4 Top spin

داداش این شد عدالت ؟ سرعت ضربات کمتره نسبت به Virtua ؟
باید اینطوری گفت : سرعت بازی اندازس به نسبت واقعیت

نه عزیز . واقعا سرعت بازی کلا یکم کمه . هم از نظر سرعت بازیکن ها موقع نشون دادن دمو وسط بازی و هم سرعت توپ
Virtua Tennis درسته که یه بازی خطی و روتین و ساده ای هست ولی سرعت توپش بهتره یه مقدار
دیشب منم رفتم واسه این بازی یدونه موو خریدم تا بشینم این بازی رو با موو تجربه کنم
بار اول که صاف رفتم تو Top Spin 4 دیدم کنترل بازی تا حدی لذت بخشه و میشه باهاش کنار اومد ولی وقتی دیسک دمو موو رو گذاشتم و Table Tennis بازی Sports Champions رو بازی کردم به این نتیجه رسیدم که کنترل بازی با موو توی Top Spin 4 فاجعس !!!
یه بازی راکتی مثل همین بازی باید بیشتر محوریتش با Motion Controller های کنسول باشه که متاسفانه نمیدونم چرا کنترل بازی رو اینجوری دراوردن
من چند تا از تریلر های Virtua Tennis 4 که موقع معرفیش نشون دادن رو دیدم یک نکته جدید تو اون بازی متوجه شدم که متاسفانه Top Spin 4 نداره :
Virtua Tennis 4 دید اول شخص هم داره که Top Spin 4 فاقد همچین دیدی هست و شما یک راکت رو میبینین که باهاش میتونین جهت توپ رو هم با موو تنظیم کنید (چیزی شبیه Table Tennis در Sports Champions اما از نوع تنیس خاکی ! )
مشکل کنترلر موو در Top Spin 4 رو هم فکر نکنم بتونن یک هفته بعد از نسخه دمو سیستمشو عوض کنن و فقط باگ های بازی گرفته خواهد شد
با تمام علاقه ای که به سری Top Spin دارم ولی ای کاش این بازی هم میفتاد واسه سال دیگه ...

نه عزیز . واقعا سرعت بازی کلا یکم کمه . هم از نظر سرعت بازیکن ها موقع نشون دادن دمو وسط بازی و هم سرعت توپ
Virtua Tennis درسته که یه بازی خطی و روتین و ساده ای هست ولی سرعت توپش بهتره یه مقدار
دیشب منم رفتم واسه این بازی یدونه موو خریدم تا بشینم این بازی رو با موو تجربه کنم
بار اول که صاف رفتم تو Top Spin 4 دیدم کنترل بازی تا حدی لذت بخشه و میشه باهاش کنار اومد ولی وقتی دیسک دمو موو رو گذاشتم و Table Tennis بازی Sports Champions رو بازی کردم به این نتیجه رسیدم که کنترل بازی با موو توی Top Spin 4 فاجعس !!!
یه بازی راکتی مثل همین بازی باید بیشتر محوریتش با Motion Controller های کنسول باشه که متاسفانه نمیدونم چرا کنترل بازی رو اینجوری دراوردن
من چند تا از تریلر های Virtua Tennis 4 که موقع معرفیش نشون دادن رو دیدم یک نکته جدید تو اون بازی متوجه شدم که متاسفانه Top Spin 4 نداره :
Virtua Tennis 4 دید اول شخص هم داره که Top Spin 4 فاقد همچین دیدی هست و شما یک راکت رو میبینین که باهاش میتونین جهت توپ رو هم با موو تنظیم کنید (چیزی شبیه Table Tennis در Sports Champions اما از نوع تنیس خاکی ! )
مشکل کنترلر موو در Top Spin 4 رو هم فکر نکنم بتونن یک هفته بعد از نسخه دمو سیستمشو عوض کنن و فقط باگ های بازی گرفته خواهد شد
با تمام علاقه ای که به سری Top Spin دارم ولی ای کاش این بازی هم میفتاد واسه سال دیگه ...

با نمام احترامی که برای نظرهای شما دارم،من در مورد موو نظر نمیدم چون نه تست کردم نه تخصص دارم،ولی میخوام بگم به نظر من سرعت بازی در حد واقعیه و خوب روش کار شده،من از گیم پلی این بازی هیچ ایرادی ندیدم ! به هر حال سلیقه ها میتونه متفاوت باشه،بچه ها میگم جان من اگه این بازی اومده یکی تو پ خ یه ندا به من بده چون چند روزیه دارم با قرص میام جلو !
اصولا این خارجیا بازی های خوب رو تو نوامبرو سپتامبر و اینا میدن که مصادف میشه با امتحان های دانشگاه،این اولین بازی ایه که تو ذهن منه و داره تو خوب موقعی عرضه میشه : قبل عید،پس کل عید میشه رفت به دبدارش !

