50 استودیو بازیسازی برتر تاریخ از دید مجله EDGE

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
izg9iykkin3dfbhap42.jpg

مجله معتبر EDGE در اقدامی 50 استودیو برتر تاریخ (دنیا) را در آخرین شماره از نشریه خود معرفی کرده است .

خُب رتبه 1 سورپرایزتون نمیکنه . اونها ValVe خالق سری بازی های Portal و Half-Life را به عنوان بهترین استدیو بازی سازی تاریخ معرفی کرده اند .

Top 50:
1. Valve
2. Mojang
3. Nintendo EAD
4. Platinum Games
5. Naughty Dog
6. Rockstar North
7. Bungie
8. FromSoftware
9. Arkane Studios
10. Riot Games
11. Epic Games
12. Media molecule
13. Dice
14. Kojima Productions
15. Irrational
16. ArenaNet
17. Blizzard
18. Rocksteady
19. Ubi Montreal
20. Bethesda
21. Double Fine
22. Terry Cavanagh
23. Thatgamecompany
24. Gearbox
25. 343
26. Firaxis
27. EA Canada
28. Bioware
29. Eidos Montreal
30. Playdead
31. Sony online entertainment
32. Crytek
33. Redlynx
34. Vlambeer
35. CCP
36. Telltale
37. Id
38. Ninja theory
39. Quantic Dream
40. Codemasters
41. Criterion
42. Mossmouth
43. Harmonix
44. Sony Santa Monica
45. Capybara
46. Creative assembly
47. Halfbrick
48. Wayforward
49. Jagex
50. Relic

آخرین ویرایش:
این Half-Life و عظمتش همونی هست که به قول عده ای یه جونور زرد و لال و یه شخصیت به اسم Alyx داره و سازنده اش هم شیر فلکه هست. :|
یادشون رفته همین HL2 بود که استاندارهای جدیدی واسه بازیها تعریف کرد. بحث جاذبه و شخصیت پردازی و تعامل با محیط و غیره.
ما که Half-Life 3 اومد با مخ بازیش می کنیم. بقیه هم که مخالفن برن Uncharted و Bayonetta بازی کنن.

آهان این شد یه حرفی وحید جان:دی
هیچوقت نظرات خودتونو برای دیگران تحمیل نکنید, شمافقط میتونید بگید , ازنظر شما HL2 بهترین بازی بین بازیای دیگس ! :دی
نه اینکه همه رو جمع ببندید! ممنون :دی

نه بابا چون استودیو محبوبتو گذاشته رتبه اول جایگاه valveدرسته !بانجی را هم لابود باید دوم می کرد !

فنای عزیز و دوستاران valve هیچ فکر کردید برای ی بار هم که شده ؟چرا بعد از 10 سال این شرکت هنوز شماره 3 را بیرون نداده !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند تا جمله میبندم اگه خواستی بدونی که خدا را شکر اگه ندونستی که دیگه هیچی !

همین valve که میگی تو 10 سال پیش گیر کرده اولا سال 2007 قسمت دوم اپیسود HL2 را تو The Orange Box عرضه کرد و میانگین بازی شد 96 !! و بعد بازی PORTAL را اورد روی PC که میانگینش شد 90!! و بعد PORTAL 2 را اورد روی کنسولها و میانگینش شد 95 !! بعد همین نسل دوتا بازی Left 4 Dead ساخت که میانگینشون شد 89 !!

حالا چون HL3 را نساخته پس این شرکت یعنی تنبله و لیاقت نداره ؟؟! لیاقتش را تو همین نسل نشون داده که 3 تا عنوان داده بیرون همشون بالای 90 میانگین اوردند !

لابد با استنباط های تو باید نتیجه بگیریم که Blizzard هم هیچ کارست تو همون 10 سال پیش گیر کرده؟ و REMEDY هم همینطور بعد مکس پین یدونه AW ساخته و بازیه بعدیشون رفته نسل بعد!! id software هم همینطور و valve همینطور و.....................؟! باز خوبه والو برعکس خیلی از شرکت ها که پُزش را میدی این نسل 6 تا بازی داده بیرون !! میدونی یعنی چی 6 تا بازی ! و همشون هم موفقن با امتیازات بالا .

