20 دقیقه از گیم پلی Resident Evil 6 لیک شد | المان های اکشن ، نبود صحنه های ترسناک !

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
به تازگی شرکت Capcom ، ناشر بازی Resident Evil 6 ، یک ویدئو بیست دقیقه از بخش Campaign بازی Resident Evil 6 ریلیز کرده است که مربوط به شخصیت لئون اسکات کندی می باشد .

در این ویدئو که اطلاعات زیادی از گیم پلی این بازی داده شده است که می شود گفت این اطلاعات نا امید کننده می باشد .

اصولا ، بازیکنان سری Resident Evil را با عنوان ترس می شناسند ولی در این ویدئو هیچ آثاری از این ترس نمی بینیم .

همینطور گزارشی از سوی طرفداران منتشر شده است که طی آن ، اعلام شده است که این بازی ، یک Resident Evil نمی باشد و به یک بازی اکشن نزدیک تر است .

این بازی در سال جاری بر روی PC , Xbox 360 و PS3 عرضه خواهد شد و برای اولین بار ، کریس ردفیلد و لئون اسکات کندی با یکدیگر روبرو می شوند .

Resident Evil 6: 20 Minutes of Leon Gameplay, Not SCARY, more ACTION ORIENTED

آخرین ویرایش:
رزیدنت اویل 4 هم اکشن بود یکم و همون los ganados ها هم دستشون بیل و کلنگ بود و تیرکمون و واونایی صحنهه ای اکشن هم توش زیاد بود j.j هم که یک تیربار داشت دستش! شینجی مکیامی هم فقط کارگردان بود تو رزیدنت اویل 4 و تهیه کنندش کوبایاشی بود!
نه اصلا RE4 يك بازي كامل و بي نقص تو سبك خودش بوده و هست.
منم نگفتم شينجي ميكامي تهيه كننده بود ولي شما ببين همون كوباياشي چيا داره ميسازه؟DD يا مثلا RE6 كه سري رو به طور كامل به فساد كشوند اون موقع كه RE4 اومد درسته GEOW نبود كه جلوش پرچم علم كنه بلكه خيلي گنده تر از اون هم نتونستن جلوي اين ابر شاهكار وايسن قبول كنيد كه RE4 فقط و فقط يه شاهكار بود و ايرادي بهش وارد نيست;)

من به طور كامل با نظرات ماكان و كيوان موافقم;)

تریلر ها رو بالاخره دیدم. حالا نداشتن ترس و کلاسیک نبودن و اینا به کنار. این چرا اینجوری بود؟

زامبی ها که مثل کیسه ی شن میمونن گلوله هیچ تاثیری روشون نمیذاره انگار اصلا از توشون رد میشه.

اون کلتش هم که مثل این هفت تیر ترقّه ای هاست که بچه ها باهاش بازی میکنن :| انگار فشنگهاش مشقی بودن :|

این دیگه قراره چه مزخرفی بشه خدا میدونه.

نه اصلا RE4 يك بازي كامل و بي نقص تو سبك خودش بوده و هست.
منم نگفتم شينجي ميكامي تهيه كننده بود ولي شما ببين همون كوباياشي چيا داره ميسازه؟DD يا مثلا RE6 كه سري رو به طور كامل به فساد كشوند اون موقع كه RE4 اومد درسته GEOW نبود كه جلوش پرچم علم كنه بلكه خيلي گنده تر از اون هم نتونستن جلوي اين ابر شاهكار وايسن قبول كنيد كه RE4 فقط و فقط يه شاهكار بود و ايرادي بهش وارد نيست;)

من به طور كامل با نظرات ماكان و كيوان موافقم;)

والا من رزیدنت اویل ریمیک رو بیشتر از همه ی رزیدنت ویل هایی که تا حالا دیدم میپسندم. به نظر من اون یک رزیدنت اویل بینقص و کامل بود چهارم خوب بود.

تریلر خوبی بود و نوید یه بازی کاملا متفاوت رو در این سری از آغاز تا الان میداد... کمی هایپم کرد... لیون که بسیار خوش تیپ و خوش قیافه شده بود.صداش بسیار جا افتاده بود و کمی فرز تر به نظر میرسید ... تنها مشکل بازی به نظر من گرافیک نسبتا پایین اون هستش که با این گیمپلی جدید به چشم نخواهد اومد. اونایی هم که سنگ رزیدنت های کلاسیک رو به سینه میزنن این رو بدونن که اگه یه بازی با حال و هوای رزیدنت کلاسیک رو بسازن هیچ کس الان حتی طرفش هم نمیره!.

