343Industries : در Halo 5 عالی تر خواهیم بود

Techman

کاربر سایت
Halo-4311.jpg

343 Industries: در Halo 5 عالی تر خواهیم بود

با این که چند وقتی نیست که از انتشار Halo 4 در ماه نوامبر می گذرد، اما استودیوی 343 Industries در حال حاضر به دنبال راه هایی است که بتواند با آنها این عنوان سابق Bungie را در نسخه پنجم آن بیش از پیش ارتقا ببخشد. به همین سبب مدیر این استودیو آقای Frank O’Connor به بیان دیدگاهش و اقدامات جاه طلبانه ای که برای آینده در نظر دارد، پرداخته است.

براساس پستی که O’Connor بر روی بلاگ Halo Waypoint قرار داد، اعلام کرد که این تیم در حال بررسی و جستجوی هر چه بیشتر برای یافتن زمینه های تازه و همچنین شناسایی مناطقی است که در آینده می توانند به پیشرفت این عنوان کمک بسزایی کنند.

O’Connor در اینباره گفت:
" Halo 4 بهترین و سریعترین فروش را در بین سری بازی های Halo را داشته است. این عنوان تحسین منتقدان را برانگیخت. این بازی موفق به کسب جوایز بسیاری شد، از جایزه بهترین گرافیک در مراسم VGA گرفته تا عنوان برترین بازی سال در Inside Gaming Awards. ما موتور این بازی را تغییر دادیم. ما این جهان را گسترش دادیم و روش های نوآورانه ای را در زمینه های بازگو کردن داستان، فناوری و حتی بازاریابی بنا نهاده ایم."

" با این که در مقایسه با تصوراتمان این یک عنوان بی عیب و نقص نبود، ولی از لحاظ اکثر معیارهایی که داشتیم این یک موفقیت قابل توجه محسوب می گردد. بنابراین می دانیم که خیلی کارها در آینده بایستی بکنیم، ومی دانیم که باید خیلی چیزها را یاد بگیریم، ولی با توجه به قابلیت ها ، کارهای گروهی، تکنولوژی و تجربه ای که داریم مطمئنیم که در آینده خیلی بهتر خواهیم بود. "

O’Connor در رابطه با Halo 5 و قطعیت عرضه آن بر روی کنسول نسل بعد مایکروسافت افزود:
" هزاران مورد است که ما امیدواریم در آینده بتوانیم آنها را بهتر و عالی تر کنیم. مورادی که در آخرین عنوانمان نتوانستیم آنها را عملی کنیم. اعم از مشکلاتی که در بازی رخ می داد، ساخت مواردی که از آنها راضی نبودیم، مشکلات بسته الحاقی و همچنین خرابی های بخش ارتباطات بازی. اما مورادی نیز هستند که در خلق آنها به طرز حیرت آوری موفق ظاهر شدیم، همچون ایجاد یک تیم در بین استودیو های رقابتی AAA و برتری یافتن نسبت به آنها، جمع آوری مجموعه ای از استعداد ها و روحیاتی که حقیقتا در این نسل و همچنین نسل آینده سخت افزار ها فوق العاده هستند. ساخت یک موتور فوق العاده که البته ساخت آن واقعا نیاز بود و همچنین جمع آوری دانش برترین سیستم ها، انسان ها، کدها و مخاطبانی که در آینده نیز همراه و وفادار به ما خواهند بود. "

منبع

آخرین ویرایش:
باید نکته ای توضیح بدم که شبهه ایجاد شده بر طرف بشه در مورد ادعا داشتن و مدعی بودن بازی.

به هیچ عنوان 343 ادعایی نداشته که ما بهترین هستیم.بهترین رو ساختیم.ما یه دونه ایم.فقط ما خوبیم.بقیه باید نابود بشن و کلیه مشتقات تراوش شده از تخیلات ذهنی گروهی از افراد.

خوش اومدن و خوش نیومدن یه مسئله ست و نسبت خلاف واقع دادن هم بحث دیگه.

باید نکته ای توضیح بدم که شبهه ایجاد شده بر طرف بشه در مورد ادعا داشتن و مدعی بودن بازی.

