100 بازی برتر 2011

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی سال 2011 از نظر شما

• Batman: Arkham City

رای‌ها: 14 6.2%
  • Bulletstorm

رای‌ها: 2 0.9%
  • Crysis 2

رای‌ها: 7 3.1%
  • Dead Space 2

• Diablo III

رای‌ها: 10 4.4%
  • Dragon Age 2

• Forza Motorsport 4

رای‌ها: 4 1.8%
  • Gears of War 3

رای‌ها: 31 13.7%
  • inFamous 2

رای‌ها: 1 0.4%
  • Killzone 3

رای‌ها: 8 3.5%
  • La Noire

رای‌ها: 20 8.8%
  • LittleBigPlanet 2

• Mass Effect 3

رای‌ها: 22 9.7%
  • Metal Gear Solid: Rising

رای‌ها: 12 5.3%
  • Mortal Kombat

رای‌ها: 6 2.7%
  • Portal 2

• Rage

رای‌ها: 3 1.3%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

رای‌ها: 8 3.5%
  • The Last Guardian

• Uncharted 3: Drake`s Deception

رای‌ها: 60 26.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    226
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ehsan

Loyal Member
سلام
یک بار دیگر با لیست بهترین بازی های سال در خدمت شما هستیم ! امسال تغییراتی در نحوه امتیاز دادن به بازیها داشتیم و به جای 4 نفر , از 19 نفر استفاده کردیم تا سلیقه های بیشتری را شامل شده و آمار جامع تری داشته باشیم.
برای دیدن لیست بهترین بازی های سال 2011 اینجا را کلیک کنید.

دوستانی که در تهیه لیست 2011 همکاری داشتند به ترتیب الفبا :

619
Ali
Behzad
BoRiX_HiDeN
Cloud Strife
Dinosaur
Dreadlord
Ehsan
FaRd!N
HaM!DReZA
Hengameh
Kenji
Kourosh
Madridista
MaMaSaN
MANIX
Mʊrti
Navid
Nima
Wander

دوستانی که در نوشتن مطالب بازی ها همکاری کردند هم به ترتیب الفبا بعد از مشخص شدن هر بازی در لیست نمایش داده می شوند :

BoRiX_HiDeN
Harry Potter & The Deathly Hallows: Part 2
The Lord of the Rings: War in the North
Virtua Tennis 4
Trine 2
Sorcery
inFamous 2

Cloud Strife
Gun Loco
Dynasty Warriors 7
Armored Core 5
Tales of Graces F
White Knight Chronicles: Awakening of Light and Darkness
El Shaddai: Ascension of the Metatron
Asura's Wrath
Catherine
Dungeon Siege III
Alice: Madness Returns
Disgaea 4
Xenoblade
Kid Icarus: Uprising
Hunted: The Demon's Forge
Ace Combat: Assault Horizon
Yakuza: Of The End
Final Fantasy Agito XIII
The Last Story
Shadows of the Damned
Dissidia 012 Final Fantasy
The 3rd Birthday
Okamiden
Ni No Kuni
Project Dark
Valkyria Chronicles III
Torchlight II
Ratchet & Clank: All 4 One
SOCOM 4
Final Fantasy Versus XIII
DotA 2
Patapon 3
Rayman Origins
Twisted Metal

The Legend of Zelda: Skyward Sword
Tomb Raider
Resistance 3
Diablo III
LittleBigPlanet 2
The Last Guardian

Dinosaur
Postal III
DC Universe Online
Outland
Child of Eden
Stronghold 3
Tropico 4

Might & Magic: Heroes VI
SSX: Deadly Descents
Age of Empires Online
Kingdom Under Fire II
From Dust
Journey
Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
Total War: Shogun 2
Guild Wars 2
Star Wars: The Old Republic
Tom Clancy`s Ghost Recon: Future Soldier

Dreadlord
Rage

Dragon Age II
Bulletstorm
Crysis 2
Dead Space 2
The Elder Scrolls V: Skyrim
Uncharted 3: Drake`s Deception
Mass Effect 3

FaRd!N
Metal Gear Solid: Rising

Forza Motorsport 4

HaM!DReZA
Driver: San Francisco
Brink

Hengameh
XCOM
True Crime: Hong Kong
Duke Nukem Forever

Madridista
Bodycount
F.E.A.R. 3
DmC: Devil May Cry
Red Faction: Armageddon
MotorStorm: Apocalypse
Dirt 3
Mortal Kombat
Portal 2
Batman: Arkham City

