rainman_8506
کاربر سایت
خیلی خوشحالم که میبینم اینجا هم بازی طرفدار داره.آره داداش گلم چرا که نگاه نمیکنم،تلویزیون ملیمون که نشون نمیده ولی از راه های دیگه (!) نگاه میکنم ! من عاشق این بازی ورزشیم،تنیس خودم بازی نمیکنم ولی اگه فرصتش بشه حتما دست به راکت میشم،جدا گیم پلی این بازی بدون نقصه و این تنها بازی ایه که تو عمرم دیدم که گیم پلی اش حتی 1 ایراد هم نداشته ! رو این حرفم میتونم قسم بخورم،راجع به فیزیک هم که حرف کارشناس های سایت گیم اسپات رو برات نقل قول کردم ولی شما باز هم قبول نکردی و نمیکنی و بحث روی این مسئله بیشتر از این بی فایدس
راستی اونایی که دمو رو دانلود کرده بودن مطمئنا میدونن که بازی از لحاظ سختی به Easy Normal و Hard تقسیم بندی میشد که انصافا Hard اش پوست میکند و خیلی سخت بود ولی من دلم میخواست بازی باز هم سخت تر میبود تا اینکه نسخه ی اصلی بازی اومد و دیدیم که سختی Very Hard هم به بازی اضافه شد و این برای من خیلی لذت بخش بود و واقعا خوشحال شدم تا اینکه 1 ساعت پیش تو مسابقات Australian Open که جزو مسابقات گرند اسلمه ، اول شدم و سختی Expert هم آزاد شد !!!!!! وای خدا اگه از دست لذت هایی که این بازی به من میده نمیرم،شانس آوردم !!!!! فقط میتونم بگم :
N1 2K Sports
N1 Top Spin 4
آقا شما چطوری رو وری هارد اول شدی؟!!!! من رو هارد به زور شدم روسم کشیده شد !!!