343Industries : در Halo 5 عالی تر خواهیم بود

Techman

کاربر سایت
Halo-4311.jpg

343 Industries: در Halo 5 عالی تر خواهیم بود

با این که چند وقتی نیست که از انتشار Halo 4 در ماه نوامبر می گذرد، اما استودیوی 343 Industries در حال حاضر به دنبال راه هایی است که بتواند با آنها این عنوان سابق Bungie را در نسخه پنجم آن بیش از پیش ارتقا ببخشد. به همین سبب مدیر این استودیو آقای Frank O’Connor به بیان دیدگاهش و اقدامات جاه طلبانه ای که برای آینده در نظر دارد، پرداخته است.

براساس پستی که O’Connor بر روی بلاگ Halo Waypoint قرار داد، اعلام کرد که این تیم در حال بررسی و جستجوی هر چه بیشتر برای یافتن زمینه های تازه و همچنین شناسایی مناطقی است که در آینده می توانند به پیشرفت این عنوان کمک بسزایی کنند.

O’Connor در اینباره گفت:
" Halo 4 بهترین و سریعترین فروش را در بین سری بازی های Halo را داشته است. این عنوان تحسین منتقدان را برانگیخت. این بازی موفق به کسب جوایز بسیاری شد، از جایزه بهترین گرافیک در مراسم VGA گرفته تا عنوان برترین بازی سال در Inside Gaming Awards. ما موتور این بازی را تغییر دادیم. ما این جهان را گسترش دادیم و روش های نوآورانه ای را در زمینه های بازگو کردن داستان، فناوری و حتی بازاریابی بنا نهاده ایم."

" با این که در مقایسه با تصوراتمان این یک عنوان بی عیب و نقص نبود، ولی از لحاظ اکثر معیارهایی که داشتیم این یک موفقیت قابل توجه محسوب می گردد. بنابراین می دانیم که خیلی کارها در آینده بایستی بکنیم، ومی دانیم که باید خیلی چیزها را یاد بگیریم، ولی با توجه به قابلیت ها ، کارهای گروهی، تکنولوژی و تجربه ای که داریم مطمئنیم که در آینده خیلی بهتر خواهیم بود. "

O’Connor در رابطه با Halo 5 و قطعیت عرضه آن بر روی کنسول نسل بعد مایکروسافت افزود:
" هزاران مورد است که ما امیدواریم در آینده بتوانیم آنها را بهتر و عالی تر کنیم. مورادی که در آخرین عنوانمان نتوانستیم آنها را عملی کنیم. اعم از مشکلاتی که در بازی رخ می داد، ساخت مواردی که از آنها راضی نبودیم، مشکلات بسته الحاقی و همچنین خرابی های بخش ارتباطات بازی. اما مورادی نیز هستند که در خلق آنها به طرز حیرت آوری موفق ظاهر شدیم، همچون ایجاد یک تیم در بین استودیو های رقابتی AAA و برتری یافتن نسبت به آنها، جمع آوری مجموعه ای از استعداد ها و روحیاتی که حقیقتا در این نسل و همچنین نسل آینده سخت افزار ها فوق العاده هستند. ساخت یک موتور فوق العاده که البته ساخت آن واقعا نیاز بود و همچنین جمع آوری دانش برترین سیستم ها، انسان ها، کدها و مخاطبانی که در آینده نیز همراه و وفادار به ما خواهند بود. "

منبع

آخرین ویرایش:
واقعاً از Halo 4 لذت بردم !

آریا در اینکه Halo 4 خیلی خوب و لذت بخش بود شکی نیست. اما به نظر من Halo 4 بیشتر بخاطر ارایه دادن المان های تردمارک شده خودش به بهترین شکل (با لحاظ کردن اینکه یه استدیو تازه کار و عملا بدون تجربه هماهنگ گروهی ساختنش) قابل احترامه نه بخاطر ان چیزی که از Halo 4 انتظار میرفت!

منم Halo 4 رو خیلی دوست داشتم. اگه اوایل نسل به عنوان Halo 3 منتشر میشد قطعا از 10 بهش 11 میدادم. اما وقتی نقد Reach رو به عنوان بهترین Halo از نظر خودم مینوشتم، آخرش اشاره کردم که با اینکه خیلی Reach رو دوست دارم و به نظرم از همه نظر فوقالعاده هست با این حال زنگ خطری برای کل مجموعه محسوب میشه. باز هم به نظر من نبود شجاعت و روحیه نوآوری تو بازی مهم ترین ضعفش بود که البته قابل توجیه هست و سازنده ها هم خودشون قبول دارنش. اصلا خبر هم به همین اشاره داره. میگن که برای شماره بعد بهتر عمل میکنن و Halo بیشتر شخصی سازی میشه. یعنی بیشتر به استدیو 343 تعلق پیدا میکنه.