MaMaSaN
Gears of War 3
Killzone 3

MANIX
Homefront

Spec Ops: The Line
Operation Flashpoint: Red River
Max Payne 3
Test Drive Unlimited 2
Silent Hill 8
Shift 2: Unleashed

Deus Ex: Human Revolution

The Witcher 2: Assassins of Kings
L.A. Noire

Navid
Conduit 2
De Blob 2

هر روز بترتیب 10 بازی به لیست اضافه خواهد شد.

از آریای عزیز به خاطر تلاش های بی منتش سپاس گذاریم که باعث شد این مقاله به ثمر برسد.
از مرتضی عزیز هم بابت تهیه عکس های این مقاله تشکر می کنیم.

امیدواریم لیست بهترین بازی های 2011 مورد قبول همه دوستان واقع شده و توجه شما عزیزان را به خود جلب کند !

موفق باشید

آخرین ویرایش:
دوست عزیز!!!
یک جمله از این سایت رو برای من نقل قول کردی که چی؟!الان شما میتونی نقد های کلی سایت معتبر دیگه (IGN ، 1UP ،Gamepro ، EuroGamer و....) که شاید هیچکدوم نگفته باشن این بازی ایده ش رو از GeoW گرفته ، در یک کلام اینکه این نظریه در اقلیت مطلقه.همونطور که اینجا GamePro صراحتا گفته Killzone 2 یک Halo Killer واقعیه ولی جنابعالی و دوستانت نمیتونید این رو هضم کنید این هم یک نظر خاصه (وکلی مثال های دیگه). در صورتی که نظر اکثریت در هر دو مورد یک چیز دیگه ست، واضحه؟
در ضمن جواب قسمت دوم پستم رو نگرفتم؟

الان مثلا عصبانی شدی؟!:))
بر اساس همون منطق خودت یک مثال کامل برات اوردم هر وقت جواب اون رو گرفتم بحث میکنیم.
اقا من غلط کردم. با مدرک هم حرف میزنیم یه مشت حرف که نه سر داره نه ته ردیف میکنین که نظر خاصه و فلان... .الان من باز جوابتو بدم یه مشت چیز دیگه اینجا مینویسین همینجوری دور خودمون میچرخیم.
دیگه گندشو شدیدا در اوردین!

الان مثلا عصبانی شدی؟!:))
بر اساس همون منطق خودت یک مثال کامل برات اوردم هر وقت جواب اون رو گرفتم بحث میکنیم.

اره رسما قبول میکنم از gt5 تقلید کرده ! ولی من تقلید را از اول گفتم اصلا مشکل نمیدونم و خیلی هم تشویق میکنم اصلا چه عیبی داره که قبول کنیم تقلید کرده ؟ به قول اریا میگه تقلید هم کنه بهترین تقلید دنیا را کرده !

در مورد Halo Killer هم باید بگم سونی هدفش فقط ساخت یه بازی که بتونه فروش halo را خنثی کنه ولی چه از نظر امتیاز و چه از نظر فروش نتونسته کاری کنه پس Halo Killer کجا بود ! حتی odst هم فروشش بیشتر از kz2 بود .

میون دعواتون یک نکته رو اشاره کنم که KZ2 دو سال پیش میانگینش 92ــه reach هم که امسال اومد 92ــه :d حالا چی؟! به نظرتون خنثی(!) نشد؟!:d

فرخ جان بیخیال.با این جماعت بحث نکنی بهتره.تا 100 سال دیگه هم جوابی نمیگیری.همونطور که منم یه سوال روشن پرسیدم-همه زدن به جاده خاکی و اراجیف بافتن.

فرخ جان بیخیال.با این جماعت بحث نکنی بهتره.تا 100 سال دیگه هم جوابی نمیگیری.همونطور که منم یه سوال روشن پرسیدم-همه زدن به جاده خاکی و اراجیف بافتن.
سوال واضحت چی بود؟
خوشبختانه در مورد شما نیازی به توضیح اضافه نیست که کاربری خوشحال تر از شما توی سایت نایابه.

