10 نمایش برتر E3 2015 از نگاه بازی سنتر

بهترین نمایش E3 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    400

TCSCELL

8
کاربر سایت

E3 سال 2015 هم از راه رسید و اتفاقا هم چه رسیدنی! نمایشگاه امسال از چند حیث، یکی از بهترین نمایشگاه‌های چندین سال اخیر بود. امسال ما در کنار کنفرانس‌های همیشگی و پای ثابت، چون مایکروسافت، سونی، یوبی‌سافت، الکترونیک آرتز و نینتندو، شاهد برگزاری 3 کنفرانس دیگر از طرف شرکت‌های اسکوئرانیکس، بتسدا و AMD بودیم. از طرف دیگر، شاهد حضور عناوین بسیار بزرگ و عظیمی بودیم که مو را به تن طرفدارانشان سیخ می‌کرد. بمب‌های خبری و معرفی عناوین جدید و نمایش عناوینی که قبلا فقط در حد شایعه بودند از این دست هستند. در این میان بازی‌های دیگری نیز معرفی شدند که آرزوی چندین و چند ساله طرفداران بودند و براستی تمامی آن‌ها فقط در یک E3 به نمایش درآمدند. حضور عناوینی مثل بازسازی «فاینال فانتزی 7»، شروع ساخت «شنمو 3» و عنوان همیشه غایب «آخرین نگهبان» کافی است که تا E3 سال 2015 را از بهترین‌های دهه بدانیم.

بعد از شوک‌های پی‌درپی‌ای که شرکت‌ها به طرفدارانشان دادند، تیم تحریریه بازی‌سنتر بر آن شد تا 10 نمایش برتر E3 امسال را به رسم تحریر درآورد. نکته‌ای که باید در اینجا گفته شود، این است که سعی شده بر نمایش‌هایی تاکید شود که بصورت گیم‌پلی به نمایش درآمدند. یعنی عناوینی که فقط با یک تبلیغ و تریلر معرفی و نمایش داده شدند، در لیست حضور ندارند. به علاوه کیفیت نمایش و موارد نشان داده شده در نمایش نیز در این امر دخیل بودند. امیدواریم از این لیست لذت ببرید.

بوی فن بازی همیشه در این سایت تنین انداز هست دیگه ندید می گفتم u4 رتبه ی اول رو می گیره(جالب اینکه با اینکه نمایش tr در حد همین بازی بود اما صالا در لیستم نیست.) البته نه اینکه نمایش بدی u4 داشته اما قطعا می شد یکی از بازی های انحصاری Microsoft هم 1 بار که شده اول بشه یا حداقل 1 بازی مولتی باشه
واقعا چرا می بایست TR توی لیست باشه. خود بازی مسلما بی نظیر خواهد بود هیچ بحثی درش نیست ولی نمایش بازی خیلی بد بود به غیر از بالا رفتن از صخره و افتادن و دوباره بالا رفتن مگه چیزی نشون دادن؟

یه گیم پلی آف اسکرین ازش اومده که نشون میده واقعا بازی حرفای زیادی برای گفتن داره ولی اینجا بحث صرفا نمایش رسمی بازیهاست که متاسفانه خیلی ضعیف بود. امیدوارم این اشتباه رو با گیم پلی و نمایش عالی بزودی جبران کنن

سوال دارم از تمام بازیسنتر:

دقیقا کی شده که اعضای تحریریه مقاله بدن و شما گیر ندین؟ نه جدی میخوام بدونم. پیش نمایش میدن، گیر میدین. نقد میدن، گیر میدین. مقاله میدن، گیر میدین. خبر میزنن، گیر میدین. همین خود شمایی که دم از فن بوی بودن میزنین، اگه قرار باشه لیست بدین، من بیام و به انتخاب‌هاتون گیر بدم موردی نداره؟ تحریریه یکی دو نفر که نیست. بسه حرف، آستینا رو بالا بزنین ببینیم خودتون چند مرده حلاجین؟ میخواییم بیاییم توی تاپیکتون یه خرده به سلیقه-تون گیر بدیم=;

من به عنوان یـ Fallout فن به U4 رای دادم ولی نمیدونم واقعا تحریریه توی این Horizon چی دیده که باید بعد Doom و F4 قرارش بده ؟ در کل به نظرم زیادی گنده شده این بازی ! فقط تحریریه رو نمیگم کل فروم و میگم دلیلش هم کاملا معلوم ـه ...

