100 بازی برتر 2011

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی سال 2011 از نظر شما

• Batman: Arkham City

رای‌ها: 14 6.2%
  • Bulletstorm

رای‌ها: 2 0.9%
  • Crysis 2

رای‌ها: 7 3.1%
  • Dead Space 2

• Diablo III

رای‌ها: 10 4.4%
  • Dragon Age 2

• Forza Motorsport 4

رای‌ها: 4 1.8%
  • Gears of War 3

رای‌ها: 31 13.7%
  • inFamous 2

رای‌ها: 1 0.4%
  • Killzone 3

رای‌ها: 8 3.5%
  • La Noire

رای‌ها: 20 8.8%
  • LittleBigPlanet 2

• Mass Effect 3

رای‌ها: 22 9.7%
  • Metal Gear Solid: Rising

رای‌ها: 12 5.3%
  • Mortal Kombat

رای‌ها: 6 2.7%
  • Portal 2

• Rage

رای‌ها: 3 1.3%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

رای‌ها: 8 3.5%
  • The Last Guardian

• Uncharted 3: Drake`s Deception

رای‌ها: 60 26.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    226
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ehsan

Loyal Member
سلام
یک بار دیگر با لیست بهترین بازی های سال در خدمت شما هستیم ! امسال تغییراتی در نحوه امتیاز دادن به بازیها داشتیم و به جای 4 نفر , از 19 نفر استفاده کردیم تا سلیقه های بیشتری را شامل شده و آمار جامع تری داشته باشیم.
برای دیدن لیست بهترین بازی های سال 2011 اینجا را کلیک کنید.

دوستانی که در تهیه لیست 2011 همکاری داشتند به ترتیب الفبا :

619
Ali
Behzad
BoRiX_HiDeN
Cloud Strife
Dinosaur
Dreadlord
Ehsan
FaRd!N
HaM!DReZA
Hengameh
Kenji
Kourosh
Madridista
MaMaSaN
MANIX
Mʊrti
Navid
Nima
Wander

دوستانی که در نوشتن مطالب بازی ها همکاری کردند هم به ترتیب الفبا بعد از مشخص شدن هر بازی در لیست نمایش داده می شوند :

BoRiX_HiDeN
Harry Potter & The Deathly Hallows: Part 2
The Lord of the Rings: War in the North
Virtua Tennis 4
Trine 2
Sorcery
inFamous 2

Cloud Strife
Gun Loco
Dynasty Warriors 7
Armored Core 5
Tales of Graces F
White Knight Chronicles: Awakening of Light and Darkness
El Shaddai: Ascension of the Metatron
Asura's Wrath
Catherine
Dungeon Siege III
Alice: Madness Returns
Disgaea 4
Xenoblade
Kid Icarus: Uprising
Hunted: The Demon's Forge
Ace Combat: Assault Horizon
Yakuza: Of The End
Final Fantasy Agito XIII
The Last Story
Shadows of the Damned
Dissidia 012 Final Fantasy
The 3rd Birthday
Okamiden
Ni No Kuni
Project Dark
Valkyria Chronicles III
Torchlight II
Ratchet & Clank: All 4 One
SOCOM 4
Final Fantasy Versus XIII
DotA 2
Patapon 3
Rayman Origins
Twisted Metal

The Legend of Zelda: Skyward Sword
Tomb Raider
Resistance 3
Diablo III
LittleBigPlanet 2
The Last Guardian

Dinosaur
Postal III
DC Universe Online
Outland
Child of Eden
Stronghold 3
Tropico 4

Might & Magic: Heroes VI
SSX: Deadly Descents
Age of Empires Online
Kingdom Under Fire II
From Dust
Journey
Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
Total War: Shogun 2
Guild Wars 2
Star Wars: The Old Republic
Tom Clancy`s Ghost Recon: Future Soldier

Dreadlord
Rage

Dragon Age II
Bulletstorm
Crysis 2
Dead Space 2
The Elder Scrolls V: Skyrim
Uncharted 3: Drake`s Deception
Mass Effect 3

FaRd!N
Metal Gear Solid: Rising

Forza Motorsport 4

HaM!DReZA
Driver: San Francisco
Brink

Hengameh
XCOM
True Crime: Hong Kong
Duke Nukem Forever

Madridista
Bodycount
F.E.A.R. 3
DmC: Devil May Cry
Red Faction: Armageddon
MotorStorm: Apocalypse
Dirt 3
Mortal Kombat
Portal 2
Batman: Arkham City

MaMaSaN
Gears of War 3
Killzone 3

MANIX
Homefront

Spec Ops: The Line
Operation Flashpoint: Red River
Max Payne 3
Test Drive Unlimited 2
Silent Hill 8
Shift 2: Unleashed

Deus Ex: Human Revolution

The Witcher 2: Assassins of Kings
L.A. Noire

Navid
Conduit 2
De Blob 2

هر روز بترتیب 10 بازی به لیست اضافه خواهد شد.