اینها را گفتم بدونی مسخره کردن valve مساویست با مسخره کردن خودت و باعث بشن همه برات با گه گهه بخندند ;;)

قبلا هم گفتم و این یه نظر شخصی نیست قشنگ میگم که بدونی این یه فکته fact ! کسی که ادعای fps باز بودن داره و طرفدار شوتر اول شخص باشه و نتونه HL را درک کنه باید اسمش را خط بزنه ! مخصوصا اونی که میگه من فنه پلتفورم PC هستم ! چون HL2 یه بازی هست که سطح استاندارد بسیار بالایی را وارد این سبک کرده و باعث شده درک و عمق و منطق یه بازیی را بالا ببره باعث شده تو یک بازی با منطق و درک خودت بری جلو . فیزیکی وارد بازی کرده که قانون جاذبه و وزن دار بودن اجسام را به صورت بسیار کاربردی در بازی خلق کرده که هنوز هم هنوزه بازی ای نیست که از این حیس بتونه نزدیکش بشه ! یعنی تو بازی فیزیکی وجود داره که با عقل و منطق خودت هر لحظه و هر ان میتونی گیم پلی بازی را دگرگون کنی ! و این باعث شده گیم پلی بازی به شدت داینامیک باشه !

اگه شناخت کوچیکی از من داشته باشی ؟! باید بدونی که من فنه 360 هستم ! ولی باید عرض کنم قضیه HL2 فرق میکنه ! من فنه خیلی بازی هستم مثل HALO و DOOM و AW و GEARS و ......... و جزو بهترین بازیهایی هستند که تا الان انجام دادم ولی قضیه HL2 برام خیلی فرق میکنه ! کلا HL2 را هیچ وقت با بقیه بازیا مقایسه نمیکنم چون این بازی تو یک فاز دیگست و سطح استانداردش خیلی بالاتر از هر عنوان دیگست چون شرکت VALVE نشون داد که از لحاظ بازی سازی به درک مطلق رسیده ! حالا هرکی نمیتونه HL2 را درک کنه مشکل منو و طرفداراش و این همه سایت نیست ! تنها بازی که از لحاظ کامل بودن تو سبک FPS میتونه با HL رقابت کنه HALO هست ولی با این همه حال گیم پلیه HL2 را کامل تر میدونم چون کاملا واقع گراست و فیزیکش استثنایی هست .
اول برید تحقیق کنید که ببینید چرا تو مراسم VGA اومدند بازی 10 سال اخیر را HL2 انتخاب کردند ؟! برید ببینید چرا EDGE که معروفترین مجلست اومده VALVE را بهترین بازیساز اعلام کرده ؟ برید تحقیق کنید که چرا از زبان خیلی از بازیسازها HL2 بهترین شوتر تاریخه ؟! و چرا میانگین بازی شده 96 ؟!! چرا و چراها ؟!! نظر شخصی تا حدودی میتونه درست باشه به شرط اینکه دیگه حقایق را زیر پا نزاره !
در حال حاضر این عده در نظرشون اولین فاکتور واسه خوب بودن (بخون شاهکار)، فقط و فقط گرافیک هست.
وقتی یه بابایی میاد میگه چون Half-Life 2 مال سال 2004 هست گرافیکش بالا نیست، واسه همین نباید بهترین بازی دهه تو کنفرانس VGA میشد. دیگه تا تهش رو بخون چه خبره.
.
مشکل خیلی ها اینجا اونطور که فهمیدم مشکل کم سنو سال بودن بعضی از کاربرای اینجاست ! حالا نمیگم همه ولی اکثریت اینطوره برای درک یه بازی باید ادم اون سن لازم را داشته باشه ! کسی که با 9 و 10 سال سن بشینه HL2 را بازی کنه انتظار اینو نباید داشت که بتونه با منطق کامل بازی را درک کنه .
الان توجه کنی خیلی از بازیسازهای قدیم همشون رفتن زیر سوال ! و بازیسازهای امروزی که تازه پر و بال باز کردند شده محبوب دلها ! فکر میکنی علتش چیه ؟

