4 Top spin

شما چطوری از فیزیک بازی ایراد میگیری در حالی که کارشناس های گیم اسپان از فیزیک این بازی خیلیم تعریف میکنن ؟!
دوست عزیز اگه نسخه 3 رو داری برو یه نگاه به بازیکنا بنداز تا ببینی چی دارم میگم کارشناسای گیم اسپاتو بی خیال!

دوست عزیز اگه نسخه 3 رو داری برو یه نگاه به بازیکنا بنداز تا ببینی چی دارم میگم کارشناسای گیم اسپاتو بی خیال!

آره نسخه ی 3 رو دارم،میشه بگی با نسخه ی 2 یا 1 ش چه فرقی داره ؟
تا اونجایی که من میدونم بین ریجن های مختلف هیچ فرقی بین گیم پلی وجود نداره،فقط تو دانلود پچ و دی ال سی و اینا فرق وجود داره،من هرچی تو این بازی گشتم،خصوصا تو گیم پلی اش ایرادی نیافتم،یعنی پس شما میگی من کارشناس های گیم اسپات رو که کارشون نقد و آنالیز بازی هاس و فیزیک این بازی رو تعریف کردن و حتی فیزیک خوب این بازی رو تو موارد خوب این بازی گذاشتن رو ول کنم و نظر کارشناسی شما رو قبول کنم ؟
In-depth online and offline career modes Realistic physics Responsive controls Great animation captures the feel of a live match Spot-on sound effects add to the drama.

آخرین ویرایش:
آره نسخه ی 3 رو دارم،میشه بگی با نسخه ی 2 یا 1 ش چه فرقی داره ؟
تا اونجایی که من میدونم بین ریجن های مختلف هیچ فرقی بین گیم پلی وجود نداره،فقط تو دانلود پچ و دی ال سی و اینا فرق وجود داره،من هرچی تو این بازی گشتم،خصوصا تو گیم پلی اش ایرادی نیافتم،یعنی پس شما میگی من کارشناس های گیم اسپات رو که کارشون نقد و آنالیز بازی هاس و فیزیک این بازی رو تعریف کردن و حتی فیزیک خوب این بازی رو تو موارد خوب این بازی گذاشتن رو ول کنم و نظر کارشناسی شما رو قبول کنم ؟
In-depth online and offline career modes Realistic physics Responsive controls Great animation captures the feel of a live match Spot-on sound effects add to the drama.

:-o:-o:-o:-o
نسخه 3 یعنی شماره سوم! TOP SPIN 3
نه ریجن 3!
فقط خواستم این رو اشاره کنم واگرنه در مورد فیزیک بحثی ندارم

دوست عزیز شما اصلا تنیس نیگا میکنی؟یا خودت بازی میکنی؟ نظرت راجع به شبیه سازی ضربه ها چیه؟
راجع به فیزیک بازیکنا به توافق نمیرسیم!

دوست عزیز شما اصلا تنیس نیگا میکنی؟یا خودت بازی میکنی؟ نظرت راجع به شبیه سازی ضربه ها چیه؟
راجع به فیزیک بازیکنا به توافق نمیرسیم!

آره داداش گلم چرا که نگاه نمیکنم،تلویزیون ملیمون که نشون نمیده ولی از راه های دیگه (!) نگاه میکنم ! من عاشق این بازی ورزشیم،تنیس خودم بازی نمیکنم ولی اگه فرصتش بشه حتما دست به راکت میشم،جدا گیم پلی این بازی بدون نقصه و این تنها بازی ایه که تو عمرم دیدم که گیم پلی اش حتی 1 ایراد هم نداشته ! رو این حرفم میتونم قسم بخورم،راجع به فیزیک هم که حرف کارشناس های سایت گیم اسپات رو برات نقل قول کردم ولی شما باز هم قبول نکردی و نمیکنی و بحث روی این مسئله بیشتر از این بی فایدس

راستی اونایی که دمو رو دانلود کرده بودن مطمئنا میدونن که بازی از لحاظ سختی به Easy Normal و Hard تقسیم بندی میشد که انصافا Hard اش پوست میکند و خیلی سخت بود ولی من دلم میخواست بازی باز هم سخت تر میبود تا اینکه نسخه ی اصلی بازی اومد و دیدیم که سختی Very Hard هم به بازی اضافه شد و این برای من خیلی لذت بخش بود و واقعا خوشحال شدم تا اینکه 1 ساعت پیش تو مسابقات Australian Open که جزو مسابقات گرند اسلمه ، اول شدم و سختی Expert هم آزاد شد !!!!!! وای خدا اگه از دست لذت هایی که این بازی به من میده نمیرم،شانس آوردم !!!!! فقط میتونم بگم :
N1 2K Sports
N1 Top Spin 4

اره خیلی باحاله

این دوستمون شهروز انقدر برای نوشتن ریویو عجله داشته که انواع و اقسام غلط ها رو توش داره. ولی معلومه حسابی شیفته شده.