Halo 4 محصول 343 هست اما کماکان میشه ان رو متعلق به بانجی دونست. و این مشکل من با بازی هست. امیدوارم 343 برای نسل بعد Halo 5 شخصیت ساخت یه Halo جدید اما باز هم دست نیافتنی رو پیدا کنه. یعنی Halo ای بسازه که امضا 343 پاش باشه اما با این حال بقیه FPS ها به گرد پاش هم نرسن.

من تو Halo 4 غیر از گرافیک فنی انصافا محشر و گرافیک هنری الگو برداری شده از چند تا بازی خاص مثل Mass Effect (که بازی رو یکم از ان جو رنگارنگش خارج کرده) چیز دیگه ای نمیبینم که بخوام بگم کار 343 هست.

آریا در اینکه Halo 4 خیلی خوب و لذت بخش بود شکی نیست. اما به نظر من Halo 4 بیشتر بخاطر ارایه دادن المان های تردمارک شده خودش به بهترین شکل (با لحاظ کردن اینکه یه استدیو تازه کار و عملا بدون تجربه هماهنگ گروهی ساختنش) قابل احترامه نه بخاطر ان چیزی که از Halo 4 انتظار میرفت!

منم Halo 4 رو خیلی دوست داشتم. اگه اوایل نسل به عنوان Halo 3 منتشر میشد قطعا از 10 بهش 11 میدادم. اما وقتی نقد Reach رو به عنوان بهترین Halo از نظر خودم مینوشتم، آخرش اشاره کردم که با اینکه خیلی Reach رو دوست دارم و به نظرم از همه نظر فوقالعاده هست با این حال زنگ خطری برای کل مجموعه محسوب میشه. باز هم به نظر من نبود شجاعت و روحیه نوآوری تو بازی مهم ترین ضعفش بود که البته قابل توجیه هست و سازنده ها هم خودشون قبول دارنش. اصلا خبر هم به همین اشاره داره. میگن که برای شماره بعد بهتر عمل میکنن و Halo بیشتر شخصی سازی میشه. یعنی بیشتر به استدیو 343 تعلق پیدا میکنه.

Halo 4 محصول 343 هست اما کماکان میشه ان رو متعلق به بانجی دونست. و این مشکل من با بازی هست. امیدوارم 343 برای نسل بعد Halo 5 شخصیت ساخت یه Halo جدید اما باز هم دست نیافتنی رو پیدا کنه. یعنی Halo ای بسازه که امضا 343 پاش باشه اما با این حال بقیه FPS ها به گرد پاش هم نرسن.

من تو Halo 4 غیر از گرافیک فنی انصافا محشر و گرافیک هنری الگو برداری شده از چند تا بازی خاص مثل Mass Effect (که بازی رو یکم از ان جو رنگارنگش خارج کرده) چیز دیگه ای نمیبینم که بخوام بگم کار 343 هست.
خب این دلیلش به همون سنگین بودن نام Halo برمیگرده ! :دی یعنی یه تیم جدید اومده یکی از محبوب ترین بازی های تاریخ (که همیشه از نظر کمی و کیفی عملکرد فوق العاده ای داشته) رو تحویل گرفته و توی اولین گام (اگه Anniversary رو به عنوان یه بازی جدید حساب نکنیم) باید یه نسخه شماره دار با حضور Master Chief تحویل بده. یعنی چیزی که طرفدارهای Halo حدود 5 سال منتظرش بودن و کافی بود یه لغزش کوچیک داشته باشه تا ... ! :دی شاید نوآوری خاصی نداشت ولی از اون طرف مشکل خاصی هم نداشت. همون گیم پلی عالی با یه سری بهبودها به اضافه پیشرفت های زیاد توی بخش های فنی و یه پایان فوق العاده !
کلاً به نظرم مهم ترین خصوصیت H4 این بود که 343 رو بین طرفدارها محبوب کرد و الآن دیگه کمتر کسی توی توانایی این استودیو شک داره. شاید اگه همون اول کاری میخواستن خیلی تغییرات توی بازی بدن ، کلاً از اون حال و هوای Halo خارج میشد و خب این برای استودیویی که قراره سال ها ساخت Halo رو ادامه بده اصلاً جالب نیست. ولی حالا که موفق شدن اولین قدم رو محکم بردارن ، دیگه توی نسخه های بعدی دستشون خیلی بازتر هست و بدون ترس میتونن خیلی کارها بکنن ! :دی

اگه Anniversary رو به عنوان یه بازی جدید حساب نکنیم
به نظر من که اصلا حساب نباید بشه :دی علاوه بر اینکه یه بازی جدید نبود نقش Saber Interactive و Certain Affinity تو ساخت بازی بیشتر از 343 بود و 343 بیشتر نقش نظارتی رو ایفا می کرد.

