یک کابل HDMI با این مشخصات

• Thread starter Thread starter 4th
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

4th

کاربر سایت
Rating - 100%
9   0   0
سلام به دوستان BC
همونطورکه از عنوان تاپیک مشخصه دنبال یک کابل HDMI با این مشخصات هستم یا بهتر بگم همینو میخوام

hdmi_cable65_large.jpg

اگه دقت کنید لوگوی PlayStation رو بصورت هک شده میبینید.

hdmi_cable65_small2.jpg

ممنون میشم اگر کسی این کابل رو داره یا جایی رو میشناسه + قیمت بهم پیغام بده.

همونطور که حمید جان گفتن قیمت تمام شده اون هستش، فقط اگه میخواید به حمید زود خبر بدید که من ok کنم بیاره حداقل 10 نفر

اقا این کابل تو مملکت خودمون پیدا میشه
نمی خواستم اینکارو کنم ولی نمیزارید که .
به من فقط مدلش رو بدید ببینم شاید پیدا کردم براتون .

اخه یه تیکه سیم با دو تا کانکتور بیشتر نیست که انقدر می خواید پول بدید .
اگه از مدل باسه خودم خواستید برای 10 تا 18 حساب می کنم .
SONY%203D%20HDMI%20%281%29.JPG

فقط هم تهران

اقا مارو گیر اوردی جنسه خودتو هی اینجا تبلیق میکنی نمیبینی ما از اوناش نیستیم کابل 18 با 300 دلاری هیچ فرقی نداره یا ماله شما با اون 9 هزار تومنیاش اگر فروشنده که میگی اونا اشقال ماله منو بخرید 18 تومنی بهترینه فرق طلا با بدل چیه ؟؟؟شما میگی هیچ فقی نداره اما

چرا موقع خرید خیلی خیلی گرون تره....؟؟؟؟

---------- نوشته در 10:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:00 PM ارسال شده بود ----------

خب بالاخره مث اینکه داره جور میشه جواب عزیزانی که پیغام داده بودن رو اینجا می نویسم.
در نظر داشته باشید که قیمت نسخه ارجینال این کابل که از خود سایت سونی قراره خریداری بشه 30 دلار هستش که به ریال ما میشه 60 هزار تومن
این بین هزینه ارسال + ترخیص باهم شده 35 هزار تومن . این هم زمانی هست که حداقل 10 نفر باشیم. ( زیر این تعداد منتفیه )
حالا هرکس با این مبلغ مشکلی نداره اعلام کنه . راه حل دیگه ای هم برای ارزونتر شدن دارید بگید.

اقا حامد از سایت سونی بخری منم میخام...35 تومن قیمت خیلی خوبیه برا همچین کابلی منو داشته باش....

می گم چه فایده هیچ 3D TV نیست که بتونه 120HZ هم به عنوان ورودی اصلی قبول کنی حتی اگه 480HZ هم باشه منظورم دقیقا چیزی هست که بزنی به PC بهت 120HZ بتونه نشون بده در حالت FULL HD

اقا مارو گیر اوردی جنسه خودتو هی اینجا تبلیق میکنی نمیبینی ما از اوناش نیستیم کابل 18 با 300 دلاری هیچ فرقی نداره یا ماله شما با اون 9 هزار تومنیاش اگر فروشنده که میگی اونا اشقال ماله منو بخرید 18 تومنی بهترینه فرق طلا با بدل چیه ؟؟؟شما میگی هیچ فقی نداره اما

چرا موقع خرید خیلی خیلی گرون تره....؟؟؟؟

سلام دوست عزیز
نه هرگز برو بخر
ما از اوناش نیستیم
بله میدونم شما از اوناش نیستی شما از اونیکیاشی .
در ضمن خواستم لطفی به دوستانم بکنم جنس رو به قیمت عمده بدم یکی دو تا مثل تو که ... ندارن اومدن در مورد تقلبی بودن اجناس گفتا
سپرده بودم این کابل رو پیدا کنم ولی مطمئن شدم لیاقت ندارن بعضی ها . این کابل اصلیه بس که عادت کردید گرون بخرید زبونتون دراز شده
دیگه حتی کسی تعداد هم بخواد نمیدم .
دوستان پرشین تولز منو میشناسن من جنس کپی ندارم .
لطف کردن به خیلی ها نمیاد اره برید از سایت سونی بخرید ارزون تر میده اصلیه :)
باتشکر شهاب

35 تومن بود یه 3 تا واسم بیار

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
عزیز خود کابل 30 دلار هست
قیمت دلار + هزینه ارسال باهم شد 95 تومن و بدلیل تعداد کم نفرات منتفی شد.
تاپیک هم قفل میشه. سوالی بود پیغام بدید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or