6 دلیلی که امکان دارد Darksiders II بهترین بازی Action - Adventure سال شود

آقا من کم آوردم اصلا Ds بهترین بازیه بهترین بازی سال هم میشه
AC هم بدترین بازیه جهان خواهد شد!

من دیگه حال ندارم 200 خط شما رو بخونم خداحافظ!:دی

---------- نوشته در 11:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 AM ارسال شده بود ----------

نه حرف من درسته نه حرف شما

من میگم DS فایتینگش خوب نیست یک نظر شخصیه شما میگی AC خنکه

اینا فقط نظره

کاره هر دومون اشتباهه

دیگه ادامه نده
نه دوست من اینطور نیست. من دارم بر اساس واقعیت میگم. کاری ندارم به نظر شخصی و این حرفا. ممکنه تو از مبارزات AC خوشت بیاد ولی حقیقت اینه که مبارزاتش شدیدا ضعیفن. اونا هم یه مشت جلوه هستن که برای زیبا تر شدن بازی اضافه میکنن مثل نحوه کشتن و اینا. من هرچی بگم باور نمیکنی پس بهتره به اکثریت نگاه کنیم. نمیدونم اون تاپیک رو نگاه کردی یا نه اما هیچکس نظر خوبی در این رابطه نداره:
با صراحت کامل میگم که سری AC آسون ترین و راحت ترین و بدون چالش ترین بازی بود که بنده در این نسل بازی کردم !!

اینا اصولا نمیخواد مود Easy بزارن برای بازیشون چون خود بازی اتوماتیک رو Very Easy تنظیم شده !! نمیخوامم بگم خفن گیمر هستم !! این حرف اسون بودن بازی رو همه دوستانی که تجربه کردند میزنند و وقتی جلو خودت میبینی یه پسر 10 الی 11 تموم میکنه بازی رو میشه به عمق میزان سختی این بازی پی برد !.

اره بخدا مود easyبد جوری رو مخ،رفته بودم خونه رفیقم یه بازی رو رو مد easy می رفت می کشت می رفت جلو و اصلا سختی هم به خود نمی داد.

اکثرا AC ها کلا مراحلی آسون داشتن ، آنچنان سختی تو بازی دیده نمیشد

سیستم مبارزات که واقعا اسون طراحی شده واسه ac چون با counter attack میتونی هر تعداد دشمنی رو نابود کنی!
جالب تر اینکه افراد دشمن که دورت جمع میشن تک تک حمله میکنن و شما با خیال راحت مبارزه میکنی وهیچ ترسی از لو رفتن تو ماموریت ها نیست.

الان مثلا AC های قبلی Very Hard بودن ؟ :))

سری Assassin's Creed جزء له ترین و آسون ترین بازیهایی بوده که تا حالا انجام دادم.مبارزاتش واقعاً مسخره و بدون چالشه.امیدوارم که حداقل ACIII یه ذره بهتر شده باشه تو این مورد.
دوستان الان درباره ds2حرف می زنید یا princeیا AC....هان/:)

خب درباره ds2 بگم بازی خوبی بود ولی یک مشکلی داشت ان هم این بود که من احساس شدیدی می کردم که اکثر قدرت ها و حرکات را در بازی های دیگر دیده بودم.....که واضح ترینش هم همان را رفتن رو دیوار ها بود که کاملا مثل princeبود....فکر کنم بازی غیر از کمبود نو اوری چیز ازار دهنده خاصی نداشت.
شهاب جان الهام گرفتن که خوبه و بهترین کمپانی هم THQ هست که وقتی الهام میگیره از یه بازی، واقعا شاهکار میسازه.
اگر الهام گرفتن نبود که صنعت بازی پیشرفت نمیکرد. با این حساب AC و Sleeping Dogs , ... همه از Prince تقلید کردن

یا نوسنده چیزی زده در حین نوشتن این یا از کسایی هس که از یوبی و AC متنفره
در غیر این صورت باید کور باشه که تفوت فاحش این بازی و ACIII رو نبینه

