شده بود ----------

وایسا بازی بیاد بعدا حالتو میپرسم!!!!!!!!

منظور من رو متوجه نشدی شما
ما اینجا داریم فایتیگ بازی رو مقایسه میکنیم
این بازی اصلا هیچگونه چالشی نداره واسه نبرداش فقط یه سری حرکات زیباس که با چند کلیک انجام میشه و باعث میشه خوشحال بشی:d

منظور من رو متوجه نشدی شما
ما اینجا داریم فایتیگ بازی رو مقایسه میکنیم
این بازی اصلا هیچگونه چالشی نداره واسه نبرداش فقط یه سری حرکات زیباس که با چند کلیک انجام میشه و باعث میشه خوشحال بشی:d
ولی شما منظور منو متوجه نشدین.
من اساسین 3 رو گفتم که تو تریلر مبارزاتش رو دیده بودم.اونو گفتم فوق الاده بود!!!!

کلا امکان نداره تو این انجمن راجع به یه موضوعی تاپیک زده بشه و بحث ها منحرف نشه!
خوب مارم مجبور می کنین که منحرف شیم ... :دی
من از خدامه مبارزات AC3 سخت تر و چالش برانگیزتر بشه ولی واقعا، واقعا چیزی که ما الان دیدیم از تمام تریلرهای پخش شده این بازی اونی نبوده که انتظار داشتیم و خیلی خیلی آسون و غیر واقعی می زنه!
مخصوصا این که سلاح گرم هم تو بازی فراوونه و احتمال ضربه دیدن بسیار بالا میره!
توی تریلرها ما دیدیم که کانر داره سربازا رو درو می کنه و سربازان رشید هم با یه تفنگ در دست مثل پشم وایستادن تا رفیقشون کشته شه و حمله نویی رو آغاز نمایند!
ولی باز امیدوارم من اشتباه کرده باشم ...

ولی شما منظور منو متوجه نشدین.
من اساسین 3 رو گفتم که تو تریلر مبارزاتش رو دیده بودم.اونو گفتم فوق الاده بود!!!!
من دقیقا AC3 منظورم بود.ببین میلاد جان اینکه فوق العادس به نظر شما فقط یه خاطر حرکات و تکنیکایی که واسه زیباتر شدن بازی هست.مگه نه هیچ فرقی با نسخه های قبلیش نداره.شما حتی حق انتخاب اینو نداری که به چه شیوه ای حریفتو شکست بدی
این حرکات به قول شما زیبا و فوق العاده دست شما نیست

کلا امکان نداره تو این انجمن راجع به یه موضوعی تاپیک زده بشه و بحث ها منحرف نشه!
من از خدامه مبارزات AC3 سخت تر و چالش برانگیزتر بشه ولی واقعا، واقعا چیزی که ما الان دیدیم از تمام تریلرهای پخش شده این بازی اونی نبوده که انتظار داشتیم و خیلی خیلی آسون و غیر واقعی می زنه!
توی تریلرها ما دیدیم که کانر داره سربازا رو درو می کنه و سربازان رشید هم با یه تفنگ در دست مثل پشم وایستادن تا رفیقشون کشته شه و حمله نویی رو آغاز نمایند!
من هم امیدوارم!!!

اصلا ما چرا داریم بحث میکنیم؟؟!؟؟!

قرارمون VGA 2012
:دی

شرط چند؟؟؟:دی

داداش من، من طرفدار هیچکدومشون نیستم معلومه چی میگی؟ :دی اصلا نخوندی پیاممو :دی

---------- نوشته در 04:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:27 PM ارسال شده بود ----------

سری آساسینز کرید به خاطر آسون بودن مبارزات و جذاب بودنشه که معروفه و هوادار داره ، البته فایتینگش توی نسخه اخری که اومد خیلیم کشکی نبود و یکم چالش داشت

---------- نوشته در 04:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:31 PM ارسال شده بود ----------

بله بایدم اینو بگی. کمبو زدن یه تنوع غیر قابل انکاره که سری AC ازش بی بهره هست. دوتا کلید کشتن واقعا تنوع بزرگی حساب میشه

دوست عزیز نظرا کاملا شخصی هست و نمیتونی به همه نظرتو القا کنی که - هر کسی نظری داره و از چیزی خوشش میاد - یکی گاد آف وار رو بهترین بازی سال میدونه یکی هم کچل بی خاصیت - به هیچ کس نمیشه ایراد گرفت چون هر کسی سلیقه و علایقی داره که حالا ممکنه تو اون بازی بوده باشه یا وجود نداشته باشه ...

