100 بازی برتر نسل گذشته به انتخاب IGN

بهترین بازی نسل قبل از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

67802374200407570554.jpg

سایت IGN لیستی از 100 بازی برتر نسل قبل رو آماده کرده که تا الآن 40 بازی مشخص شده و بازی های بعدی هم به زودی معرفی میشن.
خود من که مشکلات زیادی با این 40 تا بازی آخر دارم، ولی به هر حال دیدن همچین لیست هایی جالب هست و تنوع خوبیه! :دی

100. Skate 2
99. Viva Pinata: Trouble in Paradise
98. Mario Kart Wii
97. Condemned: Criminal Origins
96. Assassin's Creed IV: Black Flag
95. Vanquish
94. DJ Hero
93. Dance Central
92. State of Decay
91. Super Smash Bros Brawl
90. Unfinished Swan
89. Splinter Cell: Blacklist
88. Need for Speed: Hot Pursuit
87. Sleeping Dogs
86. The Legend of Zelda: Skyward Sword
85. Skylanders
84. Crackdown
83. Lego Marvel
82. Halo 3
81. Spec Ops: The Lines

80. Xenoblade Chronicles
79. Call of Duty: Black Ops
78. Guitar Hero III: Legends of Rock
77. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
76. Saints Row: The Third
75. Heavy Rain
74. Metroid Prime 3: Corruption
73. Brothers: A Tale of Two Sons
72. New Super Mario Bros Wii
71. Gran Turismo 6
70. XCOM: Enemy Within
69. Battlefield: Bad Company 2
68. Demon's Souls
67. Dishonored
66. God of War III
65. Catherine
64. Flower
63. Rainbow Six Vegas
62. Shadow Complex
61. Rayman Legends

60. Uncharted 3
59. Metal Gear Solid 4
58. inFamous 2
57. LittleBigPlanet
56. Fez
55. Bayonetta
54. FIFA 12
53. The Legend of Zelda: Twilight Princess
52. Far Cry 3
51. The Witcher 2
50. South Park: The Stick of Truth
49. Forza 4
48. Fable II
47. Dragon Age: Origins
46. Dark Souls II
45. Super Meat Boy
44. Gears of War 3
43. Trials Evolution
42. Mirror's Edge
41. Spelunky

40. The Elder Scrolls IV: Oblivion
39. Deus Ex: Human Revolution
38. Limbo
37. Burnout Paradise
36. Pac-Man Championship Edition
35. Tomb Raider
34. BioShock Infinite
33. Geometry Wars: Retro Evolved
32. The Walking Dead
31. Portal
30. Braid
29. Grand Theft Auto IV
28. Halo 4
27. Borderlands 2
26. Fallout: New Vegas
25. Dead Space
24. Left 4 Dead 2
23. Dark Souls
22. Batman: Arkham Asylum
21. Street Fighter IV

20. Super Mario Galaxy 2
19. Wii Sports
18. Mass Effect
17. BioShock
16. Batman: Arkham City
15. Half-Life 2: Episode 2
14. Assassin's Creed 2
13. Rock Band
12. Mass Effect 2
11. Uncharted 2: Among Thieves
10. Call of Duty 4: Modern Warfare
9. Journey
8. Grand Theft Auto V
7. Red Dead Redemption
6. Minecraft
5. Fallout 3
4. The Elder Scrolls V: Skyrim
3. The Last of Us
2. Portal 2
1. Super Mario Galaxy

آخرین ویرایش:
فقط دو تا عنوان jrpg اگه اشتباه نکنم تو لیست بود یکی 77 و اونیکی 80!
به من و امثال من باشه 5 تا 10 لیست باید jrpg میبود :|
هر چند ما کلن درک نمیشیم :d

فقط دو تا عنوان jrpg اگه اشتباه نکنم تو لیست بود یکی 77 و اونیکی 80!
به من و امثال من باشه 5 تا 10 لیست باید jrpg میبود :|
هر چند ما کلن درک نمیشیم :d
جای Persona 4 Golden Edition هم خالی بود :( درسته برا دو نسل قبله ولی برا ویتا که پورت شده :d
خوشحالم رای The Last of Us از همه بالاتره :>

من با 3 تای اول هیچ مشکلی ندارم خیلی fair هست.
ولی حقه مثلا dark souls بود که توی 10 تا باشه . RPG مثل این اصلا نداشتیم توی کله نسل ....

مثل splatter house

باشه نظر هر کی واسه خودش، ولی این بازی؟! واقعا؟!

هنر سلیقه ایه دوست عزیز. بحث الکی هم نکنید

نه برادر، سلیقه تا یه جایی هست، هنر از بیخ مضخرف هم داریم. یه سری جاها سلیقه دیگه کاره ای نیست.

