4 Top spin

این بازی آنلاین هم داره ؟ یا فقط آفلاینه ؟

آنلاین داره در حد بنز !!!! میتونی یه بازیکن بسازی بعد باهاش بری آنلاین بازی کنی XP جمع کنی ! میتونی با دوستات آنلاین بزنی،ببین یعنی این بازی خداس ،همین،زیر 8/5 به این بازی بدن نامردی کردن،در مقابل به بازی رقیبش یعنی Virtua Tennis که داره میاد بالای 6 بدن نامردی کردن !

خوب خوب خوب :دی
بالاخره موفق شدم تست کنم این بازیرو...
من با MOve تست کردم و باید بگم فوق العادست...:x
یکی از دوستان گفته بود که تست کنم و با Virtua Tennis مقایسه کنم،باید بگم اصلا قابل مقایسه نیست!!
هرچند هنوز Virtua Tennis 4 رو تست نکردم ولی قطعا انتخاب من این خواهد بود واسه خرید
یه شبیه ساز به تمام معناست و لذتش با Move چند برابر میشه!
تنها ایرادی که هست اینه که بعضی وقتا Move از دید دوربین خارج میشه! چون تنظیمات اولش زیاد جالب نیست یعنی مثل سایر بازیها اسکن نمیکنه...
امیدوارم که حل بشه
ولی در کل خیلی فاز میده من خوشم اومد :دی

خوب خوب خوب :دی
بالاخره موفق شدم تست کنم این بازیرو...
من با MOve تست کردم و باید بگم فوق العادست...:x
یکی از دوستان گفته بود که تست کنم و با Virtua Tennis مقایسه کنم،باید بگم اصلا قابل مقایسه نیست!!
هرچند هنوز Virtua Tennis 4 رو تست نکردم ولی قطعا انتخاب من این خواهد بود واسه خرید
یه شبیه ساز به تمام معناست و لذتش با Move چند برابر میشه!
تنها ایرادی که هست اینه که بعضی وقتا Move از دید دوربین خارج میشه! چون تنظیمات اولش زیاد جالب نیست یعنی مثل سایر بازیها اسکن نمیکنه...
امیدوارم که حل بشه
ولی در کل خیلی فاز میده من خوشم اومد :دی

آقا اگه بچه ی تهرانی جان من بگو من بیام پیشت یه تست کنم ببینم با موو چه فازی میده،اگه حال کردم در کسری از ثانیه موو میخرم

به نظرم من این بازی بدون move یعنی هیچ .
اونایی که move ندارن حتماً بگیرن !
من فقط مشکلم اینه که وقتی توپ جلوی تور مینداره حریف با move چجوری باید بهش برسیم بزنیم با دسته خب معلومه اونایی که تست کردن یه راهنمایی میکنن.( امیدوارم منظورم و خوب رسونده باشم)
ممنون
البته من دانلود نکردم ولی بازیو میگیرم چون move ساپورت میکنه و آنلاین داره.

منم دمو رو بازی کردم...
خیلی حال داد ، بخصوص با گیم پلی خیلی حال کردم...
به نظر من که از رقیبش خیلی بهتره...
ولی موو ندارم:( باید جور کنم...
در ضمن آنلاین هم هستم شدید....

یه چیزی که در مورد MOve میشه گفت اینه که کاش جهت توپ رو هم میشد با Move تعیین کرد!!
یعنی اینکه مثلا شما برای Forhand نیاز دارین که با Navigation یا DualShock3 جهت رو تعیین کنین(یعنی آنالوگ سمت چپ رو در اون جهتی که میخواین نگه دارین) و بعد ضربه رو با Move شبیه سازی کنید!
چیزی از لذت بازی کم نمیکنه ولی خوب کاش جهت رو هم بر عهده Move میذاشت تا حس راکت واقعی رو شبیه سازی کنه...
ولی خداییش بعد از این چند point کتف آدم درد میگیره :دی
ضربات قدرتی رو من فقط با Move تونستم اجرا کنم! با دسته نتونستم
در مورد دویدن سمت net هم باید بگم که L1 رو نگه میدارین و آنالوگ رو به سمت net میگیرین

من همیشه سعس کردم کورکورانه از یک چیزی طرفداری نکنم ولی انصافا این بازی با رقیبش که یک ماه بعد میاد اصلا قابل مقایسه نیست،کافیه یه نگاه به تریلر های بازی رغیب و همچنین کامنت هایی که خارجیا بهش دادن بکنبن،گرافیک خیلییییییییییییی داغونه،در مورد گیم پلی ش نظر نمیدم چون ندیدم ولی این بازی انصافا یک شاهکاره،اصلا تا الان ایراد توش پیدا نکردم،واقعا بی نظیره،یه شبیه ساز واقعی،متاسفانه تلویزیون ما زیاد تنیس نشون نمیده،شاید به خاطر وضع پوششی که اکثر تماشاچی های این بازی دارن،ولی اون بچه هایی که حالا هرطور شده بازی تنیس واقعی زیاد دیدن،مطمئنا به من حق میدن که این بازی تو شبیه سازی هیچی کم نزاشته،امروز راجر فدرر رو برداشتم،داشتم با نادال بازی میکردم،سختی رو هم هارد گذاشته بودم،رفتم سمت تور،نادال توپو زد هوایی پشتم،جوری فدرر برگشت و به زور توپو برگردوند،جوری که صداش درومد و راکتش هم به زمین خورد که حالم بد شد کنسول رو خاموش کردم،بابا معرکسسسسسسسسسسسس

• Like
Reactions: Trico
یه چیزی که در مورد MOve میشه گفت اینه که کاش جهت توپ رو هم میشد با Move تعیین کرد!!
یعنی اینکه مثلا شما برای Forhand نیاز دارین که با Navigation یا DualShock3 جهت رو تعیین کنین(یعنی آنالوگ سمت چپ رو در اون جهتی که میخواین نگه دارین) و بعد ضربه رو با Move شبیه سازی کنید!
چیزی از لذت بازی کم نمیکنه ولی خوب کاش جهت رو هم بر عهده Move میذاشت تا حس راکت واقعی رو شبیه سازی کنه...
ولی خداییش بعد از این چند point کتف آدم درد میگیره :دی
ضربات قدرتی رو من فقط با Move تونستم اجرا کنم! با دسته نتونستم
در مورد دویدن سمت net هم باید بگم که L1 رو نگه میدارین و آنالوگ رو به سمت net میگیرین

پس اینجور که شما گفتین Navigation باید بگیریم من هنوز Navigation نگرفتم با دسته و move با هم یکم سخته !
ولی خیلی بهتر میتونستن این کارو بکنن که نیازی به Navigation نباشه من هنوز بازی نکردم نمیدونم T چی کار میکنه ولی اگه T بیکاره میشد این مسئولیت و بدن بهش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or