3DS vs PSP2 (or Whatever

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام را میپسندید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    188
اګه قیمتش معقول باشه به نظرم خرید psp2 بهتره!!
یه کنسول با چنین قدرتی و چنین نمایشګری می تونه حتی یه پلیر خوبی باشه که توی مسافرت حتی فیلم هم باهاش ببینی و همراهش بازی کنی!!!
در ضمن اګر این خاصیت اشتراکی بین psp و ps3 باشه چیزه خیلی خوبی می شه!!

نمايشگر 3ds هم از كيفيت فوق العاده خوبي بهره مي بره فقط كوچيك تره در عوض مي توني فيلم 3d توش ببيني و قابل حمل ترم هست

خريد جفتشون به نظرم معقول تره

من PSP رو انتخاب کردم چون از نظر کلی با سلیقه ی ما ایرانی ها بیشتر میخوره.مثلا 3DS و کلا نینتندو خیلی از بازیهای انحصاری ای که داره خیلی بیشتر به ذائقه ی خودشون میخوره.مثلا خیلی هاشون JRPG و RPG هستند و ...

در کل من PSP رو حتما میگیرم چون عناوین انحصاریش 100 درصد قابل مقایسه نیستن (نظر شخصی منه) و البته باور دارم که سخت افزارش قوی تر از 3DS هست و قابلیت های PSP خیلی بالا هست و اگر مثل PSP قبلی هک بشه خیلی دست برنامه نویس ها رو باز میکنه تا از قابلیت هاش نهایت استفاده رو بکنن و Homebrew های توپی بدن.

نظر سنجی گویای همچی هست!
هرچی تو کتم بره این تو کتم نمی ره که 3DS از PSP2 بهتر هست!

خودم عاشق مایکروسافتم و عاشق 360
ولی باید قبول کرد تو کنسول دستی سونی یه سر کل از اینا بالاتر هست!

دوستان دیگه بحث نداره شما برید ببینید این psp 2 چی هست (که بیشتر بچه ها دیدن)
صجفه ی لمسی-دو تا آنالوگ-پد لمسی پشت پی اس پی-گرافیک بهبود یافته(دقیقا مثل اولای ps3 هست)
سی پی یو بالاتر-جی پی اس
دوستان 3DS هیچی نیست در مقابل این اعجوبه
البته قابلیت دیدن سه بعدی بدون چشم مسلح به عینک سه بعدی برا 3DS خیلی خوبه ولی نه در حد امکانات PSP2

من فکر میکنم 3DS برنده میشه!
البته psp2 خوب سخت افزار قوی تری داره ولی از نظر فروش قطعا 3ds برنده میشه!!
منم به 3ds رای دادم و نمیدونم چرا انقدر منتظرشم!!;)

اين طاهرسيم كشت خودشو تا موقع عرضش تلف نشي؟

اون موقع كه نينتندو كنسول دستي مي زد سوني تو ديوار بود nds هم كه 3 برابر psp حدودا فروخته از كي سوني كنسول دستيش يه سر و گردن بالاتر بوده؟

منم خودم تا قبل از اينكه كنسول هاي نينتدو رو بگيرم فحشش مي دادم اما الان كه دارمش كاملا راضيم و ديدم بي خودي اينقدر فروش نداشته كلا تعصب بدترين چيزي هست كه فقط دودش مي ره تو ادم

من خودم به بازیهای 3DS خیلی علاقه دارم ولی دیگه در مقابل PSP2 نمی تونم خودمو نگه دارم و به PSP2 رای دادم
یک مورد هم که خیلی من و به سمتش کشوند داشتن سیستم عامل اندروید هست و اگر بازیهایی می خواین که سرگرمتون کنه و حالت گرافیک خیلی بالایی نذاشته باشن می شه از بازیهای اندروید استفاده کرد
داشتن مولتی تاچ هم برای بازی کردن خیلی مهم هست که اینم دار
ولی قیمت مناسب از همه چیز مهمتر