از آریای عزیز به خاطر تلاش های بی منتش سپاس گذاریم که باعث شد این مقاله به ثمر برسد.
از مرتضی عزیز هم بابت تهیه عکس های این مقاله تشکر می کنیم.

امیدواریم لیست بهترین بازی های 2011 مورد قبول همه دوستان واقع شده و توجه شما عزیزان را به خود جلب کند !

موفق باشید

آخرین ویرایش:
Uncharted 2 اگر تقلید بود تمامی جایزه ها رو درو نمیکرد که هر بازی دیگه ای حتی گیرز مجبور شه ته دیگ رو لیس بزنه.
البته ببخشید که توی بحث شرکت کردم!

دوستان ت سال دیگه صبر کنید.وقتی دو تا بازی اومد,اونوقت بهشون بخندید!به خصوص به اون فردی که به infamous نمره ی 9 داده و به گیرز 7.

Uncharted 2 اگر تقلید بود تمامی جایزه ها رو درو نمیکرد که هر بازی دیگه ای حتی گیرز مجبور شه ته دیگ رو لیس بزنه.
اولا که منطقت فقط به درد خودت میخوره! مگه بازیی تقلید کنه نمیتونه جایزه ببره؟! یعنی انچارتد همش نو اوری بود؟!:)) یا گیرز سال 2006 همش نو اوری بود که از اکثرا بازی سال شد؟!

دوما گیرز2 سال 2008 عرضه شد و انچارتد2 2009 یعنی این 2 تا بازی رو نباید با هم مقایسه کرد!
حالامن نمیدونم شما لیسیدن رو چه طوری به گیرز و خوردن رو به انچارتد نسبت دادی!:d

منم با شما موافقم که آنچارتد 2 انفجار اتمی صنعت گیم بود و از سرش تا تهش نوآوری بود.
بی زحمت به بنده بی سواد 4 نوآوری آنچارتد 2 به خصوص در صنعت گیم-و به خصوص نسبت به نسخه 1 رو برام بگو.

حالامن نمیدونم شما لیسیدن رو چه طوری به گیرز و خوردن رو به انچارتد نسبت دادی
=))=)):d:d

اگر تقلید بود تمامی جایزه ها رو درو نمیکرد که هر بازی دیگه ای حتی گیرز مجبور شه ته دیگ رو لیس بزنه
نکته:با توجه به تفسیر و حساب کتاب خودت-فورتزا 3 هم اگر تقلیدی بود-این همه جایزه نمیگرفت و بهترین شبیه ساز نسل از لحاظ امتیازات نبودش.پس هرکی هم بگه فورتزا 3 تقلید از gt هست مزخرف گفته.گفتم که با من سفسطه بازی نکنن.الان 6-7 ساله تو محیط کارم بهم یاد میدن اینکارو انجام بدم.پس بس کنید.

آقای LERRY !!
ببینم وقتی یک شرکت محصولی تولید میکنه و موفقیت کسب میکنه اون محصول و موفقیتش رو فقط با محصولات همون سال مقایسه میکنن؟
شما چرا طوطی وار یک سری مسائل رو برای خودتون تکرار میکنید؟ چرا اینقدر خشک سیاست و علم اقتصاد رو دنبال میکنید؟ اصلاً ارتباطی نداره که یکی یک سال زودتر اومده یکی یک سال دیرتر. شما به جوایزی که گرفته دقت کن. من باید به شما و منطقتون گیر بدم که از نوع قرون وسطاییش بود انگار!
فلسفه ی شما اینه : اگر یک نوع از گیم پلی قبلاً در یک بازی تکرار شده باشه و بازی دیگه ای اون گیم پلی رو تکرار کنه میشه مقلد. درسته.
پس میشه گفت تمامی بازی های شوتری که تا به امروز ساخته شدن تقلید محض از بازی های Doom و ولفنشتاین هستن چرا که اونها پدر سبک شوتر هستند.
یه جورایی یاد حکم تزاحم میافتم!!! یک سری احکامی که ثابت شده هستند و درست اما یک سری احکام دیگه هم که درست و ثابت شده هستند با حکم قبلی حالت تزاحم ایجاد میکنند! که اینجا باید با استفاده از قدرت عقل خودتون تقدم رو اصل قرار بدید.
نمیخوام حالا از فلسفه صحبت کنم ولی در حالت بالا که گفتی نمیشه گفت تقلید عزیزم. نوآوری هم داشته شما نگران نباش.
ندید از این ارسال های عجیب و غریب ! من نگران جوانان این مملکت هستم !!!

