50 استودیو بازیسازی برتر تاریخ از دید مجله EDGE

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
izg9iykkin3dfbhap42.jpg

مجله معتبر EDGE در اقدامی 50 استودیو برتر تاریخ (دنیا) را در آخرین شماره از نشریه خود معرفی کرده است .

خُب رتبه 1 سورپرایزتون نمیکنه . اونها ValVe خالق سری بازی های Portal و Half-Life را به عنوان بهترین استدیو بازی سازی تاریخ معرفی کرده اند .

Top 50:
1. Valve
2. Mojang
3. Nintendo EAD
4. Platinum Games
5. Naughty Dog
6. Rockstar North
7. Bungie
8. FromSoftware
9. Arkane Studios
10. Riot Games
11. Epic Games
12. Media molecule
13. Dice
14. Kojima Productions
15. Irrational
16. ArenaNet
17. Blizzard
18. Rocksteady
19. Ubi Montreal
20. Bethesda
21. Double Fine
22. Terry Cavanagh
23. Thatgamecompany
24. Gearbox
25. 343
26. Firaxis
27. EA Canada
28. Bioware
29. Eidos Montreal
30. Playdead
31. Sony online entertainment
32. Crytek
33. Redlynx
34. Vlambeer
35. CCP
36. Telltale
37. Id
38. Ninja theory
39. Quantic Dream
40. Codemasters
41. Criterion
42. Mossmouth
43. Harmonix
44. Sony Santa Monica
45. Capybara
46. Creative assembly
47. Halfbrick
48. Wayforward
49. Jagex
50. Relic

آخرین ویرایش:
حالا من که شما رو نمیشناسم میخوام بدونم چندسالته؟ ( بنا به حرفی که خودت توپستت گفتی)
من با هیچی غیر از حرف غیر منطقی مشکل ندام. نه گفتم هاف لایف بده . نه گفتم اشغاله و ... . زمان خودش هم بازیش کردم اون زمان هم لذت بردم . دلیل نمیخواد . هر موقع تونستی پست قبلی رو هضم کنی جوابت میگیری. مشکلت همونیه گفتم ( فقط دنبال اثبات حرف خودتی و دلیل و مدرک سر هم کردند)
چیزی رو هم زیر سوال نبردم .بلکه بهت گفتم با چش بازتر نگاه کنی که متوجه بشی این داستان بیشتر سلیقه ای هست تا فکت و این چرت و پرت ها. مثل همون اتفاقی که تو 2004 افتاد یا همون اتفاقی که برای portal تو vga افتاد. این انتخاب valve هم بی ارتباط با وقایع VGA نیست. البته اگه لازم باشه زیر سوال هم میبرم چون صرفا انتخاب یه سری ادم هست که مسلما سلیقه توش نقش بزرگی داره و میکانیزم پیچیده و منطقی خاصی نیست که همیشه به یه جواب مشخص ختم بشه ( افتاد) هر چی هم میخوای میتونی علیه من استفاده کنی . فرقی برام نمیکنه چون اهل این بچه بازیا نیستم ( شما ماجراجویی کن)
الان کی گفته HL2 بهترین شوتره که من بخوام باهاش مشکل داشته باشم یا نداشته باشم ، بحث چیزه دیگه است
کسایی که میدون یعنی میدونن ! لازم ندارم بیام اینجا سنم را بگم چون دوست ندارم این کار بکنم . اینجا مهد کودک نیست ! حالا چی این مسئله به شما برخورده ؟! من میگم اون کسایی که وقتی تو سنه 9 و 10 سالگی بازی را تجربه میکنن در اون حد و درک نرسیدن که بتونن بازی را کامل انالیز کنن به شما برخورده ؟
در مورد فکت بودن یه مسئله شما بگو حقیقت به چی میگن ؟به نظر شخصی ؟ خب اگه به نظر شخصی باشه که 100 تا سایت وقتی یه بازی را نقد میکنن و متای یه بازی میشه 96 ! این مشخص میکنه که میشه به بازی گفت بهترین شوتر تاریخ و فقط یه بازی هست که میانگینش تو بازی شوتر ازش بیشتره و اونم halo هست و خود halo هم به خاطر استانداردهایی و دستاوردهایی که برای اولین بار روی کنسول به وجود اورد یکم باعث شد که بیشتر تحویل گرفته بشه ولی روی pc هیچ محدودیتی نبود و HL دوبار هم شماره 1 و شماره 2 مورد توجه همه منتقدها شد یعنی دوبار میانگین 96 بدست اورده ! یعنی این دلیل کافی نیست که یه بازی بهترین شوتر تاریخ باشه ؟!
شما خودت دلایل را بچین پیش هم ببین استانداردهایی که تو hl پیادست تو کدوم بازی شوتر پبادست ؟
----------------------