اینجا بحث سلیغه هاست
شما هم عمرا بتونی AC رو زیر سوال ببری البته آسون هست ولی نقص های DS خیلی بیشتره در کل به غیر از فایتینگش
معلوم هست چرا همه چیو به هم میبافی؟ یه پست از من بیار که گفته باشم AC بازی بدیه واونو زیر سوال برده باشم. تنها بخش بازی که زیر سواله همون مبارزات فوق العاده آسونه بدون ذره ای چالششه. من توی مقایسه مبارزات گفتم DS به فلان دلایل بهتره و AC نتونسته تو این زمینه خوب باشه که خب در مقابل جوابی دریافت نکردم.
الان هم در بقیه زمینه ها رو با مدرک ثابت کن چرا برتره.
دوست عزیز نظرا کاملا شخصی هست و نمیتونی به همه نظرتو القا کنی که - هر کسی نظری داره و از چیزی خوشش میاد - یکی گاد آف وار رو بهترین بازی سال میدونه یکی هم کچل بی خاصیت - به هیچ کس نمیشه ایراد گرفت چون هر کسی سلیقه و علایقی داره که حالا ممکنه تو اون بازی بوده باشه یا وجود نداشته باشه ...
ببین نظر شخصی فرق داره. اینی که من گفتم، با مدرک اومدم گفتم مبارزات AC آسونه و در واقعا کار خاصی نباید انجام بدی. چیزی که واضحه. ولی بعد از اون نظر شخصیه که آیا تو از این سیستم مبارزه خوشت بیاد یا نه. اونو من نمیتونم تغییرش بدم.

Mesle in ke shoma as bazi haye Tekrar I kheili khoshetoon miad
man yeki as asheghane AC boodam
vali Vaghean be Nazaret revelation arzeshe baz kardano dasht?
kheili nesbat be brotherhood pas raft karde bood
ACIII خیلی فرق داره با نسخه های قبلی. هم از نظر وسعت بازی و حجم نیروی انسانی که برای ساخت اون گذاشته شده و هم مدت زمان گیم پلی و کلا همه چی.
dar zemn farsi benevis

آخرین ویرایش:
معلوم هست چرا همه چیو به هم میبافی؟ یه پست از من بیار که گفته باشم AC بازی بدیه واونو زیر سوال برده باشم. تنها بخش بازی که زیر سواله همون مبارزات فوق العاده آسونه بدون ذره ای چالششه. من توی مقایسه مبارزات گفتم DS به فلان دلایل بهتره و AC نتونسته تو این زمینه خوب باشه که خب در مقابل جوابی دریافت نکردم.
الان هم در بقیه زمینه ها رو با مدرک ثابت کن چرا برتره.

ببین نظر شخصی فرق داره. اینی که من گفتم، با مدرک اومدم گفتم مبارزات AC آسونه و در واقعا کار خاصی نباید انجام بدی. چیزی که واضحه. ولی بعد از اون نظر شخصیه که آیا تو از این سیستم مبارزه خوشت بیاد یا نه. اونو من نمیتونم تغییرش بدم.
منم تایید کردم AC خیلی سادس ولی نمیشه گفت فایتینگ DS بهتر از AC هست
این فقط یک نظر شخصیه

من خودم به شخصه Darksiders I رو خیلی بیشتر از این دوست داشتم این خیلی دیگه مسخرش کردن فرت فرت باید بزنی اصلا خوب نیست اینطوری شلوغ پلوغ

من اگه بخوام AC رو با DS مقایسه کنم با نسخه اول بازی مقایسه میکنم نه با نسخه دوم که هیچی از فایتینگش معلوم نیست و خیلی مفهومش کمتره از نسخه اول

منم تایید کردم AC خیلی سادس ولی نمیشه گفت فایتینگ DS بهتر از AC هست
این فقط یک نظر شخصیه

من خودم به شخصه Darksiders I رو خیلی بیشتر از این دوست داشتم این خیلی دیگه مسخرش کردن فرت فرت باید بزنی اصلا خوب نیست اینطوری شلوغ پلوغ

من اگه بخوام AC رو با DS مقایسه کنم با نسخه اول بازی مقایسه میکنم نه با نسخه دوم که هیچی از فایتینگش معلوم نیست و خیلی مفهومش کمتره از نسخه اول
ببین روشن سازی کن ببین این شلوغ که میگی جریانش چیه؟ نهایت ادمی که توی DS2 بریزه سرت 8 نفره.
توی AC1 تو یکی از شهرها یارو میباستی بکشی شدن 40-50 نفر. الان به نظرت کدوم شلوغه؟
مفهوم؟:-/ مفهومش کمتره؟ اینو دقیقا برای من شفاف سازی کن. پس طبق فرمایشات شما DMC4 میشه خدای بی مفهوم بودن با اون گیم پلیش در حالیکه هممون میدونیم این طور نیست و بهترین گیم پلی رو توی مبارزات DMC داره چون انعطاف پذیره و چون میتونی کمبوی مربوط به خودتو بسازی و کمبوی از پیش تعیین شده نداره.
گیم پلی AC خطیه و از اول تا آخر بازی ذره ای تغییر نمیکنه. میتونی منکر بشی؟ گوشم به توئه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or