100 بازی برتر نسل گذشته به انتخاب IGN

بهترین بازی نسل قبل از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

67802374200407570554.jpg

سایت IGN لیستی از 100 بازی برتر نسل قبل رو آماده کرده که تا الآن 40 بازی مشخص شده و بازی های بعدی هم به زودی معرفی میشن.
خود من که مشکلات زیادی با این 40 تا بازی آخر دارم، ولی به هر حال دیدن همچین لیست هایی جالب هست و تنوع خوبیه! :دی

100. Skate 2
99. Viva Pinata: Trouble in Paradise
98. Mario Kart Wii
97. Condemned: Criminal Origins
96. Assassin's Creed IV: Black Flag
95. Vanquish
94. DJ Hero
93. Dance Central
92. State of Decay
91. Super Smash Bros Brawl
90. Unfinished Swan
89. Splinter Cell: Blacklist
88. Need for Speed: Hot Pursuit
87. Sleeping Dogs
86. The Legend of Zelda: Skyward Sword
85. Skylanders
84. Crackdown
83. Lego Marvel
82. Halo 3
81. Spec Ops: The Lines

80. Xenoblade Chronicles
79. Call of Duty: Black Ops
78. Guitar Hero III: Legends of Rock
77. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
76. Saints Row: The Third
75. Heavy Rain
74. Metroid Prime 3: Corruption
73. Brothers: A Tale of Two Sons
72. New Super Mario Bros Wii
71. Gran Turismo 6
70. XCOM: Enemy Within
69. Battlefield: Bad Company 2
68. Demon's Souls
67. Dishonored
66. God of War III
65. Catherine
64. Flower
63. Rainbow Six Vegas
62. Shadow Complex
61. Rayman Legends

60. Uncharted 3
59. Metal Gear Solid 4
58. inFamous 2
57. LittleBigPlanet
56. Fez
55. Bayonetta
54. FIFA 12
53. The Legend of Zelda: Twilight Princess
52. Far Cry 3
51. The Witcher 2
50. South Park: The Stick of Truth
49. Forza 4
48. Fable II
47. Dragon Age: Origins
46. Dark Souls II
45. Super Meat Boy
44. Gears of War 3
43. Trials Evolution
42. Mirror's Edge
41. Spelunky

40. The Elder Scrolls IV: Oblivion
39. Deus Ex: Human Revolution
38. Limbo
37. Burnout Paradise
36. Pac-Man Championship Edition
35. Tomb Raider
34. BioShock Infinite
33. Geometry Wars: Retro Evolved
32. The Walking Dead
31. Portal
30. Braid
29. Grand Theft Auto IV
28. Halo 4
27. Borderlands 2
26. Fallout: New Vegas
25. Dead Space
24. Left 4 Dead 2
23. Dark Souls
22. Batman: Arkham Asylum
21. Street Fighter IV

20. Super Mario Galaxy 2
19. Wii Sports
18. Mass Effect
17. BioShock
16. Batman: Arkham City
15. Half-Life 2: Episode 2
14. Assassin's Creed 2
13. Rock Band
12. Mass Effect 2
11. Uncharted 2: Among Thieves
10. Call of Duty 4: Modern Warfare
9. Journey
8. Grand Theft Auto V
7. Red Dead Redemption
6. Minecraft
5. Fallout 3
4. The Elder Scrolls V: Skyrim
3. The Last of Us
2. Portal 2
1. Super Mario Galaxy

آخرین ویرایش:
من ماریو رو فقط رو سگا بازیش کردم و این نسخه رو دربارش نظر نمیدم ولی tlou بازی ای بود که به خاطرش ps3 گرفتم و وقتی بازیش کردم از اول تا آخر فکم باز بود واقعا دوست داشتم اول شه .

ببخشید عذر میخواهم اما هیچ بازی اصلی و مهمی از ماریو تاجاییی که میدونم برای هیچکدوم از کنسولهای سگا نیامد (تاجایی که میدونم حداقل عنوان های اصلی ماریو در انحصار نینتندو هست و بوده)

(اگر اشتباه میکنم بگید ممنون میشم)

ممنون

ببخشید عذر میخواهم اما هیچ بازی اصلی و مهمی از ماریو تاجاییی که میدونم برای هیچکدوم از کنسولهای سگا نیامد (تاجایی که میدونم حداقل عنوان های اصلی ماریو در انحصار نینتندو هست و بوده)

(اگر اشتباه میکنم بگید ممنون میشم)

ممنون
ما بش میگفتیم قارچ خور یادمه یه فیلم سگا داشتم توش چندتا بازی بود اینم باهاش بود حالا اصلی بود یا نه دیگه نمیدونم .