hosein me
بیشتر از این خودت را تابلو نکن !
من دارم میگم والو این نسل 5 تا بازی داده و از بین 5 تا یکیش میانگین 96 داره و یکیش 95 و یکیش 90 و دوتاش 89 ! ببین کدوم استادیو تو این نسل یبه همچین موفقیتی داره ؟! این حرفم به خاطر اینه که دیگه مغلته نکنی و بگی این سازنده تو 10 سال پیش گیر کرده .
سعی کن جوری حرف بزنی که فردا hl3 اومد و میانگینش دوباره بالا بود این جا پیش همه ضایع نشی !

آخرین ویرایش:
@گارتال
اینکه دوست نداری سنت رو بگی محرتم اون صحبت من یه جور اعتراض به همون خطی که راجب سن و سوال گفتی بود . من حرفم اینه که اگر مثلا من نظر در رابطه با بازی با نظر شما فرق کنه یعنی من نتونستم انالیز کنم یا سنم کمه؟ متا هم گفتم قبلا ، کاملا به زمان عرضه بستگی داره . و نمیشه بطور قطع بگیم یه بازی که مثلا 10 سال پیش متاش 96 بوده از یه بازی که 10 سال بعد متاش مثلا 90 هستش تو هر زمینه ای بهتره
این تاپیک راجب بهترین شوتر تاریخ نیست که بخوام راجبش بحث کنم . من کلا با این لفظ تاریخ که میاری و بازه زمانی رو ازش حذف میکنی و صرفا متا رو اولویت قرار میده مشکل دارم . ولی با این حال با توجه به حرف و استدلال شما بازم باید هیلو رو بهترین بدونی نه اینکه اوانس بدی ( من خودم این حالت رو البته قبول ندارم)

من دارم میگم والو این نسل 5 تا بازی داده و از بین 5 تا یکیش میانگین 96 داره و یکیش 95 و یکیش 90 و دوتاش 89 ! ببین کدوم استادیو تو این نسل یبه همچین موفقیتی داره ؟!
BioWare موفقیتی فراتر از این داره ;;) :دی

نکته: میخواد به متا استناد کنید که از BioWare گنده تر هم داریم و دیگه چیزی به Valve نمیرسه. بهتر نیست از خلاقیت های Portal بگید؟ اینجوری بهتر به نتیجه می رسید :دی

Gartallاین حرفم به خاطر اینه که دیگه مغلته نکنی و بگی این سازنده تو 10 سال پیش گیر کرده .
سعی کن جوری حرف بزنی که فردا hl3 اومد و میانگینش دوباره بالا بود این جا پیش همه ضایع نشی برات قول میدم اخر سر با نقل قولهایی که از بوکمارکهات اینجا دسته دسته کنار هم قرار میدن بساط خنده مردم را جور میکنی ! مطمئن باش ! سعی کن با دم شیر بازی نکنی و بری با همون بازهای کرایتک جونت حال کنی و بگی بازی یعنی این ! لول

نماد منطق و و احساسات را میشه تو این پستت دید ه میشه خوصا جاهای که قرمز کردم
الان کی صحبت از جوات و کرایتیک کرده که اینطوری ناراحتت کرده ;)
جالب اینجاست بازی اصلا تایید نشده اصلا معلوم نیست تایید بشه یا نه و و و وو طرف از الان داره به متای بازی فکر می نه
پسر جون هاف لایف 3 ی روزی بیاد و بخواد همون روال گذشته را داشته باشه برا من اصلا جذابیتی نخواهد داشت چرا متوجه نمی شی !
خوب پس با این حساب بدو تلاش کن پست های من و مخالفان را جمع کن !
من به قول ی فن بی منطق اصلا احتیاجی ندارم !کسی که فقط کل دنیای گیم را تو aw.gears .halo .hlخلاصه می کنه

...............

