10 نمایش برتر E3 2015 از نگاه بازی سنتر

بهترین نمایش E3 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    400

TCSCELL

8
کاربر سایت

E3 سال 2015 هم از راه رسید و اتفاقا هم چه رسیدنی! نمایشگاه امسال از چند حیث، یکی از بهترین نمایشگاه‌های چندین سال اخیر بود. امسال ما در کنار کنفرانس‌های همیشگی و پای ثابت، چون مایکروسافت، سونی، یوبی‌سافت، الکترونیک آرتز و نینتندو، شاهد برگزاری 3 کنفرانس دیگر از طرف شرکت‌های اسکوئرانیکس، بتسدا و AMD بودیم. از طرف دیگر، شاهد حضور عناوین بسیار بزرگ و عظیمی بودیم که مو را به تن طرفدارانشان سیخ می‌کرد. بمب‌های خبری و معرفی عناوین جدید و نمایش عناوینی که قبلا فقط در حد شایعه بودند از این دست هستند. در این میان بازی‌های دیگری نیز معرفی شدند که آرزوی چندین و چند ساله طرفداران بودند و براستی تمامی آن‌ها فقط در یک E3 به نمایش درآمدند. حضور عناوینی مثل بازسازی «فاینال فانتزی 7»، شروع ساخت «شنمو 3» و عنوان همیشه غایب «آخرین نگهبان» کافی است که تا E3 سال 2015 را از بهترین‌های دهه بدانیم.

بعد از شوک‌های پی‌درپی‌ای که شرکت‌ها به طرفدارانشان دادند، تیم تحریریه بازی‌سنتر بر آن شد تا 10 نمایش برتر E3 امسال را به رسم تحریر درآورد. نکته‌ای که باید در اینجا گفته شود، این است که سعی شده بر نمایش‌هایی تاکید شود که بصورت گیم‌پلی به نمایش درآمدند. یعنی عناوینی که فقط با یک تبلیغ و تریلر معرفی و نمایش داده شدند، در لیست حضور ندارند. به علاوه کیفیت نمایش و موارد نشان داده شده در نمایش نیز در این امر دخیل بودند. امیدواریم از این لیست لذت ببرید.

انچارتد هم همش ماشین سواری بود و بالا و پایین پریدن
البته به اضافه جزییات وحشتناک و ریزه کاری خیلی خوب و گرافیک فوق العاده بالا و از همه مهمتره قسمت شوتینگش که یه حالت سنگینتری گرفته و عالی شده ....

من هنوز تو کف اینم که
Horizon از fallout بیشتر رای اورده
:|
الان اگه fallout انحصاری بود و horizon مولتی پلتفرم به جدم قسم الان آمار این دو تا جابه جا بود :|
fanboy every were !!!#:-s

دوستان لطفا به خاطر انحصاری بودن رای ندین و منم همین کار رو کردم و fallout واقعا ترکوند
واقعا خیلی جالبه که ایرانی ها بدجور علاقه دارن به سونی یعنی 90 درصد سایت رو سونی فن ها تشکیل دادن باسه همین کلا هر نظر سنجی بزاریم وضع همینه الانم یکی میاد این پایین مارو تخریب میکنه کل سایت هم که سونی هس میبینی یه 200 تا لایکی میخوره ما هم میریم تو افق ! :d
لطفا عادلانه رای بدید و من اینجا از ماکرو هم تعریف نکردم برداشت بد نکنید 8-|

اگر قرار به این شه بازی انچارتد هم همش ماشین سواری بود و بالا و پایین پریدن زیر سوال بردن ارزش های 1 بازی کاری نداره که بخش پلتفرم این سبک بازی ها هم از اهمیت زیادی برخورداره که به جز بهترین ها هم بود نمایشش در این بخش
برای من فرقی نمی کنه اگر شرایط برعکس هم بود بازم اعتراض می کردم اما ظاهرا بعضی ها از اعتراض کردن ترس دارن یا بیخیال شدن دیگه اینکه پست من نقل می شه طرف می گه ماکروسافت قدرت کافی در بازی هاش نداشت بازی هاش لیاقت ندارن 40 تا لایک می خوره مشخصه که منطقی در کار نیست بلکه عین حمایت 1 تیم فوتبال می مونه هر کسی حمایت کنه لایک می گیره هر کسی مخالفت نتیجش مشخصه مسخرش می کنن
بازم می گم از اول شدن انچارتد ناراحت نیستم اما امسال ماکروسافت عالی عمل کرد حقش بیشتر از این ها هست حتی اگر مخالفش باشیم