آخرین ویرایش:
خیلی چرته لیستش :))

Bioware 28 :-/

Dice 13 :)):)):))
دایس مولتی پلیر رو تو بازی های اول شخص کاملا دگرگون کرد!البته دگرگونیش در حد هیلو نبود:دی
++++++++++++++
با این نقطه بازی هیتر ها بحث نکنید تروخدا,وقتی به جوات میگن استاد دیگه باید ساکت شد!بشینید با اون مارمولک زرد و کاراکتر کر و لال و بابای شهیدتون حال کنید,طرف میگه دنیای GTA عظیمه!هنوز نمیدونه که دنیای عظیم به اندازه ی نقشه نیست:lol:
کاری نداره که,یه بلک لیسته,تازه بلک لیست ما هم به فنا نمیره!
+++++++++++
ماینکرافت خلاقیتو تو دنیای بازی ها زنده کرد,بابا بزرگ همین Gabe Newell AKA Gaming God هم نمیتونه یه بازی بسازه که توش بتونی CPU هم بسازی!
تلگراف و آسانسور که بماند:دی

چند تا جمله میبندم اگه خواستی بدونی که خدا را شکر اگه ندونستی که دیگه هیچی !

همین valve که میگی تو 10 سال پیش گیر کرده اولا سال 2007 قسمت دوم اپیسود HL2 را تو The Orange Box عرضه کرد و میانگین بازی شد 96 !! و بعد اون بازی PORTAL را اورد روی PC < میانگینش شد 90!! و بعد PORTAL 2 ؤا اورد روی کنسولها و میانگینش شد 95 !! بعد همین نسل دوتا بازی Left 4 Dead ساخت که میانگینشون شد 89 !!

حالا چون HL3 را نساخته پس این شرکت یعنی تنبله و لیاقت نداره ؟؟! لیاقتش را تو همین نسل نشون داده که 3 تا عنوان داده بیرون همشون بالای 90 میانگین اوردند !

لابد با استنباط های تو باید نتیجه بگیریم که Blizzard هم هیچ کارست تو همون 10 سال پیش گیر کرده و REMEDY هم همینطور بعد مکس پین یدونه AW ساخته و بازیه بعدیشون رفته نسل بعد id software هم همینطور و valve همینطور و.....................؟! باز خوبه والو برعکس خیلی از شرکت ها گه پِزش را میدی ایسن نسل 6 تا بازی داده بیرون !! میدونی یعنی چی 6 تا بازی ! و همشون هم موفقط با امتیازات بالا .

اینها را گفتم بدونی مسخره کردن valve مساویست با مسخره کردن خودت و باعث بشن همه برات با گه گهه بخندند ;;)

قبلا هم گفتم و این یه نظر شخصی نیست قشنگ میگم که بدونی این یه فکته fact ! کسی که ادعای fps باز بودن داره و طرفدار شوتر اول شخص باشه و نتونه HL را درک کنه باید اسمش را خط بزنه ! مخصوصا اونی که میگه من فنه پلتفورم PC هستم ! چون HL2 یه بازی هست که سطح استاندارد بسیار بالایی را وارد این سبک کرده و باعث شده درک و عمق و منطق یه بازیی را بالا ببره باعث شده تو یک بازی با منطق و درک خودت بری جلو . فیزیکی وارد بازی کرده که قانون جاذبه و وزن دار بودن اجسام را به صورت بسیار کاربردی در بازی خلق کرده که هنوز هم هنوزه بازی ای نیست که از این حیس بتونه نزدیکش بشه . یعنی تو بازی فیزیکی وجود داره که با عقل و منطق خودت هرل لحظه و هر ان میتونی گیم پلی بازی را دگرگون کنی ! و این باعث شده گیم پلی بازی به شدت داینامیک باشه !

