تا حامدخان هستن نوبت به ماها نمیرسه:dبه به . اشکان هم که اضافه شد.
تا اینجا 5 نفریم.
حامد قراره شنبه خبر بده. تو هم یه آمار بگیر ببین تا 10 نفر چقد درمیاد به من بگو تا عارض شیم :biggrin1:

شهاب جون میدونم چی میگی ولی من توضیح دادم که فقط به خاطر لوگو نیست بلکه کیفیتشه.
سونی از این کابل فقط یه مدل داره اونم اینه . به خاطر همون 3D تی وی که ساخته مجبور بوده یه چیز همسطح تیوی و پلی 3 بزنه که این شده. در واقع از لحاظ سرعت آخ نمیگه.
اگه با مایی اعلام کن.
تا اینجا 7 نفریم اگر شهاب هم تمایل داشته باشن.
خدا رو شکر تو این 1 سال بالاخره فهمیدید من چی میخوام #شهاب جان اونی که شما داری هرتزش پایینه و در کنار هرتز 48 بیت عمق رنگ هم بهت میده
من همین کابل شما رو دارم ولی اینی که من و شما داریم فرسنگ ها با اونی که حمید میخواد فاصله داره
و چی میگم بزودی قیمت که مشخص بشه . پست اول ویراش میشه و اسم کسایی که میخوان ثبت میشه.
دقت کنید این خرید فقط یکبار انجام میشه . پس هرکی میخواد اعلام کنه تا انشالله هزینه حمل کمترو کمتر بشه.

بابا . . . جهنم و ضرر ؛ ما هم هستیم
کُشتی ما رو با این کیفیتش ؛ ببنیم چجوریه
من هم می خوام:d
تا اینجا 10 تا.سلام من هم میخوام
فقط تلویزیون من samsung es6959 3d هست تو این تلویزیون چطور میشه؟:d
دوستان سلام. میگم تو این جمعه بازارتون منو هم حساب کنین.
فقط حامد جان ببین میتونی یه کابل 3D عالی به متراژ 5 متر هم برا من ردیف کنی؟ نویز مویز نداشته باشه.
اگه از این مدل باشه که چه بهتر.
ممنون
علی از تبریز. یاشاسین.دوستان سلام. میگم تو این جمعه بازارتون منو هم حساب کنین.
بزن زنگو .. ! دیگه کم کم برای کل بازی سنتر !
قابل توجه دوستانی که تاکنون ثبت نام نکردن!باید بگم که کابل خوب تاثیر بسزایی در کیفیت مخصوصا ps3 داره بهترین تولید کننده HDMI کمپانی مانستر هستش که کابل با این امکاناترو بالای 40$ میفروشه البته اگه کیفیت مانستر رو ببینید دیگه دنیا براتون هیچ جلوه ای نخواهد داشت قیمت این کابل عالیه پس معتل نکنید
بچه ها . فعلا دارم رو اوریج و غیر اوریج کار میکنم تا اشتباهی پیش نیاد . حامد هم قرار شده آخرین تخفیفا رو بگیره.