تریلر خوبی بود و نوید یه بازی کاملا متفاوت رو در این سری از آغاز تا الان میداد... کمی هایپم کرد... لیون که بسیار خوش تیپ و خوش قیافه شده بود.صداش بسیار جا افتاده بود و کمی فرز تر به نظر میرسید ... تنها مشکل بازی به نظر من گرافیک نسبتا پایین اون هستش که با این گیمپلی جدید به چشم نخواهد اومد. اونایی هم که سنگ رزیدنت های کلاسیک رو به سینه میزنن این رو بدونن که اگه یه بازی با حال و هوای رزیدنت کلاسیک رو بسازن هیچ کس الان حتی طرفش هم نمیره!.

به خاطر چی طرفش نمیرن ؟ چرا نرن ؟ مگه باید دقیقا کپی پیست کلاسیک ها بسازن ؟ م نظور من از کلاسیک اتمسفر ترسناک و معما هاش هست از بس COD بازی کردین همه بازیهارو دوست دارین اکشن بببینید :d مثلا رزیدنت اویل رولیشنز که ترسناک بود هیچ کس طرفش نرفت نه ؟؟؟؟؟ و اصلا هم امتیازات خوبی از سایت ه و مجلات نگرفت دیگه نه ؟ اینا همش حرفه کپکام نمیخواد ریسک کنه اگه نه خیلی فروشش از ORC بیشتر میشد برین تو فیسبوک کپکام ببینید چقدر فن هستند که فقط به چون اسم بازی رزیدنت اویل هست بازی رو میخرن کار ندارن بازی ترسناکه اکشنه هر چی باشه و مطمعنا هم اگه کپکام بازی رو ترسناک میساخت بازم حمایتش میکردن نه مسئله چیز دیگست کپکام میخواد طرفداراشو افزایش بده و کسانی که بازی های اکشن رو میپسندند مثل شما ها بیاره به طرف بازی خودش رزیدنت اویل و در این کار کاملا هم موفق بوده! حالا این Resident Evil : Downfall بزودی یه خبرایی ازش میشه بببینید که کدوم محبوبتر میشه این رزیدنت اویل 6 یا اون!

خب شما کاملا اشتباه فکر کردی.
حتی اگر یه نفر هم بره طرفش،بازم یه نفره و هیچکس نیست.
اگر بخوام برم اکشن بازی کنم و فقط تیراندازی کنم،بازیای خیلی بهتری در این زمینه وجود دارن.
اگرم RE6 رو میخورم فقط به خاطر شخصیت ایدا و داستان مربوط به اونه
hmd2009@
حمید جون بیخیال! بیکاریم مگه بخواییم دلمونو به ترسناک بودنش خوش کنیم؟ چرا خودمونو به حماقت بزنیم در حالیکه میخواییم تند تند به خودمون تلقین کنیم این بازی ترسناکه در حالیکه فقط خودمنو میبریم زیر سوال؟
ترس رو باید تو بازیایی پیدا کنیم که سازنده هاشون اینقدر جرات رو دارن که توی این بازار شر و ور بلند شن یه ترسناک بسازن و خیس شدن شلوار رو به بقیه هدیه بدن;)
نمونه هاش Amnesia و Alone In The Dark بودن.

اگر بخوام برم اکشن بازی کنم و فقط تیراندازی کنم،بازیای خیلی بهتری در این زمینه وجود دارن.
hmd2009@
حمید جون بیخیال! بیکاریم مگه بخواییم دلمونو به ترسناک بودنش خوش کنیم؟ چرا خودمونو به حماقت بزنیم در حالیکه میخواییم تند تند به خودمون تلقین کنیم این بازی ترسناکه در حالیکه فقط خودمنو میبریم زیر سوال؟
ترس رو باید تو بازیایی پیدا کنیم که سازنده هاشون اینقدر جرات رو دارن که توی این بازار شر و ور بلند شن یه ترسناک بسازن و خیس شدن شلوار رو به بقیه هدیه بدن;)