نه دوست من اینطور نیست. من دارم بر اساس واقعیت میگم. کاری ندارم به نظر شخصی و این حرفا. ممکنه تو از مبارزات AC خوشت بیاد ولی حقیقت اینه که مبارزاتش شدیدا ضعیفن. اونا هم یه مشت جلوه هستن که برای زیبا تر شدن بازی اضافه میکنن مثل نحوه کشتن و اینا. من هرچی بگم باور نمیکنی پس بهتره به اکثریت نگاه کنیم. نمیدونم اون تاپیک رو نگاه کردی یا نه اما هیچکس نظر خوبی در این رابطه نداره:

شهاب جان الهام گرفتن که خوبه و بهترین کمپانی هم THQ هست که وقتی الهام میگیره از یه بازی، واقعا شاهکار میسازه.
اگر الهام گرفتن نبود که صنعت بازی پیشرفت نمیکرد. با این حساب AC و Sleeping Dogs , ... همه از Prince تقلید کردن
اولا ببیشترین چیزی که همه رو به طرف AC کشونده فایتینگ طبیعی و خفنش هست!
که خیلی حرکات زیبایی انجام میده مثل Sleeping dogs شاید اسلیپینگ داگز از روی AC کپی کرده باشه ولی عمرا هیچ کدوم از روی Prince کپی نکردن! چون اصلا قضیه اون با اینا فرق داشت!

بازی که میکنی باید بقهمی داری چطوری ضربه میزنی مثل اسلپینیگ داگز و AC نه مثل دارکسایدرز دو که فرت فرت باید بزنی بزنی بزنی تا طرف بمیره!!!

میخوای یک نظر سنجی اد کن بین این سه تا بازی !

---------- نوشته در 12:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:22 PM ارسال شده بود ----------

خداییش نسخه 1 بازی خیلی بهتر بود

حداقل میفهمیدذی داری چیکار میکنی چطوری ضربه میزنی اینه دو تا از این چیزا تو دستش گرفته فرتو فرت باید بزنی تنها تنوع توی فایتینگش همون موقعیه که طرف خسته میشه باید بری جلوش E رو بزنی تا کارشو تموم کنه دیگه تنوع دیگه ای نداره فایتینگش

اولا ببیشترین چیزی که همه رو به طرف AC کشونده فایتینگ طبیعی و خفنش هست!
که خیلی حرکات زیبایی انجام میده مثل Sleeping dogs شاید اسلیپینگ داگز از روی AC کپی کرده باشه ولی عمرا هیچ کدوم از روی Prince کپی نکردن! چون اصلا قضیه اون با اینا فرق داشت!

بازی که میکنی باید بفهمی داری چطوری ضربه میزنی مثل اسلپینیگ داگز و AC نه مثل دارکسایدرز دو که فرت فرت باید بزنی بزنی بزنی تا طرف بمیره!!!

میخوای یک نظر سنجی اد کن بین این سه تا بازی !
باز پست منو نخوندی،
ببین عزیز پستا رو بخون حتما. دارم وقت میذارم و تایپ میکنم. تو پست قبلیم گفتم:
لااقل اونا تخیلی هستن و به مقتضای تخیلی بودنشون هر کاری که انجام بدن رو میشه بپذیریم ولی AC که واقعیه چرا همچین خیطی بالا میاره؟ یا شایدم دلت خوشه که بعدا احساس خود خفن پنداری داشته باشی که یه لشکر رو طی
30 ثانیه ناک اوت کردی.
اون تخیلیه! همین کافی نیست؟ هرگونه حرکات تخیلی ماورای طبیعی توش قابل قبوله.
تو فقط جواب همینو بده من دیگه کاری ندارم:
چرا و چگونه تنها 1 نفر میتونه با چاقو و هیدن بلید، یه لشکر تفنگدار رو از پا در بیاره؟
همینو جواب بدی کافیه. اون وقت میتونیم بفهمیم که طبیعیه یا نه.
چیزی که قراره طبیعی باشه باید همه جا طبیعی باشه نه اینکه سازنده ها بگن خب نه اینجا رو غیر طبیعی میسازیم. بیخیال برادر من. این آخرین پستم اینجا بود. احساس میکنم پستامو نمیخونی و داری به خودت تلقین میکنی که مبارزات AC واقعی و انعطاف پذیرن.
به نظر سنجی هم نیاز نیست چون دلیلش واضحه.
خداییش نسخه 1 بازی خیلی بهتر بود