اگه شناخت کوچیکی از من داشته باشی ؟! باید بدونی که من فنه 360 هستم ! ولی باید عرض کنم قضیه HL2 فرق میکنه ! من فنه خیلی بازی هستم مثل HALO و DOOM و AW و GEARS و ......... و جزو بهترین بازیهایی هستند که تا الان انجام دادم ولی قضیه HL2 برام خیلی فرق میکنه ! کلا HL2 را هیچ وقت با بقیه بازیا مقایسه نمیکنم چون این بازی تو یک فاز دیگست و سطح استانداردش خیلی بالاتر از هر عنوان دیگست چون شرکت VALVE نشون داد که از لحاظ بازی سازی به درک مطلق رسیده ! حالذ هرکی نمیتونه HL2 را درک کنه مشکل منو و زرفداراش و این همه سایت نیست !
اول برید تحقیق کنید که ببینید چرا تو مراسم VGA اومدند بازی 10 سال اخیر را HL2 انتخاب کردند ؟! برید ببینید چرا EDGE که معروفترین مجلست اومده VALVE را بهترین بازیساز اعلام کرده ؟ برید تحقیق کنید که چرا از زبان خیلی از بازیسازها HL2 بهترین شوتر تاریخه ؟! و چرا میانگین بازی شده 96 ؟!! چرا و چراها ؟!! نظر شخصی تا حدودی میتونه درست باشه به شرط اینکه دیگه حقایق را زیر پا نزاره !
در حال حاضر این عده در نظرشون اولین فاکتور واسه خوب بودن (بخون شاهکار)، فقط و فقط گرافیک هست.
وقتی یه بابایی میاد میگه چون Half-Life 2 مال سال 2004 هست گرافیکش بالا نیست، واسه همین نباید بهترین بازی دهه تو کنفرانس VGA میشد. دیگه تا تهش رو بخون چه خبره.

یکی مثل من ضد این نیستم که کسی حق مخالفت با Valve رو نداره، منتها چون شرکت پر طرفداری هست لااقل احترام بقیه رو داشته باشن و به وضوع بی حرمتی تحویل ندن (بخون تلاوت کردن :دی)

ویرایش: یه زمانی وقتی Minecraft واسه PC اومد و کلی ترکوند خیلی معذرت می خوام با بیل ری*دن به بازی و گفتن چرته. وقتی واسه 360 اومد گفتن به به و چه چه.
این خط و این نشون وقتی HL3 اومد و رسما ترکوند، همین دوستان مخالف که عملا شرم و حیا رو قی کردن، میشن عاشق سینه چاک HL.

آخرین ویرایش:
شما اصلا موضوع رو هم خيلي نمي دوني به وقتش هم بازي نكردي ولي كيلو كيلو ادعا داري.......

همين ign بازي هاف لايف رو به عنوان بهترين universe كل بازيهاي رايانه اي انتخاب كرد و انتخاب بجايي هم بوده
البته بعضي بازيهاي ديگه اي هم ميتونن اين عنوانو داشته باشن ولي اينكه هاف لايف رو شايسته اين عنوان ندونيم مشكل از خودمننه كه خيلي در اين زمينه اطلاعات نداريم.....
يه چيزي هم بگم كه عظيم بودن دنياي بازي به متر مربع نيس كه gta و....رو مثال ميزني.....:))
طبرو قشنگ داستانشو بخوون كامل بازي كن هاف لايف و پورتال رو و نظر منتقدارم بدون بعد ....
چی را نمی دونم اینی که ignبهترینuniverse بازی رایانه ایش کرده واقعا عجب دلیل بزرگی !!:)):))جالبتر اینجاست که شما از پشت pcعلم غیب داری و به این نتیجه رسیدی که من فلان بازی را انجام نداده ام !چرا چون ازش خوشم نمیاد و بازی استوره شماو اواتار شما هست :))
دوستتون گفت عظیم من هم خواستم معنی عظمت یک بازی را بهش نشان بدم همون gta که شما داره بهش می خندی تنها بازی بود که با این همه نقد تو سال 2008 تو اخرین شمارش از 86 تا سایت متاش شده 98 عظمت بزرگی یعنی این پسر خوب
خلاص

چی را نمی دونم اینی که ignبهترینuniverse بازی رایانه ایش کرده واقعا عجب دلیل بزرگی !!:)):))جالبتر اینجاست که شما از پشت pcعلم غیب داری و به این نتیجه رسیدی که من فلان بازی را انجام نداده ام !چرا چون ازش خوشم نمیاد و بازی استوره شماو اواتار شما هست :))
دوستتون گفت عظیم من هم خواستم معنی عظمت یک بازی را بهش نشان بدم همون gta که شما داره بهش می خندی تنها بازی بود که با این همه نقد تو سال 2008 تو اخرین شمارش از 86 تا سایت متاش شده 98 عظمت بزرگی یعنی این پسر خوب
خلاص
عظمت دنياي داخل بازي چه ربطي به متاي بازي داره؟؟؟همين جور يه چيزي بي ربط بگين ....

