10 نمایش برتر E3 2015 از نگاه بازی سنتر

بهترین نمایش E3 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    400

TCSCELL

8
کاربر سایت

E3 سال 2015 هم از راه رسید و اتفاقا هم چه رسیدنی! نمایشگاه امسال از چند حیث، یکی از بهترین نمایشگاه‌های چندین سال اخیر بود. امسال ما در کنار کنفرانس‌های همیشگی و پای ثابت، چون مایکروسافت، سونی، یوبی‌سافت، الکترونیک آرتز و نینتندو، شاهد برگزاری 3 کنفرانس دیگر از طرف شرکت‌های اسکوئرانیکس، بتسدا و AMD بودیم. از طرف دیگر، شاهد حضور عناوین بسیار بزرگ و عظیمی بودیم که مو را به تن طرفدارانشان سیخ می‌کرد. بمب‌های خبری و معرفی عناوین جدید و نمایش عناوینی که قبلا فقط در حد شایعه بودند از این دست هستند. در این میان بازی‌های دیگری نیز معرفی شدند که آرزوی چندین و چند ساله طرفداران بودند و براستی تمامی آن‌ها فقط در یک E3 به نمایش درآمدند. حضور عناوینی مثل بازسازی «فاینال فانتزی 7»، شروع ساخت «شنمو 3» و عنوان همیشه غایب «آخرین نگهبان» کافی است که تا E3 سال 2015 را از بهترین‌های دهه بدانیم.

بعد از شوک‌های پی‌درپی‌ای که شرکت‌ها به طرفدارانشان دادند، تیم تحریریه بازی‌سنتر بر آن شد تا 10 نمایش برتر E3 امسال را به رسم تحریر درآورد. نکته‌ای که باید در اینجا گفته شود، این است که سعی شده بر نمایش‌هایی تاکید شود که بصورت گیم‌پلی به نمایش درآمدند. یعنی عناوینی که فقط با یک تبلیغ و تریلر معرفی و نمایش داده شدند، در لیست حضور ندارند. به علاوه کیفیت نمایش و موارد نشان داده شده در نمایش نیز در این امر دخیل بودند. امیدواریم از این لیست لذت ببرید.

Horizon تو همین تریلر چند دقیقه ای و توضیحات بعدش یه بازی Open-World Action RPG با یه دنیای بزرگ و زیبا و کلی ماموریت که از طراح ماموریتای ویچر3 هست ( مطمئنم ویچر3 هم نمیدونین چیه و فقط از متاش خبر دارین) . از نظر گرافیکی هورایزون حتی pre-alphaـش جزو معدود بازیای E3 بود که واقعا حس نسل بعد میداد و شخصیت دوست داشتنی و گیمپلی جذاب و ایده های جدید که کارکشته های Fallout و Witcher3 تو استودیو گوریلا دارن میسازنش که با توجه به این نمایش و توضیحات سازند ها میشه انتظار یه شاهکارو داشت ولی در بدترین حالت هم یه عنوان خوب در حد انحصاریای اخیر X1 با متای نزدیک به 80 میشه. حداقل یکم آشنا بشید بعد ... بگید.
چون Horizon بازی جدید و مظلوم هست حس میکنن هر چیزی دوست دارن میتونن بگن.

====
دیدن این صحنه ها بعد از E3 کلا لذت بخشه :دی فعلا هر وقت اسم Horizon اومد آروم بگید "اینم مثل Order میشه" تا از دادن اینجور پستای کمدی تو ملا عام که عالم و آدم سونی فنن جلوگیری بشه. حداقل برید یه نگاهی به اعضای تحریریه بندازید ببینید چند درصدشون مایکرو فنن.

آخرین ویرایش:
از تیم تحریریه بازیسنتر برای زحمتی که کشیدن تشکر می کنم . چیزی که مشخصه باید روزی به این نتیجه برسیم بدون شک امکان نداره لیست یک سایت 100% مطابق سلیقه و نظر ما باشه و اگر به این ذهنیت برسیم دیگه شاهد چنین بحث های بی ارزشی نیستیم .

به نظرم هر ادعایی اگر پشتش منطق و دلیل باشه محترمه و باید برای ادعایی که داریم دلایلی هم بیاریم اما بدون دلیل و مدرک درست ادعا هیچ ارزشی نداره .

در مورد Horizon دقیقا چرا نمایش خوبی نبود ؟ اصلا کاری به سایت ها و جوایزی که آورده ندارم . از هر نظر نگاه کنید بازی عناصر یک نمایش خوب داشت .

1- توی یک نمایش معرفی بازی باید به طور مختصر اما تاثیرگذار جهان بازی معرفی بشه ، Horizon به بهترین شکل اینکار انجام داد .

2- توی یک نمایش معرفی باید شخصیت های بازی به شکل مختصر و مفید معرفی بشن تا از همون اول مخاطب بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه : Horizon در این زمینه هم کاملا موفق بوده و با اینکه از یک کاراکتر زن استفاده کرده اما بازهم در قالب چند مونولوگ بخوبی این کاراکتر برای مخاطب تعریف کرده .