خب ببین داستان خیلی مهمه! مسلا بازی Legacy of Kain: Defiance رو شما به یاد داری؟ از لحاظ گیم پلی یک Mess به تمام معنی بود ولی وقتی داستان آنچنان زیبا و Narrative اونطور درگیر کننده داشت دیگه بعد از یه مدت اصلا متوجه اشکالهای گیم پلی نمیشدی! هنوزم که هنوزه این بازی یکی از بهترین های سبک خودش هست(شاید بهترین، با وجود غول های مثل GOW و DMC که گیم پلی های بی نقص دارند)
منم از این سبک یا بازیهای مثل COD ایراد میگیرم بخاطر داستانهای Shallow و همینجوری پرت و پلاشون هست که هست واسه اینکه بازی رو پیش ببرن....یه عنوان خاص باید توی همه موارد به اوج برسونه بازی رو.....برای همینه که میگم The Last of Us لایق اون لغب بود چونکه داستان عالی بود، موسیقی عالی بود، گرافیک عالی بود و گیم پلی هم عالی بود.....ولی همه 5 تا بازیهای اول دیگه لیست داستان ضعیفی داشتند ولی توی بقیه موارد عالی بودن. فقط The Last of Us بود که به هیچ یکی از ابعادش ایرادی وارد نبود.

باز شما بازی نکرده حرف زدی؟ :| یه بار دیگه بدون اینکه بازی کرده باشی درمورد SMG نظر بدی یکاری میکنم بن شم :d
ولی کم کم داری روی اعصابم بدجور راه میری :d

ای کاش حداقل نیم ساعت یکی از این ماریو گلکسی ها رو رفته بودند بعضی از آن اشخاص ها (اشخاصی که بازی رو نرفتند و یه جورایی میگند که این بازی لیاقت بهترین بازی نسل شدن رو نداره !)

البته وقتی مثلا من خودم دوش رو بازی میکردم گذر زمان رو دیگه نمیشد خیلی حس کرد !

شاید باورتون نشه ! اما من سر باس فایت اول ماریو گلکسی دو قشنگ خندیدم :) :d :)) بس که بامزه بود باسش !!!!! (اونایی که رفتند میدوننند چی رو میگم !)

چقدر از این صحنه ها که آدم توسط یک بازی بخنده و شاد بشه در بازی های امروزی کم شده متئسفانه :(

من که دومیش رو تا یه جاهاییش بازی کردم خیلی خوب بود در کل و عالی بود تقریبا

اما متئسفانه اولیش رو نرفتم

خیلی ممنون

کلا Mario توی تمام بازی هاش تم مسخره بازی هستش (از نوع باحال :d) که باعث میشه گیمر بخنده و شاد باشه و حال کنه :d
این شدت مسخره بازی توی بازی های سری Mario & Luigi به اوج خودش میرسه! طوری که شما در طول بازی همیشه لبخند بر لبید و هر 10 دقیقه یه خنده از ته دلتون میاد بیرون (به خاطر مسخره بازی های Mario و Luigi :x) :d من که به همین دلیل خیلی این بازی رو دوست میدارم :x ژانر این بازی Turn Based/JRPG هـ که باعث میشه خیلی عاشقش باشم :x :d

اگه دوست دارید بخندید فقط Mario & Luigi بازی کنید که میترکونتتون از خنده :))

Minecraft میدونی چیه؟
Minecraft بازی هستش که اگه بخوای از این طرف بری اون طرف چند سال باید PC تو روشن بزاری.
Minecraft بازی هستش که دنیاش به دلیل محدودیت های Java محدود شده، نه تنبل بودن سازنده.
Minecraft بازی هستش که Modding Communityـیش بزرگ ترین Modding Community دنیاست، حتی Skyrim هم نمیتونه نزدیکش بشه.
Minecraft بازی هستش که 20 میلیون فروخته و هنوز هم داره میفروشه.
Minecraft بازی هستش که هر باز که New Game بزنی یه دنیا کاملا جدید واسط درست میشه، که این دنیا بزرگ ترین دنیای بازی های کامپیوتری هستش.
Minecraft بازی هستش که توش میتونی مدار منطقی درست کنی. بدون هیچگونه Mod.
Minecraft بازی هستش که ملت توش کامپیوتر ساختن با یه OS و یه Monitor و 8 بایت رم که قابل برنامه نویسی هم هستش. بدون هیچگونه Mod.
Minecraft بازی هستش که ملت توش اومدن Plant VS Zombies رو به Minecraft اوردن. بدون هیچگونه Mod.
Minecraft بازی هستش که ملت توش اومدن آسانسور ساختن. بدون هیچگونه Mod.
Minecraft بازی هستش که ملت توش اومدن ساختمان های دنیای واقعی رو به Minecraft اومدن.
Minecraft بازی هستش که با Mod میشه Shader هایی به بازی اورد که گرافیک رو بشدت زیبا میکنن.
Minecraft بازی هستش که با Texture Pack نصب کردن میشه Texture ها رو 1024*1024 کرد.
Minecraft بازی هستش که بعد از کلی سال هنوز هم داره واسش Update میاد بدون نیاز به پرداخت یک قرون!
Minecraft اینه، نه اون آشغال کنسولی که نه دنیاش بینهایته، نه Mod داره، نه Redstone که باهاش کامپیوتر و آسانسور و مدار منطقی درست کنی، نه Command Block که باهاش PvZ رو درست کنی.