حداقل میفهمیدذی داری چیکار میکنی چطوری ضربه میزنی اینه دو تا از این چیزا تو دستش گرفته فرتو فرت باید بزنی تنها تنوع توی فایتینگش همون موقعیه که طرف خسته میشه باید بری جلوش E رو بزنی تا کارشو تموم کنه دیگه تنوع دیگه ای نداره فایتینگش
بله بایدم اینو بگی. کمبو زدن یه تنوع غیر قابل انکاره که سری AC ازش بی بهره هست. دوتا کلید کشتن واقعا تنوع بزرگی حساب میشه

باز پست منو نخوندی،
ببین عزیز پستا رو بخون حتما. دارم وقت میذارم و تایپ میکنم. تو پست قبلیم گفتم:

اون تخیلیه! همین کافی نیست؟ هرگونه حرکات تخیلی ماورای طبیعی توش قابل قبوله.
تو فقط جواب همینو بده من دیگه کاری ندارم:
چرا و چگونه تنها 1 نفر میتونه با چاقو و هیدن بلید، یه لشکر تفنگدار رو از پا در بیاره؟
همینو جواب بدی کافیه. اون وقت میتونیم بفهمیم که طبیعیه یا نه.
چیزی که قراره طبیعی باشه باید همه جا طبیعی باشه نه اینکه سازنده ها بگن خب نه اینجا رو غیر طبیعی میسازیم. بیخیال برادر من. این آخرین پستم اینجا بود. احساس میکنم پستامو نمیخونی و داری به خودت تلقین میکنی که مبارزات AC واقعی و انعطاف پذیرن.
به نظر سنجی هم نیاز نیست چون دلیلش واضحه.

بله بایدم اینو بگی. کمبو زدن یه تنوع غیر قابل انکاره که سری AC ازش بی بهره هست. دوتا کلید کشتن واقعا تنوع بزرگی حساب میشه
من تا قبل از این همه پستاتو خوندم دیگه حال نداشتم اینو بخونم

حال کل کلم با یک فن Darksiders ندارم! که همش بلده بزنه تو سر فایتینگ AC

dc با همه ی خوبیهاش (که کم بودن اما مفید) فایتینگهای قوی اصلا نداشت !! ضعیف ترین بازی چند سال اخیرم بود که اینقدر فایتینگ ضعیفی داشت !!

من تا قبل از این همه پستاتو خوندم دیگه حال نداشتم اینو بخونم

حال کل کلم با یک فن Darksiders ندارم! که همش بلده بزنه تو سر فایتینگ AC
کاملا مشخصه پستارو خوندی چون گفتم فن جفتشون هستم اما قرار نیست چشممو به روی مشکلاتش ببندم.

پ.ن 1: کاملا مشخصه کی فن این بازیه. آواتارت و امضات و ........ و همه چیزت نشونه گر این موضوعه
پ.ن 2: چون جوابی برای سوالام نداری و نخواهی داشت، پس برتری حرفای منو میرسونه. دفعه بعد با اطلاعات بیشتر و بدون فن بازی بحث کن چون ایندفعه ناجور کم آوردی. دوستانی که پستا رو میخونن به راحتی به این موضوع پی بردن

موفق باشی
==================================================================
پ.ن 3:
آره من فن بازیم

ولی شما با حرفات داری ثابت میکنی خیلی بیشتر فن بازی DS هستی و میخوای تو سر AC بزنی

گفتم دیگه اگه این نظر تو نیست پس کی نظر سنجی بزار بین فایتینگ DS و AC و Sleeping dogs
میگم طرفدار جفتشونم تو بگو باز فن DS هستی! اولا ما داریم روی مبارزاتشون بحث میکنیم نه چیز دیگه ای.
اگر الان بحث گرافیک بود بازی بیام بگم DS بهتره؟ خب وقتی DS گرافیک نداره چرا باید بیام انکار کنم؟ تو این یه مورد در سطح خیلی پایین تری نسبت به AC هست.
تو هر کدوم از شاخص هاشون ما داریم بحث میکنیم.
یکی قویه و اون یکی ضعیف و برعکس

آخرین ویرایش:
کاملا مشخصه پستارو خوندی چون گفتم فن جفتشون هستم اما قرار نیست چشممو به روی مشکلاتش ببندم.

