100 بازی برتر نسل گذشته به انتخاب IGN

بهترین بازی نسل قبل از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

67802374200407570554.jpg

سایت IGN لیستی از 100 بازی برتر نسل قبل رو آماده کرده که تا الآن 40 بازی مشخص شده و بازی های بعدی هم به زودی معرفی میشن.
خود من که مشکلات زیادی با این 40 تا بازی آخر دارم، ولی به هر حال دیدن همچین لیست هایی جالب هست و تنوع خوبیه! :دی

100. Skate 2
99. Viva Pinata: Trouble in Paradise
98. Mario Kart Wii
97. Condemned: Criminal Origins
96. Assassin's Creed IV: Black Flag
95. Vanquish
94. DJ Hero
93. Dance Central
92. State of Decay
91. Super Smash Bros Brawl
90. Unfinished Swan
89. Splinter Cell: Blacklist
88. Need for Speed: Hot Pursuit
87. Sleeping Dogs
86. The Legend of Zelda: Skyward Sword
85. Skylanders
84. Crackdown
83. Lego Marvel
82. Halo 3
81. Spec Ops: The Lines

80. Xenoblade Chronicles
79. Call of Duty: Black Ops
78. Guitar Hero III: Legends of Rock
77. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
76. Saints Row: The Third
75. Heavy Rain
74. Metroid Prime 3: Corruption
73. Brothers: A Tale of Two Sons
72. New Super Mario Bros Wii
71. Gran Turismo 6
70. XCOM: Enemy Within
69. Battlefield: Bad Company 2
68. Demon's Souls
67. Dishonored
66. God of War III
65. Catherine
64. Flower
63. Rainbow Six Vegas
62. Shadow Complex
61. Rayman Legends

60. Uncharted 3
59. Metal Gear Solid 4
58. inFamous 2
57. LittleBigPlanet
56. Fez
55. Bayonetta
54. FIFA 12
53. The Legend of Zelda: Twilight Princess
52. Far Cry 3
51. The Witcher 2
50. South Park: The Stick of Truth
49. Forza 4
48. Fable II
47. Dragon Age: Origins
46. Dark Souls II
45. Super Meat Boy
44. Gears of War 3
43. Trials Evolution
42. Mirror's Edge
41. Spelunky

40. The Elder Scrolls IV: Oblivion
39. Deus Ex: Human Revolution
38. Limbo
37. Burnout Paradise
36. Pac-Man Championship Edition
35. Tomb Raider
34. BioShock Infinite
33. Geometry Wars: Retro Evolved
32. The Walking Dead
31. Portal
30. Braid
29. Grand Theft Auto IV
28. Halo 4
27. Borderlands 2
26. Fallout: New Vegas
25. Dead Space
24. Left 4 Dead 2
23. Dark Souls
22. Batman: Arkham Asylum
21. Street Fighter IV

20. Super Mario Galaxy 2
19. Wii Sports
18. Mass Effect
17. BioShock
16. Batman: Arkham City
15. Half-Life 2: Episode 2
14. Assassin's Creed 2
13. Rock Band
12. Mass Effect 2
11. Uncharted 2: Among Thieves
10. Call of Duty 4: Modern Warfare
9. Journey
8. Grand Theft Auto V
7. Red Dead Redemption
6. Minecraft
5. Fallout 3
4. The Elder Scrolls V: Skyrim
3. The Last of Us
2. Portal 2
1. Super Mario Galaxy

آخرین ویرایش:
من SMG رو بازی نکردم و نظری ندارم ولی کلاً موافقم با این انتخاب های آخرش هرچند اوایل لیست خیلی مضخرف بود. اگه خودم میخواستم انتخاب کنم:
3-Skyrim
2-The Last of Us
1-Portal 2 بدون شک!

بیش از انداره این لیست چرت و نابود هست نه به خاطر رتبه بندیش فقط به خاطز این که اسمی از Starcraft II و Diablo III برده نشد دو غول بزرگ تو سبک خودشون بازی های مثل Crysis - Alan Wake - Metro - PvZ هم بمانند!

تا اینجا که خوندم گفتم بیام یه چیزی بگم که...

