100 بازی برتر 2011

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی سال 2011 از نظر شما

• Batman: Arkham City

رای‌ها: 14 6.2%
  • Bulletstorm

رای‌ها: 2 0.9%
  • Crysis 2

رای‌ها: 7 3.1%
  • Dead Space 2

• Diablo III

رای‌ها: 10 4.4%
  • Dragon Age 2

• Forza Motorsport 4

رای‌ها: 4 1.8%
  • Gears of War 3

رای‌ها: 31 13.7%
  • inFamous 2

رای‌ها: 1 0.4%
  • Killzone 3

رای‌ها: 8 3.5%
  • La Noire

رای‌ها: 20 8.8%
  • LittleBigPlanet 2

• Mass Effect 3

رای‌ها: 22 9.7%
  • Metal Gear Solid: Rising

رای‌ها: 12 5.3%
  • Mortal Kombat

رای‌ها: 6 2.7%
  • Portal 2

• Rage

رای‌ها: 3 1.3%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

رای‌ها: 8 3.5%
  • The Last Guardian

• Uncharted 3: Drake`s Deception

رای‌ها: 60 26.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    226
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ehsan

Loyal Member
سلام
یک بار دیگر با لیست بهترین بازی های سال در خدمت شما هستیم ! امسال تغییراتی در نحوه امتیاز دادن به بازیها داشتیم و به جای 4 نفر , از 19 نفر استفاده کردیم تا سلیقه های بیشتری را شامل شده و آمار جامع تری داشته باشیم.
برای دیدن لیست بهترین بازی های سال 2011 اینجا را کلیک کنید.

دوستانی که در تهیه لیست 2011 همکاری داشتند به ترتیب الفبا :

619
Ali
Behzad
BoRiX_HiDeN
Cloud Strife
Dinosaur
Dreadlord
Ehsan
FaRd!N
HaM!DReZA
Hengameh
Kenji
Kourosh
Madridista
MaMaSaN
MANIX
Mʊrti
Navid
Nima
Wander

دوستانی که در نوشتن مطالب بازی ها همکاری کردند هم به ترتیب الفبا بعد از مشخص شدن هر بازی در لیست نمایش داده می شوند :

BoRiX_HiDeN
Harry Potter & The Deathly Hallows: Part 2
The Lord of the Rings: War in the North
Virtua Tennis 4
Trine 2
Sorcery
inFamous 2

Cloud Strife
Gun Loco
Dynasty Warriors 7
Armored Core 5
Tales of Graces F
White Knight Chronicles: Awakening of Light and Darkness
El Shaddai: Ascension of the Metatron
Asura's Wrath
Catherine
Dungeon Siege III
Alice: Madness Returns
Disgaea 4
Xenoblade
Kid Icarus: Uprising
Hunted: The Demon's Forge
Ace Combat: Assault Horizon
Yakuza: Of The End
Final Fantasy Agito XIII
The Last Story
Shadows of the Damned
Dissidia 012 Final Fantasy
The 3rd Birthday
Okamiden
Ni No Kuni
Project Dark
Valkyria Chronicles III
Torchlight II
Ratchet & Clank: All 4 One
SOCOM 4
Final Fantasy Versus XIII
DotA 2
Patapon 3
Rayman Origins
Twisted Metal

The Legend of Zelda: Skyward Sword
Tomb Raider
Resistance 3
Diablo III
LittleBigPlanet 2
The Last Guardian

Dinosaur
Postal III
DC Universe Online
Outland
Child of Eden
Stronghold 3
Tropico 4

Might & Magic: Heroes VI
SSX: Deadly Descents
Age of Empires Online
Kingdom Under Fire II
From Dust
Journey
Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
Total War: Shogun 2
Guild Wars 2
Star Wars: The Old Republic
Tom Clancy`s Ghost Recon: Future Soldier

Dreadlord
Rage

Dragon Age II
Bulletstorm
Crysis 2
Dead Space 2
The Elder Scrolls V: Skyrim
Uncharted 3: Drake`s Deception
Mass Effect 3

FaRd!N
Metal Gear Solid: Rising

Forza Motorsport 4

HaM!DReZA
Driver: San Francisco
Brink

Hengameh
XCOM
True Crime: Hong Kong
Duke Nukem Forever

Madridista
Bodycount
F.E.A.R. 3
DmC: Devil May Cry
Red Faction: Armageddon
MotorStorm: Apocalypse
Dirt 3
Mortal Kombat
Portal 2
Batman: Arkham City

MaMaSaN
Gears of War 3
Killzone 3

MANIX
Homefront

Spec Ops: The Line
Operation Flashpoint: Red River
Max Payne 3
Test Drive Unlimited 2
Silent Hill 8
Shift 2: Unleashed

Deus Ex: Human Revolution

The Witcher 2: Assassins of Kings
L.A. Noire

Navid
Conduit 2
De Blob 2

هر روز بترتیب 10 بازی به لیست اضافه خواهد شد.