من تریلر ها رو دیدم.بازی اکشن شده اما در سبک اکشن خودش واقعا عنوان بزرگی هستش.گیم پلی بازی واقعا در سبک اکشن فوق العادست.باید قبول کنیم دیگه معما تو بازیها واسه گمیرهای جدید و نسل فعلی معنی نداره.خب شرکت سازنده چرا باید بیاد روی چیزی سرمایه گذاری کنه که باعث میشه ضرر تجاری کنه؟به جای این کار اومده روی چیزی وقت گذاشته که توش پول هست! اومده بازی رو در سبک اکشن خوش ساخت درست کرده که الحق چیز خوبی در اومده.من شخصا سبک ترس اویل های کلاسیک رو دوست دارم و تا یه مدت واقعا اعصابم خورد بود بازی محبوبم اینطوری اکشن شده اما دیگه دارم می پذیرم دوران گذشته اویل تموم شده و این بازی وارد فاز جدیدی شده و منم دارم باهاش خودمو وفق میدم.فقط به یه چیز امیدوارم>>> که حداقل بازی تا حدودی اتمسفر ترس قدیم رو داشته باشه

hmd2009@

ببین تونی جان نمونه اخیرش Code Veronica X HD بود... یه بازی کند و حوصله سربر. تو زمان خودش عالی بود .... تنها بازی بود که به خاطرش مجبور شدم برم سگا دریم کست بخرم. ولی .... در حال حاضر کمتر شرکتی ریسک میکنه . فعلا نون تو نوک تفنگ و هزاران خشاب هستش.المان هایی که رزیدنت اویل رو واقعا یه عنوان مجزا از بقیه رقبا نشون میده ایناس:
محیط های تاریک،صدای باد و طبیعت،موسیقی ملایم با نوای پیانو،قصر های اشرافی،پازل هایی که در نقشه بازی پخش بودن،زامبی های کند و خنگ و سگ جون،باس فایت های حماسی،خیانت،اتمام بازی با پرتاب آر پی جی و هزاران المان دیگر .... ولی خب باید این رو هم قبول کرد که این المان ها تا چه زمانی حس نوستالوژیک دارن؟ استفاده همیشگی از یه فرمول باعث تبدیل نوستالوژی به دژا وو میشه!.

