50 استودیو بازیسازی برتر تاریخ از دید مجله EDGE

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
izg9iykkin3dfbhap42.jpg

مجله معتبر EDGE در اقدامی 50 استودیو برتر تاریخ (دنیا) را در آخرین شماره از نشریه خود معرفی کرده است .

خُب رتبه 1 سورپرایزتون نمیکنه . اونها ValVe خالق سری بازی های Portal و Half-Life را به عنوان بهترین استدیو بازی سازی تاریخ معرفی کرده اند .

Top 50:
1. Valve
2. Mojang
3. Nintendo EAD
4. Platinum Games
5. Naughty Dog
6. Rockstar North
7. Bungie
8. FromSoftware
9. Arkane Studios
10. Riot Games
11. Epic Games
12. Media molecule
13. Dice
14. Kojima Productions
15. Irrational
16. ArenaNet
17. Blizzard
18. Rocksteady
19. Ubi Montreal
20. Bethesda
21. Double Fine
22. Terry Cavanagh
23. Thatgamecompany
24. Gearbox
25. 343
26. Firaxis
27. EA Canada
28. Bioware
29. Eidos Montreal
30. Playdead
31. Sony online entertainment
32. Crytek
33. Redlynx
34. Vlambeer
35. CCP
36. Telltale
37. Id
38. Ninja theory
39. Quantic Dream
40. Codemasters
41. Criterion
42. Mossmouth
43. Harmonix
44. Sony Santa Monica
45. Capybara
46. Creative assembly
47. Halfbrick
48. Wayforward
49. Jagex
50. Relic

آخرین ویرایش:
گارتال :
چند تا جمله میبندم اگه خواستی بدونی که خدا را شکر اگه ندونستی که دیگه هیچی !

همین valve که میگی تو 10 سال پیش گیر کرده اولا سال 2007 قسمت دوم اپیسود HL2 را تو The Orange Box عرضه کرد و میانگین بازی شد 96 !! و بعد بازی PORTAL را اورد روی PC که میانگینش شد 90!! و بعد PORTAL 2 را اورد روی کنسولها و میانگینش شد 95 !! بعد همین نسل دوتا بازی Left 4 Dead ساخت که میانگینشون شد 89 !!

حالا چون HL3 را نساخته پس این شرکت یعنی تنبله و لیاقت نداره ؟؟! لیاقتش را تو همین نسل نشون داده که 3 تا عنوان داده بیرون همشون بالای 90 میانگین اوردند !

لابد با استنباط های تو باید نتیجه بگیریم که Blizzard هم هیچ کارست تو همون 10 سال پیش گیر کرده؟ و REMEDY هم همینطور بعد مکس پین یدونه AW ساخته و بازیه بعدیشون رفته نسل بعد!! id software هم همینطور و valve همینطور و.....................؟! باز خوبه والو برعکس خیلی از شرکت ها که پُزش را میدی این نسل 6 تا بازی داده بیرون !! میدونی یعنی چی 6 تا بازی ! و همشون هم موفقن با امتیازات بالا

خوب از همون جای که خودت شروع کردی شروع می کنم ببین الان به نظرت این متابازی هایVALVE خیلی بالاست دیگه !تو 10 سال به قول خودت 97.90 .95.89 اگه به متا باشه خودت که می دونی کم نیستند از این جور شرکت ها !

ی نگاه به متا چند تا از نسخه های متال گیر برای ps2 .ps3.بندازی بد نیست !