............................
موفقیتی فراتر از این داره
yahoo_5.gif
biggrin1.gif

نکته: میخواد به متا استناد کنید که از BioWare گنده تر هم داریم و دیگه چیزی به Valve نمیرسه. بهتر نیست از خلاقیت های Portal بگید؟ اینجوری بهتر به نتیجه می رسید
biggrin1.gif
همون قضیه مرغ ی پاداره هست والله چون خودش بحث متا را راه انداخت ما هم براش متای گندتر از اون شرکت محبوبش را گذاشتیم ولی باز داره حرف خودشو می زنه !
........................

آخرین ویرایش:
نماد منطق و و احساسات را میشه تو این پستت دید ه میشه
الان کی صحبت از جوات و کرایتیک کرده که اینطوری ناراحتت کرده ;)
جالب اینجاست بازی اصلا تایید نشده اصلا معلوم نیست تایید بشه یا نه و و و وو طرف از الان داره به متای بازی فکر می نه
پسر جون هاف لایف 3 ی روزی بیاد و بخواد همون روال گذشته را داشته باشه برا من اصلا جذابیتی نخواهد داشت چرا متوجه نمی شی !
خوب پس با این حساب بدو تلاش کن پست های من و مخالفان را جمع کن !
من به قول ی فن بی منطق اصلا احتیاجی ندارم !
Valve بار‌ها و بار‌ها نشون داده که هر چیزی میسازه جزو بهترین‌های زمان خود هستند و با توجه به استاندارد‌های کنونی‌ بازی میسازه نه با توجه به استاندارد‌هایی‌ که خودش تعیین کرده،مطمئن باش اگه روزی HL 3 به بازار عرضه شه کاملا با چیز جدیدی روبرو خواهیم شد نه باHl 2.

L4d 2رو یه سال بعد از L4D ساخت بازم کلی‌ تغییر و بهبود داشت تو گیمپلی بطوری که که هنوزم سرور هاش پر هستند میگی‌ بعد این همه سال طبق روال گذشته؟:دی

Valve بار‌ها و بار‌ها نشون داده که هر چیزی میسازه جزو بهترین‌های زمان خود هستند و با توجه به استاندارد‌های کنونی‌ بازی میسازه نه با توجه به استاندارد‌هایی‌ که خودش تعیین کرده،مطمئن باش اگه روزی HL 3 به بازار عرضه شه کاملا با چیز جدیدی روبرو خواهیم شد نه باHl 2.

L4d 2رو یه سال بعد از L4D ساخت بازم کلی‌ تغییر و بهبود داشت تو گیمپلی بطوری که که هنوزم سرور هاش پر هستند میگی‌ بعد این همه سال طبق روال گذشته؟:دی

یکی از اون پست هایی بود که لایک براش کمه:). جناب hosein me عزیز من نمیدونم این پا فشاری شما برای چی هست، HL 1 سال 98 اومده، قبل از اون غول هایی مثل Quake 1&2 (که همه میدونن من تنها فن همین بازیم) و Outlaw و Blood و Sin و.... اومدن ولی وقتی HL 1 رو بازی میکنی متوجه تفاوت کهکشانی اون با این بازی ها میشی، پس اون سال valve یه استاندارد جدید رو وارد این ژانر کرده. سال 2004 غول هایی مثل Doom 3 و Halo 2 و UT2004 و Far cry اومدن که همگی کاملا professional و قدرتمند بودن زمان عرضه ولی valve اومد استانداردهای جدیدش رو توی HL2 پیاده کرد و بازم دیدیم که این رقبا بودن که از valve جا موندن نه valve از اونا، پس سال 2004 هم والو استاندارهای جدیدش رو وارد کرد. سال 2011 میون کولاک عظیم بازی های بزرگ مثل Crysis و Rage و U3 و BF3 و Geow3 و .... اومد استانداردهای خودش رو توی Portal 2 پیاده کرد که دهن همه هنوزم وا مونده از عمق و قدرت نبوغ خلاقیت بازی و بازم این رقبا بودن که جلوی والو کم آوردن. با این تفاسیر هنوزم فکر میکنی valve همون مکانیسم به قول خودت 10 سال پیش رو توی HL 3 پیاده میکنه؟ منطقی بشین فکر کن بعد جواب بده.