بازی که اومد کسی بازی کرده؟

آقا چرا خبر دروغ میدی؟;)

من 10 روزی بود از بازی سنتر دور بودم . این تاپیک رو الان دیدم
ایول . بچه ها هر کسی که عاشق تنیس منو ادد کنه(QASSASSINQ) از همین الان شمارو به مبارزه دعوت میکنم:d
بچه ها تاریخ عرضه بازی به تاریخ خودمون چندم میشه؟
در ضمن من طرفدار راجر کبیرم شما چطور؟:>

آقا چرا خبر دروغ میدی؟;)

من 10 روزی بود از بازی سنتر دور بودم . این تاپیک رو الان دیدم
ایول . بچه ها هر کسی که عاشق تنیس منو ادد کنه(QASSASSINQ) از همین الان شمارو به مبارزه دعوت میکنم:d
بچه ها تاریخ عرضه بازی به تاریخ خودمون چندم میشه؟
در ضمن من طرفدار راجر کبیرم شما چطور؟:>

بازی امروز ساعت 11 رسید ایران،الانم داره به دست من میرسه،بازی روز عرضش همین امروزه یعنی 15 مارس،منم راجر رو دوست دارم و عجیب از نادال بدم میاد

بازی امروز ساعت 11 رسید ایران،الانم داره به دست من میرسه،بازی روز عرضش همین امروزه یعنی 15 مارس،منم راجر رو دوست دارم و عجیب از نادال بدم میاد
واااااااااااااااای نگو تورو خدا!!!!!!!!!! واقعااومد؟:-o
قیمت چند؟جون مادرت منو ادد کن

واااااااااااااااای نگو تورو خدا!!!!!!!!!! واقعااومد؟:-o
قیمت چند؟جون مادرت منو ادد کن

نصب شد!قیمت رو نمیتونم بگم چون خلاف قوانین سایته ولی هم قیمت گرن توریسمو تقریبا،باشه الان ادت میکنم

بچه ها تو دمو یادتون باشه سخت ترین درجه ی بازی HARD بود ، تو نسخه ی اصلی VERY HARD هم داره ! وای خدا از خوشحالی دارم پر پر میشم !
بازیکن ها هرچقدر که از بازی میگذره،خسته تر میشن و عرق میکنن و لباس هاشون خیس و صورتشون از فرط عرق،براق میشه ! جدا این بازی بهترین عیدی من واسه سال جدیده !

آخرین ویرایش:
کسی نسخه اصلی بازی رو با موو بازی کرده یا نه ؟ گیم پلی اش با نسخه دمو فرق کرده ؟

سرور هاش چطوره ؟ هر کی مولتی پلیر اشو تست کرده بگه ببینیم چطوریاس

دوستان هر کی با موو بازی کرده بیاد بگه ببینیم چجوریاس.من موو نخریدم تا این بازی بیاد حالا میخوام بدونم چجوریه هماهنگن با هم یا چی....
ممنون

کسی نسخه اصلی بازی رو با موو بازی کرده یا نه ؟ گیم پلی اش با نسخه دمو فرق کرده ؟

سرور هاش چطوره ؟ هر کی مولتی پلیر اشو تست کرده بگه ببینیم چطوریاس

متاسفانه من موو ندارم،دوست هم ندارم ! چون اعتقاد دارم MOVE = ARCADE = NOOB
ولی بازی فوق العادس و با دمو زیاد فرقی نداره
مولتی پلایرشم محشره،آنلاینشم یه کمکی لگ داره و لی میشه بازی کرد
دوستان هر کی با موو بازی کرده بیاد بگه ببینیم چجوریاس.من موو نخریدم تا این بازی بیاد حالا میخوام بدونم چجوریه هماهنگن با هم یا چی....
ممنون

متاسفانه من موو ندارم،دوست هم ندارم ! چون اعتقاد دارم MOVE = ARCADE = NOOB
ولی بازی فوق العادس و با دمو زیاد فرقی نداره
مولتی پلایرشم محشره،آنلاینشم یه کمکی لگ داره و لی میشه بازی کرد

لطفا آنلاینشو بیشتر شفاف سازی کنید :d
Level داره ؟ مد خاصی نداره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or