زیر 30 ممکن نیستزیر 30 تا بیوفته منم میخوام!
مخلص همه ی بچه های زحمت کش . (آقا حامد که میخواد زحمت خریدنشو بکشه و حمید جون که تاپیک رو زد :d)
من هم هستم ...
قیمت وقتی مشخص شد همینجا میگیم تا تعداد مشخص بشه که کیا میخوان.35 خیرشو ببینی:d
توضیح بده بگو چه برطری داره از این معمولیای بدونه مارک و ... اصلا میارزه؟ من دقیق اطلاعات ندارم یعنی سر در نمیارم
ممنون
عارض نشو من خودم هستم. :dقیمت وقتی مشخص شد همینجا میگیم تا تعداد مشخص بشه که کیا میخوان.
عارضم به عزیز نام
جوادتاریخ عضویتFeb 2011محل سکونترشتنوشته537نوشته های بلاگ2 امتیاز بازارچه13 (100%)
این کابل نسبت به کابلای 15 تومنی درپیت فرقش اینجاست که سرعت بلایی داره و کیفیت تصویر از نظر هرتز و بیت حدود چهار برابر اون 15 تومنیا هستش.
چند نفر هم که تایید کردن کیفیتش رو.
من خیلی دوست داشتم اولین نفری باشم که تهیه ش میکنه ولی این سونی ورداشته گذاشته تو پک تیوی پلی 3![]()
.
پست اگه زیاد بخریم کم درمیاد برا هرنفر. ولی تکسش جدا جدا حساب میشه که با 10 درصد هم حساب کنیم نهایتا میشه 2 دلار.قیمت حداقل خودش 16.80 دلاره حالا هزینه حمل و پست این حرفارو هم باید حساب کنید.
به به . اشکان هم که اضافه شد.عارض نشو من خودم هستم. :d
کیفیتش و سرعتش بخاطر اون روکش طلاست. :d اینا نمیدونن این کابل چه جواهری هست:d
داش حمید مارم حساب کردی یا نه؟:d
پست اگه زیاد بخریم کم درمیاد برا هرنفر. ولی تکسش جدا جدا حساب میشه که با 10 درصد هم حساب کنیم نهایتا میشه 2 دلار.
سلام به دوستان BC
همونطورکه از عنوان تاپیک مشخصه دنبال یک کابل HDMI با این مشخصات هستم یا بهتر بگم همینو میخوام
![]()
اگه دقت کنید لوگوی PlayStation رو بصورت هک شده میبینید.
![]()
ممنون میشم اگر کسی این کابل رو داره یا جایی رو میشناسه + قیمت بهم پیغام بده.
جسارتا چیز خاصی نیست که دنبالش می گردید فقط به خاطر یه لوگو انقدر خودتون رو به اب و اتش زدید هم رنج این سونی زیاد داره از این کابل ها .12 بیت هستن ولی این 48 بیته.
شهاب جون میدونم چی میگی ولی من توضیح دادم که فقط به خاطر لوگو نیست بلکه کیفیتشه.جسارتا چیز خاصی نیست که دنبالش می گردید فقط به خاطر یه لوگو انقدر خودتون رو به اب و اتش زدید هم رنج این سونی زیاد داره از این کابل ها .
؟؟؟؟؟
من تا چند وقت پیش زیاد داشتم شاید اگه کسی می گفت اینجا برای خرید مفت نمیادم بره .
من در خدمتم باتشکر شهاب
تا اینجا 7 نفریم اگر شهاب هم تمایل داشته باشن.من عاشق کیفیتم چون با احساساتم بازی کردید منم میخوام خبری شد بهم pm بدید