سوال واضحت چی بود؟
خوشبختانه در مورد شما نیازی به توضیح اضافه نیست که کاربری خوشحال تر از شما توی سایت نایابه.
شما هم که تو کل دنیا شهره شدید.فن تر از تو که تو سایت وجود نداره.صبح تا شب تو gt5 بودی-وقتی امتیازاش read دیگه اونجا پیدات نشد.این از این.

اما سوالم:آقایونی که در می افشانید که گرز 1 هیچ نکته مثبت و جدیدی نداشته و نکات مثبت دیگر بازیها رو جمع کرده بوده و تونسته با هایپ به فروش و امتیاز خوب دست پیدا کنه-بفرمایند که آنچارتد 1 چی داشت؟چه چیز جدیدی رو ارائه داد؟

اما سوال دوم:اساتیدی که میگن گرز 2 نسبت به 1 پیشرفتی نداشت و در واقع گرز 1.2 بود-بفرمایند که آنچارتد 2 چه پیشرفتی نسبت به نسخه 1 داشته؟
این 2 تا رو فعلا جواب بده تا بعد بهت بگم.

اخه اين ليست كجاش اعتبار داره كه خودتونو دارين ميكشين ... ول كنين بابا به اين چيزا نيست كه ... اصلا خنده داره
همين طوري چند نفر دور هم جم شدن از رو عكساي بازي نظر دادن اين كه دعوا كردن نداره
باشد زماني كه بازي ها منتشر بشن و با اين ليست مقايسه بشن اون موقع ديدنيست

اخه اين ليست كجاش اعتبار داره كه خودتونو دارين ميكشين ... ول كنين بابا به اين چيزا نيست كه ... اصلا خنده داره
همين طوري چند نفر دور هم جم شدن از رو عكساي بازي نظر دادن اين كه دعوا كردن نداره
باشد زماني كه بازي ها منتشر بشن و با اين ليست مقايسه بشن اون موقع ديدنيست
بحث لیست نیست.اگر تو این لیست هر انتخابی بود-نه به من چیزی میرسید نه به کس دیگه ایی.تا امروز کسی جرات نکرده بود به من بگه فن-اما امروز به جرم دفاع از گرز شدم فن-خوشحال-احمق-بی شعور و .....

به نظر خودم هم لیست خیلی خوبیه.یعنی کار کار خوبیه.کسانی مثل بابک و فردین و آریا و کسری و کوروش و برهان و چند نفر دیگه که حضور ذهن ندارم منصفانه و به دور از فن بازی نمره دادن و گیم براشون مهم هست-بابک رو تو این سایت خفه کردنش که انقدر بهش گفتن 360 فن.ولی همون بابک به گرز 10 نداد.ولی متاسفانه کسان دیگه ایی رسما گند زدن با نمره دادنشون.بعضی اوقات این جهت گیری ها و فن بازیها حال آدم رو بهم میزنه-که رسما آدم فکر میکنه که طرف فکر میکنه ما اسکولیم.کی گفته la noir باید 16 بشه و کیلزون 3 که سیستم بازیش یه fps معمولی هست ولی به لطف گرافیک عالی بیاد تو 10 تا؟نه واقعا میخوام بدونم طبق کدوم منطق؟طبق کدوم منطق باید مکس پین 1 بگیره؟آخه دیگه مسخره تر از این هم میشد؟آقا گفته قطعا ادامه خوبی برای این سری نیست.خوب شما علم غیب داری؟بر فرض هم که این طوری باشه.نمره 1 دادن دیگه چه صیفه ایی هست؟!!!دیگه هر چی باشه اسم بزرگترین شرکت بازیسازی پشتش هست و به لطف همین اسم آدم میتونه امیدوار باشه.

حالم داره بهم میخوره از این ps3 پرستانی که تو این سایت وجود دارن و میخوام تکلیفم رو روشن کنم که این الهه قدسی-چه سودی به حال من و خودشون داره که بخاطرش انقدر حقیقت رو کتمان میکنن و با فن بازی اعصاب همه رو بهم میریزن.یه عده تو این سایت هستند که به بعضی بازیها اصلا علاقه ای ندارن ولی چون بازی برای ps3 منتشر میشه میشن فن درجه یکش.این چیزاست که حال ادمو بهم میزنه

آخرین ویرایش:
شما هم که تو کل دنیا شهره شدید.فن تر از تو که تو سایت وجود نداره.صبح تا شب تو gt5 بودی-وقتی امتیازاش read دیگه اونجا پیدات نشد.این از این.