مشکلت دقیقا اینه که SMG رو بازی نکردی. SMG از نظر دیزاین، طراحی، آرت و ... یک شاهکار و اتفاق بزرگ تو این صنعت هست. و اینکه چون توش شات گان و ده ها گالون خون و مساول پو.ر.نوگرافی وجود نداره، دلیل بر بچه گانه و در نتیجه بد بودن بازی نیست. یعنی کلا منطقی که بازی عین SMG رو بچه گانه میدونه از بیخ مورد داره! کسی که به عنوان یک گیمر بشینه SMG رو بازی کنه، بعد از 15 دقیقه اول بازی در اینکه در حال تجربه یکی از بهترین بازی هایی که تو تاریخ ساخته شده هست شک نمیکنه. حالا شاید انتخاب بین SMG، Portal یا TLoU و Fallout برای بهترین بودن نسل سخت باشه و هرکس با سلیقه خودش انهارو طور دیگه ای مرتب کنه اما نمیشه منکر بودن این بازی توی 3 تای اول شد. یورو گیمر هم SMG رو بهترین بازی نسل انتخاب کرده. نکته اینه که تا SMG رو بازی نکردید، نباید در موردش صحبت کنید چون واقعا خودتون هم نمیدونید دارید با چه شاهکاری شوخی میکنید!

کاملا تایید میشه

معیارهای خوب بودن یک بازی (نه تنها از نظر من بلکه فکر کنم از نظر حداقل یکسری از منتقدها همین باشه) :

گیم پلی : گیم پلی این بازی تقریبا هیچ نقصی نداره و شاهکاره واقعی هست ! امکان نداره که شما خسته بشید تقریبا از این بازی ! اصلا گذشت زمان معلوم نیست تقریبا ! ( من خودم نسخه دومش رو رفتم و متئسفانه اولیش رو نرفتم )

برای خوب بودن گیم پلی یک بازی تاجایی که میدونم هیچ منتقدی نگفته که بازی نباید ظاهر بچه گانه نداشته باشه و یا حتما باید خون خون ریزی داشته باشه ! یا بازی حتما باید open world باشه !

گرافیک و یا ویژوال : گرافیک این بازی در نوع و سبک خودش شاهکار هست واقعا بالاخص با توجه به سخت افزار نسبتا ضعیف WII

در گرافیک هم همینطور تاجایی که میدونم شخصی نکفته که گرافیک هر بازی باید حتما مثل crysis باشه که ! سبک و تم بازی هم به شدت مهمه در خوب یا بد بودن گرافیک

موسیقی و صدا: فکر نکنم دیگه شخصی در موسیقی این بازی شک داشته باشه ! در سبک خودش موسقیش واقعا شاهکاره به نظرم

به نظرم معمولا سه معیار اصلی بررسی یک بازی همین سه معیار بالا هست (البته داستان هم باتوجه به بازی و سبکش مهم میتونه باشه و یا نباشه)

یکی از بزرگترین نکته های مثبت دیگه این بازی طراحی مراحل اون هست که به طرز حیرت آوری عااااالی کار شده !

شاهکار بودن لیست از نبودن بازیی مثل Halo Reach که بازی دوم این نسل برای من هست معلومه ! حالا شاهکار هایی مثل Alan Wake و Diablo III و Metro Last Light و ... بماند .

کاملا تایید میشه

معیارهای خوب بودن یک بازی (نه تنها از نظر من بلکه فکر کنم از نظر حداقل یکسری از منتقدها همین باشه) :

گیم پلی : گیم پلی این بازی تقریبا هیچ نقصی نداره و شاهکاره واقعی هست ! امکان نداره که شما خسته بشید تقریبا از این بازی ! اصلا گذشت زمان معلوم نیست تقریبا ! ( من خودم نسخه دومش رو رفتم و متئسفانه اولیش رو نرفتم )

برای خوب بودن گیم پلی یک بازی تاجایی که میدونم هیچ منتقدی نگفته که بازی نباید ظاهر بچه گانه نداشته باشه و یا حتما باید خون خون ریزی داشته باشه ! یا بازی حتما باید open world باشه !

گرافیک و یا ویژوال : گرافیک این بازی در نوع و سبک خودش شاهکار هست واقعا بالاخص با توجه به سخت افزار نسبتا ضعیف WII

در گرافیک هم همینطور تاجایی که میدونم شخصی نکفته که گرافیک هر بازی باید حتما مثل crysis باشه که ! سبک و تم بازی هم به شدت مهمه در خوب یا بد بودن گرافیک

موسیقی و صدا: فکر نکنم دیگه شخصی در موسیقی این بازی شک داشته باشه ! در سبک خودش موسقیش واقعا شاهکاره به نظرم

به نظرم معمولا سه معیار اصلی بررسی یک بازی همین سه معیار بالا هست (البته داستان هم باتوجه به بازی و سبکش مهم میتونه باشه و یا نباشه)

یکی از بزرگترین نکته های مثبت دیگه این بازی طراحی مراحل اون هست که به طرز حیرت آوری عااااالی کار شده !

