100 بازی برتر نسل گذشته به انتخاب IGN

بهترین بازی نسل قبل از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

67802374200407570554.jpg

سایت IGN لیستی از 100 بازی برتر نسل قبل رو آماده کرده که تا الآن 40 بازی مشخص شده و بازی های بعدی هم به زودی معرفی میشن.
خود من که مشکلات زیادی با این 40 تا بازی آخر دارم، ولی به هر حال دیدن همچین لیست هایی جالب هست و تنوع خوبیه! :دی

100. Skate 2
99. Viva Pinata: Trouble in Paradise
98. Mario Kart Wii
97. Condemned: Criminal Origins
96. Assassin's Creed IV: Black Flag
95. Vanquish
94. DJ Hero
93. Dance Central
92. State of Decay
91. Super Smash Bros Brawl
90. Unfinished Swan
89. Splinter Cell: Blacklist
88. Need for Speed: Hot Pursuit
87. Sleeping Dogs
86. The Legend of Zelda: Skyward Sword
85. Skylanders
84. Crackdown
83. Lego Marvel
82. Halo 3
81. Spec Ops: The Lines

80. Xenoblade Chronicles
79. Call of Duty: Black Ops
78. Guitar Hero III: Legends of Rock
77. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
76. Saints Row: The Third
75. Heavy Rain
74. Metroid Prime 3: Corruption
73. Brothers: A Tale of Two Sons
72. New Super Mario Bros Wii
71. Gran Turismo 6
70. XCOM: Enemy Within
69. Battlefield: Bad Company 2
68. Demon's Souls
67. Dishonored
66. God of War III
65. Catherine
64. Flower
63. Rainbow Six Vegas
62. Shadow Complex
61. Rayman Legends

60. Uncharted 3
59. Metal Gear Solid 4
58. inFamous 2
57. LittleBigPlanet
56. Fez
55. Bayonetta
54. FIFA 12
53. The Legend of Zelda: Twilight Princess
52. Far Cry 3
51. The Witcher 2
50. South Park: The Stick of Truth
49. Forza 4
48. Fable II
47. Dragon Age: Origins
46. Dark Souls II
45. Super Meat Boy
44. Gears of War 3
43. Trials Evolution
42. Mirror's Edge
41. Spelunky

40. The Elder Scrolls IV: Oblivion
39. Deus Ex: Human Revolution
38. Limbo
37. Burnout Paradise
36. Pac-Man Championship Edition
35. Tomb Raider
34. BioShock Infinite
33. Geometry Wars: Retro Evolved
32. The Walking Dead
31. Portal
30. Braid
29. Grand Theft Auto IV
28. Halo 4
27. Borderlands 2
26. Fallout: New Vegas
25. Dead Space
24. Left 4 Dead 2
23. Dark Souls
22. Batman: Arkham Asylum
21. Street Fighter IV

20. Super Mario Galaxy 2
19. Wii Sports
18. Mass Effect
17. BioShock
16. Batman: Arkham City
15. Half-Life 2: Episode 2
14. Assassin's Creed 2
13. Rock Band
12. Mass Effect 2
11. Uncharted 2: Among Thieves
10. Call of Duty 4: Modern Warfare
9. Journey
8. Grand Theft Auto V
7. Red Dead Redemption
6. Minecraft
5. Fallout 3
4. The Elder Scrolls V: Skyrim
3. The Last of Us
2. Portal 2
1. Super Mario Galaxy

آخرین ویرایش:
خوب همین که رتبه ی اسکایریم از GTA بهتر شده واسه من مهمه :)
امروز ظهر بعضی از دوستان مقایسه ی GTA V با اسکایریم رو عامل تحقیر GTA V میدونستن !! :)) :))
دیگه الکی در مورد Skyrim کبیر فکت از خودتون صادر نکنید