از آریای عزیز به خاطر تلاش های بی منتش سپاس گذاریم که باعث شد این مقاله به ثمر برسد.
از مرتضی عزیز هم بابت تهیه عکس های این مقاله تشکر می کنیم.

امیدواریم لیست بهترین بازی های 2011 مورد قبول همه دوستان واقع شده و توجه شما عزیزان را به خود جلب کند !

موفق باشید

آخرین ویرایش:
اول این که :-$ Shut up
دومن این که اینم 2 تا پست شما در مورد killzone
این پستت جون میده برا امضا
مشکل شما با تمام بازی انحصاری ps3 هست
در ضمن بار اخرت باشه اینطوری صحبت میکنید . این طرز صحبت کردنت در حد و اندازه این سایت نیست
اولا این که احترام خودتو نگاه دار و درست حرف بزن اینجا کوچتون نیست.
دوما با منطق حرف بزن نه با حرف مزخرف.
سوما جناب ایالات متحده رو همه میشناسن و ایشون فن کنسولی نیست.

بد اونوقت این بازی سنگر گیرشون مثل gears بود ؟! یعنی هیچ کمو کاستی نداشت وگیرز هیچی اضافه نکرده ؟ اصلا کاملترش نکرد ؟
کشتی خودتو!، ببینم غیر از اینکه توی گیرز برای پریدن از مانع باید ازش کاور گرفت (جلل خالق) چه تغییر دیگه ای نسبت به بازی هایی که صدرا نام برد داره ؟

دوست عزیز-بیا فقط و فقط یکم منطقی باشیم.من نه میخوام بگم آنچارتد مزخرف هست خدائی نکرده و نه میخوام بگم از گرز تقلید کرده.اصلا حرف من این نیست.یه سری گفتن گرز تغییرات نداشته و من گفتم تغییرات آنچارتد 2 نسبت به 1 چی بوده که همه منجمله شما از مولتی یاد کردید.خوب حالا تکلیف بازی ایی مثل گرز که در همون شماره اول مولتی داشت چیه؟
یعنی اونام باید بیان بازی رو ناقص عرضه کنن که تو شماره دوم ما بگیم پیشرفت کردن؟

بعدشم من سفسطه نکردم عزیزم.بازی ایی مثل gt4 که 5-6 سال پیش اومد اون موقع بهش ایراد گرفتن که چرا مولتی نداره.حالا خودت حساب بکن.تو این دوره زمونه بازی ایی مولتی نداشته باشه-فاجعه بار هست.اونم بازی ایی مثل آنچارتد که سبکش شوتر هست و جون میده واسه مولتی.پس نبودش در نسخه 1 ضعف بوده و بودنش در نسخه دوم پیشرفت نیست.یک التزام هست.یک امر واجب هست.
نه دیگه قرار نیست ادم تو بحث هی معیار رو تغییر بده من دیدم چند بار پرسیدید چه پیشرفتی u2 نسبت به u1داشته که خوب جواب واضحه اضافه شدن انلاین .حالا با پیش کشیدن بحث التزام و ..... به نظر من دارید از جواب فرار میکنی دوست من

