3DS vs PSP2 (or Whatever

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام را میپسندید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    188

Fratos

کاربر سایت
درود
با انتخاب گذینه مرود نظرتون دلایلش رو هم بیان کنید.
نَقله بحث فن بوی شناسی و این حرفها نیست، میخوایم بدونیم برداشت گیمر ایرانی از کنسول دستی و قابل هم چیه، ازش چه انتظاری داره، برای چه استفاده ی اون رو تهیه میکنه و .... .

ممنون

من از چیزی که تا شو باشه زیاد خوشم نمیاد، از طرفی‌ هم بازی‌های 3ds or dsزیاد با سلیقم جور در نمیاد، خلاقیت دارانا:d اما رنگ پرlدزیشون احساس می‌کنم بچگانه است.

نوع بازی هائی که روش میاد برام مهمتره. گرایشِ سونی به بازی سازهایِ 3rd party معمولا بیشتر و بهتر بوده و بر این اساس داشتنِ بازی های بیشتر برای هاردکور گیمر ها عامل برتریه PSP2 به نظر من هستش.
امکان 3D هم حداقل برای من جذابیت خاصی نداره. تجربه سه بعدی تو ابعاد بزرگتر اصلا اون حس لازم رو بهم نداد. طراحی PSP2 رو هم در کنارِ کیفیتِ ساخت بالائی که سونی همیشه روی محصولاش داره عامل مهمی میدونم. البته نینتندو هم تو این زمینه خوش سابقیت ولی ترجیحِ من سونیه.

من که به هیچ وجه الان نمیتونم انتخاب کنم
باید وایستم تا عرضه بشه بعد ببینم عملا کدوم بهتره
سه بعدی هم واسم خیلی مهمه ولی باید دید تو عمل کیفیتش چه قدره
تفاوت بازی های عرضه شده هم مهمه واسم ولی نه زیاد
ولی به نظرم از همه مهم تر قابلیت هک شدنه چون با این وضع از قرار معلوم پی اس پی به این راحتیا هک بشو نیست ولی کنسول نینتندو:d

کلا تاحالا کنسول دستی نداشتم اما خیلی علاقه دارم این 3DS رو بگیرم واقعا بسیار جالب به نظر میاد . هم به خاطر 3D بودن هم بازی هایی که براش منتشر میشه به خاطر گیم پلیشون .

من psp2 رو ترجیح میدم گرچه 3ds هم میخرم به خاطر re
ولی بدجور یاد سال 2006 افتادم که همه قصد خرید ps3 رو داشتن ولی موقع خرید و قیمتش بالاش جا زدن

بستگی داره که PSP2 چقدر از این بازیهای Fun و نوآورانه مخصوص کنسول دستی داشته باشه و همینطور کیفیتشون چطوری باشه. البته من اسم هایی مثل PopCap رو که تو ساپورترهاش دیدم یه کم امیدوار شدم:دی ولی به هر حال صبر میکنم ببینم از این لحاظ چطوره.

اما اگه بخواد همون رویه PSP رو پیش بگیره و PS3 قابل حمل باشه صد در صد 3DS رو انتخاب میکنم.

پس الان نمیتونم انتخاب کنم:دی

اونهایی که به گرافیک اهمیت می دن , مشخص شد که با وجود افزایش قدرت 3DS نسبت به DS , باز هم نینتندو از نظر گرافیک عقب افتاد . ولی برگه برنده 3DS مشخصه چیه .
از اون طرف سونی برگ برندش اینه که تونسته یک کنسول خانگی به بهترین شکل ممکن بچپونه تو PSP2

• Like
Reactions: MehradCreed
فعلا NGP ... به خاطر وجود فرنچایزهاش (در واقع Spin-Off ها) ... البته میگم باید جفتشون بیان تا کلی برسیشون رو بخونم و تصمیم بگیرم !

دوست ندارم شعار بدم که برام گرافیک اهمیت نداره ! پس از این قضیه فاکتور می گیرم .
وقتی می بینم سیستم عامل ای مثل اندروید کنار Sony NGP هست ! دیگه کاملاً می تونم قبول کنم 2 تا دنیا تو دستامه . . . هر چه قدر سونی تو عرضه بازی های به اصطلاح خلاقانه بخواد بد عمل کنه ، می تونم به این امید داشته باشم پنجره اندروید بازه . . .

• Like
Reactions: Tommy Fisher
به به سرعت عمل!به روز نکشید فایت رو راه انداختین دیگه....:d
از اونطرف 3DS تمام اتکاش به 3D بودنشه.یعنی رو این داره مانور میده که تا نیاد و کاراییش مشخص نشه نمیشه گفت چجوریاست.ولی PSP2 تقریبا همه چیزش قابل حدسه خیلی از امکاناتشم امروز دیدیم.
با این حال فکر کنم هیجان و کارکردن با PSP2 خیلی لذت بخش تر باشه تا 3DS.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or