3- یک نمایش خوب باید کارگردانی مناسبی داشته باشه ، از ارائه اطلاعات گرفته تا نمایش بخش درستی از گیم پلی : Horizon در این زمینه هم عالی عمل کرد . بعد از یک پیش نمایش مناسب از بازی و ارائه اطلاعات در مورد شخصیت و جهان اثر ، یک بخش کاملا مدرن و عالی هم در زمینه گیم پلی بنمایش در اومد ، بخشی که حداقل در نگاه اول تقلید بازی از هر اثر هم سبکی تکذیب می کنه و این موضوع برای استودیویی که اولین تجربش در زمینه بازی نقش آفرینیه ارزشمنده !

4- یک نمایش باید پرزرق و برق باشه و Horizon دقیقا این عنصر درونش داشت . اگر Uncharted 4 نماد گرافیک کنسول PS4 در زمینه بازیهای خطی بدونیم ، Horizon از الان میتونیم همین لقب در زمینه بازیهای وسیع و Open World بهش بدیم . بازی از لحاظ فنی فوق العاده بود .

Horizon تمام عناصر لازم یک نمایش خوب داشت اما با این وجود فضای بازی ممکنه به سلیقه خیلی از گیمرها نخوره اما بهتره این تفاوت سلیقه رو با حالت فکت بیان نکنیم و اگر هم انتقادی داریم با دلیل و مصداق باشه نه صرفا تفاوت سلیقه . اگر میگیم نمایش Horizon خوب نبود دقیقا چرا خوب نبود و کدوم بخش نمایش مشکل داشت ؟ اگر نمایش The Last Guardian آشغال! بود چرا اشغال بود ؟! نمایش TLG کوتاه بود اما فوق العاده تاثیر گذار و واقعا اینکه رابطه بین یک انسان با یک پرنده به این زیبایی و به این پاکی روایت میشه کار هر مولف و کارگردانی نیست . تنها مشکل نمایش TLG تکراری بودنش بود اما با این وجود این موضوع هیچ چیزی از ارزش محتوای نمایش کم نمی کنه اما برای اینکه به این موضوع پی ببریم باید بتونیم اون محتوای قوی و منحصربفرد بازیهای اوئدا داخلش ببینیم .

آخرین ویرایش:
خداییش چی بگم ... من اگه میخواستم از روی فن بازی رای بدم که به انچارتد رای میدادم ... مگه انچارتد مولتی شده ما خبر نداریم ?
بازی علاوه بر انحصاری بودن مال nd که قدیما بهش میگفتیم ng ... از طرفی بازی نیل و بروسه و خود به خود شانس اول گوتی 2016

ولی من 100 برابر بیشتر از انچارتد ... از هوریزون خوشم اومد ... اصلا جامه ها دریدم و تو افق محو شدم .. بس که این تریلر خفن بود

من که ترجیح دادم به یه هندونه سر بسته دل ببندم ... تا چیزی که سر تا تهش رو اشنایی دارم ... این خیلی هیجان انگیزه ...

ضمنا به جز اسکوار همه کنفرانس ها رو دیدم

اینم بگم که من نمیگم همه کسایی که به هورایزن رای دادن از رو فن بازی و تعصب به کنسول بوده اما مطمئنم که درصد بالاییش رو همین مورد بوده، درصد بالایی از دوستان فقط انحصاری ها رو می بینند و ازشون لذت می برند (به عینه اینو دیدم و می بینم ....).
احتمال اینکه یکی از روی فن بازی! از نمایش هورایزن خوشش نیاد خیلی بشتر از اینه که کسی بخواد با فن بازی! نمایش هورایزن رو بهترین بدونه!
نمایش هورایزن از همه نظر عالی بود، هیچکس انتظار همچین نمایشی از بازی نداشت.

عنوان مقاله و تاپیک داره میگه بهترین نمایش. کاری به تاریخچه ی شرکت ها نداریم پس. خودم از کسایی هستم که KZ:Shadow Fall رو تا نصفه بیشتر بازی نکردم. سریعاً بردم و تعویض کردم اما وقتی داشتم نمایش Horizon رو میدیدم؛ فقط میدیدم!! پلک نمیزدم که چیزی از دست نره :d. به نظرم بهترین نمایش متعلق به IP جدید گوریلاگیمز ـه. Horizon فوق العاده بود. ایشالا بازی نهایی هم به همین صورت عالی باقی بمونه.