خب دوست عزیز مگه نمی‌خواهی منطقی باشی! با دلیل منطق بگو کدوم نمایش از آنچارتد بهتر بود. البته اگر منطقتون مثل اون قسمت قرمز رنگ نباشه. لطفا با دلیل بگید کدوم بازی نمایش بهتری از آنچارتد داشت؟ نمایش آنچارتد واقعا کامل بود و هیچ چیزی کم و کسر نداشت. هم فیزیک بازی رو نشون دادن هم گیم پلی هم آزادی عمل هم گرافیک هم صداگذاری هم اکشن هم آرامش ... دیگه چی از نمایش یه بازی می خواهید؟

الان اگه fallout انحصاری بود و horizon مولتی پلتفرم به جدم قسم الان آمار این دو تا جابه جا بود :|

دوستان لطفا به خاطر انحصاری بودن رای ندین و منم همین کار رو کردم و fallout واقعا ترکوند

به نظر خودت اگر کسی بخاطر fanboy بودن بخواد رای بده، تا وقتی Uncharted 4 هست کسی به Horizon رای میده؟ به نظرت این همه preview که از بازی تعریف کردن و این همه جوایزی که جارو کرده هم بخاطر fanboy بودن منتقدا هست؟ جدا به نظرت هرکسی نظرش اونی که تو می‌خوای نباشه fanboy هست؟
نمایشی با اون موزیک، با اون اتمسفر، با اون گیم‌پلی، جزئیات و گرافیک چرا نباید انتخاب خیلی‌ها باشه؟ چون شما با Fallout 4 و نمایشش خیلی حال کردی؟

آخرین ویرایش:
نمایش فراتر از انتظار Horizon مجابم کرد انتخابش کنم به عنوان بهترین نمایش.
این دلیلی بر بهترین بودنش نیست ولی قطعن برام بهترین نمایش بود.
u4 رو که انتظارشو داشتم و میدونستم قراره یه نمایش خوف داشته باشه که داشت.
DOOM هم نمایششو پسندیدم و مشتاقم براش.

آخرین ویرایش:
این همه از بازی های دیگه گفتیم ولی از Halo 5 نگفتیم. شاید نمایشی نداشت که بگیم wow ولی شوتر تر و تمیز و پر ملاتی داشت. خیلی حال کردم باحاش:d به نظرم حتی در حد و اندازه های DOOM بود و واقعا سنگینی بازی و سلاح ها حس میشد:d

به نظر خودت اگر کسی بخاطر fanboy بودن بخواد رای بده، تا وقتی Uncharted 4 هست کسی به Horizon رای میده؟ به نظرت این همه preview که از بازی تعریف کردن و این همه جوایزی که جارو کرده هم بخاطر fanboy بودن منتقدا هست؟ جدا به نظرت هرکسی نظرش اونی که تو می‌خوای نباشه fanboy هست؟
نمایشی با اون موزیک، با اون اتمسفر، با اون گیم‌پلی، جزئیات و گرافیک چرا نباید انتخاب خیلی‌ها باشه؟ چون شما با Fallout 4 و نمایشش خیلی حال کردی؟
یعنی شما داری فن بازی ای که تو این سایت و نظرسنجی ها وجود داره رو نقض میکنی؟؟؟؟
من با توجه به سابقه خودم و چیزی که دیدم میتونم بگم 50% (تعداد زیاد) کسایی که کنسولی سونی رو دارند، به انحصاری های شرکتش رای میدن، اصلا هم اهمیت نداره وضعیت بازی های دیگه و ... چطور باشه ....
اصلا ارزش نداره سر این موضوع بحث کرد به منم ربطی نداره ولی دیگه چیزی که مشخصه رو فک نکنم بشه زیر سوال برد ... من اطمینان میدم اگر نمایش افتضاح و داغون TLG هم جزء این نظرسنجی بود رتبه ــش از خیلی از نمایش های شایسته بالاتر میومد، که خداروشکر الان نیست ....
اینم بگم که من نمیگم همه کسایی که به هورایزن رای دادن از رو فن بازی و تعصب به کنسول بوده اما مطمئنم که درصد بالاییش رو همین مورد بوده، درصد بالایی از دوستان فقط انحصاری ها رو می بینند و ازشون لذت می برند (به عینه اینو دیدم و می بینم ....).