[h=3]Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty:96[/h][h=3]Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots:94[/h] [h=3]Metal Gear Solid 3: Snake Eater:91[/h]
[h=3]Metal Gear Solid HD Collection:90[/h]یا همین رکستار نگاه کن GTA هر شمارهای که امده بهتر از قبلی بوده !شماره اخری چنان متا افسانه ای داره که تا 100 سال دیگه فکر نکنم هیچ شرکتی بتونه رکوردشو بشکونه از نظر امتیاز مگر خودش !
[h=3]Grand Theft Auto IV:98[/h][h=3]Grand Theft Auto: San Andreas:95[/h][h=3]Grand Theft Auto: Vice City:95[/h][h=3]Grand Theft Auto III:93[/h]از اون ور هم 10 سال بی کارنشسته روی IPکار کنه به قول شما امد RED DEAD هم داد بیرون با این متا!
[h=3]Red Dead Redemption:95[/h]می بینی !
شرکت به اینا می گن نمیاد طرفداراشو 10 سال منتظر بزاره که فلان میشه ایا یا نه !حالا با این متاهای که برات گذاشتم بشین فکر کن کدام برتر هستند !

اگه شناخت کوچیکی از من داشته باشی ؟! باید بدونی که من فنه 360 هستم ! ولی باید عرض کنم قضیه HL2 فرق میکنه ! من فنه خیلی بازی هستم مثل HALO و DOOM و AW و GEARS و ......... و جزو بهترین بازیهایی هستند که تا الان انجام دادم ولی قضیه HL2 برام خیلی فرق میکنه ! کلا HL2 را هیچ وقت با بقیه بازیا مقایسه نمیکنم چون این بازی تو یک فاز دیگست و سطح استانداردش خیلی بالاتر از هر عنوان دیگست چون شرکت VALVE نشون داد که از لحاظ بازی سازی به درک مطلق رسیده ! حالا هرکی نمیتونه HL2 را درک کنه مشکل منو و طرفداراش و این همه سایت نیست ! .
دقیقا مشکلت همین هست چون فن یک کنسول یا ی شرکت خاص هستی و خودتو محدود می کنی و از نظر خودت همانطور هم که نوشتی فقط همین عناوین برترهستند و مابقی هیچ .......الان هم انتظار داری
کسایی که منو میشناسن میدونن من چند سالمه.
مشکل خیلی ها اینجا اونطور که فهمیدم مشکل کم سنو سال بودن بعضی از کاربرای اینجاست ! حالا نمیگم همه ولی اکثریت اینطوره برای درک یه بازی باید ادم اون سن لازم را داشته باشه ! کسی که با 9 و 10 سال سن بشینه HL2 را بازی کنه انتظار اینو نباید داشت که بتونه با منطق کامل بازی را درک کنه .
خیلی برام جالب شد که شما فکر می کنی سن ما کم تر از شماست !دلایلتون هم در این باره واقعا جالب هست !

قبلا هم گفتم و این یه نظر شخصی نیست قشنگ میگم که بدونی این یه فکته fact ! کسی که ادعای fps باز بودن داره و طرفدار شوتر اول شخص باشه و نتونه HL را درک کنه باید اسمش را خط بزنه ! مخصوصا اونی که میگه من فنه پلتفورم PC هستم ! چون HL2 یه بازی هست که سطح استاندارد بسیار بالایی را وارد این سبک کرده و باعث شده درک و عمق و منطق یه بازیی را بالا ببره باعث شده تو یک بازی با منطق و درک خودت بری جلو . فیزیکی وارد بازی کرده که قانون جاذبه و وزن دار بودن اجسام را به صورت بسیار کاربردی در بازی خلق کرده که هنوز هم هنوزه بازی ای نیست که از این حیس بتونه نزدیکش بشه ! یعنی تو بازی فیزیکی وجود داره که با عقل و منطق خودت هر لحظه و هر ان میتونی گیم پلی بازی را دگرگون کنی ! و این باعث شده گیم پلی بازی به شدت داینامیک باشه !

به قول دوستمون خوب همه چی را به هم می دوزی شما ی کلمه از من پیدا کن تو تمام پستای که تو این سایت زدم که من ادعا کردم FSPبازم !