خدایی ماینکرفت محشره ولی نمدونستم این همه کار کردن باهاش :o :-o :o
علاقم به ماینکرفت خیلی بود ولی الآن دیگه فوق العاده علاقه مند شدم بهش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این هم تصویری دیگری جهت رفع خستگی :d

50340081093699258630.jpg

لطفا عزیزانی که جنبه شوخی ندارند کامنت من رو نقل قول نکنند و زیاد هم به خودشون فشار نیارن. هیچ کامنتی در این زمینه رو جواب نمیدم ;;)

عظمت ماریو رو دارید؟ :>
نگاه کن به این سونی! یه ذره خلاقیت نداره! همه کنترلر هاش عین همن :| ماله مه همشون باهم فرق میکنن :x

پارسال میخواستند بخرندش و جمش کنند! که امیدوارم همینطوری بشه!

اون سایتی که باید جمعش کنن GameSpot هـ نه IGN :| مزخرف ترین سایتی که تو عمرم دیدم GS هـ :|

باز شما بازی نکرده حرف زدی؟ :| یه بار دیگه بدون اینکه بازی کرده باشی درمورد SMG نظر بدی یکاری میکنم بن شم :d
ولی کم کم داری روی اعصابم بدجور راه میری :d

کلا Mario توی تمام بازی هاش تم مسخره بازی هستش (از نوع باحال :d) که باعث میشه گیمر بخنده و شاد باشه و حال کنه :d
این شدت مسخره بازی توی بازی های سری Mario & Luigi به اوج خودش میرسه! طوری که شما در طول بازی همیشه لبخند بر لبید و هر 10 دقیقه یه خنده از ته دلتون میاد بیرون (به خاطر مسخره بازی های Mario و Luigi :x) :d من که به همین دلیل خیلی این بازی رو دوست میدارم :x ژانر این بازی Turn Based/JRPG هـ که باعث میشه خیلی عاشقش باشم :x :d

اگه دوست دارید بخندید فقط Mario & Luigi بازی کنید که میترکونتتون از خنده :))

خدایی ماینکرفت محشره ولی نمدونستم این همه کار کردن باهاش :o :-o :o
علاقم به ماینکرفت خیلی بود ولی الآن دیگه فوق العاده علاقه مند شدم بهش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عظمت ماریو رو دارید؟ :>
نگاه کن به این سونی! یه ذره خلاقیت نداره! همه کنترلر هاش عین همن :| ماله مه همشون باهم فرق میکنن :x

اون سایتی که باید جمعش کنن GameSpot هـ نه IGN :| مزخرف ترین سایتی که تو عمرم دیدم GS هـ :|
فرض کن با کنترلر ها اولیه نینتندو بخوای بازی کنی:))

فرض کن با کنترلر ها اولیه نینتندو بخوای بازی کنی:))

عزیز من سونی دسته هاشو از روی دسته SNES (همون Super Nintendo یا Super Famicom) الگو برداری کرده که دومین کنسول خانگی نینتندو بوده.
Joystick رو هم از روی دسته Nintendo 64 کپی زده.
Wireless Controller رو هم از روی Wavebird controller که واسه Gamecube بوده کپی زده.
Move رو هم از روی Wiimote و Nunchuck کپی زده.

پس هرچی دارید قبلا واسه نینتندو بوده پس برو نینتدو رو دعا کن و الکی حرف نزن :|

یکی از دوستان به من توضیح بده تا قانع شم چرا ماریو اوّله
(نکته:با این که من طرفدار زلدام امبا علاقه شدیدی به ماریو ندارم :دی)
بقیه لیستم کلّاً نیگاه نمی کنم چون میدونم هیچ لیستی قانع کننده نیست

یکی از دوستان به من توضیح بده تا قانع شم چرا ماریو اوّله
(نکته:با این که من طرفدار زلدام امبا علاقه شدیدی به ماریو ندارم :دی)
بقیه لیستم کلّاً نیگاه نمی کنم چون میدونم هیچ لیستی قانع کننده نیست

پست زیر رو بخونید : (فکر کنم به اندازه کافی دلیل باشه)

http://forum.bazicenter.com/thread88810/page30/#post3238022

خیلی ممنون

The Last of Us------63 votes
Elder Scrolls V: Skyrim-----26 votes
GTA V-----22 votes
Red dead Redemption-----14 votes
the Billionth Mario-----12 votes

Bazicenter has spoken :D

فکر کنم اگر Naughty Dog رو در نظر نگیریم شرکت Rockstar محبوب ترین شرکت بازیسازی توی ایران هستش....هیچوقت دلیلش رو نفهمیدم(2 تا بازی توی 5 تای اول!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or