من تریلر ها رو دیدم.بازی اکشن شده اما در سبک اکشن خودش واقعا عنوان بزرگی هستش.گیم پلی بازی واقعا در سبک اکشن فوق العادست.باید قبول کنیم دیگه معما تو بازیها واسه گمیرهای جدید و نسل فعلی معنی نداره.خب شرکت سازنده چرا باید بیاد روی چیزی سرمایه گذاری کنه که باعث میشه ضرر تجاری کنه؟به جای این کار اومده روی چیزی وقت گذاشته که توش پول هست! اومده بازی رو در سبک اکشن خوش ساخت درست کرده که الحق چیز خوبی در اومده.من شخصا سبک ترس اویل های کلاسیک رو دوست دارم و تا یه مدت واقعا اعصابم خورد بود بازی محبوبم اینطوری اکشن شده اما دیگه دارم می پذیرم دوران گذشته اویل تموم شده و این بازی وارد فاز جدیدی شده و منم دارم باهاش خودمو وفق میدم.فقط به یه چیز امیدوارم>>> که حداقل بازی تا حدودی اتمسفر ترس قدیم رو داشته باشه
معنی نداره؟ گیمرای جدید به اصطلاح خیلی ................ تشریف دارن که حاصر نیستن انگشت کوچکشون رو از روی ماشه بردارن.شما به اینا میگی گیمر؟ اتفاقا خیلی هم معنی داری که .......... میخواد که خیلی از سازنده ها ندارن
پول توش نیست؟ ببخشین الان Revelations الان چی بود؟ میشه روشن کنی؟ الان ضرر تجاری کرد؟ ورشکسته شد؟ درش تخته شد؟ حرفایی میزنین ها! کپکام اینقدر پول داره که میتونه دو سه نسل گیمرو رو هم بخره و بفروشه!
نه خیر! مخالفم! اکشن بازی به جای اینکه خوب باشه بیشتر حال به هم زنه! لوک خوش شانسو احیانا که دیدی؟ لیون دقیقا همونه منتها کاپشن پوشیده! از زیر بغلش تیر میزنه! کم مونده بپره رو هوا یه وارو بزنه و بولت تایم بشه و ......
بازم اشتباه! با اومدن تو یه شهر تاریک و آوردن 4 تا زامبی نصفه نیمه،اون اتمسفر گذشته به هیچ عنوان قابل برگشت نیست! پس تا خودتون رو کاملا وفق ندادین، این گزینه رو لیست کارایی که باید باهاشون وفق بدین خط بزنین!
=======================================
امیدتون به داستانش باشه وگرنه از نظر گیم پلی و اتمسفر این بازی موجبات چندین درجه Epic Fail رو فراهم میکنه.
ببین تونی جان نمونه اخیرش Code Veronica X HD بود... یه بازی کند و حوصله سربر. تو زمان خودش عالی بود .... تنها بازی بود که به خاطرش مجبور شدم برم سگا دریم کست بخرم. ولی .... در حال حاضر کمتر شرکتی ریسک میکنه . فعلا نون تو نوک تفنگ و هزاران خشاب هستش.المان هایی که رزیدنت اویل رو واقعا یه عنوان مجزا از بقیه رقبا نشون میده ایناس:
محیط های تاریک،صدای باد و طبیعت،موسیقی ملایم با نوای پیانو،قصر های اشرافی،پازل هایی که در نقشه بازی پخش بودن،زامبی های کند و خنگ و سگ جون،باس فایت های حماسی،خیانت،اتمام بازی با پرتاب آر پی جی و هزاران المان دیگر .... ولی خب باید این رو هم قبول کرد که این المان ها تا چه زمانی حس نوستالوژیک دارن؟ استفاده همیشگی از یه فرمول باعث تبدیل نوستالوژی به دژا وو میشه!.
الان امیر عزیز این المان هایی که گفتی رو خداییش چندتاشون رو میتونی توی RE6 پیدا کنی به نظرت؟ هیچکدومشون.
ببین من استفاده مکرر رو نمیگم.میگم چرا نمیان یه ذره خلاقیت به خرج بدن و یه ترس جدید رو به بازی تزریق کنن؟ الان هم دارن دقیقا درجا میزنن! الان RE6 چه فرقی با RE4 داره؟فقط از نظر گیم پلی تکامل یافته که تو شماره های کلاسیک هم گیم پلی تکامل یافته بود.یه خورده ترس فقط! یه ذره در حد اینچ هم به بازی اضافه بشه حاضرم جلوی تمام بازیسنتر اعتراف کنم که اشتباه میکردم ولی اینقدر مطمئنم که اینجوری نیست که این کار برام بیشتر شبیه یه جُکه.
آقا من ترس رو هم اصلا نخواستم، گیم پلی بازی رو چی میگی؟ چرا اینقدر در هم برهمه؟شلوغ و مسخره بازی؟ چرا لیون تازگیا با کف دستش کله میترکونه؟ این کارا دیگه چیه؟ مثلا اینا زامبین و با یه گازشون تو هم مثل خودشون میشی ولی مثل اینکه وسیله تفریح لیون شدن.....

فعلا که مرض cod به جون همه بازی ها افتاده و نمیشه هم کاریش کرد.به هرحال انتظار داشتم بخش هایی که لئون توش هست ترسناک تر باشه.بیشتر از ترسناک نبودن بازی من بیشتر نگران داستان بازی هستم که کپکام میخواد جچوری اینها را بهم ربطش بده.

از قدیم الایام گفتن: همینی که هست... وقتی کپکام بزرگترین تیم تاریخش رو برای ساختن بازی به کار میگیره و تو این پروژه بالای 200 نفر طی 3 سال قراره بازی رو بسازن،خب مسلما هزینه های میلیونی و انتظارات شرکت به سمتی میره که امکان ریسک رو ازشون سلب میکنه. به این بعد قضیه رو هم باید نگاه کنیم ... شکست خوردن این بازی یعنی شکست کل کپکام و سقوطش بیش از این چیزی که تا الان دیدیم.جایی برای ریسک نیست.

از قدیم الایام گفتن: همینی که هست... وقتی کپکام بزرگترین تیم تاریخش رو برای ساختن بازی به کار میگیره و تو این پروژه بالای 200 نفر طی 3 سال قراره بازی رو بسازن،خب مسلما هزینه های میلیونی و انتظارات شرکت به سمتی میره که امکان ریسک رو ازشون سلب میکنه. به این بعد قضیه رو هم باید نگاه کنیم ... شکست خوردن این بازی یعنی شکست کل کپکام و سقوطش بیش از این چیزی که تا الان دیدیم.جایی برای ریسک نیست.