به هیچ عنوان 343 ادعایی نداشته که ما بهترین هستیم.بهترین رو ساختیم.ما یه دونه ایم.فقط ما خوبیم.بقیه باید نابود بشن و کلیه مشتقات تراوش شده از تخیلات ذهنی گروهی از افراد.

خوش اومدن و خوش نیومدن یه مسئله ست و نسبت خلاف واقع دادن هم بحث دیگه.

معلومه که 343 هیچوقت این حرفها رو نزده و نخواهد زد بلکه تو همین فروم یه دسته افراد بودن که بازی را تا مقام پیامبری هم بالا بردن و اجازشون میدادنند مذهب میزدند برای خودشون !!

معلومه که 343 هیچوقت این حرفها رو نزده و نخواهد زد بلکه تو همین فروم یه دسته افراد بودن که بازی را تا مقام پیامبری هم بالا بردن و اجازشون میدادنند مذهب میزدند برای خودشون !!
در عوض یه عده هم دارن بازی رو در حد Rogue Warrior میارن پایین :دی حالا جالبه به داستان و بخش های تکنیکی که از بخش های بدون نقص بازی بودن هم گیر میدن، دیگه گیم پلی که جای گیر دادن داره بمونه :دی

در عوض یه عده هم دارن بازی رو در حد Rogue Warrior میارن پایین :دی حالا جالبه به داستان و بخش های تکنیکی که از بخش های بدون نقص بازی بودن هم گیر میدن، دیگه گیم پلی که جای گیر دادن داره بمونه :دی

محمد کل این هیتر ( بقول خودت ) ها رو نگاه کنی هیجوقت و هیچگاه و هیچجا نگفتند بازی بد هست یا متوسط !! همه معتقد بودند که بازی یه بازی خوب هست نه بیشتر و نه کمتر !! دیگه خداییش قبول کن که بازی رو تا پیامبری بالا بردید دیگه !! هنوزم پست هاش هست که میگفتید بازی از فلان سایت 10 میگیره و کل گوتی ها رو درو میکنه و امون نمیده به بقیه و .......... . به جان خودم پست هاش هنوز خشک نشده !! :d

محمد کل این هیتر ( بقول خودت ) ها رو نگاه کنی هیجوقت و هیچگاه و هیچجا نگفتند بازی بد هست یا متوسط !! همه معتقد بودند که بازی یه بازی خوب هست نه بیشتر و نه کمتر !! دیگه خداییش قبول کن که بازی رو تا پیامبری بالا بردید دیگه !! هنوزم پست هاش هست که میگفتید بازی از فلان سایت 10 میگیره و کل گوتی ها رو درو میکنه و امون نمیده به بقیه و .......... . به جان خودم پست هاش هنوز خشک نشده !! :d
اینجور حرف ها در مورد تمام بازی های انحصاری وجود داره و فقط مختص Halo نیست، به خصوص که تو کل کل بیشتر نمود پیدا میکنه :دی مثال هم زیاده که حالا چون ربطی به تاپیک نداره اسم بازی های دیگه رو نمیارم، این هم یه نمونه از کامنت های من در مورد بازی:
http://forum.bazicenter.com/thread43316/page140/#post2255469
جایی هم از بازی زیادی تعریف کرده باشم نظرم در مورد تجربه شخصیم بوده، فکر نمی کنم اگه یه نفر از یه بازی خیلی خوشش اومده باشه مشکل از جانب اون بازی باشه :دی
قشنگ یادمه کیلزون 3 همین حدودا شد میانگینش و بازی در حد میرمهنا و فتح غزه و ... اومد پایین.
این حرفا و لقبایی هم که واسه هیلو 4 درست کردن تقریبا جواب همونه؛هر چند که خیلی بیکارن هر دو طرف
biggrin1.gif
وسط دعوا نرخ تعیین نکن :دی نمیخوام بحث کنم ولی بدون که شرایط این دو تا خیلی با هم فرق داره، بله :دی