پ.ن 1: کاملا مشخصه کی فن این بازیه. آواتارت و تمضات و ........ و همه چیزت نشونه گر این موضوعه
پ.ن 2: چون جوابی برای سوالام نداری و نخواهی داشت، پس برتری حرفای منو میرسونه. دفعه بعد با اطلاعات بیشتر و بدون فن بازی بحث کن چون ایندفعه ناجور کم آوردی. دوستانی که پستا رو میخونن به راحتی به این موضوع پی بردن

موفق باشی
آره من فن بازیم

ولی شما با حرفات داری ثابت میکنی خیلی بیشتر فن بازی DS هستی و میخوای تو سر AC بزنی

گفتم دیگه اگه این نظر تو نیست پس کی نظر سنجی بزار بین فایتینگ DS و AC و Sleeping dogs

---------- نوشته در 01:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:45 PM ارسال شده بود ----------

ادامه بحث سر فایتینگ بازی رو اینجا ادامه بدین

http://forum.bazicenter.com/thread67560/#post2208984

قبلا هم تو این تاپیک گفتم که هم از فن های آساسینز کریدم و هم دارکسایدرز ...
آساسینز کرید رو بیشتر به خاطر داستان و شخصیت پردازی و فضا و گیمپلیش دوست دارم ... بخش مخفی کاریشم خیلی عالیه .. تنها چیزی که توی آساسینز کرید من رو به شدت اذیت می کنه همین نوع مبارزات و بیش از حد، بیش از حد آسون بودن اونه .. نسخه اول آساسینز تو این مورد از همشون بهتر بود ...
ولی واقعا دارکسایدرز 2، مخصوصا دو سوم نهایی بازی توی مبارزات اصلا قابل قیاس نیست با AC ... واقعا باید یه گیمر نسبتا هاردکور باشی تا تو بعضی از مبارزات با چالش روبرو نشی و حین مبارزه هم به شدت باید دارای استراتژی باشی تا زود شکست نخوری ...خوب چون بازی نیمه RPG شده تعداد کمبو ها زیاد مهم نیست بلکه سطح ارتقای سلاحت مهم تره .. هر چند به نظر من از لحاظ تعداد کمبو هم خیلی مناسبه و تنوع خوبی داره ... فقط هم این نیست که حمله کنی و تند تند دکمه رو بزنی تا دشمن نابود شه .. باید به موقع جاخالی بدی .. فاصلت رو با نوع دشمنت تنظیم کنی .. به موقع از دستشون فرار کنی .. تعداد ضربه هایی که میزنی مشخص باشه ...
این یعنی بازی دارای استراتژیه که AC با همه بزرگیش از لحاظ مبارزه فاقد این امره ...

دوستان من Sleeping dogs روبازی نکردم پس دربارش چیزی نمی گم. ولی درباره ACو prince باید بگم که ACتازه در این قسمت های جدید شروع به نو اوری کرده ولی شماره های اول و دوم ان کاملا از روی PRINCEبرداشت شده بود....درباره فایتینگ هایی هم که داره باید بگم که PRINCEهیجان بیشتری داشت و اصلا این بازی در زمان خودش بهترین بازی بود که میتوانستی باشمشیر حال ببری.:d....ولی اگه می خواید درباره واقعی بودن بازی حرف بزنید ACخب معلوم هست که واقعی تر هست ولی یادتان باشد که خود یوبی سافت{شرکت سازنده ACوPRINCE} گفته بود که ساخت بازی های دیگر این شرکت که ACهم شامل ان می شود ...بخاطر مفقیت PRINCEاست . به هر حال PRINCE پدر این حرکاتی است که ما در DS2و AC می بینیم .........که به گفته علی جان باعث پیشرفت این صنعت شده.......اگه باعث پیشرفت هست که عالی هست ...ولی امید وارم که باعث بوجود امدت بازی های تکراری نشود:-s