@ usa
شما هم یک نگاهی به ارسالم بکن.
البته از شما بعید نیست به سخره گرفتن همه چیز. حداقل من که مدتی هست توی این سایت هستم شما رو خوب شناختم.

جون هر کی دوست داری کم چرت بگو.عجب گیری کردیم.تا دیروز ما آدم منطقی و خوبی بودیم-حالا که از گرز طرفداری کردیم شدیم 360 فن.خدمتت عرض کنم که 6 ماه هست 360م رو جمع کردم تو جعبش هست.پس کم اراجیف بباف.

زود-تند-سریع میری 2 تا از اینجور پستهای منو میاری.بدو ببینم.وگرنه دیگه اینورا نبینمت.بدو کوچولو.

آخه چرا انقدر دور خودتون میچرخید.خوب بگو این پیشرفتها رو.بگو عزیزم.حان من بگو ببینم چی بوده؟

اول این که :-$
دومن این که اینم 2 تا پست شما در مورد killzone
من یه تریلر از همین تریلرهایی که تو بخش بازیسنتر هست دان کردم.همون تریلری که جت پک داشت.اصلا خوشم نیومد.همون تریلری که ریکو بود.محیط بازی همون محیط بود و به شدت خسته کننده و فرق خاصی هم با شماره قبلی ندیدم.

اینم دومی :

عزیزم مسئله جو سنگین نیست.کیه که از جو سنگین بدش بیاد.مشکلم همون رنگ پردازی و لوکیشن تکراری هست.

این پستت جون میده برا امضا
مشکل شما با تمام بازی انحصاری ps3 هست
در ضمن بار اخرت باشه اینطوری صحبت میکنید . این طرز صحبت کردنت در حد و اندازه این سایت نیست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Paranormal

آخه چرا انقدر دور خودتون میچرخید.خوب بگو این پیشرفتها رو.بگو عزیزم.حان من بگو ببینم چی بوده؟

اضافه شدن بخش انلاین کافیه برای اینکه بگن یک بازی پیشرفت کرده از نظر من البته

اینجا همه دارن به همه زور میگن از یک طرف تاثیر پذیری uncharted 1 از gears 1 قابل کتمان نیست از اون طرف هم پیشرفت U2 نسبت به U1 ,و اینکه با U2 استودیو ND تونست این فرنچایز رو از زیر سایه gears بیرون بیاره و یک شخصیت و موجودیت خاص خودشو بهش بده هم قابل کتمان نیست انقدر هم عصاب خودتون رو خرد نکنید اینا خیر سرشون بازین برای سر گرمی

ببینم وقتی یک شرکت محصولی تولید میکنه و موفقیت کسب میکنه اون محصول و موفقیتش رو فقط با محصولات همون سال مقایسه میکنن؟
عزیز من اصلا نفهمیدی من چی گفتم! این یه خط پستتو خووندم نه بقیشو!
منظور من این بود انچارتد که 2008 عرضه نشده که بگیم هیچی به گیرز نرسیده!
سخته واقعا بفهمی من چی میگم؟
در ضمن شما جوری حرف میزنی انگار من دارم انچارتد رو خورد میکنم! خوبه خودم دوسش دارم و به عنوان یکی از بهترین بازیهای این نسل میدونمش! کلی هم باهاش زندگی کردم...
اول این که :-$ Shut up
ای بابا چرا به هم فحش میدین؟ مگه بچه این؟
هم واسه خودت مشکل پیش میارین هم تاپیک