تنها بازی که از لحاظ کامل بودن تو سبک FPS میتونه با HL رقابت کنه HALO هست ولی با این همه حال گیم پلیه HL2 را کامل تر میدونم چون کاملا واقع گراست و فیزیکش استثنایی هست
خیلی جالب هست چنان ماجرا را به هیلو 4 دوختی که هیچ ربطی به هم ندارن !فقط دوست داری تفکرات درونی خودت را به دیگران منتقل کنی !
از نظر داستانی هم که دیگه همه می دانند بازی های زیادی هست که تمام عناوین این شرکت را جمع کنی حتی به گرد پای انها نمی رسه از Mass Effect 3 بگیر تا Soul Reaver, ...........
مشکل شما و دوستانتون در رابطه با HL2 اینه که این بازی رو زمان خودش بازی نکردید (شک ندارم تو این موضوع). و احتمالا همین یکی دو سال پیش بازیش کردید و دلیل این همه تعریف ها رو متوجه نمیشید و فکر میکنید بزرگنماییه. HL2 رو برای اولین بار باید تو زمان خودش بازی میکردید تا متوجه میشدید چقدر از لحاظ گیم دیزاین، فیزیک، storytelling و ... جلوتر از زمان خودشه. یعنی اصلا یه جورایی این بازی نسبت به بقیه هایلایت بود، فرق داشت با همه بازیها، یه مدل جدید و منحصر به فرد خودش رو داشت و روند بازی به قدری Perfect بود که تا حالا نمونش دیده نشده بود. مثلا یه نمونش هم همین Halo 1 ـه که سال 2001 میانگین امتیاز 97 با کلی تعریف و تمجید به دست آورد، ولی وقتی سال 2011 دوباره عرضه اش کردن میانگینش شد 82. هر بازی رو نسبت به استاندارد زمان خودش میسنجن که HL2 نسبت به بازیهای همدوره خودش حداقل یه پله بالاتر بود.
اول میگی شک ندارم بعد احتمال میدی !یعنی دقیقا داری حرف اول خودتو تکذیب می کنی با این جمله !
اقا شما راست میگی ما و دوستامون بازش نکردیم یهو بعد از 10 سال و ثبت نام تو بازی سنتر گفتیم بریم بازیش کنیم ببینیم چی هست !
..................................
چه پولای که سر کارت گرافیک و ............تو جوی اب ریختیم

بهترین بازی دهه و Most Anticipated Game چیزهایی هستن که توسط مردم (مخاطب‌ها) انتخاب میشن نه کارشناس های VGA ...

اینکه یه نفر اعتقاد داشته باشه HL2 بهترین بازی تاریخ هست یه نظر (دیدگاه) هست (که کسی قرار نیست بر اون یکی تحمیل کنه) نه تعصب و کج اندیشی و اونطوری که شما فکر میکنی ظاهرا همچین چیزی براتون تعریف نشده است. برای انتخاب بهترین بازی تاریخ هم هر کسی یه نظری ممکنه داشته باشه و قرار هم نیست لزوما اون بازی از نسل هفتم باشه یا مورد علاقه‌ی سینه چاک های گرافیک. همونطور که خیلی‌ها The Legend of Zelda: Ocarina of Time رو بهترین بازی تاریخ میدونند.

دوست عزیز شما قبل از اینکه نقل قول کنی اول چیزی رو که من نوشتم بخون ، بعدش جبهه گیری کن. منم که دارم میگم اینها صرفا بنا بر سلیقه یه عده هستش و الگو خاصی رو پیروی نمیکنه . تا اینجاش مشکلی نیست . ولی وقتی یکی پیدا میشه که ادعا میکنه این بازی بنا به این ویژگی ها بهترینه و این ورای یک نظر هست و هیچی باهاش قابل مقایسه نیست و باید قبول کنید و گرنه بقیه بهتون میخندند. دیگه نمیشه دیدگاه ، میشه ادعا .
حالا برگردیم سر موضوع تاپیک : به عنوان مثال انتخاب راک استار به عنوان استودیو نخست بسیار منطقی تر هست. حالا این مجله خواسته به سلیقه خودش و تحت تاثیر فضای vga و یا هر موضوعی دیگه valve رو انتخاب کنه

