pasia
کاربر سایت
دوست عزیز اگه نسخه 3 رو داری برو یه نگاه به بازیکنا بنداز تا ببینی چی دارم میگم کارشناسای گیم اسپاتو بی خیال!شما چطوری از فیزیک بازی ایراد میگیری در حالی که کارشناس های گیم اسپان از فیزیک این بازی خیلیم تعریف میکنن ؟!
دوست عزیز اگه نسخه 3 رو داری برو یه نگاه به بازیکنا بنداز تا ببینی چی دارم میگم کارشناسای گیم اسپاتو بی خیال!شما چطوری از فیزیک بازی ایراد میگیری در حالی که کارشناس های گیم اسپان از فیزیک این بازی خیلیم تعریف میکنن ؟!
دوست عزیز اگه نسخه 3 رو داری برو یه نگاه به بازیکنا بنداز تا ببینی چی دارم میگم کارشناسای گیم اسپاتو بی خیال!
آره نسخه ی 3 رو دارم،میشه بگی با نسخه ی 2 یا 1 ش چه فرقی داره ؟
تا اونجایی که من میدونم بین ریجن های مختلف هیچ فرقی بین گیم پلی وجود نداره،فقط تو دانلود پچ و دی ال سی و اینا فرق وجود داره،من هرچی تو این بازی گشتم،خصوصا تو گیم پلی اش ایرادی نیافتم،یعنی پس شما میگی من کارشناس های گیم اسپات رو که کارشون نقد و آنالیز بازی هاس و فیزیک این بازی رو تعریف کردن و حتی فیزیک خوب این بازی رو تو موارد خوب این بازی گذاشتن رو ول کنم و نظر کارشناسی شما رو قبول کنم ؟
In-depth online and offline career modes Realistic physics Responsive controls Great animation captures the feel of a live match Spot-on sound effects add to the drama.
:-o:-o:-o:-o
نسخه 3 یعنی شماره سوم! TOP SPIN 3
نه ریجن 3!
فقط خواستم این رو اشاره کنم واگرنه در مورد فیزیک بحثی ندارم
دوست عزیز شما اصلا تنیس نیگا میکنی؟یا خودت بازی میکنی؟ نظرت راجع به شبیه سازی ضربه ها چیه؟
راجع به فیزیک بازیکنا به توافق نمیرسیم!
اره خیلی باحاله
این دوستمون شهروز انقدر برای نوشتن ریویو عجله داشته که انواع و اقسام غلط ها رو توش داره. ولی معلومه حسابی شیفته شده.
دو تا ایراد اساسی داره بازی.
یکی لودینگ های طولانی و زیاد! خصوصا تو career که مدام save و load می کنه و بعد سه بار Save کردن، تازه دوباره می ره تو loading! اصلا کلافه می کنه این قضیه آدم رو.
دیگه اینکه نمیشه با تنیسور های حرفه ای Career ی رو آغاز کرد یا تورنومنت گذاشت. فقط همون king هست که رو خیلی سختش هم گلابیه. من با سرویس تمام امتیازهارو می گیرم.
شاید ایرادهای دیگه ی بازی نبود ویمبلدون و البته نبود یه سری بازیکن های مطرح تنیس خصوصا از خانوم هاست.
و ایراد نهایی هم راجر فدرر هست که در واقعیت سرویس می زنه همه سر خم می کنن و ace میشه، ولی اینجا بهترین سرویس رو بزنی باهاش، مثل آب خوردن جواب می دن!!
ولی گیم پلی بازی برای منی که طرفدار تنیس نیستم، فوق العادست و باعث شده برم بازی های تنیس رو تماشا کنم.
جواب شما هم اسپم خوبیه !سوال خوبیه!
آقا شهروز شما دیگه چرا ؟دوستان چرا ماریا شاراپوا تو بازی نیست؟