100 بازی برتر نسل گذشته به انتخاب IGN

بهترین بازی نسل قبل از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

67802374200407570554.jpg

سایت IGN لیستی از 100 بازی برتر نسل قبل رو آماده کرده که تا الآن 40 بازی مشخص شده و بازی های بعدی هم به زودی معرفی میشن.
خود من که مشکلات زیادی با این 40 تا بازی آخر دارم، ولی به هر حال دیدن همچین لیست هایی جالب هست و تنوع خوبیه! :دی

100. Skate 2
99. Viva Pinata: Trouble in Paradise
98. Mario Kart Wii
97. Condemned: Criminal Origins
96. Assassin's Creed IV: Black Flag
95. Vanquish
94. DJ Hero
93. Dance Central
92. State of Decay
91. Super Smash Bros Brawl
90. Unfinished Swan
89. Splinter Cell: Blacklist
88. Need for Speed: Hot Pursuit
87. Sleeping Dogs
86. The Legend of Zelda: Skyward Sword
85. Skylanders
84. Crackdown
83. Lego Marvel
82. Halo 3
81. Spec Ops: The Lines

80. Xenoblade Chronicles
79. Call of Duty: Black Ops
78. Guitar Hero III: Legends of Rock
77. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
76. Saints Row: The Third
75. Heavy Rain
74. Metroid Prime 3: Corruption
73. Brothers: A Tale of Two Sons
72. New Super Mario Bros Wii
71. Gran Turismo 6
70. XCOM: Enemy Within
69. Battlefield: Bad Company 2
68. Demon's Souls
67. Dishonored
66. God of War III
65. Catherine
64. Flower
63. Rainbow Six Vegas
62. Shadow Complex
61. Rayman Legends

60. Uncharted 3
59. Metal Gear Solid 4
58. inFamous 2
57. LittleBigPlanet
56. Fez
55. Bayonetta
54. FIFA 12
53. The Legend of Zelda: Twilight Princess
52. Far Cry 3
51. The Witcher 2
50. South Park: The Stick of Truth
49. Forza 4
48. Fable II
47. Dragon Age: Origins
46. Dark Souls II
45. Super Meat Boy
44. Gears of War 3
43. Trials Evolution
42. Mirror's Edge
41. Spelunky

40. The Elder Scrolls IV: Oblivion
39. Deus Ex: Human Revolution
38. Limbo
37. Burnout Paradise
36. Pac-Man Championship Edition
35. Tomb Raider
34. BioShock Infinite
33. Geometry Wars: Retro Evolved
32. The Walking Dead
31. Portal
30. Braid
29. Grand Theft Auto IV
28. Halo 4
27. Borderlands 2
26. Fallout: New Vegas
25. Dead Space
24. Left 4 Dead 2
23. Dark Souls
22. Batman: Arkham Asylum
21. Street Fighter IV

20. Super Mario Galaxy 2
19. Wii Sports
18. Mass Effect
17. BioShock
16. Batman: Arkham City
15. Half-Life 2: Episode 2
14. Assassin's Creed 2
13. Rock Band
12. Mass Effect 2
11. Uncharted 2: Among Thieves
10. Call of Duty 4: Modern Warfare
9. Journey
8. Grand Theft Auto V
7. Red Dead Redemption
6. Minecraft
5. Fallout 3
4. The Elder Scrolls V: Skyrim
3. The Last of Us
2. Portal 2
1. Super Mario Galaxy