بلی دوستان واسه خودشون فکت صادر کردن که GTA V رتبه اش بهتر از Skyrim میشه ولی دماغشون سوخت :p
ولی به نظرم باید سوم میشد نه چهارم! یعنی این نظر منه:

#4 Portal 2
#3 Skyrim
#2 TLoU
#1 Super Mario Galaxy

مگه ماریو کاراکتر انحصاری نینتندو نیست روی سگا چیکار میکرده :d این دو کمپانی رقیب هم بودن

یکمی بروز باشید از نسل 4 تا الان بازی نکریدی ماریو؟ متا هیچ بازی ماریو زیر 90 نبوده

نه آدرین جان اینایی هم که میبینی میان میگن ماریو نباید اول میشد از میکرو به بعد ماریو بازی نکردن و یادشون رفته ماریو چیه! :x

تند حرف نزدی که عزیزم، راحت باش.
خب ایراد ماریو خیلی واضح و روشن هستش با اینکه شکی نیست که یه فرنچایز پرفروش و خوب ساخت هستش(چرا خوب ساخت اصلا، عالی ساخت) ولی بازی از لحاظ تم و جو و کلا همه چیز یکم بچه گونه است، بدون شک هم از روی Pretentious بازی و نوستالژیا این بازی رو کردند بازی اول وگرنه یه بازی پلتفرمر که متعلق به یک فرنچایز 900 ساله است نمی تونه در برابر بازیهایی که Narrative و Gameplay جدید رو به اوج رسوندن کاری بکنه، واقعیت اینه که من بازی نکردم عنوان های جدید نینتندو رو (ربطی به فن بودن هم نداره، دلیلش همون دلیلی هستش که اگر سونی Crash رو Revive کنه نهایتا برای چند ساعت میرم سراغش، هرچقدر هم که خوب باشه) من به عنوان یه آدمی که دیگه بچه 7-8 ساله نیستم دوست دارم بازی ببینم که فقط سعیش نباشه که من یه ساعت از Fluid بودن گیم پلی اش لذت ببرم، بازی میخوام که از لحاظ احساسی، از لحاظ فکری و .....من رو به چالش بکشه: بدون شک توی این نسل بهترین بازی The Last of Us بود و خیلی متعجب شدم که این شاهکار توی رتبه سوم قرار گرفت، Portal 2 هم بازی لایقی بود ولی من دوست داشتم TLOU رو اول و Portal 2 رو دوم ببینم، از اون رویی هم که من اصلا آدم نوستالژیکی نیستم و کلا به Relic های دو دهه پیش که دیگه حکم نوار کاست رو پیدا کردن علاقه ای نشون نمی دم، نمی تونم روی Franchise هایی مثل ماریو حسی داشته باشم. عصر این فرنچایز به پایان رسیده، درسته نینتندو هنوزم که هنوزه بازی رو خیلی خوب میسازه ولی You gotta stop at some point! (همین IGN توش یه مقاله نوشته بودن که کار نینتندو شده تکرار فرنچایز های 20 سال اخیر و هیچ IP جدید درست حسابی خلق نکردن) مهم نیست چقدر یه بازی خوبه ولی وقتی تمام هنرت این باشه که هر دو سال یه بار یه دونه ازش بسازی و کلا سرمایه گذاریت رو روی این بکنی که کل گیمر های دنیا از روی علاقه به نام میان بازیتو میخرن همین بلایی که سر نینتندو اومده الان میاد سرت.

ببخشیدا ولی منطقی پشت حرفات ندیدم :d
چون ماریو به هیچ وجه بچه گونه نیست! چون بازی نکردیش نمدونی! اگه بازیش کنی نظرت عوض میشه.

