1080 در فورتزا 5 بدون Cloud امکانپذیر نمیبود

• Thread starter Thread starter benjohn
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

benjohn

کاربر سایت
بدون شک این بازی زیباست و عنوان کنسول جدید مایکروسافت است که با رزولوشن 1080 و 60 فریم اجرا میشود اما این موفقیت قطعا بدون دستیابی تیم Turn 10 به تکنولوژی Cloud امکانپذیر نبوده است. این را آقای Dan Greenawalt کارگردان هنری بازی به OXM میگوید.

قابلیت اتصال کنسول مایکروسافت و استفاده از آن سازندگان را قادر ساخته است تا تمرکز خود را بر روی فیزیک و گرافیک بازی بگذارند.
اگر Cloud نبود رسیدن بدین دستاورد بسیار طاقت فرسا و شاید غیرممکن میشد.

گرین والت ادامه میدهد آسان بودن این امر نیز بسیار برای نیل به این هدف مهم و اساسی بوده است. او همچنین در پاسخ به سوال ما که پرسیدیم چرا شما در تریلر اخیر خود اعلام کردید که این بازی فقط برروی XONE امکانپذیر است اضافه میکند: موتور بعلت استفاده از Cloud فقط بر روی XONE کار خواهد کرد.

image_37290_thumb_wide620.jpg

او ادامه میدهد البته اینکار را در نسل قبل هم میتوانستیم انجام دهیم فقط زیرساختهایش مهیا نبود اما اکنون با XONE مشکلی برای استفاده از سیستم Azure و غیره نخواهیم داشت.
وی ادامه داد سرور Azure مایکروسافت قدرت فراوانی را دراختیار ما قرار میدهد بطور خودکار با نیاز شما تنظیم میشود و نیازی به کد نویسی جدید ندارد. در واقع این تکنولوژی شما را قادر میسازد خیلی ارزان وساده از Cloud استفاده کنید.
حال سوال پیش می آید که آیا میشد 1080 و 60 فریم را در نسل قبل داشته باشیم؟ بله اما باید فیزیکمان را در حد Forza 4 طراحی میکردیم. حالا با استفاده از Cloud فیزیک قوی و 1080 و 60 فریم داریم.

برای اینکه مطمئن شویم از گرینوالت دوباره سوال کردیم که آیا واقعا Cloud آنان را قادر نموده که به این رزولوشن برسند؟ ایشان جواب میدهند:

دقیقا.... بله همین ویژگی CLoud ما را قادر میکند که در عرض سه سال گذشته به طراحی Drivetar نائل آییم. که به اندازه ی فیزیک جدید ما زیبا بنظر میرسد.

قبل نیز ایشان فرموده بودند که نسل جدید در واقع چیزهایی است که شما نمیبینید مانند فیزیک و هوش مصنوعی و غیره

Last edited by a moderator:
مجبورت کردن خبر ترجمه کنی خب نکن داش من وقتی بلد نیستی .زدی خبرو 180 درجه تغییر دادی آخه فن بازیم حدی داره این نشون میده تو از این خبر اینو برداشت کردی

واسه Drivetar که باید همیشه به اینترنت وصل باشیم و اون 600% و اینایی هم که میگفتن مربوط به همین بخش بود دیگه :دی
So, would [cloud AI] have been possible last generation? Sure. And last generation we could have done 1080p, 60fps

ولی در مورد فیزیک جدید بازی یه کم نگران شدم :دی

خبر اشتباه و ناقص ترجمه شده
Time saved creating online features has been spent on visuals and physics

خبر در مورد این هست که به دلیل استفاده از کلود و راحتی ای که ایجاد کرده مدت زمانیکه باید صرف درست کردن قابلیتهای آنلاین میشده صرف گرافیک و فیزیک شده و ربطی به آنلاین بودن و اینترنت برای بهتر شدن گرافیک و فیزیک نداره.

واسه Drivetar که باید همیشه به اینترنت وصل باشیم و اون 600% و اینایی هم که میگفتن مربوط به همین بخش بود دیگه :دی

ولی در مورد فیزیک جدید بازی یه کم نگران شدم :دی
نه . این بابا گفته ما از کلاود برای تسهیل کار و زمان برای بهتر کردن ـه گرافیک و فیزیک بازی استفاده کردیم و در کنار اون Resolution رو هم 1080p بکنیم و بدون کلاود امکان دسترسی به این رزولوشن وجود نداشت ینی فرقی با forza 4 نداشت اگه کلاود نبود :دی

یه سری چیزا باید با کلاود پردازش میشد تا بتونیم بیشتر visual رو بهتر بکنیم و رزولوشن رو هم Full HD نگه داریم:دی
The ability to tap into Xbox Live Compute has allowed the developer to lavish more time and resources on the game's visuals and complex physics systems; without this advantage, it would have "struggled" to achieve Forza 5's final resolution.

