3DS vs PSP2 (or Whatever

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام را میپسندید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    188
تا اینجا به نظرم psp2 بهتره اما شاید یه مقدار جوزدگی هم داخله رای دادنم باشه
در ضمن ما از 3ds جز قابلیت 3d چیز دیگه ای ندیدیم و نینتندو هم فقط داره روی این مانور میده نمیدونم تا عرضه نشه نمیشه هیچی گفت

چون برام گرافیک خیلی مهم هست به همین دلیل هم PSP خریدم!و به همین دلیل هم PSP2 رو می خرم(تا 500 هزار تومن پاش می دم)و حتی یه هزارم درصد به 3ds فکر نمی کنم و نخواهم کرد!
در آخر می تونم بگم توی کنسول دستی سونی رقیب نداره!

دو تا نکته هست که باعث میشه نتونم راحت انتخاب کنم ! یکی قیمت NGP , یکی هم بازیهاش. البته در مورد بازیها تقریبآ خیالم راحته با وجود همه امکانات کنترلی که داره ولی بازم میترسم مثل PSP بازی مفرح و غیرپیچیده کم داشته باشه.
البته قضیه کپی خور شدن هم مهم ترین بخش ماجراست :دی
ولی در کل با چیزایی که امروز از NGP دیدم خیلی بهش علاقه مند شدم ! تنها فرقش با 3DS نداشتن قابلیت 3D هست که کسی مثل من همچین چیزی براش کوچیکترین ارزشی نداره اونم توی یه کنسول دستی. از اون طرف سخت افزار فوق العاده ای داره و به گفته IGN (بقیه سایتها رو هنوز نخوندم) خیلی هم خوش دست هست.
سونی اگه قیمت رو مناسب بذاره و به فکر بازیهای مناسب یه کنسول دستی هم باشه , همه چیز حله !

من psp2 رو ترجیح میدم چون بیشتر وقتمو بیرونم خیلی حالم گرفته بود زیاد وقت ندارم با ps3 بازی کنم حالا یه کنسول دستی با همون مشخصات اومده میتونم همون گرافیک رو هر جایی خواستم ببینم.ضمن اینکه من محدودیت شارژ ندارم چون شارژر psp خودمو همه جا همرام میبرم اینم همینه :d و اینکه من بازی های سنگین تر و جدی تر در حد بازی های ps3 رو ترجیح میدم از این نظر هم هر طوری نگاه کنیم سونی بهتر عمل کرده.ضمنا این قابلیت مولتی تاچ و اینا هم خیلی برام مهم بود که خوشبختانه این قابلیت رو هم داره:x

آخرین ویرایش:
با این که از طرفدارای پر پرا قرص گیم در آیفون هستم ولی سونی حرفی برای گفتن نذاشت...اون یکی هم که توی نظر سنجی هست بهتره توی نظر سنجی با موبایل مقایسه کنید نه PSP2

آخرین ویرایش:
با این که از طرفدارای پر پرا قرص گیم در آیفون هستم ولی سونی حرفی برای گفتن نداشت...اون یکی هم که توی نظر سنجی هست بهتره توی نظر سنجی با موبایل مقایسه کنید نه PSP2
دوست عزیز مثل اینکه کامل متوجه نشدی این psp 2 با psp phone فرق داره این پروژه ی دوم کنسول دستی سونی هستش که اصلا آیفون در برابرش حرفی برای زدن نداره(فن ها کنترل کنن خودشونو:d)
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=38264 اینم در مورد psp 2 یا همون ngp
منم psp2 انتخاب کردم (ngp) برای این هم انتخاب کردم چون گرافیک برام مهمه و از سبک بازی های ds خوشک نمیاد فقط امیدوارم تجربه ی psp 1 دوباره تکرار نشه که بدون بازی بمونیم (مخصوصا بازیهای ساده) البته با وجود آندروید میشه امیدوار بود :)

دوست عزیز مثل اینکه کامل متوجه نشدی این psp 2 با psp phone فرق داره این پروژه ی دوم کنسول دستی سونی هستش که اصلا آیفون در برابرش حرفی برای زدن نداره(فن ها کنترل کنن خودشونو:d)
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=38264 اینم در مورد psp 2 یا همون ngp
منم psp2 انتخاب کردم (ngp) برای این هم انتخاب کردم چون گرافیک برام مهمه و از سبک بازی های ds خوشک نمیاد فقط امیدوارم تجربه ی psp 1 دوباره تکرار نشه که بدون بازی بمونیم (مخصوصا بازیهای ساده) البته با وجود آندروید میشه امیدوار بود :)

شرمنده دوست عزیز من به جای "نذاشت" "نداشت" نوشته بودم که اصلاح شد.
یه نقطه :))
psp2 :x
iphone :)
3ds :|
nds :-&

من كه خيلي تو كف 3d بودن 3ds هستم مخصوصا اگه قرار باشه فيلم هاي سينما رو براش به صورت 3d براي دانلود بذارن اما جفتشون عالين هر چند بستگي به قيمتم داره فعلا 3ds با قيمت 250 دلار به نظر انتخاب اول هست تا ببينيم ngp چند در مي ياد؟

برا من بازی های که رو کنسول دستی میاد خیلی مهمه بعدش گرافیک
بنابراین فقط NGP میتونه خواسته های منو براورده کنه
راستی MS نمیخواد یه حرکتی بزنه؟

برا من بازی های که رو کنسول دستی میاد خیلی مهمه بعدش گرافیک
بنابراین فقط NGP میتونه خواسته های منو براورده کنه
راستی MS نمیخواد یه حرکتی بزنه؟

اخ گفتي يه كنسول كه win7 كامل روش باشه ديگه هر كاري مي خواي توش انجام بدي 6 سال اين ارزوي منه(البته اون موقع 7 نبود) همه رو گذاشته تو خماري

سونی با این قیمت دادناش ملتو سرگردون میکنه
3DS
266MHz ARM11 CPUs, along with a 133MHz GPU, 4MBs of dedicated VRAM, 64MBs of RAM, and 1.5GBs of flash storage.
بعد قیمتشم که در اومده 250
از اون طرف PSP2 سیستمش خیلی بالاتره از این 3DS ولی قیمتشو قضیه کپی خور شدنش/:)

اګه قیمتش معقول باشه به نظرم خرید psp2 بهتره!!
یه کنسول با چنین قدرتی و چنین نمایشګری می تونه حتی یه پلیر خوبی باشه که توی مسافرت حتی فیلم هم باهاش ببینی و همراهش بازی کنی!!!
در ضمن اګر این خاصیت اشتراکی بین psp و ps3 باشه چیزه خیلی خوبی می شه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or