آخرین ویرایش:
بحث به Half Life کشید :دی
بدون شک Half Life از جمله FPSهایی بود که یک شوتر اول شخص رو از بعد یک بازی صرفا تیراندازی خارج کرد. من دفعه اولم بود که سر این بازی یک معمای فیزیکی حل کردم. دفعه اولم بود که واقعا حس میکردم اون شخصیت خودمم و کاملا اون حس در بازی بودن رو داشتم. اتمسفر بازی هم از نظر من بی‌نظیر بود که اگر نبود همچین حس‌هایی توی من پدیدار نمی‌شد.
در ضمن ... سوای اینها Valve یه Counter Strike هم داره که بیش از یک دهه جزو محبوب‌ترین FPSها بوده و هست.

در این که half life 2 بازی بزرگی هست شکی نیست . ولی وقتی شما میگید این بازی بهترین fps تاریخه در واقع دارید میگید این بازی از بازی هایی مثل halo یا bioshock و .... هم بهتره . شما واقعا میتونید ادعاتونو ثابت کنید ؟
مشتاقانه منتظرم شما دلایل برتری hal life 2 رو از bioshock برای من تشریح کنی !

در این که half life 2 بازی بزرگی هست شکی نیست . ولی وقتی شما میگید این بازی بهترین fps تاریخه در واقع دارید میگید این بازی از بازی هایی مثل halo یا bioshock و .... هم بهتره . شما واقعا میتونید ادعاتونو ثابت کنید ؟
معما!این اولیش:دی
شما هم دلایل برتری بایوشاک رو از هاف لایف بگو!

حالت تدافعی شما رو در مورد این لیست و بازی درک می کنم . شوربختانه یک نوع جریان و یک اپیدمی موسوم به ایپدمی " ایراد گیری " در تمام سایت ها به راه افتاده که در صحت تمام لیست هایی که در اون ها صحبتی از برتری هست رو به زیر سئوال می برن .
دوست خوب من " نیمه جان 2 " در سالی که اومد قربانی غولی به نام GTA شد . از نظر بنده ی حقیر کم ترین کاری که در قبال این بازی قابل انجام بود ، قرار دادن این بازی به عنوان وسیله ی اثبات برتری والو به سایر کمپانی های صنعت گیم هست .
کسی به ظن این که این بازی در سالی که عرضه شد GOTY نشد ایراد خاصی رو به این بازی وارد نمی کنه . در باره ی این بازی چند نکته شایان ذکره ؛ 1- جو فوق العاده و استبداد و خفقانی که در شهر 17 قابل رویت است 2- طراحی بی نظیر شهر 17 ، طراحی فوق العاده ی NPC ها ؛ گیم پلی فوق العاده و خلاقیت هایی که به وسیلـه ی قوانین فیزیک به مکررات صورت می گیره ، گرافیک فوق العاده و جلو تر از زمان خود که در مقابل شاهکار " جان کارمک "کم میاره و ...
موفق باشید .

بحث بازیه یا استودیو؟ :-/ حالا من خیلی از بازی های تاریخ رو انجام ندادم ولی به نظرم بهترین استودیو 15 سال اخیر BioWare هست، بهترین بازی هم Resident Evil 4، بله :دی

بهترین FPS که هیچ بماند :arrowd:
8vbwiv84t8ex3t428yew.jpg

2-3 صفحه قبل هم بودا/:)

فَکت هم هست;;)
حالا من خیلی از بازی های تاریخ رو انجام ندادم ولی به نظرم بهترین استودیو 15 سال اخیر BioWare هست،

image001.jpg

بحث بازیه یا استودیو؟ :-/
قهمیدی به ما هم بگو8-|
این بهترین بازی دهه (2002 تا 2012) هست که با رای مردم تو سایت Entertainment Weekly انتخاب شدن، شوترهایی که رقیب HL2 هستن همگی قبل از 2002 عرضه شدن
biggrin1.gif
زیاد رو این مانور نده
biggrin1.gif