خب ببین داستان خیلی مهمه! مسلا بازی Legacy of Kain: Defiance رو شما به یاد داری؟ از لحاظ گیم پلی یک Mess به تمام معنی بود ولی وقتی داستان آنچنان زیبا و Narrative اونطور درگیر کننده داشت دیگه بعد از یه مدت اصلا متوجه اشکالهای گیم پلی نمیشدی! هنوزم که هنوزه این بازی یکی از بهترین های سبک خودش هست(شاید بهترین، با وجود غول های مثل GOW و DMC که گیم پلی های بی نقص دارند)
منم از این سبک یا بازیهای مثل COD ایراد میگیرم بخاطر داستانهای Shallow و همینجوری پرت و پلاشون هست که هست واسه اینکه بازی رو پیش ببرن....یه عنوان خاص باید توی همه موارد به اوج برسونه بازی رو.....برای همینه که میگم The Last of Us لایق اون لغب بود چونکه داستان عالی بود، موسیقی عالی بود، گرافیک عالی بود و گیم پلی هم عالی بود.....ولی همه 5 تا بازیهای اول دیگه لیست داستان ضعیفی داشتند ولی توی بقیه موارد عالی بودن. فقط The Last of Us بود که به هیچ یکی از ابعادش ایرادی وارد نبود.

میدونم لیست ها و آمارها و ..... سایت هایی مثل یورو گیم . ign . vga و ..... هیچکدوم ارزشی ندارن تو سوابق پست هات هست که گفتی

تنها چیزی که منبع معتبره برای شما اصغر آقا ماست بند سرکوچتونه بعد آمار ها تخیلی دوستات تو بازی سنتر که با ناسا هر ثانیه چک میشن

کی با شما صحبت کرد :-/
یورو گیمر و IGN به هیچ وجه تو یه سطح نیستن ، میگم چطور از نظر شماها VGX نامعتبر ، حالا IGN شده معتبر :-/
ماست بند سر کوچه و بغال اینا و هم احتمالا جزو منابع معتبر خودته که اینقدر خوب باهاشون آشنایی

این لیست که توسط فرشته از آسمان بر زمین نیومده که بگیم بی عیب هست !:d
یک آدم مثل ما ( شایدم چند نفر ) اومدن یه لیست بلند بالا از بازی های نسل قبل گذاشتن و بررسی کردن بعد گفتن خب اینا رو میزارم تو لیست. حالا نظر خودشون یا سلیقه خودشونم دخیل هست کمابیش . هر سایت دیگه ای هم این لیست رو بزاره بازم شاهد این هستیم که بگن لیستش چرت بوده , قبلا هم از این موارد بود چون اسم فلان بازی نبوده گفتن چرته...

اگر ایراد بخواییم بگیریم جای کلی چیزا خالیه... هون KZ هم جاش خالیه یا مثلا آلن ویک و خیلی عجیب تر از اون نبودنه Witcher (که من دیدم نبوده ؟! ) هست برام تعجب داشت یکی از بهترین گیم هایی بود که همین الانش برای شماره سوم خیلی ها دارن لحظه شماری میکن!!

ولی در هر صورت ایراد واقعی برای همه لیست ها یعنی این که اسم SMG تو رده اول نباشه... :d

آخرین ویرایش:
گفته بودم توی تاپ 10 ه SMG ولی توقع اول رو نداشتم ! :دی
بازیش به معنای واقعی یک تجربه ی ناب بود... یک ایده نو و شدیدا خلاقانه !
الان کلی از سونی فن ها و اسکایریم فن ها طبیعتا ریختن اینجا و اعتراض میکنن ولی در هر صورت حتما این بازی رو تجربش کنین که به جرات میتونم بگم یکی از بهترین تجربه های زندگیتون میشه
تا وقتی هم بازی نکردین نگین بچه گونست... بازی برای ملت بزرگسال صرفا به خون و خونریزی نیستش...

خب ببین داستان خیلی مهمه! مسلا بازی Legacy of Kain: Defiance رو شما به یاد داری؟ از لحاظ گیم پلی یک Mess به تمام معنی بود ولی وقتی داستان آنچنان زیبا و Narrative اونطور درگیر کننده داشت دیگه بعد از یه مدت اصلا متوجه اشکالهای گیم پلی نمیشدی! هنوزم که هنوزه این بازی یکی از بهترین های سبک خودش هست(شاید بهترین، با وجود غول های مثل GOW و DMC که گیم پلی های بی نقص دارند)
منم از این سبک یا بازیهای مثل COD ایراد میگیرم بخاطر داستانهای Shallow و همینجوری پرت و پلاشون هست که هست واسه اینکه بازی رو پیش ببرن....یه عنوان خاص باید توی همه موارد به اوج برسونه بازی رو.....برای همینه که میگم The Last of Us لایق اون لغب بود چونکه داستان عالی بود، موسیقی عالی بود، گرافیک عالی بود و گیم پلی هم عالی بود.....ولی همه 5 تا بازیهای اول دیگه لیست داستان ضعیفی داشتند ولی توی بقیه موارد عالی بودن. فقط The Last of Us بود که به هیچ یکی از ابعادش ایرادی وارد نبود.