دوربين مخفيه ؟!
يعنئ اسكايريم و بايوشاك و .... از سوپر ماريو بهتر نبودن واقعا!
چقدر نينتندو به ign داده ؟:d;;)

ببخشید میشه دلایل بد بودن ماریو گلکسی رو بگید ؟

ببخشید شما بازی کردید اصلا یکدوم از ماریو گلکسی ها رو ؟

میشه بگید چرا بازی که میانگین امتیاز حدود 97.64 درصد رو داره نباید اول بشه ؟ میشه دلیل مهم و قانع کننده بیارید ؟ (طبق Gamerankinkgs.com (متاش هم 97 هست) )

نکنه چون دنیای open world نداره بازی خوبی نیست ؟ یا لیاقت اول شدن نداره ؟ یا نکنه چون خون و خون ریزی نداره ؟ جدا چه دلیلی ؟

بازی که مثلا از سایتهای Gamespot و IGN و Edge و GameTrailer عنوان GAME OF THE YEAR گرفته و همینطور از Academy of Interactive Arts & Sciences عنوان "Adventure Game of the Year" رو گرفته و همینطور از 5th British Academy Video Games Awards عنوان "Game of the Year" رو گرفته !

ببخشید اگر تند صحبت کردم

عذر میخواهم

خیلی ممنون

دوربين مخفيه ؟!
يعنئ اسكايريم و بايوشاك و .... از سوپر ماريو بهتر نبودن واقعا!
چقدر نينتندو به ign داده ؟:d;;)

ممکنه لیست از بعضی جهات غیر منطقی باشه ولی هر چیزی که با سلایق ما جور درنیاد یعنی صاحبش پول داده دیگه ؟!
براساس سایت MetaCritic و GamesRanking خیر !

خوب همین که رتبه ی اسکایریم از GTA بهتر شده واسه من مهمه :)
امروز ظهر بعضی از دوستان مقایسه ی GTA V با اسکایریم رو عامل تحقیر GTA V میدونستن !! :)) :))
دیگه الکی در مورد Skyrim کبیر فکت از خودتون صادر نکنید

خوب همین که رتبه ی اسکایریم از GTA بهتر شده واسه من مهمه :)
امروز ظهر بعضی از دوستان مقایسه ی GTA V با اسکایریم رو عامل تحقیر GTA V میدونستن !! :)) :))
دیگه الکی در مورد Skyrim کبیر فکت از خودتون صادر نکنید
شما فکت صادر می‌کردید و می‌گفتید که اسکایریم بدون شک اول یا دوم می‌شه؟>:):))

من ماریو رو فقط رو سگا بازیش کردم و این نسخه رو دربارش نظر نمیدم ولی tlou بازی ای بود که به خاطرش ps3 گرفتم و وقتی بازیش کردم از اول تا آخر فکم باز بود واقعا دوست داشتم اول شه .

مگه ماریو کاراکتر انحصاری نینتندو نیست روی سگا چیکار میکرده :d این دو کمپانی رقیب هم بودن

یکمی بروز باشید از نسل 4 تا الان بازی نکریدی ماریو؟ متا هیچ بازی ماریو زیر 90 نبوده

حالا خوبه پستاتون هست :)) آره برین با لیست IGN حال کنین .
حرف تو دهن مردم نزار ، این شما بودی که مقایسه skyrim با GTA مثل گناه می دونستی.
دیگه چقدر میخوای دروغ بگی ؟ :))

حالا خوبه پستاتون هست :)) آره برین با لیست IGN حال کنین .
حرف تو دهن مردم نزار ، این شما بودی که مقایسه skyrim با GTA مثل گناه می دونستی.
دیگه چقدر میخوای دروغ بگی ؟ :))

من دروغ میگم مرد مومن ؟ :دی رو که رو نیست ! سنگ پا قزوینه ! :دی
اینم شواهد امر موجود که اسکایریم رو در مقایسه با GTA V توهم دونستی و GTA iv رو بهتر از اسکایریم دونستی ! !! :)) :))

این نظر شخصی شماست و هیچ ربطی هم نداره ! اسکایریم بیشتر شبیه یه توهم! بازی هم کردم .
متای skyrim هم در حد GTA 4 و GTA 5 نیست ، شما اون اکثریت دنیای گیم به من نشون بده ! منظور از فروش تعداد طرفدارهای بازی بود .
کلا این که skyrim غول بی شاخ و دمی که هیچی نمی تونه باهاش مقایسه بشه توی مخیله خودتون جاداره فقط.