پ.ن: این Certain Affinity کارش خیلی درسته، کاش بیاد زیرمجموعه مایکروسافت :دی

حرفای آریا منطقی هست . الان که دقت میکنم میبینم 343 ریسک نکرد چون ریسک کردنش تو بازی اول احتمال داشت به ضررش تموم بشه (این ریسک نکردنش هم خودش یه نوع ریسک بود :دی )

ولی خوب دیگه همین باعث شد که به جز گرافیک و همون گیمپلی زیبای همیشگی چیز جدید و به خصوصی نداشته باشه و الان لیست گوتی ها اون شکل رو به خودش بگیره .

همه چیز تو هیلو 5 مشخص حواهد شد .

یا حضرت مارتی! این جمله مترادف با این هستش که "از همین الان تا 4 ماه بعد از عرضه هیلو5 تو تمام تاپیک‌های هیلو حضور فعال خواهیم داشت تا تکلیف مشخص بشه."

خدا لعنتت کنه بانجی.

بیخیال دیگه میخایم دوستانه هم حرف بزنیم باز خودتون میگین که نه آقا ما دلمون دعوا میخاد:دی . مترادف پیدا میکنه واسه جمله ها :دی

آخرین ویرایش:
شماره سوم هم همچین goty ها رو درو نکرد
بازی حسن ختامی بود برای هیلوهای 360 اونم به بهترین نحو ممکن
ضمنا توقعها خیلی بالاست-و باید هم اینطور باشه-و همونطور که دوستان گفتن اولین قدم 343 با لغزش همراه نبود

به نظر من که اصلا حساب نباید بشه :دی علاوه بر اینکه یه بازی جدید نبود نقش Saber Interactive و Certain Affinity تو ساخت بازی بیشتر از 343 بود و 343 بیشتر نقش نظارتی رو ایفا می کرد.

نترس میدن هیلو 2 را بازسازی کنن :دی انصفا تو شماره 1 بازی شاهکار کردند مطمئنا شماره 2 بازی را هم میدن دسته اینها .

اگه همون اول کاری میخواستن خیلی تغییرات توی بازی بدن ، کلاً از اون حال و هوای Halo خارج میشد و خب این برای استودیویی که قراره سال ها ساخت Halo رو ادامه بده اصلاً جالب نیست.

آره دیگه بدبخت ها سوختن کاملا !

اگه تغییر میدادن ، منتقدها و ملت نابودشون میکردن که زدن هیلو رو خراب کردن !

اگه تغییر نمیدادن ، میشه وضع فعلی ! که میگن همون بازی قدیمی رو برداشته از رو بانجی کپی کردن و این قبیل مزخرفات ! :d

من خودم به شخصه با این که خیلی دلم میخواد ، ولی نمیتونم بگم " هیلو 4 بازی عالی بود ولی به هر حال یه سری مشکلاتی داشت ...."

چون کوچکترین مشکلی من نتونستم تو این بازی پیدا کنم !

تنها مشکلم این بود که این آهنگ ها رفتن زیر سایه صداگذاری کم نظیر بازی ! :دی
من که Life Time Fan ـه ماکروسافت و هیلو ام پس حرفام قبول نیست :دی. تو نقد IGN ام اومده "تنها رقیب گرافیک بازی صداگذاری فوق العاده ش هست!". وقتی از DMR استفاده میکنم برام حکم یه اسلحه واقعی رو داره (لگد، صدا، لرزش دسته، بُرد).
اگر فرانکی ادعای پیغمبری بکنه و صداگذاری این بازی رو به عنوان معجزه ش ارائه بده من بهش ایمان میارم :دی.