آخرین ویرایش:
من به عنوان یـ Fallout فن به U4 رای دادم ولی نمیدونم واقعا تحریریه توی این
Horizon چی دیدن که باید بعد Doom و F4 قرارش بدن ؟ در کل به نظرم زیادی گنده شده این بازی ! فقط تحریریه نمیگم کل فروم میگم دلیلش هم کاملا معلوم ـه ...
یه سری هم به بقیه سایتای خارج ازکشور بزن :دی

حالا این چند تاش
iTJBp_t.jpg

به عنوان یک مایکرو فن میگم ... بازی هایی که مایکروسافت داشتن در عالی بودنشون شکی نیست ( ROTR و H5 و GeOW 4) اما نمایش ها افتضاح بودند ... یعنی اینکه واقعا از لحاظ سینماتیک هیچ گیمر رو تحت تاثیر قرار نمی دادن ... واقعا نمایش ROTR چی بود آخه؟؟یا نمایش GeOW هیچ نکته ای جز بازگشت به اتمسفر سابق نداشت و ما هیچ چیز از گیم پلی ندیدیم.
تاکید میکنم قصد توهین به بازی ها نیست ... خرده گیری به مایکرو واسه ساده نمایش دادن این لاین آپ قویه.
البته F4 حقش بیشتر از این ها بود در لیست ... خسته نباشید میگم به نویسندگان محترم.

دقیقا کی شده که اعضای تحریریه مقاله بدن و شما گیر ندین؟ نه جدی میخوام بدونم. پیش نمایش میدن، گیر میدین. نقد میدن، گیر میدین. مقاله میدن، گیر میدین. خبر میزنن، گیر میدین. همین خود شمایی که دم از فن بوی بودن میزنین، اگه قرار باشه لیست بدین، من بیام و به انتخاب‌هاتون گیر بدم موردی نداره؟ تحریریه یکی دو نفر که نیست. بسه حرف، آستینا رو بالا بزنین ببینیم خودتون چند مرده حلاجین؟ میخواییم بیاییم توی تاپیکتون یه خرده به سلیقه-تون گیر بدیم=;
1) Fallout 4
2) Doom
3) Uncharted 4
4) Halo 5
5) Cuphead
6) Forza Motorsport 6
7) The Last Guardian
8)Rise of The Tomb Raider
9)Horizon
10) No Man's Sky

انتخاب ها خوب بودن....قطعا Horizon به درستی انتخاب شده سورپرایز فوق العاده خفنی بود یک ایده بسیار بلندپروازانه که به جرات میتونم
بگم پتانسیل اینو داره که تبدیل به بهترین ای پی جدید نسل بشه
U4 و ناتی داگ هم که جایی باشه کسی نمیتونه بهش لقب بهترین و ناب ترین نمایش رو نده

مطمئننا تیم تحریریه خودش میدونه که تو چنین مقاله هایی همیشه اختلاف نظر وجود داره (خصوصا با این ترتیب بندی)، اگر واقعا دوست دارند انتقاد نشه (کمتر بشه) حداقل کاری که میشه انجام داد اینه که بیان تو متن مقاله بنویسند ترتیبی وجود نداره و شماره هم برای انتخاب ها در نظر گرفته نشه!!!
با این وضعیت شاکی بودن از انتقاد ها بی مورده چون زمان ارسال تاپیک مطمئننا چنین چیزی رو پیش بینی کردند....

با همه ي ليست موافق بودم!ولي واقعا جاي خالي تامب رايدر و گرز به نظرم احساس ميشد!متال هم يه کم به نظرم پايين ميومد بهتر بود.اين نظر شخصيمه
ولي در کل با ليست موافقم!U4 :bighug:

سر در تاپیک نوشتن نمایش برتر...که خوب تو نمایش بازیهای مثل tr یا گیرز ضعیف عمل کردن

منم به دووم رای دادم.....به نظرم دووم/فال آوت 4/آنچارتد4 بهترین نمایشارو داشتن

.

نمایش Horizon فوق العاده هم نه خارق العاده بود. به نظر من بهتر از U4 نباشه پایینتر هم نبود . به U4 رای دادم چون محیط فوق العاده بزرگ و پویا, فیزیک و تخریب پذیری بازی بیشتر از هر چیز دیگه ای منو تحت تاثییر قرار داد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or