Half-Life رو فاکتور میگیریم، جداً استودیویی که بازی مثل Portal رو میسازه مغز طراحانش رو باید توی الکل نگه داری کرد !
ایول :دی اگه برید سراغ Portal منم میام طرف Valve :دی خارج از شوخی، به نظر من Portal به تنهایی میتونه یه استودیو رو بالاتر از بقیه قرار بده، حیف که پارسال افتاد با Skyrim وگرنه همه رو له می کرد :دی

کسایی که میدون یعنی میدونن ! لازم ندارم بیام اینجا سنم را بگم چون دوست ندارم این کار بکنم . اینجا مهد کودک نیست ! حالا چی این مسئله به شما برخورده ؟! من میگم اون کسایی که وقتی تو سنه 9 و 10 سالگی بازی را تجربه میکنن در اون حد و درک نرسیدن که بتونن بازی را کامل انالیز کنن به شما برخورده ؟
در مورد فکت بودن یه مسئله شما بگو حقیقت به چی میگن به نپر شخصی ؟ خب اگه به نظر شخصی باشه که 100 تا سایت وقتی یه بازی را نقد میکنن و متای یه بازی میشه 96 ! این مشخص میکنه که میشه به بازی گفت بهترین شوتر تاریخ و فقط یه بازی هست که میانگینش تو بازی شوتر ازش بیشتره و اونم halo هست و خود halo هم به خاطر استانداردهایی و دستاوردهایی که برای اولین بار روی کنسول به وجود اورد یکم باعث شد که بیشتر تحویل گرفته بشه ولی روی pc هیچ محدودیتی نبود و HL دوبار هم شماره 1 و شماره 2 مورد توجه همه منتقدها شد یعنی دوبار میانگین 96 بدست اورده ! یعنی این دلیل کافی نیست که یه بازی بهترین شوتر تاریخ باشه ؟!
شما خودت دلایل را بچین پیش هم ببین استانداردهایی که تو hl پیادست تو کدوم بازی شوتر پبادست ؟
بازی تو سالی که عرضه شده متای 96 رو گرفته . ولی الان دیگه اون زمان گذشته . مطمئن باش اگه همون بازی الان عرضه شه متای زیر 70 میگیره . متای farcry 3 عدد 89 هستش .پس بنا بر استدلال شما fc3 بازی بهتری نسبت به hl2 هستش . :d

بازی تو سالی که عرضه شده متای 96 رو گرفته . ولی الان دیگه اون زمان گذشته . مطمئن باش اگه همون بازی الان عرضه شه متای زیر 70 میگیره . متای farcry 3 عدد 89 هستش .پس بنا بر استدلال شما fc3 بازی بهتری نسبت به hl2 هستش . :d

:lol: اون زمان چه ربطی به الان داره؟
اگه یوبی سافت میتونست .اون موقع یه بازی میزد که از HL بهتر باشه ;;)

لفظ بهترین بازی تاریخ یعنی این که اون بازی از تمام بازیای که پارسال ( چون سال گذشته هم جز تاریخ حساب میشه . )هم عرضه شده بهتر باسه . که این یعنی hl2 باید از بازیایی مثل halo 4 یا fc3 هم بهتر و قابل بازی تر باشه .
ایا واقعا این طور هست ؟!

سال 2004 بهترین بازیشون رو دادن متاش شد 93

بهترین متایی رو سال بعد دادن شد 94 :دی

بهترین از دید من رو هم سال 2002 داده بودن باز هم متاش شد 93

البته شاید هم دارم اشتب میگم نمیدونم:دی

فقط من نمیدونم رو چه حسابی اگه امسال بازی رو میدادن متا میشد 70 نمیشد 80 یا 60
ایول
biggrin1.gif
اگه برید سراغ Portal منم میام طرف Valve
biggrin1.gif
خارج از شوخی، به نظر من Portal به تنهایی میتونه یه استودیو رو بالاتر از بقیه قرار بده، حیف که پارسال افتاد با Skyrim وگرنه همه رو له می کرد
biggrin1.gif

آی گفتی :( هر چند برا من 2 سر برد بود:-"

کلاً شخص kaizershauze تو این 4-5 سال اخیر 2 تا بازی رو بازی کرده که به معنی واقعی کلمه PERFECT بود یکیش همین PORTAL 2 بود:((
شما فرض کن hf2 بدون تغییرات یه بازی عرضه شده تو 2012 بهش چه نمره ای میدی ؟

101!!!
Orange Box هستش

شاید کسی نظر دیگه ای داشته باشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or