یک کابل HDMI با این مشخصات

• Thread starter Thread starter 4th
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

4th

کاربر سایت
Rating - 100%
9   0   0
سلام به دوستان BC
همونطورکه از عنوان تاپیک مشخصه دنبال یک کابل HDMI با این مشخصات هستم یا بهتر بگم همینو میخوام

hdmi_cable65_large.jpg

اگه دقت کنید لوگوی PlayStation رو بصورت هک شده میبینید.

hdmi_cable65_small2.jpg

ممنون میشم اگر کسی این کابل رو داره یا جایی رو میشناسه + قیمت بهم پیغام بده.

به به . اشکان هم که اضافه شد.
تا اینجا 5 نفریم.
حامد قراره شنبه خبر بده. تو هم یه آمار بگیر ببین تا 10 نفر چقد درمیاد به من بگو تا عارض شیم :biggrin1:
تا حامدخان هستن نوبت به ماها نمیرسه:d
حمید؟ ترکوندی ها. این همه خریدار از کجا یکدفه پیدا شدن؟ :-o
من که بعد از خودت نفر دوم گفتم میخرم. اسم من نفر دوم هست. >:)

شهاب جون میدونم چی میگی ولی من توضیح دادم که فقط به خاطر لوگو نیست بلکه کیفیتشه.
سونی از این کابل فقط یه مدل داره اونم اینه . به خاطر همون 3D تی وی که ساخته مجبور بوده یه چیز همسطح تیوی و پلی 3 بزنه که این شده. در واقع از لحاظ سرعت آخ نمیگه.
اگه با مایی اعلام کن.

تا اینجا 7 نفریم اگر شهاب هم تمایل داشته باشن.

خوب من هم دارم از این مدل استفاده میکنم که تا الان کم نیاورده دیگه رو 3d جواب داده دیگه اصلا روش زده برای 3بعدی من اسرار شما به این مدل رو نمیدونم برایه چیه چون اینی که من دارم رو دستش نیومده کابل البته یه مدل هم دارم که یکی از دوستانم اورده که شنیدم ظاهرا خریدارش هم صدا سیما بوده چون یه چیز حرفه ای بود یه برند اروپایی یا ژاپنی ؟؟ بود فکر کنم
ولی این مدل عالیه الکی وقت برای مدل های دیگه هزینه اضافه سفارش نکنید .
SONY%203D%20HDMI%20(1).JPG

من در خدمتم باتشکر شهاب

شهاب جان اونی که شما داری هرتزش پایینه و در کنار هرتز 48 بیت عمق رنگ هم بهت میده
من همین کابل شما رو دارم ولی اینی که من و شما داریم فرسنگ ها با اونی که حمید میخواد فاصله داره

شهاب جان اونی که شما داری هرتزش پایینه و در کنار هرتز 48 بیت عمق رنگ هم بهت میده
من همین کابل شما رو دارم ولی اینی که من و شما داریم فرسنگ ها با اونی که حمید میخواد فاصله داره
خدا رو شکر تو این 1 سال بالاخره فهمیدید من چی میخوام #:-s و چی میگم :دی

بچه ها بشتابید که داره تموم میشه.

بزودی قیمت که مشخص بشه . پست اول ویراش میشه و اسم کسایی که میخوان ثبت میشه.
دقت کنید این خرید فقط یکبار انجام میشه . پس هرکی میخواد اعلام کنه تا انشالله هزینه حمل کمترو کمتر بشه.

بابا . . . جهنم و ضرر ؛ ما هم هستیم:|

کُشتی ما رو با این کیفیتش ؛ ببنیم چجوریه:|

من هم می خوام:d

سلام من هم میخوام
فقط تلویزیون من samsung es6959 3d هست تو این تلویزیون چطور میشه؟:d

دوستان سلام. میگم تو این جمعه بازارتون منو هم حساب کنین.
فقط حامد جان ببین میتونی یه کابل 3D عالی به متراژ 5 متر هم برا من ردیف کنی؟ نویز مویز نداشته باشه.
اگه از این مدل باشه که چه بهتر.
ممنون

قابل توجه دوستانی که تاکنون ثبت نام نکردن!باید بگم که کابل خوب تاثیر بسزایی در کیفیت مخصوصا ps3 داره بهترین تولید کننده HDMI کمپانی مانستر هستش که کابل با این امکاناترو بالای 40$ میفروشه البته اگه کیفیت مانستر رو ببینید دیگه دنیا براتون هیچ جلوه ای نخواهد داشت قیمت این کابل عالیه پس معتل نکنید

فقط حامد جان ببین میتونی یه کابل 3D عالی به متراژ 5 متر هم برا من ردیف کنی؟ نویز مویز نداشته باشه.
اگه از این مدل باشه که چه بهتر.
ممنون

علی آقا سلام
والا 5 متری جنس خوب هست تو بازار ولی این از همشون بهتره توصیه میکنم از این بگیرید (اگه باز میخواید مدل خاصب تهیه کنید تو پ.خ بهم بگید براتون پیدا میکنم)

علی از تبریز. یاشاسین.
بزن زنگو .. ! دیگه کم کم برای کل بازی سنتر !

قابل توجه دوستانی که تاکنون ثبت نام نکردن!باید بگم که کابل خوب تاثیر بسزایی در کیفیت مخصوصا ps3 داره بهترین تولید کننده HDMI کمپانی مانستر هستش که کابل با این امکاناترو بالای 40$ میفروشه البته اگه کیفیت مانستر رو ببینید دیگه دنیا براتون هیچ جلوه ای نخواهد داشت قیمت این کابل عالیه پس معتل نکنید

تا اینجا 11 تا.

بچه ها . فعلا دارم رو اوریج و غیر اوریج کار میکنم تا اشتباهی پیش نیاد . حامد هم قرار شده آخرین تخفیفا رو بگیره.

بچه ها . فعلا دارم رو اوریج و غیر اوریج کار میکنم تا اشتباهی پیش نیاد . حامد هم قرار شده آخرین تخفیفا رو بگیره.

واقعا به نکته ی ظریفی اشاره کردی

به آقا حامد هم حتما بسپار که اصلی باشه

چون واقعا یک کابل ارزون با مارک نامعتبر بهتر از یک کابل سونی تقلبی هست

چون واقعا یک کابل ارزون با مارک نامعتبر بهتر از یک کابل سونی تقلبی هست
دقیقا. تقلبی نباشه چون من حاضرم 10 تومن بالاتر بدم ولی اوریج باشه. :d

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or