خوشم آمد واقعیت رو گفتی دوست عزیزبا این که از طرفدارای پر پرا قرص گیم در آیفون هستم ولی سونی حرفی برای گفتن نداشت...اون یکی هم که توی نظر سنجی هست بهتره توی نظر سنجی با موبایل مقایسه کنید نه PSP2
دوست عزیز مثل اینکه کامل متوجه نشدی این psp 2 با psp phone فرق داره این پروژه ی دوم کنسول دستی سونی هستش که اصلا آیفون در برابرش حرفی برای زدن نداره(فن ها کنترل کنن خودشونو:d)با این که از طرفدارای پر پرا قرص گیم در آیفون هستم ولی سونی حرفی برای گفتن نداشت...اون یکی هم که توی نظر سنجی هست بهتره توی نظر سنجی با موبایل مقایسه کنید نه PSP2
دوست عزیز مثل اینکه کامل متوجه نشدی این psp 2 با psp phone فرق داره این پروژه ی دوم کنسول دستی سونی هستش که اصلا آیفون در برابرش حرفی برای زدن نداره(فن ها کنترل کنن خودشونو:d)
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=38264 اینم در مورد psp 2 یا همون ngp
منم psp2 انتخاب کردم (ngp) برای این هم انتخاب کردم چون گرافیک برام مهمه و از سبک بازی های ds خوشک نمیاد فقط امیدوارم تجربه ی psp 1 دوباره تکرار نشه که بدون بازی بمونیم (مخصوصا بازیهای ساده) البته با وجود آندروید میشه امیدوار بود
:d جالب بودشرمنده دوست عزیز من به جای "نذاشت" "نداشت" نوشته بودم که اصلاح شد.
یه نقطه
psp2
iphone
3ds
nds
برا من بازی های که رو کنسول دستی میاد خیلی مهمه بعدش گرافیک
بنابراین فقط NGP میتونه خواسته های منو براورده کنه
راستی MS نمیخواد یه حرکتی بزنه؟