آخرین ویرایش:
قشنگ یادمه کیلزون 3 همین حدودا شد میانگینش و بازی در حد میرمهنا و فتح غزه و ... اومد پایین.
این حرفا و لقبایی هم که واسه هیلو 4 درست کردن تقریبا جواب همونه؛هر چند که خیلی بیکارن هر دو طرف :دی

این حرفا و لقبایی هم که واسه هیلو 4 درست کردن تقریبا جواب همونه؛هر چند که خیلی بیکارن هر دو طرف :دی
هیلو 4 اولا ماینگینش بالاتر از kz3 هست این اصل قضیه . هیلو 4 فرق میکنه چون چند سایت خیلی معتبر براش امتیاز بالایی دادند ! چندتا از اون سایتها بهترین اول شخص نسل دونستنش ! هیلو 4 در این سالی که بوده سالی که از لحاظ بازیهای شوتر ساله سنگینی بوده و تونسته از خیلی سایتها و اکثریت به عنوان بهترین شوتر سال انتخاب بشه ! خودت حساب کنی هیلو 4 از هر لحاظ در شرایط بهتری قرار داره ! بعدش یه سایت فوق شنگولی پیدا بشه براش بده 2 ! و یه تنه میانگین بازی را بکشه پایین و گند میزنه به متای بازی که 5 تا هم 10 ردیف کنی نتونی جبرانش کنی !

الان اینجا بعضی ها لقب های خوب به هیلو 4 میدند اشکالی نداره ! چون خیلی از همین سایتهای معتبر هم بهش لقبهای خیلی رنگی دادند ! از بهترین و استاندارد اول شخص و ........ ! براش استفاده کردند ! پس هرکسی بهترین نسل بگه زیاد بیراهه نگفته ! ولی بگردید ببینیم چندتا سایت در مورد بازیهای دلخواه شما یه همچین لقبهایی دادند ؟ حالا اون یه سایت معتبره ولی اینجا شما نظر شخصی یه کاربر ساده را میخواید مسخره کنید ! پس میخواید به اون سایتها چی بگید ؟!

پس کسی که به هیلو 4 میگه بهترین اول شخص نسل اولا نظر شخصیش هست دوما نظرش مطابق چندتا از سایتها از جمله چندتا معتبراش هست ! پس زیاد بیراهه نگفته ! و این خیلی فرق داره با بازیهای نام برده شما .

آخرین ویرایش:
@SaDrA_HhH

نگاهی به جوایز هیلو4 از دیدگاه سایت ها و مجلات میندازیم:

بیش از 15 جایزه Game of the Year
16 جایزه بهترین شوتر (بهترین شوتر سال در واقع)
17 جایزه بهترین گرافیگ (بهترین گرافیک سال در واقع)
و تعدادی جوایز بهترین صدا و بهترین مولتی پلیر.

پس لطفا هر بازی ای رو با هیلو4 مقایسه نکن.
این به هیچکس ربطی نداره که کاربرها چه نظری درباره یه بازی دارن. به عنوان مثال من "دوست داشتم" بازی رو در حد پیامبری بالا ببرم، این نظر شخصی خودم بود و قرار نیست به هیچکس هم جواب پس بدم. شما هم نه داروغه ای، نه مسئول کنترل تعاریف از یه بازی. اینجا یک فرومه و هر کس هر نظری درباره هر بازی دلش خواست میتونه ارائه بده.

این مسئولیتش به گردن سازنده بازی نیست.اونا به کسی نگفتن برید بگید جبرئیل بر ما نازل شده و ما مذهب جدیدی اوردیم.

اگه گروهی مطالب غیر واقعی گفتن خودشون مسئولن به عنوان یه فرد یا افراد.اون افراد باید مورد انتقاد قرار بگیرن نه بازی و سازنده ای که نه سر پیازه,نه ته پیازه اما این وسط بدون اینکه چیزی گفته باشه نواخته می شه

این که بگیم بازی بکش برو جلو هست که چند تا بازی اینطوری نیستن؟برای توجیه این مطلب یه ادعای خلاف دیگه مطرح بشه که اینا ادعای فرانسل بودن و بهترین تر ترین رو دارن در حالی که مطلقا چنین چیزی نیست.

