نه دوست من اینطور نیست. من دارم بر اساس واقعیت میگم. کاری ندارم به نظر شخصی و این حرفا. ممکنه تو از مبارزات AC خوشت بیاد ولی حقیقت اینه که مبارزاتش شدیدا ضعیفن. اونا هم یه مشت جلوه هستن که برای زیبا تر شدن بازی اضافه میکنن مثل نحوه کشتن و اینا. من هرچی بگم باور نمیکنی پس بهتره به اکثریت نگاه کنیم. نمیدونم اون تاپیک رو نگاه کردی یا نه اما هیچکس نظر خوبی در این رابطه نداره:آقا من کم آوردم اصلا Ds بهترین بازیه بهترین بازی سال هم میشه
AC هم بدترین بازیه جهان خواهد شد!
من دیگه حال ندارم 200 خط شما رو بخونم خداحافظ!
---------- نوشته در 11:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 AM ارسال شده بود ----------
نه حرف من درسته نه حرف شما
من میگم DS فایتینگش خوب نیست یک نظر شخصیه شما میگی AC خنکه
اینا فقط نظره
کاره هر دومون اشتباهه
دیگه ادامه نده
با صراحت کامل میگم که سری AC آسون ترین و راحت ترین و بدون چالش ترین بازی بود که بنده در این نسل بازی کردم !!
اینا اصولا نمیخواد مود Easy بزارن برای بازیشون چون خود بازی اتوماتیک رو Very Easy تنظیم شده !! نمیخوامم بگم خفن گیمر هستم !! این حرف اسون بودن بازی رو همه دوستانی که تجربه کردند میزنند و وقتی جلو خودت میبینی یه پسر 10 الی 11 تموم میکنه بازی رو میشه به عمق میزان سختی این بازی پی برد !.
اره بخدا مود easyبد جوری رو مخ،رفته بودم خونه رفیقم یه بازی رو رو مد easy می رفت می کشت می رفت جلو و اصلا سختی هم به خود نمی داد.
اکثرا AC ها کلا مراحلی آسون داشتن ، آنچنان سختی تو بازی دیده نمیشد
سیستم مبارزات که واقعا اسون طراحی شده واسه ac چون با counter attack میتونی هر تعداد دشمنی رو نابود کنی!
جالب تر اینکه افراد دشمن که دورت جمع میشن تک تک حمله میکنن و شما با خیال راحت مبارزه میکنی وهیچ ترسی از لو رفتن تو ماموریت ها نیست.
الان مثلا AC های قبلی Very Hard بودن ؟
سری Assassin's Creed جزء له ترین و آسون ترین بازیهایی بوده که تا حالا انجام دادم.مبارزاتش واقعاً مسخره و بدون چالشه.امیدوارم که حداقل ACIII یه ذره بهتر شده باشه تو این مورد.
شهاب جان الهام گرفتن که خوبه و بهترین کمپانی هم THQ هست که وقتی الهام میگیره از یه بازی، واقعا شاهکار میسازه.دوستان الان درباره ds2حرف می زنید یا princeیا AC....هان
خب درباره ds2 بگم بازی خوبی بود ولی یک مشکلی داشت ان هم این بود که من احساس شدیدی می کردم که اکثر قدرت ها و حرکات را در بازی های دیگر دیده بودم.....که واضح ترینش هم همان را رفتن رو دیوار ها بود که کاملا مثل princeبود....فکر کنم بازی غیر از کمبود نو اوری چیز ازار دهنده خاصی نداشت.
اگر الهام گرفتن نبود که صنعت بازی پیشرفت نمیکرد. با این حساب AC و Sleeping Dogs , ... همه از Prince تقلید کردن