اصلا ما چرا داریم AC رو با DS مقایسه میکنیم؟؟؟

باید اینطوری باشه

AC و Batman و Sleeping dogs رو میشه با هم مقایسه کرد
DS و Prince رو هم میشه با هم مقایسه کرد چون اصلا شبیه هم دیگه نیستن DS و AC ولی به نظر من فایتینگ Prince eof persia خیلی بهتر از DS 2 بود

---------- نوشته در 04:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:11 PM ارسال شده بود ----------

من سلیغم طوریه که دوست ندارم فایتینگ خیلی شلوغ پلوغ بشه مثل Ac و Batman و sleeping dogs ولی DS خیلی شلوغه پلوغه 200 تا از اون هیولاها میان حمله میکنن نمیدونی باید کدومشونو بزنی!

---------- نوشته در 04:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:15 PM ارسال شده بود ----------

پ.ن 1: کاملا مشخصه کی فن این بازیه. آواتارت و امضات و ........ و همه چیزت نشونه گر این موضوعه

موفق باشی
==================================================================
پ.ن 3:

میگم طرفدار جفتشونم تو بگو باز فن DS هستی! اولا ما داریم روی مبارزاتشون بحث میکنیم نه چیز دیگه ای.
اگر الان بحث گرافیک بود بازی بیام بگم DS بهتره؟ خب وقتی DS گرافیک نداره چرا باید بیام انکار کنم؟ تو این یه مورد در سطح خیلی پایین تری نسبت به AC هست.
تو هر کدوم از شاخص هاشون ما داریم بحث میکنیم.
یکی قویه و اون یکی ضعیف و برعکس
اینجا بحث سلیغه هاست
شما هم عمرا بتونی AC رو زیر سوال ببری البته آسون هست ولی نقص های DS خیلی بیشتره در کل به غیر از فایتینگش

اون موقعی که داشتم مینوشتم دارک سایدر بهترین بازی اکشن ادونچر میشه،یاد اساسین 3 نبودم.
با دیدن تریلرش تو کفش موندم!!!!!!!!!!
درضمن تو مجله نوشته بود مبارزاتش سخت تر شده.بعد شما میاین میگین آسونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- نوشته در 04:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:35 PM ارسال شده بود ----------

ولی ای کاش the last of us واسه پی سی هم بود.خیلی بده که بازی به این باحالی فقط واسه ps3 باشه!!!!!

دوستان عزیز خواهشا DS رو با AC رو از نظر فایتینگ با هم مقایسه نکنید
این خیلی واضحه که که ِDS برتره
AC در کل فایتینگی نداره
کلیک سمت راست +دشمن+کلیک سمت چپ
نفر بعدی :d
ما تو DS دستمون خیلی بازتره برای مغلوب کردن حریف اینکه که با هر enemy چه جوری وارد مبارزه شیم.یه جورایی تو سبک gow تا pop
ac یه المان خاص داره برای کشتن من خودم عاشق این بازی هستم اما تو زمینه فاتینگ باید قبول کنیم که خیلی سادس نسبت به DS
شبیه سازی مبارزه هاش خیلی ضعیفن شما حساب کنین 10 تا سرباز دور شما حلقه زدن و دونه دونه میان که شما بکشیدشون وشما هم با یه کلیک راست و چپ دخله همشون رو میارین .این کار و یه بچه 3 ساله هم میتونه انجام بده
وقتی میخوایم یه بازی فایتینگ و اکشن و انتخاب کنیم باید ببینیم خودمون چه نقشی داریم تو بازی نه اینکه با دو تا کلیک بقیه کارا رو کاراکتر بازی واسمون انجام بده

اون اساسین های قبلی بود.
تو مجله ی بازی رایانه نوشته بود،مبارزاتش کلا عوض شده.
بازی رایانه واسه خودش گفته:d
من تو چندتا گیم پلی که ار بازی دیدم کاملا مثه نسخه های قبل بود مبارزه هاش فقط یه سری حرکات اضافه تر به ضربه فنیش اضافه شده که اونو هم باز شما انجام نمیدین.خود کاراکتر به صورت پیشفرض انجام میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or