جالبه این ارسال ها! آقای گارتال مجبور میکنید وایسم جواب بدم!
شما از بچگی که صحبت کردن بلد نبودید. پدر مادر رو دیدید صحبت کردنشون رو طی مراحل مختلف آموزش دیدید. من میتونم بگم شما یک مقلد هستید؟
اینکه از ولفنشتین تقلید کردن درسته. و اینکه تقلید نکردن هم درسته. در هر دوش نباید شک کرد. تلقید کردن چون سبک بازی همینه و تقلید نکردن چون ولفنشتین اصلاً تطابق محتوایی و متنی با U نداره و این دو یعنی دو اصل صحیح و ثابت شده. بزار یک مثال بزنم شاید اینطور بهتر متوجه شین
دست زدن به نامحرم توی اسلام حرامه، این اصل اول
دختری توی خیابون تصادف شدیدی میکنه و به کمک شما نیاز داره. عقل حکم میکنه که به اون شخص کمک کنید. این اصل دوم
اینجا دو اصل ثابت شده داریم که هر دو هم درست هستند. حالا باید چه حکمی رو قبول کنیم؟ مسلمه که حالت تزاحم پیش میاد یعنی چی ؟ یعنی این دو دو اصل صحیح هستند که الان مزاحمت برای همدیگه ایجاد کردند شما باید تقدم رو ملاک قرار بدید. اجرا به اصل دست نزدن به نامحرم مهمتره یا نجات جان یک انسان؟ ( البته شاید به موضوع ربط نداشته باشه اما جهت تفهیم گفتم ) خودتون با بحث مقایسه و تقلید جایگزین کنید...
ولفنشتین یک الگو بوده - آنچارتد هم یک گیم کاملاً متفاوت اما با سبک شوتر. هر دو درست هستند این درست نیست که شما مطلقاً بگید آنچارتد یک تقلید محضه. نه عزیزم لازمه ی زمان پیشرفته. اون زمان گذشته بوده و این زمان حال.پیشرفت باعث میشه این دو از هم جدا شن. من اصلاً حرف شما رو قبول ندارم که این چنین مسائل رو با هم قاطی میکنید. با کمی تفکر متوجه میشید.

بد اونوقت این بازی سنگر گیرشون مثل gears بود ؟! یعنی هیچ کمو کاستی نداشت وگیرز هیچی اضافه نکرده ؟ اصلا کاملترش نکرد ؟
و حالا ماله uncharted را با ماله گیرز مقایسه کن ؟! و تفاوتهاش را بگو ؟

فقط پریدن از رو کاور وگرنه کاور گیری godfather 1 از گیرز هم گاهی روون تر بود!

ول کن جون هر کی دوست داری!

با هرکی میخوای سفسطه بازی کنی-بکن ولی با من نکن که شغلم ایجاب میکنه جواب امثال تو رو بدم.
ببین ادیسون-وقتی فورتزا بهترین شبیه ساز تا اون موقع بوده-باید طرفدار چی باشم؟مثلا باید طرفدار gt4 باشم؟فکر کردی منم فن هستم؟فکر کردی منم مثل خودت که برای اینکه کنسول 360 رو کوچیک کنم یه سری حرف بی اساس بزنم.در مورد فن gt بودن هم چیزی نمیگم که 2 سال پیش بازم رفتم ps1 و یه gt 1 خریدم که برای همیشه تو آرشیوم باشه.پس چرت نگو.
درمورد اون لینک هم-روی سخنم با امثال تو بود.روزی که اومدم گفتم-گرافیک محیط و درختان خوب کار نشده-همه مسخرم کردن-که میخوای مگه پیک نیک بری و شخص شخیص جنابعالی گفتی-که نسخه نهائی گرافیکش هیولاست.گرفتی؟خواستم یاد امثال تو بندازم که اون موقع من اون حرفها رو بدون فن بازی زدم ولی شما و امثالت با فن بازی و چشم های کاملا بسته مسخرم کردید و اراجیف گفتید که آخرش هم حرف من درست شد و اون ارجیف هم براتون تف سر بالا شد.

خوبه حداقل اینو قبول داری.

انیشتین منو نپیچیون.من سواد ندارم.انگلیسیم هم در حد جلبک هست.تو رو به عنوان بزرگتررین مرجع گیم دنیا قبول دارم.بگو آنچارتد 2 چه پیشرفتی نسبت به شماره یک داشت؟باز بخوای بپیچونی خودتو فقط مضحکه کردی.
قبل از هر چيز از لحنت خوشم نيومد بهتره حواست باشه چي ميگي چون دفعه بعد طوري جوابت رو ميدم که به کل از پست دادن منصرف بشي،شيرفهمه؟
سفسطه!!خوب شد معني سفسطه رو هم فهميديم،کجاي پست من سفسطه ست بولد بفرماييد ما هم ببينيم.
پست قبليم همه چيز رو در مورد شما و تناقص در پست هاتون رو کردم نیازی به تکرار مکررات نیست.
براي اين قسمت هات لينک ميخوام در صورتي که براي اين مهمل بافي ها و چرت و پرت های بی پایه و اساس در مورد من چيزي پيدا نکني طور ديگه اي خطابت ميکنم:
روزي که اومدم گفتم-گرافيک محيط و درختان خوب کار نشده-همه مسخرم کردن-که ميخواي مگه پيک نيک بري و شخص شخيص جنابعالي گفتي-که نسخه نهائي گرافيکش هيولاست.گرفتي؟
اون موقع من اون حرفها رو بدون فن بازي زدم ولي شما و امثالت با فن بازي و چشم هاي کاملا بسته مسخرم کرديد و اراجيف گفتيد که آخرش هم حرف من درست شد و اون ارجيف هم براتون تف سر بالا شد.
===============
انيشتين منو نپيچيون.من سواد ندارم.انگليسيم هم در حد جلبک هست.تو رو به عنوان بزرگتررين مرجع گيم دنيا قبول دارم.بگو آنچارتد 2 چه پيشرفتي نسبت به شماره يک داشت؟باز بخواي بپيچوني خودتو فقط مضحکه کردي.
اینجا خیلی راحت میتونم چندتا افکت گرافیکی ،صداگذاری ،چندتا ویژگی مربوط به گیم پلی مثل هوش مصنوعی ،طراحی مراحل و...برات ردیف کنم ولی من شماره اول رو بازی نکردم برای همین نظری هم نمیدم.