اما سوالم:آقایونی که در می افشانید که گرز 1 هیچ نکته مثبت و جدیدی نداشته و نکات مثبت دیگر بازیها رو جمع کرده بوده و تونسته با هایپ به فروش و امتیاز خوب دست پیدا کنه-بفرمایند که آنچارتد 1 چی داشت؟چه چیز جدیدی رو ارائه داد؟

اما سوال دوم:اساتیدی که میگن گرز 2 نسبت به 1 پیشرفتی نداشت و در واقع گرز 1.2 بود-بفرمایند که آنچارتد 2 چه پیشرفتی نسبت به نسخه 1 داشته؟

lmao-real.jpg

ببینید کی داره اینا رو به من میگه!!،دیگه همه میدونن شما تا قبل از E3 طرفدار فورتزا بودی ،بعد از اون وقتی هایپ GT5 شروع شد شدی فن GT بعد از امتیازات این پست مبارک=)) (و چند تا پست دیگه که حوصله پیدا کردن ندارم) الان هم که امضات(حرفات در مورد بهترین بازی عمرت بماند:)))
در مورد فن GT بودن خودم هم اونایی که باید بدونن میدونن بقیه هم مهم نیست.
در مورد سوال اولت باید عرض کنم به نظر خودم هم GeoW 1 الان هم یکی از بهترین بازی های این نسله ،امتیازاتش کاملا گویای همه چیز هست.مایه افتخار سری Uncharted هم شماره دومه نه اول.
برای پیدا کردن جواب سوال دومت هم میتونی به Metacritic مراجعه کنی و نظر همه منتقدان در این مورد بخونی.

منم موافق این موضوع هستم لابی PS3 تو این سایت شدیدا قوی هستش.یعنی هرچع قدر فکر میکنم نمیتونم فرق دو بازی Uncharted و Geow رو با توجه به همه ی جوانب تو این همه فاصله ببینم.ولی باید واقع بین باشیم.آخه من نمیدونم به من و شما چی میدن که بیایم واسه یک کنسول و بازیهاش اعصاب خودمون رو خرد کنیم اونم به خاطر دنیای بازی که هدفش شاد کردن ماست.
حتی جانب داری(فن بازی) گاهی اونقدر زیاد میشه که ما کاسه داغتر از آش میشیم(برای مثال خود سازننده میاد میگه Bayonetta از بازی ما یعنی God of War 3 بهتر عمل کرد )ولی ما حرف خود سازننده رو هم قبول نمیکنیم چون اون بازی انحصاری کنسول مورد علاقه ما نیست.

بله uncharted تقلید کرده ok؟
فقط یک بازی نام ببرید که مشابه gears کاورگیری داشته باشه ؟! منظورم دقیقا مثل گیرز هیج جای کار هم لنگ نزنه تمام امکانات شلیک کور و سویچ بین سنگرها و از هر زاویه که خواستی پشت سنگر شلیک کنی و ونارنجک بندازی و سیستم اجباری باشه و حالت نشسته و برخواسته و پرش از روی سنگر و ............
یعنی شما یک بازی به من نام میبری که تمام اون چیزهایی فوق که نام بردم همش را یکجا در یک بازی استفاده شده باشه ؟

فرخ من به بقیه حرفات کاری ندارم(که عمدتا موافقم)

ولی جواب این سوالت Vanquish هستش.

بابا بازیه قبلش :d چرا پست را کامل نمیخونید باید من اون کلمه های (قبل) را هم درشت میکردم . با این حساب چطور شما با پست من عمدتا موافق بودید ؟:دی

اه. خوب قبلش هم Vanquish :d

آخرین ویرایش:
فرخ من به بقیه حرفات کاری ندارم(که عمدتا موافقم)
ولی جواب این سوالت Vanquish هستش.