از قدیم 2 تا چیز دیگه هم گفتن:
آشپز که دوتا شد،وانگهی دریا شود
هرکی خربزه میخوره،بازم وانگهی دریا شود
خب کپکام بره درست کنه هرچی دوست داره.آفرین بهش.بیخود نیست که کپکام یه شرکت منفوره.حالا از نظر RE نه،از نظر خیلی سری ها که نابودشون کرد و دیگه ادامشون نداد

hmd2009@

این بازی فعلا که همون 20 دقیقه اولش ترسناک بود تا حدودی . و من فقط منتظر داستان هستم که ببنیم سرنوشت کرکتر ها چطوری میشه دیگه برام مهم نیست بازی اکشن هست یا نه خسته شدم دیگه از بس سر این موضوع اعصابم خورد کردم الان تنتها چیزی که برام مهمه داستان بازی هست و مطمعنم داستانش فوق العادس. سناریو لیان تقریبا به اندازه کل بازی رزیدنت اویل 5 طولانی هست و ما فقط بخش هایی از اونو دیدم امیدوارم با برگردوندن معما ها به بازی بتونن سناریو رو جذابتر کنن. هر کی میگه معماها دیگه تو این نسل جواب نمبده حوصله فکر کردن رو اونارو نداره و فقط دوست داره بکش و بره جلو! اونایی که میگن رزیدنت اویل های کلاسیک دیگه جواب نمبده و دوست ندارن به خاطر اینکه این روزا فقط بازی اکشن ساخته میشه و اون سبک کلا داره به فراموشی سپرده میشه اما من منتظر بازی "دو" شینجی میکامی هستم و اون تمام چیزاهایی رو که ما از یک بازی ترسناک انتظار داریم رو خواهد داشت! و وقتی بیاد و ببنید که چقدر مورد توجه فن های Survival - Horror قرار میگیره اونجا کپکام میفهمه که نه بازی های ترسناک هنوز هم میتونن تو بازار های امروزی حرفی برای گفتن داشته باشند بحث کردن با فن های اکشن پسند مثل صحبت کردن با کسی هست که گوش داره ولی گوشاشو گرفته تا نشنوه پس بی فایدس! رزیدنت اویل 6 رو هم بازی میکنیم مثل بقیه رزیدنت اویل ها فقط امیدوارم معماها رو به بازی برگردونن اونم نه معماهای الکی! و امیدوارم بازم از این صحنه هایی که ما رو به یاد رزیدنت اویل های کلاسیک میندازه تو بازی ببینم.

یه ذره آدرنالین تو بدن پخش شدنو اسمشو ترس نزارین حضرت ترس بهش بر میخوره ها
ترس یعنی وقتی صدای نمسیسو بشنوی فقط دنبال راه فرار باشی
ترس یعنی وقتی ویلیام برکین میاد باهات روبرو بشه سنگ کوب کنی قشنگ وایسی بکشتت
ترس یعنی دوربین ثابت و نقطه کور داشتن
ترس یعنی اویل های کلاسیک
ترس تو اویل یعنی اینا و خیلی چیزای دیگه نه اینکه
خودم به شخصه با اینکه بازوکا رو تو اویل 3 بینهایت میکردم ولی وقتی نمسیس میومد حاضر بودم بندازمش تا سد راهم نباشه و بتونم سریعتر فرار کنم
ترس ایناس
اینکه انواع و اقسام جونور بریزن تو بازی و هر کسی هر کاری دلش بخواد بتونه بکنه نشد
شما هیجانو مساوی ترس قرار دادید به خاطر همون تعریف ترس و ترسیدن براتون عوض شده

ولی به نظر من بازی خوبی میشه
باید مثل نسخه 4 یکم آلمان های RPG بهش اضافه کنن که بشه اسلحه هارو آپگرید کرد و لباس های جدید پوشید و غیره

---------- نوشته در 07:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:33 PM ارسال شده بود ----------

خودم به شخصه با اینکه بازوکا رو تو اویل 3 بینهایت میکردم ولی وقتی نمسیس میومد حاضر بودم بندازمش تا سد راهم نباشه و بتونم سریعتر فرار کنم
ترس ایناس

اون موقع بچه بودی الان اگه نمسیس بیاد جلوت سوژه خندت میشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or