آقای LERRY !!
شما چرا طوطی وار یک سری مسائل رو برای خودتون تکرار میکنید؟ چرا اینقدر خشک سیاست و علم اقتصاد رو دنبال میکنید؟ اصلاً ارتباطی نداره که یکی یک سال زودتر اومده یکی یک سال دیرتر. شما به جوایزی که گرفته دقت کن. من باید به شما و منطقتون گیر بدم که از نوع قرون وسطاییش بود انگار!
فلسفه ی شما اینه : اگر یک نوع از گیم پلی قبلاً در یک بازی تکرار شده باشه و بازی دیگه ای اون گیم پلی رو تکرار کنه میشه مقلد. درسته.
پس میشه گفت تمامی بازی های شوتری که تا به امروز ساخته شدن تقلید محض از بازی های Doom و ولفنشتاین هستن چرا که اونها پدر سبک شوتر هستند.
یه جورایی یاد حکم تزاحم میافتم!!! یک سری احکامی که ثابت شده هستند و درست اما یک سری احکام دیگه هم که درست و ثابت شده هستند با حکم قبلی حالت تزاحم ایجاد میکنند! که اینجا باید با استفاده از قدرت عقل خودتون تقدم رو اصل قرار بدید.
نمیخوام حالا از فلسفه صحبت کنم ولی در حالت بالا که گفتی نمیشه گفت تقلید عزیزم. نوآوری هم داشته شما نگران نباش.
ندید از این ارسال های عجیب و غریب ! من نگران جوانان این مملکت هستم !!!

@ usa
شما هم یک نگاهی به ارسالم بکن.
البته از شما بعید نیست به سخره گرفتن همه چیز. حداقل من که مدتی هست توی این سایت هستم شما رو خوب شناختم.
کاملا درست فهمیدی.من هرچیزی رو که بوی تعصب بده اونم از نوع بی منطقش به سخزه میگیرم چون جامعه ما چوب همین تعصب بی منطقشو داره میخوره و منم من باب همین موضوع 100ها بار قلم زدم.
در مورد پستت هم باید بگم خودت جواب خودتو دادی:
تا حدی این حرفت درسته.کسی نمیتونه منکر بشه که doom پدر این سبک هست.ولی ما داریم در مورد دو بازی صحبت میکنیم که در بازه زمانیه صنعت گیم خیلی زمان طولانی حساب نمیشه.
خیلی بازیهای اول شخص اومدن بعدا از doom ولی کمتر بازی بوده که اون وجاهت زمان خود دوم رو داشته باشه.بحث ما هم همینه.توی صنعت گیم میگن یا تقلید یا الگو برداری یا هرچیزه دیگه.بحث یا شماهاست که مثل همیشه واژه هارو عوض میکنید.خودت میگی پدر سبک اول شخص پس یه الگویی شد و همینجوری این الگو پیشرفت کرد.بعضیها بد الگو گرفتن بعضیها هم خوب.به همین سادگی.
در ضمن جواب منم ندادی؟پیشرفت u2 نسبت به u1 در چند موورد بفرمایید؟

اضافه شدن بخش انلاین کافیه برای اینکه بگن یک بازی پیشرفت کرده از نظر من البته
اسمش التزامه نه پیشرفت
aidin0000
متاسفم که با بچه ایی مثل تو بحث میکنم.من با آتاری کمودور بزرگ شدم.مثل تو هم نیستم که بازی کاملا متوسطی مثل کیلزون 2 بشه برام خدا.
واقعا منظورت از این اراجیف چی بود؟یعنی من حق هیچ انتقادی از بازیهای ps3 نباید بکنم؟من که مثل شماها نیستم.هر بازی ایی ایراداتش رو میگم و محاسنش رو هم میگم.همین شماها هستید که چشماتون رو می بندید و کسی مثل من هم بیام ازش انتفاد کنیم میشیم 360 فن.
بعدشم کوچولو-فقط من از این محیط بدم نیومد.خیلی ها به این لوکیشنها ایراد گرفتن.من حتی به لوکیشنهای گرز 1 هم ایراد گرفتم.واقعا بچه ایی.
دفعه دیگه هم درست صحبت کن-نذار دهنم باز بشه-اینجا خانوادت نیست.نزدیک 30 سالم هست و تو جای بچه من هستی.ادب داشته باش.