حالا شماها چرای اینقدر سر بهتر بودن GTA و ES بحث میکنید:d یکی بازی RPG ه اون یکی بزن بکش گانگستری و ماشین رونی (دقیقا نمی دونم چی میشه سبکش:d) مقایسه اینکه کدوم فرنچایز بهتر هستش خیلی بچه گانه است، هردو تا یکی از بهترین های دنیای گیمینگ هستن(با اینکه بارها گفتم Skyrim رو بخاطر نبود برتری نسبت به نسخه قبلی چندان دوست نداشتم)، آخر روز باید یاد بگیرید که Agree to disagree ;)

هرکدوم بازی اول میشدن لیاقتش رو داشتن(البته من به هیچکدوم رتبه بالاتر از 5-6 نمی دادم)

- - -ویرایش - - -

اتفاقا همه ما بچگی ماریو رو دوست داشتیم ولی دیگه اینقدر لوسش کردن دیگه من میبینم دارن یه دونه جدیدش رو میسازن میگم یعنی شماها مغزتون دیگه به ایده جدید دیگه ای نمیرسه؟؟؟ اینقدر سیاست محافظه کارانه ای در رابطه با IP هاش داره نینتندو که Activision و EA رو شرمنده کرده.

خوب خداییش Skyrim بهتره :d

نوچ! نشد! توی هر ماریوی جدیدی که ساخته میشه یه ایده ی جدید وجود داره... یه چیز خاص که گیمر رو جذب میکنه!
بازی کن بعد نظر بده! همونطور که یکی از دوستان گفتند:
هیچ بازی ای از فرنچایز ماریو متاش زیر 90 نبوده!

اگه بازی مسخره بود و هیچ ایده ای توش نبود و گیم پلیش مسخره بود آیا New Super Mario Bros. 84 میلیون میفروخت؟!؟!؟!
آیا گیمر ها ازش استقبال میکردند؟
وقتی نینتندو میبینه این همه داره ازش استقبال میشه چرا جدیدشو نسازه؟ دلیلشو توضیح بدید لطفا...

تا اینجا که خوندم گفتم بیام یه چیزی بگم که...

مشکلت دقیقا اینه که SMG رو بازی نکردی. SMG از نظر دیزاین، طراحی، آرت و ... یک شاهکار و اتفاق بزرگ تو این صنعت هست. و اینکه چون توش شات گان و ده ها گالون خون و مساول پو.ر.نوگرافی وجود نداره، دلیل بر بچه گانه و در نتیجه بد بودن بازی نیست. یعنی کلا منطقی که بازی عین SMG رو بچه گانه میدونه از بیخ مورد داره! کسی که به عنوان یک گیمر بشینه SMG رو بازی کنه، بعد از 15 دقیقه اول بازی در اینکه در حال تجربه یکی از بهترین بازی هایی که تو تاریخ ساخته شده هست شک نمیکنه. حالا شاید انتخاب بین SMG، Portal یا TLoU و Fallout برای بهترین بودن نسل سخت باشه و هرکس با سلیقه خودش انهارو طور دیگه ای مرتب کنه اما نمیشه منکر بودن این بازی توی 3 تای اول شد. یورو گیمر هم SMG رو بهترین بازی نسل انتخاب کرده. نکته اینه که تا SMG رو بازی نکردید، نباید در موردش صحبت کنید چون واقعا خودتون هم نمیدونید دارید با چه شاهکاری شوخی میکنید!

گل گفتی :bighug: :x
نمدونم چطوری جرئت میکنن و بازی رو که بازی نکردن دربارش نظر میدن!

نه خیر از 1 تا 40 کمی قابل قبول بود!
Mario Galaxy حقش بود. شما هم اگه بازی کنی ملطفت میشی.

- - -ویرایش - - -

شما هم Mario Galaxy رو بازی کنی ملطفت میشی!