در مورد شما و دوستتون و شناختتون نسبت به هاف لايف هممون تو اين تاپيك و تاپيكاي مشابه آگاهي پيدا كرديم و تقريبا يه جوري attach هستين به تاپيكاي مربوط به هاف لايف و ولو....(كسي اگر شناختي نسبت به بازي داشته باشه اين حرفا رو نميزنه)

+

بهرحال ما بيكار نيستيم بشينيم پشت در تاپيك....شما هم به توهين به بازي و مارمولك گفتن و ...ادامه بدين و خوش باشين

.

این تاپیک روندیده بودم. ماشالا چقدر هم بحث شده :دی حالا با بحثاتون کاری ندارم اما به نظرم لیست واقعا قشنگی و بجایی بود.
فردین جان یعنی خدایی با رتبه 44 سانتا مشکلی نداری? نبودن PD‏ چی ?
biggrin1.gif
آخه چه مشکلی باید داشته باشم؟! والا اگه منظورت GOW ـه که من خودم شخصا بعد از GOW 1 و یه ذره هم 2، دیگه ازهیچ کودومشون حال نکردم. حالا اینا بکنار. همیشه توی هر لیستی اینچنین مشکلاتی میشه. وقتی تعداد لیست میره بالا طبیعتا یه چیزایی شاید جابجا بشن اما اینم باید در نظر بگیریم که استودیو هایی که نام برده شده هر کودوم در حد خودشون خیلی خفن و به قولی "کبه" ( :دی ) هستن. هیچ وقت به طور حتم نمیتونیم بگیم مثلا سانتا مونیکا از استودیوی X برتره.

آخرین ویرایش:

یکی مثل من ضد این نیستم که کسی حق مخالفت با Valve رو نداره، منتها چون شرکت پر طرفداری هست لااقل احترام بقیه رو داشته باشن و به وضوع بی حرمتی تحویل ندن (بخون تلاوت کردن :دی)

ویرایش: یه زمانی وقتی Minecraft واسه PC اومد و کلی ترکوند خیلی معذرت می خوام با بیل ری*دن به بازی و گفتن چرته. وقتی واسه 360 اومد گفتن به به و چه چه.
این خط و این نشون وقتی HL3 اومد و رسما ترکوند، همین دوستان مخالف که عملا شرم و حیا رو قی کردن، میشن عاشق سینه چاک HL.

:eek::eek:
جوک قرن .......