راست میگن که تاریخ تکرار میشه!!اون موقع که پی اس پی و دی اس میخاست بیاد همه میگفتن پی اس پی مثل پلی 2 هست فقط قابل حمله!!گرافیکش در حد خداست و این حرفا. من به 3DS رای دادم چون واقعا در حد شاهکاره که بتونی تصاویر 3بعدی رو بدون عینک ببینی!!بعدش هم وقتی 1 نفر کنسول دستی میگیره بیشتر به این توجه میکنه که حالت FUn داشته باشه که حوصله ی ادم سر نره رفتی در غیر اینصورت که با همون پلی 3 و ایکس باکس تو خونه بازی میکنه!!

اين طاهرسيم كشت خودشو تا موقع عرضش تلف نشي؟

اون موقع كه نينتندو كنسول دستي مي زد سوني تو ديوار بود nds هم كه 3 برابر psp حدودا فروخته از كي سوني كنسول دستيش يه سر و گردن بالاتر بوده؟

منم خودم تا قبل از اينكه كنسول هاي نينتدو رو بگيرم فحشش مي دادم اما الان كه دارمش كاملا راضيم و ديدم بي خودي اينقدر فروش نداشته كلا تعصب بدترين چيزي هست كه فقط دودش مي ره تو ادم
باشه اصلا 3DS یک بیلیون بفروشه PSP2 یه دونه اونم من می خرم!
شما مشکلی داری؟!

3DS

1. بازی های نینتندو رو خیلی دوست دارم، چه اونهایی که خودش میسازه چه اونهایی که براش می سازند
2. نمایش 3D برام خیلی جالب هستش و البته هنوز ندیدم، اما هرکی که دیده توی سایت ها گفته عالی بوده. قابلیت های دیگه مثل دیدن فیلم 3D، و عکس و فیلم گرفتن سه بعدی هم خیلی عالی اند.
3. ویژگی های جانبیش مثل نرم.افزارهایی که روش میاد (flipnote روی DSi مثلا) و یا streetpass رو خیلی دوست. که دومیش البته توی ایران احتمالا به هیچ دردی نمی خوره :(

البته PSP2 هم بخاطر کنترل عالیش (دیگه هرچی میشد رو گذاشتند روش و الان از کنسول های خونگی هم بهتره، چه برسه به 3DS) و اینکه هم صفحه ی نمایشش و هم سخت افزارش از نظر گرافیکی عالی اند، خیلی دوست دارم. ولی فکر کنم اینقدری گرون باشه که نخرمش، هرچند یک سری بازی هست مخصوصا از اونهایی که برای خود سونی هستش، که خیلی دوست دارم. اگه قیمتش بیاد پایین، ممکنه اون رو هم بخرم. اما اول 3DS رو می خرم.

نکته جالب اینه که بیشتر کسایی که اصلا ds نداشتن الان میخوان 3ds رو بگیرن یا ترچیح بدن.
ولی من دیگه از دی اس خسته شدم .هم ds,dsi,psp,psp go داشتم ولی الان جدا دیگه بیخیال دی اس میشم
و ngp رو فقط مد نظر دارم.>:d<
امکانات فوق العاده ای داره که آدم دهنش باز میمونه.

کلا برام بازی کردن بازی های پرگرافیک تو یه صفحه کوچیک جذاب نیست. چون با تجربه ای از PSP و NDS دارم ،PSP برای همون چند روز اول جذابه بعدش هیچی ولی NDS با اینکه کم گرافیک بود ولی واقعا بازیهاش جذاب تر از PSP بود. توی این نسل هم احساس می کنم که بازم NDS جذابیت بیشتری داره. ولی از حق نگذریم سخت افزار NGP فوق العادست.
در کل به NDS رای میدم.;)

• Like
Reactions: Quantic Dream

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or