- - -ویرایش - - -

آره تنها رقیب Mario Galaxy همین TLoU بود که توی لیست IGN و EuroGamer ماریو گلکسی ترکوند :d :x

مگه من گفتم حقش نبود ... کجای این حرف رم زدم ... برو چند صفحه قبل ایراد هایی که به 20 تای اخر گرفتم رو ببین ... یوروگیمر هم تو انتخاب لیست هاش به اولین چیزی که اهمیت میده سرگرم کننده بودن هست لیست های چند ساله اخیر و بازی های سالش این رو به خوبی نشون میده . و کلا یه خورده به طرف نینتندو غش داره ...

نچ ، کی گفته آغا چرا حرف تو دهن ما میزاری ؟:d
لیست IGN اصلا ارزشی نداره که براش زور بزنیم ;;)

عجب آدمایی هستیدا حرف خودتونو تکذیب میکنید [-( :d

به نظر من که از لیست سایتای دیگه بهتره :d ولی کلا همه لیستا مزخرفن ^_^

- - -ویرایش - - -

واقعا این لیست بد بود و انتخابای ناجور توش زیاد بود ولی واقعا با شماره یکش موافقم.

شماره یک حق مسلمش بود که یک بشه :love:

انتخاب مقام اول کاملا شایسته است . طراحی مراحل و گیم پلی بازی (مهم ترین المان های یک بازی ) یک سر و گردن از رقبا بالاتر بود ، هر چند من خودم SMG2 رو بیشتر دوست داشتم.
بیشتر از همه هم از انتخاب
Journey در ده تای اول خوشحالم .
ولی در کل لیست بی سر و ته ایه .

خوشحالم که میبینم دوستان عزیزی که تا دیروز این لیست براشون مضخرف ترین لیست تاریخ بوده فقط و فقط به دلیل انتخاب Mario به عنوان بازی اول از شادی پر در آورده و در پوست خود نگنجیده و این لیست را بهترین لیست تاریخ میدانند :-o

الان حوصله ندارم کامنت های تمام دوستان رو بخونم ولی صبح در خدمت همه هستم.:d

انتخاب مقام اول کاملا شایسته است . طراحی مراحل و گیم پلی بازی (مهم ترین المان های یک بازی ) یک سر و گردن از رقبا بالاتر بود ، هر چند من خودم SMG2 رو بیشتر دوست داشتم.
بیشتر از همه هم از انتخاب
Journey در ده تای اول خوشحالم .
ولی در کل لیست بی سر و ته ایه .

به Status هـ دقیق لیست اشاره کردی:
بی سر و ته :d
البته سرش خوبه تهاش ناجوره :d

به نظرم منم ماریو حقشه....
فوق العاده ترین گیم هست بخصوص Super Mario Galaxy .

TLOU هم دیگه گفتن نداره اینقدر جایزه اینا برد اگر جزو 3 تا نبود جای تعجب داشت! : دی

خوشحالم که میبینم دوستان عزیزی که تا دیروز این لیست براشون مضخرف ترین لیست تاریخ بوده فقط و فقط به دلیل انتخاب Mario به عنوان بازی اول از شادی پر در آورده و در پوست خود نگنجیده و این لیست را بهترین لیست تاریخ میدانند :-o

الان حوصله ندارم کامنت های تمام دوستان رو بخونم ولی صبح در خدمت همه هستم.:d

معذرت میخوام ولی شما این سایت رو که هیچی؛ کل نت رو زیر و رو کنی پستی پیدا نمیکنی که کسی توش گفته باشه این لیست بهترین لیست تاریخ هـ!

نچ ، کی گفته آغا چرا حرف تو دهن ما میزاری ؟:d
لیست IGN اصلا ارزشی نداره که براش زور بزنیم ;;)

میدونم لیست ها و آمارها و ..... سایت هایی مثل یورو گیم . ign . vga و ..... هیچکدوم ارزشی ندارن تو سوابق پست هات هست که گفتی

تنها چیزی که منبع معتبره برای شما اصغر آقا ماست بند سرکوچتونه بعد آمار ها تخیلی دوستات تو بازی سنتر که با ناسا هر ثانیه چک میشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or