پ.ن. گرافیکش هم معجزه ست. ادم فکر میکنه اینها چیپ گرافیکی یا رم جدید توی این کنسول کشف کردن (بقول بابی) ولی از اون چیزی نمیگم. بچه ها حساس ان، ترش میکنن خدا نکرده :دی.
همه اونهای که از بانجی جدا شدن یا اینجان (Certain Affinity) یا 343i :دی. رابطه ش با ماکروسافت کم از 1st Party نیست. ولی مستقل هستن.
خب این دلیلش به همون سنگین بودن نام Halo برمیگرده ! :دی یعنی یه تیم جدید اومده یکی از محبوب ترین بازی های تاریخ (که همیشه از نظر کمی و کیفی عملکرد فوق العاده ای داشته) رو تحویل گرفته و توی اولین گام (اگه Anniversary رو به عنوان یه بازی جدید حساب نکنیم) باید یه نسخه شماره دار با حضور Master Chief تحویل بده. یعنی چیزی که طرفدارهای Halo حدود 5 سال منتظرش بودن و کافی بود یه لغزش کوچیک داشته باشه تا ... ! :دی شاید نوآوری خاصی نداشت ولی از اون طرف مشکل خاصی هم نداشت. همون گیم پلی عالی با یه سری بهبودها به اضافه پیشرفت های زیاد توی بخش های فنی و یه پایان فوق العاده !
کلاً به نظرم مهم ترین خصوصیت H4 این بود که 343 رو بین طرفدارها محبوب کرد و الآن دیگه کمتر کسی توی توانایی این استودیو شک داره. شاید اگه همون اول کاری میخواستن خیلی تغییرات توی بازی بدن ، کلاً از اون حال و هوای Halo خارج میشد و خب این برای استودیویی که قراره سال ها ساخت Halo رو ادامه بده اصلاً جالب نیست. ولی حالا که موفق شدن اولین قدم رو محکم بردارن ، دیگه توی نسخه های بعدی دستشون خیلی بازتر هست و بدون ترس میتونن خیلی کارها بکنن ! :دی
ماکروسافت یه استودیو ساخت که "هیلو" بسازن نه اینکه "هیلوی خودشون رو بسازن". ماکان ام یه چیزی واسه خودش میگه !. 343i چیزی ارائه کرد بالاتر از استاندارد بانجی، بالاتر از هر FPS کنسولی این نسل.
Valve یا این عظمتش جرات نداره شماره سوم Half-Life رو عرضه کنه، ببینید اینها چه شجاعتی بخرج دادن سره ساختن Halo 4. ممکن بود همه چیز به باد بره.

البته تیتر خبر را تو منبع اصلی دیدی دیگه خود O’Connor گفته HALO4 بهترین شماره تو سری بازی هست :
boss: next gen Halo 5 will be "genuinely amazing", Halo 4 is "best game in the series

من کاری به موضوع اصلی تاپیک ندارم اما یه چیزی رو میگم که اطلاعات عمومی دوستان اضافه بشه.

استدیوی Ready at Dawn عنوان God of War رو که سانتامونیکا میساخت رو تحویل گرفت و 2 تا بازی بسیار عالی با متای 91 و 88 تحویل داد و با هر کدوم از این عناوین علاوه بر ارائه ی داستان و گیم پلی عالی گذشته مرز های گرافیک اون کنسول رو هم یک قدم به جلو برد.

یا مثلا آنچارتد ویتا که توسط استدیوی Sony Bend ساخته شد و میانگین 80 هم گرفت و همینطور که میبینید آشغال و مزخرف نشد.

همینطور که میبینید ادامه دادن یک فرمول موفق بدون اینکه تغییری درش ایجاد کنید اونقدرا هم کار غیر ممکنی نیست. اونایی که میبینید گند زدن دلیلش این بوده که اومدن تغییر ناگهانی و احمقانه ای ایجاد کردن که مغز خوردن زمین.

استدیوی Ready at Dawn عنوان God of War رو که سانتامونیکا میساخت رو تحویل گرفت و 2 تا بازی بسیار عالی با متای 91 و 88 تحویل داد و با هر کدوم از این عناوین علاوه بر ارائه ی داستان و گیم پلی عالی گذشته مرز های گرافیک اون کنسول رو هم یک قدم به جلو برد.
رو کنسول دستی دیگه؟ اگه راست میگن GoW IV رو بدن Ready at Dawn بسازن :دی البته کسی نمیگه فقط 343 هست که تونسته یه بازی دنباله دار رو عالی ادامه بده، ولی خب کم بازیهایی نبودن که با تغییر سازنده (حالا یا تغییر استودیو یا هر چیز دیگه ای) وضعیتشون به وخامت افتاده :دی

Valve یا این عظمتش جرات نداره شماره سوم Half-Life رو عرضه کنه، ببینید اینها چه شجاعتی بخرج دادن سره ساختن Halo 4. ممکن بود همه چیز به باد بره.
الان این قضیه چه ربطی به Valve و Half life داره ؟ سری Portal موفقیتی نداشته که جرات نکنه Half life بسازه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or