نه دیگه نه تنها از نظر من بلکه قطعا از نظر حداقل یکسری از افراد دیگه داستان خیلی مهم نیست در بازی ها اما

در واقع اینکه داستان چقدر مهم هست به سبک و تم بازی هم ربط داره ( هم سبک که مثلا ریسینگ باشه یا اکشن شوتر باشه یا نه و هم تم که مثلا فانتزی هست یا واقع گرایانه یا تاریخی و یا ... )

در واقع از نظر اکثر افراد (به نظرم) گیم پلی الویت هر بازی بوده و هست و خواهد بود چرا ؟ چون بازی تقریبا یعنی گیم پلی ! (به همین دلیله که شاهکارهایی مثل Fez و Minecraft داریم)

از نظر من اهمیت داستان د بازی چندان زیاد نیست (البته دقیقا به سبک و تم بازی ربط داره (چون مثلا در سبک survival اکشن شوتر مثل TLOU و با تم واقع گرایانه قطعا مهمه اما در پلتفرمر قانی مثل سوپر ماریو گلکسی چندان مهم نیست)

اون چیزی که داستان درش خیلی مهمه فیلم هست به نظرم نه بازی

پس در کل داستان خیلی مهم نیست و الویت اصلی گیم پلی هست (بازم بگم نظر خودمو میگم)

(اگر خیلی مهم بود بازی مثل beyond خیلی موفق میشد (قطعا بازی با فیلم سینمایی خیلی فرق داره (خیییلی) )

خیلی ممنون

یه چیز خیلی مهم دیگه هم بگم :

بازی سوپر ماریو گلکسی به قدری زیبا مراحلش طراحی شده که حیرت آوره ! و همینطور گیم پلیش شاهکاره ! و نوآوری در بازی که دیگه کاملا واضح هست ! علت موفقیت بازی هم همین هست قطعا ! و همینه که داستان دیگه خیلی مهم نیست در این بازی
(من نسخه دومش رو رفتم )
بر خلاف یکسری بازی ها دیگه که حالت فیلم های پر زرق و برق هالیودی دارند

لیست IGN هم کامل شد و مثل خیلی از لیست های دیگری که منتشر شده اند نتونست اونطوری که باید دل گیمر ها رو بدست بیاره هرچند 20 تای اولی خیلی از بقیه لیست بهتر بود.

اما یه آماری از این لیست در آوردم شاید جالب باشه

%37 عناوین از بهترین های نسل گذشته فقط انحصاری کمپانی های مختلف بوده. به این ترتیب که :

تعداد انحصاری های مایکروسافت موجود در لیست : 14 عدد
:d (14 درصد لیست)

تعداد انحصاری های سونی موجود در لیست : 13 عدد
:bighug:
:x ( 13% لیست)

تعداد انحصاری های نینتندو موجود در لیست : 10 عدد ( 10% لیست)

مایکروسافت بشترین تعداد انحصاری رو در این لیست داره و از بقیه رقبا جلوتر هست

مایکروسافت هیچ بازی انحصاری در 20 تای اول لیست ندارد

آخرین ویرایش:

همونطر که دوستمون هم گفتن بستگی داره به سبکی که بازی میکنه. مثلا در سبک Platformer یا سبک مبارزه ای داستان اهمیت چندانی نداره و با یک داستان ساده مثل Rayman و ماریو تمام انتظارات برطرف میشه ولی در سبک مارجرایی و اکشن-ماجرایی خب این داستان هست که حرف اول رو میزنه. پس اول از همه برای بررسی داستان سبک مهمه. در سبک Platformer ماریو و ریمن عناوینی هستند که بهترین داستان رو دارند

متوجه نشدم :-/ گیم پلی قوی نیست؟ این دوتا عنوان بهترین گیم پلی در سبک پلتفورمر رو دارن :bighug:

منظورم ماریو و ریمن نیست که (در اینکه اونها کلا گیم پلیشون عالی هست در اکثر موارد , شکی نیست)

منظورم اون عناوینی هست که گفتید در سبک پلتفرمر هستند و بهترین داستان رو دارند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or