واقعا که بعضی باید برند قاچ خور بازی کنند به جای HL :d
چندتا دلیل میارم که چرا ولو باید اول لیست باشه:
1-اولا کدوم شرکت بهترین بازی دهه گذشته رو داشته؟ خوب معلومه ولو با بازی HL
2-دوما کدوم شرکت یکی از بی نقص ترین ای پی های روزگار رو تو لید کرده؟ خوب معلومه ولو با بازی PORTAL 1 ,2 چرا؟؟ چون که این بازی علاوع بر حفظ استانداردهای سبک خودش اون ها رو برد بالا و نوآوری های فراووانی هم داشت و کمترین میزان نقص ازقبیل باگ و مشکلات گرافیکی گیم پلی و کمبود داستان و... رو تو خودش نداشت و هرجور حساب کنی متای 100 هم براش کمه که کافیه برید تجربه اش کنید تا ببینید چی میگم
3-کدوم شرکت محبوب ترین سیستم بازی دنیا رو داره؟ خوب معلومه ولو با استیم
4-کدوم شرکت تو کنسول سازی جرئت داره طرف SEGA , MICRO , SONY , NINTENDO بشه؟ خوب معلومه ولو با کسنول جدیدش این ریسک رو کرده
5-کدوم شرکت پدر سبک شوتره؟ خوب معلومه با بازی HL که الان هم هیچی کم نداره به شرطه اینکه از دید یه هیتر بهش نگاه نکنید
6-کدوم شرکت کسی مثل GABE رو داره؟کدوم کسی به این فرد میرسه؟کی مثل این فرد شوتر رو معنی کرده؟....
7-کدوم شرکت 90 درصد عناوینش بالا 90 متا دارند؟اونم عناوینی که تو سبک خودشون رقیب زیاد دارند؟ معلومه ولو با پرتال و هاف لایلف و...
8-کدوم شرکت شلوغ ترین سرور های گیم رو داره؟ایا با وجود COUNTER و DOTA کسی و شرکتی به جز ولو شایسته پاسخ به این سوال هست؟نه واقعا هست؟
9-کدوم شرکت وقتی بازیهاش ریلیز می شند برترین باخوردها رو داره و هیچ کس نمیگه عناوینش افت کردند؟
10-کدوم شرکت به مخاطبش احترام میذاره و اطلاعات الکی و کذب به طرفداراش نمیده؟
11-کدوم شرکت تریلرش با بازیش مو نمیزنه؟
12-کدوم شرکت سال ها رو یه بازی کار میکنه و خاموش میمونه ولی بازم جذابیت داره و عهیچ کس از بازیاش خسته نمیشه؟
13-کدوم شرکت مثل ولوه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه خسته شدم لطفا هیترها و ترول ها و نمکی ها و فن های سونی و مایکرو و هر کوفت و زهرمار دیگه ای موضع نگیره که اعصاب ندارم یه چی میگم ناراحت میشه

---------- نوشته در 04:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:51 PM ارسال شده بود ----------

:eek::eek:
جوک قرن .......

منم زیاد شنیدم حالا این هیچی من درباره مکس پین هم شنیدم

این تاپیک روندیده بودم. ماشالا چقدر هم بحث شده :دی حالا با بحثاتون کاری ندارم اما به نظرم لیست واقعا قشنگی و بجایی بود.

اتفاقا من هم این تاپیک رو ندیده بودم و در مورد لیست هم دقیقا برعکس فکر میکنم یعنی مزخرف ترین لیستیه که به عمرم دیدم. بقول یکی از دوستان تو صفحات قبل انگار یه بچه 10 ساله از روی بازیهای 2012 و چیزهایی که از قبل یادش بوده این لیست رو تهیه کرده. اگه قرار بر تهیه لیست بهترین استدیوهای تاریخه باید به همه سبک ها توجه بشه. کاری به ترتیب لیست ندارم ( که اونهم بشدت داغونه) ولی جای خالی 3do و new world و black isle و square enix دیده میشه. بنظرم حتی westwood هم میتونست تو لیست قرار بگیره.
همچنین نبودن sega و استدیوهای زیر مجموعه اش هم باعث ناقص شدن لیست شده.

اتفاقا من هم این تاپیک رو ندیده بودم و در مورد لیست هم دقیقا برعکس فکر میکنم یعنی مزخرف ترین لیستیه که به عمرم دیدم. بقول یکی از دوستان تو صفحات قبل انگار یه بچه 10 ساله از روی بازیهای 2012 و چیزهایی که از قبل یادش بوده این لیست رو تهیه کرده. اگه قرار بر تهیه لیست بهترین استدیوهای تاریخه باید به همه سبک ها توجه بشه. کاری به ترتیب لیست ندارم ( که اونهم بشدت داغونه) ولی جای خالی 3do و new world و black isle و square enix دیده میشه. بنظرم حتی westwood هم میتونست تو لیست قرار بگیره.
همچنین نبودن sega و استدیوهای زیر مجموعه اش هم باعث ناقص شدن لیست شده.
اوه. من اصلا دقت نکرده بودم به اینکه لیست مال کل تاریخه. به چشم استودیو های چند سال اخیر نگاه کردم بهش. اگه کل تاریخ تا کنون رو بخوایم بررسی کنیم بله نواقصش خیلی زیاده و تقریبا محدود شده به این نسل و نسل قبلش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or