چند تا جمله میبندم اگه خواستی بدونی که خدا را شکر اگه ندونستی که دیگه هیچی !
همین valve که میگی تو 10 سال پیش گیر کرده اولا سال 2007 قسمت دوم اپیسود HL2 را تو The Orange Box عرضه کرد و میانگین بازی شد
96 !! و بعد اون بازی PORTAL را اورد روی PC < میانگینش شد
90!! و بعد PORTAL 2 ؤا اورد روی کنسولها و میانگینش شد
95 !! بعد همین نسل دوتا بازی Left 4 Dead ساخت که میانگینشون شد 89 !!
حالا چون HL3 را نساخته پس این شرکت یعنی تنبله و لیاقت نداره ؟؟! لیاقتش را تو همین نسل نشون داده که 3 تا عنوان داده بیرون همشون بالای 90 میانگین اوردند !
لابد با استنباط های تو باید نتیجه بگیریم که Blizzard هم هیچ کارست تو همون 10 سال پیش گیر کرده و REMEDY هم همینطور بعد مکس پین یدونه AW ساخته و بازیه بعدیشون رفته نسل بعد id software هم همینطور و valve همینطور و.....................؟! باز خوبه والو برعکس خیلی از شرکت ها گه پِزش را میدی ایسن نسل 6 تا بازی داده بیرون !! میدونی یعنی چی 6 تا بازی ! و همشون هم موفقط با امتیازات بالا .
اینها را گفتم بدونی مسخره کردن valve مساویست با مسخره کردن خودت و باعث بشن همه برات با گه گهه بخندند
قبلا هم گفتم و این یه نظر شخصی نیست قشنگ میگم که بدونی این یه فکته fact ! کسی که ادعای fps باز بودن داره و طرفدار شوتر اول شخص باشه و نتونه HL را درک کنه باید اسمش را خط بزنه ! مخصوصا اونی که میگه من فنه پلتفورم PC هستم ! چون HL2 یه بازی هست که سطح استاندارد بسیار بالایی را وارد این سبک کرده و باعث شده درک و عمق و منطق یه بازیی را بالا ببره باعث شده تو یک بازی با منطق و درک خودت بری جلو . فیزیکی وارد بازی کرده که قانون جاذبه و وزن دار بودن اجسام را به صورت بسیار کاربردی در بازی خلق کرده که هنوز هم هنوزه بازی ای نیست که از این حیس بتونه نزدیکش بشه . یعنی تو بازی فیزیکی وجود داره که با عقل و منطق خودت هرل لحظه و هر ان میتونی گیم پلی بازی را دگرگون کنی ! و این باعث شده گیم پلی بازی به شدت داینامیک باشه !
اگه شناخت کوچیکی از من داشته باشی ؟! باید بدونی که من فنه 360 هستم ! ولی باید عرض کنم قضیه HL2 فرق میکنه ! من فنه خیلی بازی هستم مثل HALO و DOOM و AW و GEARS و ......... و جزو بهترین بازیهایی هستند که تا الان انجام دادم ولی قضیه HL2 برام خیلی فرق میکنه ! کلا HL2 را هیچ وقت با بقیه بازیا مقایسه نمیکنم چون این بازی تو یک فاز دیگست و سطح استانداردش خیلی بالاتر از هر عنوان دیگست چون شرکت VALVE نشون داد که از لحاظ بازی سازی به درک مطلق رسیده ! حالذ هرکی نمیتونه HL2 را درک کنه مشکل منو و زرفداراش و این همه سایت نیست !
اول برید تحقیق کنید که ببینید چرا تو مراسم VGA اومدند بازی 10 سال اخیر را HL2 انتخاب کردند ؟! برید ببینید چرا EDGE که معروفترین مجلست اومده VALVE را بهترین بازیساز اعلام کرده ؟ برید تحقیق کنید که چرا از زبان خیلی از بازیسازها HL2 بهترین شوتر تاریخه ؟! و چرا میانگین بازی شده 96 ؟!! چرا و چراها ؟!! نظر شخصی تا حدودی میتونه درست باشه به شرط اینکه دیگه حقایق را زیر پا نزاره !