که نتیجه هم این بشه که دوستان دیگه که به شوترهای دیگه علاقه دارن و نظر همشون عزیزه حالا با این بازی مستقیم تماس ندارن بگن عجب استودیوی بی شرفیه.اومده ادعای فرانسل بودن داره و بقیه رو به هیچ حساب نکرده.
این مطالب که گوشزد می کنم خارج از دعواهای دو شرکت هست که من اعتقادی به این کار ندارم.بهنام که همه PS بازا اینجا می شناسنش خیلی خوب منو می شناسه و از دوستان بسیار نزدیک منه این رو می دونه که شدت
احترام و توجه من به سونی و بازی هاش چقدره.به کیلزون -به رزیستنس و ... امیدوارم به مطالبم خارج از اون بحث ها نگاه بشه.
من با اغراق در مورد HALO مخالفم اما در اینکه هر احترامی امسال کسب کرد در سبک و حد خودش رو برای اینکه تعبیر ادعا یا زیاده خواهی ازش نشه سرپوش بزارم روش نه.
اگه چیزی جز این بود با قطعیت اعلام می کردم کار بد از اب دراومده یا معمولی هست.

HALO 4 عالی بود فوق العاده بود .کاری به میانگین امتیازاش ندارم . ولی وقتی اول REACH رو بازی میکنم و بعد نسخه-ی ۴ رو میفهمم که بازیه خود بانجی خیلی بهتر از HALO 4 هست .
درواقع میشه گفت نسخه-ی ۴ عالیه ولی ریچ عالیتره ! کلا عالی بودن با اسم HALO پیوند خورده . نمیشه هیلو باشه و عالی نباشه ! مثل MGS .

ین به هیچکس ربطی نداره که کاربرها چه نظری درباره یه بازی دارن. به عنوان مثال من "دوست داشتم" بازی رو در حد پیامبری بالا ببرم، این نظر شخصی خودم بود و قرار نیست به هیچکس هم جواب پس بدم. شما هم نه داروغه ای، نه مسئول کنترل تعاریف از یه بازی. اینجا یک فرومه و هر کس هر نظری درباره هر بازی دلش خواست میتونه ارائه بده.

جنبه بحث نداری و میزنی ادم رو بن میکنی و اخطار میدی پس خواهش میکنم پست های من یکی رو بیخیال بشو یا بزن همون اول بن ام بکن .
هیلو 4 فرق میکنه چون چند سایت خیلی معتبر براش امتیاز بالایی دادند ! چندتا از اون سایتها بهترین اول شخص نسل دونستنش ! هیلو 4 در این سالی که بوده سالی که از لحاظ بازیهای شوتر ساله سنگینی بوده و تونسته از خیلی سایتها و اکثریت به عنوان بهترین شوتر سال انتخاب بشه ! خودت حساب کنی هیلو 4 از هر لحاظ در شرایط بهتری قرار داره ! بعدش یه سایت فوق شنگولی پیدا بشه براش بده 2 ! و یه تنه میانگین بازی را بکشه پایین و گند میزنه به متای بازی که 5 تا هم 10 ردیف کنی نتونی جبرانش کنی !

مگه نمیگی اکثر اون سایت های بزرگ بهش گفتند بازی نسل ؟؟؟ پس چرا اون سایت های بزرگ بهترین بازی سال نکردنش ؟؟ یعنی بهترین بازی نسل ارزشش رو نداره که بهترین بازی سال باشه ؟؟ حالا اون سایت های شنگولی هیچی چرا اون سایت ها بهش جایزه GOTY رو ندادند ؟؟

مگه نمیگی اکثر اون سایت های بزرگ بهش گفتند بازی نسل ؟؟؟ پس چرا اون سایت های بزرگ بهترین بازی سال نکردنش ؟؟ یعنی بهترین بازی نسل ارزشش رو نداره که بهترین بازی سال باشه ؟؟ حالا اون سایت های شنگولی هیچی چرا اون سایت ها بهش جایزه GOTY رو ندادند ؟؟
بهترین شوتر یا به عبارتی بهترین اول شخص ! نه بهترین بازی نسل !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or