اسم تاپیک 10 نمایش برتر هست....پس معیار و ملاک جذاب و گیرا بودن اون نمایش هست و نه لزوما اینکه در آینده این بازی چی میشه

انتخاب یه قسمت جذاب و نفس گیر و لذت بخش از یه بازی هنری هست که متاسفانه مایکروسافت نه تو هیلو درست تونست انجامش بده(نصف اولش راه رفتن و ...بود)نه تو توم ریدر(فقط کوهنوردی بود) و نه تو گیرز(کلا چراغا خاموش بود :dهیچی نمیشد تو اون تاریکی دید)
حالا این نمایشها رو مقایسه کنید با نمایشهای نفس گیر و جذاب دووم و آنچارتد و ....که یا از قسمتهای شلوغ و جذاب بازی انتخاب شده بودن یا یه چیز نفس گیر رو ارایه می کردن(مثه horizon و f4)

در کل انتخابا بود و ممنون بابت زحمتی که کشیدین

.

فرستی دست داد تا نظرمو راجب نماش های e3 بگم
اول از همه بتسدا کنفرانسش فوق العاده بود
نمایش طو فانی doom یک گرافیک خیره کننده
نمایش دیسانرد سور پرایز بود
نمایش fallout 4 قابلیت شخصی سازی خیلی خوبی داشت و گرافیک بالزی خیلی نسبت به نسخه قبل پیشرفت داشت اما انیمیشن ها اصلا خوب نبودن
دوم کنفرانس مایکرو که اون هم خیلی خوب بود
شروع عالی از halo 5 یک محیط سند باکس با یک گیم پلی نرم که شاخصه هیلو هستش
هوش مصنوعی یار های خودی خیلی خوب و پایان تریلر نوید بخش یه داستان فوق العاده
نمایش باری الا فونه فوق العاده بود
نمایش tomb raider فاجعه بود اون از استیج دمو که یه بازی به شدت خطی رو به نمایش میزاشت حالا اون به کنار نمیدونم گیم پلی 14 دقیقه ای ش رو دیدین یا نه واقعا مفتضحانه بود انیمیشن ها بسیار بد اولش که داشت تو برف راه می رفت به جای پاش تو برف نگاه کنید خندتون میگیره بعدش که وارد مبارزه میشه که بدترم میشه شرایط مثلا یه جاش یه شیی رو سمت دشمن ها که ایستاده بودن پرتاب میکنه تا حواسشون پرت بشه خیلی جالب بود وقتی اون شی به زمین اصابت کرد 4 ثانیه بعد یهو تازه دشمن ها متوجه شدن هوش مصنوعی تعطیل lol
تکسچرها بسیار بد بودن
محیط ها همش با درخت ها محدود شده بودن الا یه وضعی
الان دیگه متاسفانه یه کاری برام پیش اومده بقیش باشه واسه فردا پستم رو کامل میکنم

فرستی دست داد تا نظرمو راجب نماش های e3 بگم
اول از همه بتسدا کنفرانسش فوق العاده بود
نمایش طو فانی doom یک گرافیک خیره کننده
نمایش دیسانرد سور پرایز بود
نمایش fallout 4 قابلیت شخصی سازی خیلی خوبی داشت و گرافیک بالزی خیلی نسبت به نسخه قبل پیشرفت داشت اما انیمیشن ها اصلا خوب نبودن
دوم کنفرانس مایکرو که اون هم خیلی خوب بود
شروع عالی از halo 5 یک محیط سند باکس با یک گیم پلی نرم که شاخصه هیلو هستش
هوش مصنوعی یار های خودی خیلی خوب و پایان تریلر نوید بخش یه داستان فوق العاده
نمایش باری الا فونه فوق العاده بود
نمایش tomb raider فاجعه بود اون از استیج دمو که یه بازی به شدت خطی رو به نمایش میزاشت حالا اون به کنار نمیدونم گیم پلی 14 دقیقه ای ش رو دیدین یا نه واقعا مفتضحانه بود انیمیشن ها بسیار بد اولش که داشت تو برف راه می رفت به جای پاش تو برف نگاه کنید خندتون میگیره بعدش که وارد مبارزه میشه که بدترم میشه شرایط مثلا یه جاش یه شیی رو سمت دشمن ها که ایستاده بودن پرتاب میکنه تا حواسشون پرت بشه خیلی جالب بود وقتی اون شی به زمین اصابت کرد 4 ثانیه بعد یهو تازه دشمن ها متوجه شدن هوش مصنوعی تعطیل lol
تکسچرها بسیار بد بودن
محیط ها همش با درخت ها محدود شده بودن الا یه وضعی
الان دیگه متاسفانه یه کاری برام پیش اومده بقیش باشه واسه فردا پستم رو کامل میکنم
نه دیگه راضی به زحمت نیستیم:))

واقعا خیلی حال میکنم با این گیمرای که به بازی مورد علاقشون رای دادن حتی اگه اون بازی3 تا 4 رای داشته باشه و اون نمایش براشون عزیز بوده من تو دل خودم به فینال رمیک رای دادم حتی با اینکه فقد سی جی بود باز با فاصله زیاد بهترین بازی بود که تو این نمایشگاه خبرش اومد و دیدم:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or