ببخشید میشه دلایل بد بودن ماریو گلکسی رو بگید ؟

ببخشید شما بازی کردید اصلا یکدوم از ماریو گلکسی ها رو ؟

میشه بگید چرا بازی که میانگین امتیاز حدود 97.64 درصد رو داره نباید اول بشه ؟ میشه دلیل مهم و قانع کننده بیارید ؟ (طبق Gamerankinkgs.com (متاش هم 97 هست) )

نکنه چون دنیای open world نداره بازی خوبی نیست ؟ یا لیاقت اول شدن نداره ؟ یا نکنه چون خون و خون ریزی نداره ؟ جدا چه دلیلی ؟

بازی که مثلا از سایتهای Gamespot و IGN و Edge و GameTrailer عنوان GAME OF THE YEAR گرفته و همینطور از Academy of Interactive Arts & Sciences عنوان "Adventure Game of the Year" رو گرفته و همینطور از 5th British Academy Video Games Awards عنوان "Game of the Year" رو گرفته !

ببخشید اگر تند صحبت کردم

عذر میخواهم

خیلی ممنون

مشکل اینجاست اکثر تو سایت بالا 16 سال ندارن حالا با کشتن پدر مادر مجبورشون میکنن یه کنسول براشون بخرن بعد یهو میشن حقوق بگیر اون کمپانی بدون جیره و مواجیب شروع میکنن به ترول کمپانی ها دیگه اونم بدون تجربه کردن

نمونه اش نینتندو تو ضمینه کنسولا دستی اولین کنسول دستی نینتندو game&wach حدود 41 میلیون سال 1980 فروخت بعد اولین مدل Gameboy که سال 1989 شد و تمام کنسول ها دستی که بعد ها وارد بازار کرد تا الان تمام کنسولا دستی نینتندو پرفروشترین و برنده هر نسل بودن نمونه اش ds نسل 7 که بالا 155 میلیون کنسول فروخت

دیگه کنسولا خونگی نینتندو هم جا خودش nes یا فامیلی کام که تو ایران میکرو شناخته میشه سال 1984 وارد بازار شد اون زمان 63 میلیون کنسول فروخت و نسل بعدش سگا جنسیسو مگادرایو با سوپر نینتندو رقابت کردن که بازم نینتندو برنده نسل بود و یا همین wii که نسل هفت اومد پرفروشترین کنسول نسل هفت شد بالا 100 میلیون کنسول فروخت

نمیدونم این چه قضیه ای هست که ایرانی ها یه برندو میبینن چشمشونو عقلشونو تعطیل میکنن فقط برای چیزی که خودشون خریدن بدونه جیره و مواجب تبلیقات پارتیزانی میکنن

بازی new super Mario که نسل 7 برای ds و wii اومد روی هم 87 میلیون نسخه بازی فروخت حتی کنسولا سونی و ماکروسافت نتونستن در حد یه بازی نینتندو بفروشن بعد طرف میاد میگه پلی 3 پرفروشترین بوده این نشون میده طرف هنوز بچه اس رشد فکریش کامل نشده یا از حس.دی داره میترکه

درباره ماریو گلگسی هم همینطوره بهترین بازی سال 2007 شد که برای wii اومده بود حالا بعضیا انقدر پول ندارن 2 تا کنسول بخرن وصع مالی ندارن پرفروشترین کنسل نسل 7 بخرن بازی کنن بعد نظر بدن الکی میان میگن ماریو گلگسی؟؟؟؟؟

وقتی کسی بازیش نکرده چجوری درباره اش نظر میده؟؟؟؟

جالب اینجاست 3 تا 4 تا گیمر ایرانی هاردکور باز بقیه مردم دنیا بچه مچه

من دروغ میگم مرد مومن ؟ :دی رو که رو نیست ! سنگ پا قزوینه ! :دی
اینم شواهد امر موجود که اسکایریم رو در مقایسه با GTA V توهم دونستی و GTA iv رو بهتر از اسکایریم دونستی ! !! :)) :))

شما مثل اینکه کلا نمیخوای بفهمی ؟ :)) این:
این نظر شخصی شماست و هیچ ربطی هم نداره ! اسکایریم بیشتر شبیه یه توهم! بازی هم کردم
جواب این پستها بود:
و اگر GTA V رتبه اش بهتر از Skyrim باشه باز هم باید سایت رو رو سرشون خراب کرد! (میشن مثل GameSpot!)
ه خیر GTA بازی هـ کوچیکی نیست ولی به هیچ عنوان هر کاریش بکنی نمتونه به پای Skyrim برسه!
بعدش شما خودتو انداختی وسط :))
توهم هم اینه که GTA رو از Elder Scroll بهتر بدونیم
رو هر دوتاشونم وقت خیلی زیادی داشتم و فوق العاده و معرکه میدونمشون ! ولی بازم میگم موفقیتی که اسکایریم تو سال 2011 کسب کرد به مراتب بهتر بود
حالا سنگ پا کیه ؟ :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or