آخرین ویرایش:
چند نقطه به معنای سکوت ...............
نفس عمیق. 3 2 1
آقای لری جان برادر خوبم من منظور شما رو به خوبی متوجه شدم اما منظور من اینه: گیرز 2 در سال 2008 که عرضه شده خب تا اینجاش اوکی! یک سری جوایز رو برد و خورد و ....
آنچارتد 2 هم در سال 2009 اینکار رو کرد. اما تعداد جوایز و award هایی که بردن مهمه
باید قبول کنید که U2 چیزی واسه بقیه نگذاشت. کجا گیرز2 سال 2008 اینکار رو کرد؟
حرف من اینه اصلاً زمان عرضه و مقایسه ی زمانی و این چیزا ملاک نیست.
امیدوارم متوجه شده باشیم حرف همدیگرو. حالا اگه نشدیم هم ولش من باید برم درس دارم با اجازه ;)
@ usa
شما درست میگید. i dont have time to hang around with you dude
برم به امتحانات پایان ترم برسم ;)

منم دنبال این هستم که کدوم بازی مشابهه gears کاورگیری داشته و بعد تفاوتهای gears را با uncharted مقایسه کنیم !
شماها تازه این نسل با گیم آشنا شدید تقصیر من نیست!

killswitch.splinter cell,godfather 1

فکر کنم همه بدونن من هر چقد فن باشم همیشه از گیرز تعریف کردم و از بازیهای مورد علاقم هست!

چند نقطه به معنای سکوت ...............
نفس عمیق. 3 2 1
آقای لری جان برادر خوبم من منظور شما رو به خوبی متوجه شدم اما منظور من اینه: گیرز 2 در سال 2008 که عرضه شده خب تا اینجاش اوکی! یک سری جوایز رو برد و خورد و ....
آنچارتد 2 هم در سال 2009 اینکار رو کرد. اما تعداد جوایز و award هایی که بردن مهمه
باید قبول کنید که U2 چیزی واسه بقیه نگذاشت. کجا گیرز2 سال 2008 اینکار رو کرد؟
حرف من اینه اصلاً زمان عرضه و مقایسه ی زمانی و این چیزا ملاک نیست.
امیدوارم متوجه شده باشیم حرف همدیگرو. حالا اگه نشدیم هم ولش من باید برم درس دارم با اجازه ;)
آقای usa هم هر چی میخواد بگه بگه. مهم نیست ;)
اقا مگه من گفتم این قدر جازه نبرده؟!:d خوب حقش بوده برده!
من میگم کلا این مقایسه بی پایه و اساسه!

آ

بله تقلید از ولفنشتاین هست !مگه چیزه دیگه هم غیره اینه ؟!

شماها تازه این نسل با گیم آشنا شدید تقصیر من نیست!

killswitch.splinter cell,godfather 1

فکر کنم همه بدونن من هر چقد فن باشم همیشه از گیرز تعریف کردم و از بازیهای مورد علاقم هست!

بد اونوقت این بازی سنگر گیرشون مثل gears بود ؟! یعنی هیچ کمو کاستی نداشت وگیرز هیچی اضافه نکرده ؟ اصلا کاملترش نکرد ؟
و حالا ماله uncharted را با ماله گیرز مقایسه کن ؟! و تفاوتهاش را بگو ؟

در ضمن قد سن تو بازی انجام دادم همون زمانی که شما نمیدونستید ولفنشتاین چیه ما نشسته بودیم پشت کامپیوتر !

خیلی ببخشید این پستت هم اسمش سفسطه هستش
دوست عزیز-بیا فقط و فقط یکم منطقی باشیم.من نه میخوام بگم آنچارتد مزخرف هست خدائی نکرده و نه میخوام بگم از گرز تقلید کرده.اصلا حرف من این نیست.یه سری گفتن گرز تغییرات نداشته و من گفتم تغییرات آنچارتد 2 نسبت به 1 چی بوده که همه منجمله شما از مولتی یاد کردید.خوب حالا تکلیف بازی ایی مثل گرز که در همون شماره اول مولتی داشت چیه؟
یعنی اونام باید بیان بازی رو ناقص عرضه کنن که تو شماره دوم ما بگیم پیشرفت کردن؟

بعدشم من سفسطه نکردم عزیزم.بازی ایی مثل gt4 که 5-6 سال پیش اومد اون موقع بهش ایراد گرفتن که چرا مولتی نداره.حالا خودت حساب بکن.تو این دوره زمونه بازی ایی مولتی نداشته باشه-فاجعه بار هست.اونم بازی ایی مثل آنچارتد که سبکش شوتر هست و جون میده واسه مولتی.پس نبودش در نسخه 1 ضعف بوده و بودنش در نسخه دوم پیشرفت نیست.یک التزام هست.یک امر واجب هست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or