یادم رفت اینو اضافه کنم که در این مورد اصلا ارزش نداره بحث بشه، بهتر بودن نمایش یه بازی از نظرهای شخصی به هیچ بازی ای اعتبار نمیده و از اعتبار بازی دیگه کم نمیکنه .... اگر این بحث ادامه پیدا کنه آخرش میرسه مقایسه به ارزش واقعی بازی ها که هیچکدوم عرضه نشدند و هنوز مشخص نیستند ....

آخرین ویرایش:
من هنوز تو کف اینم که
Horizon از fallout بیشتر رای اورده
:|

واقعا خیلی جالبه که ایرانی ها بدجور علاقه دارن به سونی یعنی 90 درصد سایت رو سونی فن ها تشکیل دادن باسه همین کلا هر نظر سنجی بزاریم وضع همینه الانم یکی میاد این پایین مارو تخریب میکنه کل سایت هم که سونی هس میبینی یه 200 تا لایکی میخوره ما هم میریم تو افق ! :d
لطفا عادلانه رای بدید و من اینجا از ماکرو هم تعریف نکردم برداشت بد نکنید 8-|

نمایش بازی برای امثال من جذاب و فوق العاده بود و کمتر کسی انتظار این نمایشو داشت سوپرایزی قضیه اینجاست!حقش بود این مقدار رای و حالا اگه کسی بنا به فن بازی مخالف تعداد رای های horizon هست مشکل خودشه:d شما یا بقیه دوستانم اگه به فوق العاده بودن نمایش این بازی شک دارید لیست جوایزشو بزارم شکا برطرف بشه لول

دست تحیریه درد نکنه انتخاب ها عالین، فقط به نظرم فال اوت رو باید دوم میزاشتین، اول Uncharted 4 دوم fallout 4 و سوم هم Doom .
من که به Doom رای دادم ، به حز نمایش خارق العادش، این بازی نوستالوژی ای هستش که نمیتونم متاسفانه بازیه دیگه ای رو کنارش بزارم، ولی دوست داشتم لیست همونطور که گفتم میبود.
فقط تعداد آزایی که به horizen رای دادن برام عحیبه، انصافا Doom و Fallout 4 رو ول کردین بعد به horizen رای دادین؟:d نمیدونم والا ، البته سلیقست خب ولی....

در مورد هورایزن اینم بگم که امیدوارم اون اندازه ای که شایستگی ــشو نداره بزرگ نشه (که داره میشه) که اتفاق های بد نیوفته....
شما از کجا متوجه شدی هورایزن شایستگیشو نداره که بزرگ شه ؟!! خیلی جالبه الان مثلا خیلی منطقی کامنت دادی ؟ چیزی که مشخصه نظرسنجی مربوط به نمایش E3 هست و کسی نمیتونه نمایش فوق العاده هورایزن رو زیره سوال ببره !! حالا در آینده چه خواهد شد رو زمان مشخص میکنه

آخ آخ IGN هم فن بازی درآورد و علاوه بر نامزد کردن Horizon در بخش بهترین بازی، بهترین اکشن و بهترین سورپرایز، در بخش PS4 به عنوان بازی اول انتخابش کرد! مگه میشه؟!!
17.gif
البته یادم نبود که رقیب سختی نداشته، فقط یدونه بازی درپیت به نام Uncharted 4 بوده و بس...
-----------
یعنی قشنگ مشخصه که یه عده از الآن روزشمار گذاشتن و به معنای واقعی کلمه کمین کردن که Horizon چیز خوبی از آب درنیاد و بعدش هی "گفته بودم گفته بودم" راه بندازن! دیگه کار به تهدید هم کشیده:
در مورد هورایزن اینم بگم که امیدوارم اون اندازه ای که شایستگی ــشو نداره بزرگ نشه (که داره میشه) که اتفاق های بد نیوفته....
15.gif