آخرین ویرایش:
Minecraft میدونی چیه؟
Minecraft بازی هستش که اگه بخوای از این طرف بری اون طرف چند سال باید PC تو روشن بزاری.
Minecraft بازی هستش که دنیاش به دلیل محدودیت های Java محدود شده، نه تنبل بودن سازنده.
Minecraft بازی هستش که Modding Communityـیش بزرگ ترین Modding Community دنیاست، حتی Skyrim هم نمیتونه نزدیکش بشه.
Minecraft بازی هستش که 20 میلیون فروخته و هنوز هم داره میفروشه.
Minecraft بازی هستش که هر باز که New Game بزنی یه دنیا کاملا جدید واسط درست میشه، که این دنیا بزرگ ترین دنیای بازی های کامپیوتری هستش.
Minecraft بازی هستش که توش میتونی مدار منطقی درست کنی. بدون هیچگونه Mod.
Minecraft بازی هستش که ملت توش کامپیوتر ساختن با یه OS و یه Monitor و 8 بایت رم که قابل برنامه نویسی هم هستش. بدون هیچگونه Mod.
Minecraft بازی هستش که ملت توش اومدن Plant VS Zombies رو به Minecraft اوردن. بدون هیچگونه Mod.
Minecraft بازی هستش که ملت توش اومدن آسانسور ساختن. بدون هیچگونه Mod.
Minecraft بازی هستش که ملت توش اومدن ساختمان های دنیای واقعی رو به Minecraft اومدن.
Minecraft بازی هستش که با Mod میشه Shader هایی به بازی اورد که گرافیک رو بشدت زیبا میکنن.
Minecraft بازی هستش که با Texture Pack نصب کردن میشه Texture ها رو 1024*1024 کرد.
Minecraft بازی هستش که بعد از کلی سال هنوز هم داره واسش Update میاد بدون نیاز به پرداخت یک قرون!
Minecraft اینه، نه اون آشغال کنسولی که نه دنیاش بینهایته، نه Mod داره، نه Redstone که باهاش کامپیوتر و آسانسور و مدار منطقی درست کنی، نه Command Block که باهاش PvZ رو درست کنی.
بیخیال دیگه یه کامنت دادیم یکی چند تا پیج قبل دنبال تعریف و شناسوندن Minecraft بود و راجب از نزدیک دیدنش صحبت میکرد که جوابشو ندادم شما هم اومدی داری تعریفش میکنی که آخرش مثل همیشه بخوای به بحث PC و کنسول ربطش بدی 8-| نظرم راجبش همینه که اصلا در حد اونجا نیست و با این حال در کامنتم هم توهینی به این بازی نکردم ! شما هم بجا تعریف کردنش برا من و آمپر چسبوندن با ابر پی سیت بشین ازش لذت ببر ;)

سن که دلیل بر این نمیشه که یکی سطح فکریش در حدی باشه که از رسانه هایی که بهشون علاقه داره دنبال چیز با معنی باشه که عزیزم.
آدم 80 ساله داریم سریال احمقانه ای مثل Shahs of Sunset رو به سریال House ترجیح میده.......

دوستم یه pro گیمر قدیمیه، از زمان آتاری بازی میکنه

در ضمن نویسنده و منتقد کتاب هم هستش
و همچنین بازیهای Red Dead Redemption-Batman-Uncharted-halo-Half Life- Skyrim- Bioshock, Fallaout,Dragon Age,Mass Effeckt,Metroid; Final Fantasy.Diablo-Portal-Zelda_ God of War. The last of us. Mario,Gears of War, Alan Wake; Silent Hill, GTA- Resident Evil; Tales Of..., The Evil With hin,...; رو انجام میده

این یعنی‌ طرز فکریش بچگونست؟

آخرین ویرایش:
سن که دلیل بر این نمیشه که یکی سطح فکریش در حدی باشه که از رسانه هایی که بهشون علاقه داره دنبال چیز با معنی باشه که عزیزم.
آدم 80 ساله داریم سریال احمقانه ای مثل Shahs of Sunset رو به سریال House ترجیح میده.......
اشتباه نشه که من یه موقع ماریو رو با اون corrosive lump of fecal horror مقایسه کرده باشم ها:d شکی در خوش ساخت بودن ماریو نیست، بارها هم گفتم ولی مخاطب های مثل من که دنبال یه چیزی بیشتر از یه تجربه Fun هستن بازیهای مثل اون رو فقط واسه وقتی که بازیهای اصلی دلشون رو زد انجام میدن، مثلا من ساعتها GOW بازی میکردم و وقتی میخواستم استراحت کنم مینشستم Flower رو بازی میکردم و هدف من از خرید کنسول Flower نبودش.....دلیل اینکه الان WiiU هم با مخ خورده زمین همین هستش، گیمری که درگیر نوستالژیا نیست و سنش از 10-12 بالاتره برای یه بازی Fun نمیره و کنسول نمیخره.
حالا من میدونم کلا منظور اصلی من فراموش میشه همه اینجا میان مثال کسانی که 50 سالشونه و هنوز ماریو بازی میکنن رو میزنن برای من:d

دوست عزیز شما که میگید گیم پلی یه بازی باید قوی باشه زلدا یکی از قویترین گیم پلیها رو داره
و اینکه همه باید به نظر همدیگه احترام بزارن چون هر کسی چیزی رو دوست داره
دلیل نمیشه کسی که به خاطر نظر شخصی و اون علاقه ای که به بازی و یا کنسولی داره دیگری رو مورد نقد قرار بده و یا به تمسخر بگیره
در کل کنسول بازی یعنی تفریح کردن حالا چه ماریو بازی کنید چه halo و چه kill zone باشه همه برای سرگم شدن هست و نمیشه برای همیشه باهاشون زندگی کرد و یه روزی تمام میشه و خاطراتش میمونه

SUPER MARIO GALAXY

"بازی که مثلا از سایتهای Gamespot و IGN و Edge و GameTrailer عنوان GAME OF THE YEAR گرفته و همینطور از Academy of Interactive Arts & Sciences عنوان "Adventure Game of the Year" رو گرفته و همینطور از 5th British Academy Video Games Awards عنوان "Game of the Year" رو گرفته !"