====
ینی ماکرو باید دست Turn10 رو طلا بگیره که این سختی ها رو کشیده تا بازی 1080 باشه :دی

آخرین ویرایش:
نه . این بابا گفته ما از کلاود برای تسهیل گرافیک و فیزیک بازی استفاده کردیم و در کنار اون Resolution رو هم 1080p بکنیم و بدون کلاود امکان دسترسی به این رزولوشن وجود نداشت ینی فرقی با forza 4 نداشت اگه کلاود نبود
:biggrin1:

یه سری چیزا باید با کلاود پردازش میشد تا بتونیم بیشتر visual رو بهتر بکنیم و رزولوشن رو هم Full HD نگه داریم
:biggrin1:
پست قبلیت:دی
خبر در مورد این هست که به دلیل استفاده از کلود و راحتی ای که ایجاد کرده مدت زمانیکه باید صرف درست کردن قابلیتهای آنلاین میشده صرف گرافیک و فیزیک شده و ربطی به آنلاین بودن و اینترنت برای بهتر شدن گرافیک و فیزیک نداره.

خبر غیر از بخش آخرش که حذف شد مشکلی نداره ، خود منبع هم تیترش غلط اندازه . یجوری نوشته که انگار گرافیک رو با Cloud پردازش میکنن .

پست قبلیت:دی
نه من کی این پست رو دادم ؟! اگه بیاری 1 میلیون میدم نیاری میگیرم :دی

محمد جان امروز معلوم نیست چته
biggrin1.gif
منظورم از پست قبلیت پست تو نبود پست شماره 20 بود
biggrin1.gif
عزیزم نادرست حرف میزنی بعد به من میگی چته ؟!
biggrin1.gif
اونو نمیگن پست قبلیت میگن پست بالاییت . پست قبلیت ینی پست قبلی ـه من
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
ببخشید ولی خبر با متن اصلی فاصله داره.
اون تیکه که خودتون به خبر اضافه کردید:

حال سوال اساسی اینست که اگر این رزولوشن وفریم تنها با Cloud امکانپذیر است بدون دسترسی به اینترنت چه بر سر گرافیک فورتزا خواهد آمد؟

نشون میده مشکلتون تو ترجمه باعث درک اشتباه از خبر شده.
مشکلش رو بفرمایید من اصلاح کنم
یه توضیح بدم این نسل هر دو کنسول قابلیت GPGPU دارن بدین معنی که GPU میتونه به کمک CPU بیاد و تو محاسبات CPU کمک کنه. در نسل قبلی ما یه CPU بسیار قوی داشتیم ویک GPU ضعیف خوب در نسل قبل CPU بسیاری از بار پردازش گرافیکی رو بدوش میکشید این نسل دقیقا برعکس شده وGPU به CPU کمک میکنه حالا اگه ما بتونیم بار CPU رو بطوری به صورت Cloud یا ..... کم کنیم در واقع بار GPU کم شده که این خودش میتونه به گرافیک بیشتر کمک کنه
دقیقا توی این متن جناب سازنده داره میگه اگه CLOUD نباشه گرافیک فورتزا این نیست و حتما پایین میاد

آخرین ویرایش:

مشکل زیاد داره من باب مثال متن اصلی:

Asked to clarify that Turn 10's ready access to the cloud has allowed it to spend more time improving Forza 5's resolution and physics, Greenawalt responded

ترجمه:
تو درخواست برای روشن شدن اینکه دسترسی آسان t10 به کلود اجازه داده تا زمان بیشتری صرف بهتر کردن رزولوشن و فیزیک فورتزا 5 بشه گریناوالت پاسخ داد

ترجمه شما:
برای اینکه مطمئن شویم از گرینوالت دوباره سوال کردیم که آیا واقعا Cloud آنان را قادر نموده که به این رزولوشن برسند؟ ایشان جواب میدهند:

یا جا انداختن این قسمت کیلیدی که تو مفهوم خبر نقش مهم داره.