کلاً چه بخواین چه نخواین، نمایش بازی در E3 فوق العاده بود و خیلی ها باهاش حال کردن. شاید نسخه نهایی متای 27 بگیره، ولی کلهم ربطی به مبحث فعلی و نمایش بازی در E3 نداره. همون طور که سال های قبل هم بازی هایی داشتیم که نمایش هاشون توی E3 خیره کننده بوده، ولی در نهایت مشکلاتی داشتن.
همین طور در نظر بگیرین که انسان ها تفکراتشون متفاوت هست و سلیقه هاشون با همدیگه فرق میکنه. اگه یکی از Fallout 4 خوشش میاد، یکی دیگه ممکنه از Doom خوشش بیاد، نفر بعدی با Halo 5 حال کنه و اون یکی هم Uncharted 4. یه جایی مثل IGN هم ممکنه اصلاً کاری به اینا نداشته باشه و Star Wars: Battlefront رو بهترین بازی نمایشگاه انتحاب کنه، در حالی که توی نظرسنجی بازیسنتر 3 تا دونه رأی آورده. حالا برین حمله کنین به IGN که چرا فلان بازی رو انتخاب نکردی و یه مشت فن Star Wars ریختن اونجا و ...

امسال یه چیز خوب داشت که کمتر از سال های پیش لیک شد اخبار و اطلاعات و نمایش ها، شاید اگر Horizon هم قبل E3 در حد فال اوت حتی فقط معرفی شده بود انقد خوب در نمیومد نبود ...
نمایش بازی واقعا غافل گیر کننده بود، خود من به شخصه با چیزی که از Shadow Fall دیدم و تجربه داغونی که GG داشت، بعید می دونستم که انقد نمایش خوبی داشته باشه Horizon. جدی هم اتمسفر بازی خوب بود، گیم پلیش محشر بود، گرافیک بازی خیلی خوب بود و ...
اگه بخوایم مقایسه کنیم Uncharted با اختلاف بهتر بود ولی Horizon بهترین سورپرایز ممکن بود، حتی اگه TLG یه نمایش خیلی بهتر داشت و حتی با وجود نمایش Uncharted که به نظرم از نمایش 2009ـش هم بهتر بود ...

فن بوی بودن هم اگر قرار بود به هر شکلی صورت بگیره، رای های Horizon برای Uncharted بود، چون همه می دونیم شاید Horizon فیلمون کنه ...

خلاصه به نظرم و به دلایلی که گفتم بهترین نمایش چن سال اخیر E3 با اختلاف همین Horizon هست ...

بعنوان آخرین پستم تو این تاپیک باید بگم که من اون ها رو نگفتم که بعد پشت سر هم نقل قول کنید یا رو نقل قول رفقاتون لایک کنید! من چیزی که به نظر خودم حقیقت بود رو گفتم حالا مثل همیشه خیلی ها خوششون نیومده، منم قصد اینو ندارم که تک تک پست هارو نقل قول کنم یا تفکر خودم رو تحمیل کنم ....
اینم بگم که اون قسمت در مورد هورایزن رو خارج از بحث نمایش های مراسم گفتم که شاید بهتر بود نمی گفتم ولی به هر حال وظیفه خودم دونستم و گفتم ....

Dinosaur@

من پست منطقی اینجا زیاد نمی بینم به همین خاطر از همون تعداد محدود که ببینم سعی میکنم تشکر کنم، پست شما قانع کننده بود، ممنون ....

بهترین نمایش رو آنچارتد 4 داشت

این Horizon هم درسته نمایش خوبی داشت و خوب سازنده بازی صرفا شوتر کار هست و بازی آخرشم زیاد جالب نبوده در کل شما باید به نمایشی که دیدین نمره بدین نه اینکه بعدا اون بازی قرار چی بشه مثلا گرز 4 نمایشش زیاد خوب نبود اما شاید بعدا بازی خیلی خوبی بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or