کشتی خودتو!، ببینم غیر از اینکه توی گیرز برای پریدن از مانع باید ازش کاور گرفت (جلل خالق) چه تغییر دیگه ای نسبت به بازی هایی که صدرا نام برد داره ؟
اصلا خیلی باحالی .من میگم اقا اصلا همه قابلیتهای گیرز در بازیهای قبلش بوده توجه کن میگم بازی...های قبلش بوده . ولی در یک بازی توجه کن میگم همش در یک بازی نبوده .
حالا شاید یا شلیک کور نداشته یا سویچ بین سنگر نبوده و یا سیستم اجباری نبوده و........
که بالاخره gears 1 برای اولین بار تمام این حسن ها را یکجا جمع میکنه وبهبود فوق العاده براشون میبخشه که کارایی فوق العاده هم داشته باشه و بسیار دقیق و ........ که در نهایت کاری میکنه که کاورگیری به یک استاندارد در این سبک تبدیل بشه .

حالا uncharted دقیقا مشابه سیستم کاوگیری گیرز را روی بازیش پیاده کرده که هیچ حتی به اون شیوه نارنجک اندازی که با خطوط نمایش نشون داده میشه هم رحم نکرده !

دوربین 360 درجه وسیستم malee,shoulder switching بازم بگم یا نه البته فکر کنم همین قدر بسه
منظورت از دوربین 360 درجه چیه ؟ کلا یکم بیشتر بگو منظورت از اون shoulder switching که گفتی توکجا استفاده میشه ؟
بعد اینا توشماره 1 استفاده شده بوده یا شماره 2 ؟

فقط پریدن از رو کاور وگرنه کاور گیری godfather 1 از گیرز هم گاهی روون تر بود!

ول کن جون هر کی دوست داری!

شما یه تعداد خیلی دوست دارید خودتون را بزنید کوچه علی چپ ! بالا به همین Tommy Fisher توضیح دادم که قبلا هم اینکار را کردم ولی شما دوست دارید اونجاها را که دوست دارید ببینید را نقل قول کنید .

نه دیگه قرار نیست ادم تو بحث هی معیار رو تغییر بده من دیدم چند بار پرسیدید چه پیشرفتی u2 نسبت به u1داشته که خوب جواب واضحه اضافه شدن انلاین .حالا با پیش کشیدن بحث التزام و ..... به نظر من دارید از جواب فرار میکنی دوست من
نمیدونم دیگه چی بگم.فقط یادمه سر بحثهای گرز که بچه ها گفتن گرز کاورگیری رو پیشرفت داد-گرز در بازیش مولتی داشت و از این گونه حرفها-دوستان دقیقا همین جواب رو دادن که اینا التزام بوده و کار شاقی انجام نداده.اونجا حرف اون افراد درست بوده-اما الان که حرف خودشون رو بهشون بر میگردونم کارم شده سفسطه.!!!

در ضمن منظورم اصلا شما نیستی عزیزم.خودشون میدونن منظورم با کدومشون هست.

اینجا خیلی راحت میتونم چندتا افکت گرافیکی ،صداگذاری ،چندتا ویژگی مربوط به گیم پلی مثل هوش مصنوعی ،طراحی مراحل و...برات ردیف کنم ولی من شماره اول رو بازی نکردم برای همین نظری هم نمیدم.
تمام اینائی که گفتی رو در گرز 2 شاهد بودیم.گرافیک بهتر-هوش مصنوعی بهتر-استفاده از وسایل بیشتر و غیره.در ضمن منم میدونم شماره اول رو خیلی هاتون بازی نکردید.و فقط و فقط بخاطر گرافیک شماره دوم شدید فن این بازی.خودت اون چیزی رو که میخواستم بگی گفتی.نیاز به ادامه بحث نیست.
===
اینم برای کسانی که میگن بنده 360 فن هستم.اینو بخونید تا دیگه چرت و پرت و خزعبلات سر هم نکنید.
اینجا میتونید امتیاز بنده به هیلو ریچ رو ببینید
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=11451&page=103
اینم امیتاز بنده به gow 3
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=24039&page=25
همین 2 تا رو لینک دادم تا دیگه انقدر جفنگ نگید.