بعلاوه بهترین بازی نسل از IGN و Eurogamer و همچنین فروش بالای 12 میلیونی و ...

اینها از جمله دلایلی هستند که اثبات بشود مهمترین چیز معمولا در هر بازی GAMEPLAY هست و بوده و خواهد بود و نه داستان و نه گرافیک هیچوقت الویت اول نبوده و نیستند و نخواهند بود
(البته اهمیت داستان به سبک و تم بازی ربط زیادی داره)
(نظری شخصی)

خیلی خیلی ممنون

====================================================================================================

شاید بد نباشه که حرف زیر رو دوباره تکرار بکنم :

ای کاش حداقل نیم ساعت یکی از این ماریو گلکسی ها رو رفته بودند بعضی از آن اشخاص ها (اشخاصی که بازی رو نرفتند و یه جورایی میگند که این بازی لیاقت بهترین بازی نسل شدن رو نداره !)

البته وقتی مثلا من خودم دومش رو بازی میکردم گذر زمان رو دیگه نمیشد خیلی حس کرد !

شاید باورتون نشه ! اما من سر باس فایت اول ماریو گلکسی دو قشنگ خندیدم :) :d :)) بس که بامزه بود باسش !!!!! (اونایی که رفتند میدوننند چی رو میگم !)

چقدر از این صحنه ها که آدم توسط یک بازی بخنده و شاد بشه در بازی های امروزی کم شده متئسفانه :(

من که دومیش رو تا یه جاهاییش بازی کردم خیلی خوب بود در کل و عالی بود تقریبا

اما متئسفانه اولیش رو نرفتم

خیلی ممنون

====================================================================================================

من فکر کنم دیگه تقریبا نیاز نباشه بیشتر از این در باره ی اهمیت گیم پلی در این تاپیک صحبت کنم و فکر کنم دیگه تقریبا واضح هست که اهمیتش تا چه مقدار هست

نه اینکه داستان بی اهمیت باشه نه اتفاقا مهمه تقریبا اما دقیقا به سبک و تم بازی ربط داره اهمیت داستان

آخرین ویرایش:
Omg حالا minecraft عالی ولی اون اشغال کنسولی میشه واسه ما مشخص کنی ؟
همه میونن که mod امکانات بی نظیری به ی بازی open world اضافه میکنه که کنسول بی بهره است ازش اما اشغال کنسولی خیلی در پرده گفتی مشخص کنی ممنون میشیم ببینیم کدوم بازیه؟
ببین فقط Mod نیست، دنیای خیلی خیلی کوچیک، Redstoneـی فقط در حد باز و بسته کردن در کار میکنه، دنیای تکراری، نبود خیلی چیز ها، کنترل با کنسول و ... هم هستن:| من اگه Minecraft ه PC رو بیان در حد Minecraft کنسول Downgrade کنن بگن نه حق استفاده از Mod داری نه Mouse & Keyboard، میرم Shift و Delete می کنم بازی رو Minecraft Forum هم از Homepage ام حذف می کنم، تمام اشخاصی که تو تاپیک های Minecraft پست دادن هم میزارم تو بلک لیست، تا دیگه حرفی از این بازی نشنوم:|:دی

درسته دوست عزیز تایپیک نینتندو نیست ولی اگر خودتون نگاه کنید فن کنسولهای دیگه هم هستن که توی تایپیک دارن از کنسول محبوبشون حرف میزنن فکر کنم تایپیک این گروه هم نباشه میتونید به اون دوستان هم بگید همیشه سعی کنیم یکطرفه به قاضی نریم
بله عزیز همه فن ها هستند ولی یک کامنت رو چند بار ارسال نمی کنند. یک بار ارسال یک کامنت کافی هست.