بابا بازیه قبلش :d چرا پست را کامل نمیخونید باید من اون کلمه های (قبل) را هم درشت میکردم . با این حساب چطور شما با پست من عمدتا موافق بودید ؟:دی

ببینید کی داره اینا رو به من میگه!!،دیگه همه میدونن شما تا قبل از E3 طرفدار فورتزا بودی ،بعد از اون وقتی هایپ GT5 شروع شد شدی فن GT بعد از امتیازات این پست مبارک (و چند تا پست دیگه که حوصله پیدا کردن ندارم) الان هم که امضات(حرفات در مورد بهترین بازی عمرت بماند)
در مورد فن GT بودن خودم هم اونایی که باید بدونن میدونن بقیه هم مهم نیست.
در مورد سوال اولت باید عرض کنم به نظر خودم هم GeoW 1 الان هم یکی از بهترین بازی های این نسله ،امتیازاتش کاملا گویای همه چیز هست.مایه افتخار سری Uncharted هم شماره دومه نه اول.
برای پیدا کردن جواب سوال دومت هم میتونی به Metacritic مراجعه کنی و نظر همه منتقدان در این مورد بخونی.
با هرکی میخوای سفسطه بازی کنی-بکن ولی با من نکن که شغلم ایجاب میکنه جواب امثال تو رو بدم.
ببین ادیسون-وقتی فورتزا بهترین شبیه ساز تا اون موقع بوده-باید طرفدار چی باشم؟مثلا باید طرفدار gt4 باشم؟فکر کردی منم فن هستم؟فکر کردی منم مثل خودت که برای اینکه کنسول 360 رو کوچیک کنم یه سری حرف بی اساس بزنم.در مورد فن gt بودن هم چیزی نمیگم که 2 سال پیش بازم رفتم ps1 و یه gt 1 خریدم که برای همیشه تو آرشیوم باشه.پس چرت نگو.
درمورد اون لینک هم-روی سخنم با امثال تو بود.روزی که اومدم گفتم-گرافیک محیط و درختان خوب کار نشده-همه مسخرم کردن-که میخوای مگه پیک نیک بری و شخص شخیص جنابعالی گفتی-که نسخه نهائی گرافیکش هیولاست.گرفتی؟خواستم یاد امثال تو بندازم که اون موقع من اون حرفها رو بدون فن بازی زدم ولی شما و امثالت با فن بازی و چشم های کاملا بسته مسخرم کردید و اراجیف گفتید که آخرش هم حرف من درست شد و اون ارجیف هم براتون تف سر بالا شد.
خوبه حداقل اینو قبول داری.
انیشتین منو نپیچیون.من سواد ندارم.انگلیسیم هم در حد جلبک هست.تو رو به عنوان بزرگتررین مرجع گیم دنیا قبول دارم.بگو آنچارتد 2 چه پیشرفتی نسبت به شماره یک داشت؟باز بخوای بپیچونی خودتو فقط مضحکه کردی.

گیرز 1 یکی از بهترین بازی های بود که من رو xbox اون زمان بازی کردم
واقعا از همه جهات عالی بود. و باید فروش خوب میکرد
به نظر شما U2 نسبت به نسخه قبلش پیشرفت نکرده!!!:-o
فکر میکنم این طرز فکر شما 2 تا دلیل میتونه داشته باشه
1 .فن شدید xbox هستش
2.با بازی های انحصاری sony مشکل داری
من فکر میکنم 2 باشه چون قبلن هم پست های دیگه از شما دیدیه بودم که با بازی های انحصاری سونی مشکل داشتی

بله uncharted تقلید کرده ok؟
یه زمانی شما ویه تعداد سعی کردید بگید قبل گیرز معرفی شده و ...ولی وقتی اومدم تریلر های 2005 گیرز را نشون دادم فکر کنم خیلی ها ساکت شدند ! یعنی یک سال قبل از معرفیه uncharted گیرز نمایش کامل داشته حالا تو یکسال حتی میشه موشک هوا کرد چه برسه به تقلید و اینا ! شما که این همه اطلاعاتتون بالاست فقط یک بازی نام ببرید که مشابه gears کاورگیری داشته باشه ؟! منظورم دقیقا مثل گیرز هیج جای کار هم لنگ نزنه تمام امکانات شلیک کور و سویچ بین سنگرها و از هر زاویه که خواستی پشت سنگر شلیک کنی و ونارنجک بندازی و سیستم اجباری باشه و حالت نشسته و برخواسته و پرش از روی سنگر و ............
یعنی شما یک بازی به من نام میبری که تمام اون چیزهایی فوق که نام بردم همش را یکجا در یک بازی استفاده شده باشه ؟ برام 100 تا بازی نام نمیبری که تو این بازی این استفاده شده یا اون امکانات در یک بازی دیگه ! بازم میگم فقط یک بازی با تمام امکانات بالا و کامل ؟
بعد برو سمت uncharted که دقیقا فوتوکپی برابر اصل گیرز را تو بازیش پیاده کرده حالا اگه به این نگن تقلید چی میگن ؟ اگه میگند گیرز تمام خوبیهای تمام بازی ها جمع کرد خب قبول ولی اولین بازی بود که تمام خوبی ها را جمع کرد ! ولی uncharted توی کاورگیری چیکار کرد ؟!