دو تا ایراد اساسی داره بازی.

یکی لودینگ های طولانی و زیاد! خصوصا تو career که مدام save و load می کنه و بعد سه بار Save کردن، تازه دوباره می ره تو loading! اصلا کلافه می کنه این قضیه آدم رو.

دیگه اینکه نمیشه با تنیسور های حرفه ای Career ی رو آغاز کرد یا تورنومنت گذاشت. فقط همون king هست که رو خیلی سختش هم گلابیه. من با سرویس تمام امتیازهارو می گیرم.

شاید ایرادهای دیگه ی بازی نبود ویمبلدون و البته نبود یه سری بازیکن های مطرح تنیس خصوصا از خانوم هاست.

و ایراد نهایی هم راجر فدرر هست که در واقعیت سرویس می زنه همه سر خم می کنن و ace میشه، ولی اینجا بهترین سرویس رو بزنی باهاش، مثل آب خوردن جواب می دن!!

ولی گیم پلی بازی برای منی که طرفدار تنیس نیستم، فوق العادست و باعث شده برم بازی های تنیس رو تماشا کنم.

آخرین ویرایش:
اره خیلی باحاله

این دوستمون شهروز انقدر برای نوشتن ریویو عجله داشته که انواع و اقسام غلط ها رو توش داره. ولی معلومه حسابی شیفته شده.

دو تا ایراد اساسی داره بازی.

یکی لودینگ های طولانی و زیاد! خصوصا تو career که مدام save و load می کنه و بعد سه بار Save کردن، تازه دوباره می ره تو loading! اصلا کلافه می کنه این قضیه آدم رو.

دیگه اینکه نمیشه با تنیسور های حرفه ای Career ی رو آغاز کرد یا تورنومنت گذاشت. فقط همون king هست که رو خیلی سختش هم گلابیه. من با سرویس تمام امتیازهارو می گیرم.

شاید ایرادهای دیگه ی بازی نبود ویمبلدون و البته نبود یه سری بازیکن های مطرح تنیس خصوصا از خانوم هاست.

و ایراد نهایی هم راجر فدرر هست که در واقعیت سرویس می زنه همه سر خم می کنن و ace میشه، ولی اینجا بهترین سرویس رو بزنی باهاش، مثل آب خوردن جواب می دن!!

ولی گیم پلی بازی برای منی که طرفدار تنیس نیستم، فوق العادست و باعث شده برم بازی های تنیس رو تماشا کنم.

با بیشتر نظراتت موافقم،جوگیر شدنمم بخاطر شبیه ساز بودن فوق العاده ی بازیه !!!!! من فکر کنم اولین نفری بودم که تو کل ایران این بازی رو خریدم !!!! شما فکر کن اون موقع که من این بازی رو خریده بودم هنوز تو مغازه ها نیومده بود !!!!! اون موفع که خریدم و به آنلاینش وصل شدم نوشته بود که 17 نفر connect شدن !!!! دیگه شما خودت حساب کن !
ایراد هایی بازی داره ولی تقریبا قابل چشم پوشیه،مشکل اصلی بازی،آنلاینشه که واقعا اذیت میکنه اگرچه با این پچ جدید تا حدی بهترش کردن،اگه فکر میکنی بازیت خوبه میتونم آنلاین در خدمتت باشم !

می دونم خیلی ذوق داره آدم اولین نفر باشه.

من شنیدم این پچ جدید کاملا گیم پلی رو نابود کرده. ضربه ها مدام اوت می شن و خستگی زیاد شده و خیلی چیزهای دیگه. تو فروم تاپ اسپین تو گیم اسپات بری نوشته.

دوستان چرا ماریا شاراپوا تو بازی نیست؟
آقا شهروز شما دیگه چرا ؟
شما که فیفا و پس زیاد بازی کردی و با لایسنس آشنایی
شاراپووا نیست چون 2k Sports نتونست یا بهتر بگم پولش نرسید به خریدن لایسنسش
حتما میدونین که شاراپووا یکی از گرونقیمت ترین مدلهای اروپاست و مسلما قیمتش برای این بازی خیلی بیشتر از بقیس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or