بایوشاک کی اومد
yahoo_7.gif
من بایوشاک رو بیشتر A/A حساب میکنم تا شوتر، اصلا تو لیست من نیست
biggrin1.gif
می تو :دی :-"
در هر صورت من هم داشتم جواب دوستمون رو میدادم نمیتونم هم مثلی بعضی ها بگم که 96>96 هست،بـــــهله:دی

آخرین ویرایش:
بهترین FPS که هیچ بماند :arrowd:
2-3 صفحه قبل هم بودا/:)
8vbwiv84t8ex3t428yew.jpg

فَکت هم هست;;)
این بهترین بازی دهه (2002 تا 2012) هست که با رای مردم تو سایت Entertainment Weekly انتخاب شدن، شوترهایی که رقیب HL2 هستن همگی قبل از 2002 عرضه شدن :دی زیاد رو این مانور نده :دی
بایوشاک کی اومد
yahoo_7.gif
من بایوشاک رو بیشتر A/A حساب میکنم تا شوتر، اصلا تو لیست من نیست :دی

در کل لیست بدی نیست،(نمیشه که به هر لیستی اعتراض کرد:d)من فقط با رتبه KP یذره مشکل دارم!درسته فقط یه IP درست و حسابی داره ولی خب MG کم چیزی نیست!حقشه حداقل از Arkane و Platinum یا FromSoftware بالاتر باشه!
متای متال گیر هم که همه باهاش ملتفت اند!

این بهترین بازی دهه (2002 تا 2012) هست که با رای مردم تو سایت Entertainment Weekly انتخاب شدن، شوترهایی که رقیب HL2 هستن همگی قبل از 2002 عرضه شدن :biggrin1: زیاد رو این مانور نده :biggrin1:

وقتی میگی بهترین بازی دهه یعنی داری با تمام سبک ها و ژانر ها مقایسه میکنی ! پس بکش عقب باو ;;) هیچ جوره نمیتونی عظمت HL2 رو زیر سوال ببری :دی

وقتی میگی بهترین بازی دهه یعنی داری با تمام سبک ها و ژانر ها مقایسه میکنی ! پس بکش عقب باو ;;) هیچ جوره نمیتونی عظمت HL2 رو زیر سوال ببری :دی
رقیبش (شما حساب کن سرورش ;;) :دی) قبل از سال 2002 عرضه شده، آره :دی من عظمت HL2 رو زیر سوال نبردم، ولی اینکه بگیم کدوم بهترین شوتر یا بازی تاریخ هست همش میشه نظر شخصی و هیچ Fact ـی وجود نداره. وگرنه HL2 اینقدر عظیم هست که کسی نمی تونه اونو زیر سوال ببره :دی

رقیبش (شما حساب کن سرورش ;;) :دی) قبل از سال 2002 عرضه شده، آره :دی

کی :-/ HL 1 :-/
این پست هم یه بار دیگه نیگا:دی
هيچگاه نميشه بصورت فكت گفت فلان بازي بهترين بازي سبك x هست و يا بهترين بازي تاريخ هست و ....چون پارامترهاي فوقالعاده زيادي توش دخيل هستن...ولي ميشه به راحتي چند بازي رو به عنوان بهترين هر سبك يا ترين ها انتخاب كرد

1000000000000 % تایید میشه:دی

اما آدم رو مجبور به صدور فکت میکنن

البته خداییش خودتون میدونید من گفتم HL2 بهترین بازی تاریخ هست:d( فکت ;;)>:d) ولی وقتی اسم Bioshock اینجا اومد یه لحظه بر خورد لرزیدم :d لامصب اونم یه بازی هست که حالا حالا نمونه اش رو نخواهیم دید حتی به دست خود سازنده اش کن لواین . :x

پ.ن : لعنت بر پدر و مادر نداشته این ادیتور :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or