خلاصه بگم
1:سیستم سنگر گیری gears 3 با تمام بازی های قبلش فرق میکرد کامل بود دقیق بود و اجباری بود و تمام حسن های بازی های دیگه را یکجا جمع کرد و در نهایت استاندارد شد !

uncharted :2 چیکار کرد و چه تفاوتی با gears داشت ؟!

حتما این دوتا را پاسخ بده ممنون میشیم وگرنه مجبورم تمام بازی ها را اینجا یکی یکی تصاویرش را بذارم !
بازم شد حرف فریدون قبل از بیل مکانیکی , بیلچه بود و باهاش زمین میکندند ! پس بیل مکانیکی چیزه خاصی نیست !
ولی وقتی کارایی هر دوشون را کنار هم میزاری خندت میگیره !
فرخ جوابت Kill Switch هست . تمام موارد بالایی که گفتی تو این بازی بود ، فک کنم به جز پریدن از رو سنگر که شاید نبوده باشه ( من خودم Kill Switch رو کامل بازی کردم )
تو هم هیچ وقت ِ هیچ وقت با اطمینان نمیتونی بگی انچارتد از روی Kill Switch تقلید نکرده و از روی Geow تقلید کرده . هرکی هم این حرف رو بزنه به نظرم یه احمقه ! مگه اون روزی که Pre Production بازی انچارتد بود تو توی استدیو ND بودی میدیدی که دارن در مورد کدوم بازی حرف میزنن یا از کدوم بازی میخوان تقلید کنن !! اصلا تقلید حرف مزخرفیه ! از کدوم بازی میخوان ایده و الهام بگیرن !

گاد فادر 1 تاریخ عرضه مارچ 2006 عرضه شد ! گیرز نوامبر 2006 عرضه شد ! ( 7 ماه بعد از گادفادر ) تاریخ نمایش های گادفادر هم برمیگرده به یک سال قبلش ! همه ی حرفهایی هم که بالا زدی تو گاد فادر بود ( کاورینگ - تیراندازی بدون نشونه گیری و ... ) !

یکم باهم دیگه منطقی بحث کنین ! واقعا این پست ها رو میخونم که من تریلر نشون دادم همه ساکت شدن و نمیدونم اون پروژه داشت 14 روز قبل از عرضه ی اون یکی و ... حرف های بچه گانه ای هست در شاءن هیچکدومتون هم نیست .

• Like
Reactions: Dinosaur
گیرز 1 یکی از بهترین بازی های بود که من رو xbox اون زمان بازی کردم
واقعا از همه جهات عالی بود. و باید فروش خوب میکرد
فکر میکنم این طرز فکر شما 2 تا دلیل میتونه داشته باشه
1 .فن شدید xbox هستش
2.با بازی های انحصاری sony مشکل داری
من فکر میکنم 2 باشه چون قبلن هم پست های دیگه از شما دیدیه بودم که با بازی های انحصاری سونی مشکل داشتی
جون هر کی دوست داری کم چرت بگو.عجب گیری کردیم.تا دیروز ما آدم منطقی و خوبی بودیم-حالا که از گرز طرفداری کردیم شدیم 360 فن.خدمتت عرض کنم که 6 ماه هست 360م رو جمع کردم تو جعبش هست.پس کم اراجیف بباف.
زود-تند-سریع میری 2 تا از اینجور پستهای منو میاری.بدو ببینم.وگرنه دیگه اینورا نبینمت.بدو کوچولو.
آخه چرا انقدر دور خودتون میچرخید.خوب بگو این پیشرفتها رو.بگو عزیزم.حان من بگو ببینم چی بوده؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or