مدت زمانیکه باید صرف درست کردن قابلیتهای آنلاین میشده صرف گرافیک و فیزیک شده

و موارد دیگه.
کلا ترجمه نادرست و ناقص شما از متن اصلی به علاوه درک نادرست خودتون به دلیل همون ترجمه نا صحیح باعث شده نتیجه گیری غلط داشته باشین.

آخرین ویرایش:
خبر هر چقدر هم که بد ترجمه شده باشه در نهایت اینو میشه فهمید که بدون cloud یا resolution کمتر میشد یا فریم و دیگه کاملا مشخصه که قدرت Xbox One از PS4 خیلی ضعیف تر هست :d و حرف کسایی که چپ و راست عکس از Forza 5 میذاشتن و می گفتن که Xbox One خیلی قدرتش بیشتره از این حرفاست (و گاها استودیو های سازنده رو بی لیاقت و بی عرضه خطاب میکردن :d) و اینقدرا هم با PS4 اختلاف نداره رو نقض میکنه :d
الان واقعا تو ایران چند نفر میتونن از سرویس cloud استفاده کنن؟ :d

دیگه دلیلی باقی مونده که یکی تو ایران اول Xbox One بخره؟ :d (به عنوان کنسول دوم مشکلی نداره :d)
کلا خود طرف خیلی دو پهلو حرف زده به مترجم بدبخت ربطی نداره
میدونم :d منظورم این بود که دیگه در اوج خوشبینی اینو میشه فهمید :d

دیگه واقعا باید گفت: Jump Out
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
مشکل زیاد داره من باب مثال متن اصلی:

Asked to clarify that Turn 10's ready access to the cloud has allowed it to spend more time improving Forza 5's resolution and physics, Greenawalt responded

ترجمه:
تو درخواست برای روشن شدن اینکه دسترسی آسان t10 به کلود اجازه داده تا زمان بیشتری صرف بهتر کردن رزولوشن و فیزیک فورتزا 5 بشه گریناوالت پاسخ داد

ترجمه شما:

یا جا انداختن این قسمت کیلیدی که تو مفهوم خبر نقش مهم داره.

تو پست قبلی پاسختون رو دادم دقیقا حرفش مشخصه منتها اگر متن اصلی رو هم بخونی دمیبینی یکی به نعل زده یکی به میخ کلا پیچونده قضیه رو
در جواب اون قسمت هم که شما ترجمه کردی ایشون فرموند RIGHT یعنی درسته یعنی Cloud این امکان رو به ما داده
- - -ویرایش - - -

خبر هر چقدر هم که بد ترجمه شده باشه در نهایت اینو میشه فهمید که بدون cloud یا resolution کمتر میشد یا فریم و دیگه کاملا مشخصه که قدرت Xbox One از PS4 خیلی ضعیف تر هست :d و حرف کسایی که چپ و راست عکس از Forza 5 میذاشتن و می گفتن که Xbox One خیلی قدرتش بیشتره از این حرفاست (و گاها استودیو های سازنده رو بی لیاقت و بی عرضه خطاب میکردن :d) و اینقدرا هم با PS4 اختلاف نداره رو نقض میکنه :d

دیگه دلیلی باقی مونده که یکی تو ایران اول Xbox One بخره؟ :d (به عنوان کنسول دوم مشکلی نداره :d)
کلا خود طرف خیلی دو پهلو حرف زده به مترجم بدبخت ربطی نداره

آخرین ویرایش:

میدونم :d منظورم این بود که دیگه در اوج خوشبینی اینو میشه فهمید :d

دیگه واقعا باید گفت: Jump Out :d

بیا این از اولی حالا یکی بیاد اینو بفهمونه منظور چی بوده

- - -ویرایش - - -

یه توضیح بدم این نسل هر دو کنسول قابلیت GPGPU دارن بدین معنی که GPU میتونه به کمک CPU بیاد و تو محاسبات CPU کمک کنه. در نسل قبلی ما یه CPU بسیار قوی داشتیم ویک GPU ضعیف خوب در نسل قبل CPU بسیاری از بار پردازش گرافیکی رو بدوش میکشید این نسل دقیقا برعکس شده وGPU به CPU کمک میکنه حالا اگه ما بتونیم بار CPU رو بطوری به صورت Cloud یا ..... کم کنیم در واقع بار GPU کم شده که این خودش میتونه به گرافیک بیشتر کمک کنه
دقیقا توی این متن جناب سازنده داره میگه اگه CLOUD نباشه گرافیک فورتزا این نیست و حتما پایین میاد
آها !! یعنی بازی در حالت آفلاین نه هوش مصنوعی داره و نه گرافیک 1080؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or