آخرین ویرایش:
اصلا خیلی باحالی .م میگم اقا اصلا همه قابلیتهای 'dvc در بازیهای قبلش بوده توجه کن میگم بازی...های قبلش بوده . ولی در یک بازی توجه کن میگم همش در 1 بازی نبوده .
حالا شاید یا شلیک کور نداشته یا سویچ بین سنگر نبوده و یا سیستم اجباری نبوده و........
که بالاخره gears 1 برای اولین بار تمام این حسن ها را یکجا جمع میکنه وبهبود فوق العاده براشون میبخشه که کارایی فوق العاده هم داشته باشه و بسیار دقیق و ........ که در نهایت کاری میکنه که کاورگیری به یک استاندارد در این سبک تبدیل بشه .

حالا uncharted دقیقا مشابه سیستم کاوگیری گیرز را روی بازیش پیاده کرده که هیچ حتی به اون شیوه نارنجک اندازی که با خطوط نمایش نشون داده میشه هم هم رحم نکرده .
این ویدئو رو ببین، حتی پریدن کرکتر اصلی هم تقلید محض هست! یعنی با توجه به استنباط های شما گیرز یک تقلید محض از کیلسویچ هست
http://www.youtube.com/watch?v=xSBKMiEoZbM

Uncharted 2 اگر تقلید بود تمامی جایزه ها رو درو نمیکرد که هر بازی دیگه ای حتی گیرز مجبور شه ته دیگ رو لیس بزنه.
البته ببخشید که توی بحث شرکت کردم!
خیلی خیلی از ه دل بهت خندیدم!دلیلشم این بود که مگه ما داریم می گیم تقلید ایراد داره؟تازه تا اونجایی که حافظه یاری می کنه اصلا U2 و گیرز 2 با هم نیومدند!U2 سال بعدش اومد.

خیلی خیلی از ه دل بهت خندیدم!دلیلشم این بود که مگه ما داریم می گیم تقلید ایراد داره؟تازه تا اونجایی که حافظه یاری می کنه اصلا U2 و گیرز 2 با هم نیومدند!U2 سال بعدش اومد.
شما که هیچی نخوندی از حرف هام معلومه که میخندی. نگران نشو. بخند ادامه بده ;)
من منتظر اجرش توی آخرت هستم که باعث شدم شما اینجا بخندی :|

آخرین ویرایش:
همچنان در کف هستیم ببینیم آنچارتد 2 چه پیشرفتی نسبت به 1 داشته.که گرز هم همون پیشرفت ها رو باید داشته باشه تا گرز 1.2 و یا 1.3 لقب نگیره.

تمام اینائی که گفتی رو در گرز 2 شاهد بودیم.گرافیک بهتر-هوش مصنوعی بهتر-استفاده از وسایل بیشتر و غیره.در ضمن منم میدونم شماره اول رو خیلی هاتون بازی نکردید.و فقط و فقط بخاطر گرافیک شماره دوم شدید فن این بازی.خودت اون چیزی رو که میخواستم بگی گفتی.نیاز به ادامه بحث نیست.
Rofl
گرافیک؟!:)) فکر میکنی همه مثل خودتن؟ وقتی شماره اول عرضه اصلا من PS3 نداشتم. اتفاقا نیاز به ادامه بحث هست برای اون اظهار فضل(ـه) هات لینکی ندادی؟​

آخرین ویرایش:
این ویدئو رو ببین، حتی پریدن کرکتر اصلی هم تقلید محض هست! یعنی با توجه به استنباط های شما گیرز یک تقلید محض از کیلسویچ هست
http://www.youtube.com/watch?v=xSBKMiEoZbM

اهان الان تو این ویدئو یعنی هیچ تفاوتی با گیرز نداره و هیچی بهش اضافه نشده ؟! و تقلید محضه ؟
یعنی واقعا دیگه دارم شاخ در میارم که با اینهمه توضیح که خودم را کشتم داری باز حرف خودت را میزنی .

البته بهترم شد این ویدئو را گذاشتی اگه میتونی تفاوت گیرز را با Kill Switch تشخیص بدی یکم برای ما از تفاوت های uncharted با گیرز را شرح بده ؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or