- - -ویرایش - - -

این دیدگاه که توی بازی کامپیوتری داستان اهمیت کمتری از گیم پلی داره مال زمانی هستش که همین ماریو اینا تازه سر برآورده بودن....یعنی این صنعت نباید تکامل پیدا کنه؟ باید این رو بپذیریم که گیمینگ دیگه یه مدیا برای بچه کوچولوها نیست و مخاطب بالغ مثل منی که تازه در برابر خیلی ها سنی ندارم دنبال یه چیزی هستش که فرق داشته باشه با اون چیزی که وقتی 5 سالش بود خنده به لباش می نشوند، من چرا باید Witcher رو به Demon's Souls ی که گیم پلی خیلی قویتری داره ترجیح بدم؟ بخاطر اینکه Witcher دارای داستان غنی و بزرگسالانه ای هستش...حالا بعضی ها که کلا یا بر حسب دانش کم انگلیسی یا کلا دنبال داستانی که درکش راحت باشه داستان رو دوست ندارن، اینا همین دسته هستن که میشینن سریال های ترکی و آمریکای جنوبی دوبله شده نگاه میکنن از نظر من:d.
من نمی دونم چرا حرفم اینقدر عجیبه ولی اینکه ماریو الان نمیتونه برای من جذاب باشه همون دلیلی رو داره که دیگه مثلا انیمه Yu-Gi-Oh برام جذاب نیست، چون آدم بزرگ میشه و طرز تفکرش فرق میکنه، مثلا من توی 13 سالگی هیچ چیزی فراتر از Lord of The Rings نمی دونستم ولی الان کلی ایراد توی کار میبینم(بخاطر گرایش محافظه کارانه نویسنده به دنیای داستانش و تشبیه های متخاصمش به دنیای مدرن)
بازم میگم گیمینگ اگر فقط تمرکزش این باشه که یه سری آدم "متوسط" رو سرگرم کنه و سعی نکنه افکارشون رو گسترش بده هیچوقت به عنوان یه رسانه معتبر جدی گرفته نمیشه، مثل همین الان که مثلا خیلی ها توی ایران دیدن سریال "عمه سلطان" رو کار بزرگسالانه تری از انجام بازی Beyond میدونن!

خداوکیلی اینقدر مطالب رو با هم قاطی نکنید. چرا اینقدر قضیه رو پیچیده میکنید؟

ژانر Platformer یکی از محبوب ترین ژانرها است و به سن و سال هم ربطی نداره. عنصر داستان هم در این ژانر از درجه اهمیت کمتری نسبت به ژانرهای دیگه‌ای که داستان محور هستند برخوردار هست. امیدوارم درک این موضوع خیلی کار سختی نباشه 8-|

شکر میون بحث فلسفی تون
من نمیگم این لیست استاندارده. اما خداییش شماهایی که میاین میگین فلان بازی باید بهترین بازی نسل میشد شاید اگه SMG رو بازی میکردین اینجوری تو سر و کله همدیگه نمیزدین. من خودم SMG رو از بهترین بازیهای نسل میدونم و اعتقاد دارم تو هر لیستی باید جز 5 تای اول باشه.
SMG کدوم بازیه ؟ الان من ترغیب شدم بازیش کنم ولی سرچ زدم نفهمیدم کدومه

خیلی ممنون از آریا که نظر سنجی رو هم اضافه کرد خودم به شخصه بین UC2 و SMG و RDR واقعا نمیتونستم انتخاب کنم ولی در نهایت به UC2 رای دادم شاید الان بهترین بازی نسل نباشه ولی بنظر من بزرگترین تاثیر رو توی این نسل رو بازیای بعد خودش گذاشت

Portal 2
The Last of Us
The Elder Scrolls V: Skyrim
Red Dead Redemption
Grand Theft Auto V
Call of Duty 4: Modern Warfare
Half-Life 2: Episode 2
Super Mario Galaxy
BioShock

چه نظر سنجی سختی آریا جان گذاشت:d
از بین اینا فقط یکیو به عنوان بهترین بازی نسل قبل از نظر خودم بخوام انتخاب کنم واقعا کار سختیه خب:-?

اما GTA V از بین اینا یه چیز دیگه بود، فوق العاده، از هر نظر مخصوصا:

http://forum.bazicenter.com/thread84828/page7/#post3001269 :-"

به نظر بنده بازی super mario هر چه قدر هم که بازی خوبی باشه که هست هر چه قدر هم که اعتیاد اور وجذاب باشه که است ولی باز بازی یه جنبه فانی درش حاکم است و به نظر من هیچ دغدغه یا تحولی رو در ادم بوجو نمیاره ویه جورایی اون احساسات و جنبه های عاطفی رو بین خودش و بازیباز برقرار نمیکنه ولی در هر صورت باید به این بازی احترام گذاشت اما به نظر من انتخاب بازی هایی مثل last of us و rdr خیلی اسون تر و منصفانه تر میتونست باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or