یک کابل HDMI با این مشخصات

• Thread starter Thread starter 4th
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

4th

کاربر سایت
Rating - 100%
9   0   0
سلام به دوستان BC
همونطورکه از عنوان تاپیک مشخصه دنبال یک کابل HDMI با این مشخصات هستم یا بهتر بگم همینو میخوام

hdmi_cable65_large.jpg

اگه دقت کنید لوگوی PlayStation رو بصورت هک شده میبینید.

hdmi_cable65_small2.jpg

ممنون میشم اگر کسی این کابل رو داره یا جایی رو میشناسه + قیمت بهم پیغام بده.

ردیفش میکنم شنبه آمار بگیرم همینجا اعلام میکنم
خبر خاصی نیست طبق روال داره پیش میره

مخلص همه ی بچه های زحمت کش . (آقا حامد که میخواد زحمت خریدنشو بکشه و حمید جون که تاپیک رو زد :d)
من هم هستم ...

زیر 30 تا بیوفته منم میخوام!
زیر 30 ممکن نیست
قیمت حداقل خودش 16.80 دلاره حالا هزینه حمل و پست این حرفارو هم باید حساب کنید.
مخلص همه ی بچه های زحمت کش . (آقا حامد که میخواد زحمت خریدنشو بکشه و حمید جون که تاپیک رو زد :d)
من هم هستم ...

تا حالا اگه جواد هم تمایل داشته باشه . شدیم 4 نفر. منتظر نفرات بعدی. :دی

35 خیرشو ببینی:d
توضیح بده بگو چه برطری داره از این معمولیای بدونه مارک و ... اصلا میارزه؟ من دقیق اطلاعات ندارم یعنی سر در نمیارم
ممنون

35 خیرشو ببینی:d
توضیح بده بگو چه برطری داره از این معمولیای بدونه مارک و ... اصلا میارزه؟ من دقیق اطلاعات ندارم یعنی سر در نمیارم
ممنون
قیمت وقتی مشخص شد همینجا میگیم تا تعداد مشخص بشه که کیا میخوان.

عارضم به عزیز نام
جوادتاریخ عضویتFeb 2011محل سکونترشتنوشته537نوشته های بلاگ2 امتیاز بازارچه13 (100%)

:دی این کابل نسبت به کابلای 15 تومنی درپیت فرقش اینجاست که سرعت بلایی داره و کیفیت تصویر از نظر هرتز و بیت حدود چهار برابر اون 15 تومنیا هستش.
چند نفر هم که تایید کردن کیفیتش رو.
من خیلی دوست داشتم اولین نفری باشم که تهیه ش میکنه ولی این سونی ورداشته گذاشته تو پک تیوی پلی 3 :(( :دی .

قیمت وقتی مشخص شد همینجا میگیم تا تعداد مشخص بشه که کیا میخوان.

عارضم به عزیز نام
جوادتاریخ عضویتFeb 2011محل سکونترشتنوشته537نوشته های بلاگ2 امتیاز بازارچه13 (100%)

:دی این کابل نسبت به کابلای 15 تومنی درپیت فرقش اینجاست که سرعت بلایی داره و کیفیت تصویر از نظر هرتز و بیت حدود چهار برابر اون 15 تومنیا هستش.
چند نفر هم که تایید کردن کیفیتش رو.
من خیلی دوست داشتم اولین نفری باشم که تهیه ش میکنه ولی این سونی ورداشته گذاشته تو پک تیوی پلی 3 :(( :دی .
عارض نشو من خودم هستم. :d
کیفیتش و سرعتش بخاطر اون روکش طلاست. :d اینا نمیدونن این کابل چه جواهری هست:d
داش حمید مارم حساب کردی یا نه؟:d
قیمت حداقل خودش 16.80 دلاره حالا هزینه حمل و پست این حرفارو هم باید حساب کنید.
پست اگه زیاد بخریم کم درمیاد برا هرنفر. ولی تکسش جدا جدا حساب میشه که با 10 درصد هم حساب کنیم نهایتا میشه 2 دلار.

آخرین ویرایش:
عارض نشو من خودم هستم. :d
کیفیتش و سرعتش بخاطر اون روکش طلاست. :d اینا نمیدونن این کابل چه جواهری هست:d
داش حمید مارم حساب کردی یا نه؟:d

پست اگه زیاد بخریم کم درمیاد برا هرنفر. ولی تکسش جدا جدا حساب میشه که با 10 درصد هم حساب کنیم نهایتا میشه 2 دلار.
به به . اشکان هم که اضافه شد.
تا اینجا 5 نفریم.
حامد قراره شنبه خبر بده. تو هم یه آمار بگیر ببین تا 10 نفر چقد درمیاد به من بگو تا عارض شیم :دی

سلام به دوستان BC
همونطورکه از عنوان تاپیک مشخصه دنبال یک کابل HDMI با این مشخصات هستم یا بهتر بگم همینو میخوام

hdmi_cable65_large.jpg

اگه دقت کنید لوگوی PlayStation رو بصورت هک شده میبینید.

hdmi_cable65_small2.jpg

ممنون میشم اگر کسی این کابل رو داره یا جایی رو میشناسه + قیمت بهم پیغام بده.
12 بیت هستن ولی این 48 بیته.
جسارتا چیز خاصی نیست که دنبالش می گردید فقط به خاطر یه لوگو انقدر خودتون رو به اب و اتش زدید هم رنج این سونی زیاد داره از این کابل ها .
؟؟؟؟؟
من تا چند وقت پیش زیاد داشتم شاید اگه کسی می گفت اینجا برای خرید مفت نمیادم بره .
من در خدمتم باتشکر شهاب

من عاشق کیفیتم چون با احساساتم بازی کردید منم میخوام خبری شد بهم pm بدید

جسارتا چیز خاصی نیست که دنبالش می گردید فقط به خاطر یه لوگو انقدر خودتون رو به اب و اتش زدید هم رنج این سونی زیاد داره از این کابل ها .
؟؟؟؟؟
من تا چند وقت پیش زیاد داشتم شاید اگه کسی می گفت اینجا برای خرید مفت نمیادم بره .
من در خدمتم باتشکر شهاب
شهاب جون میدونم چی میگی ولی من توضیح دادم که فقط به خاطر لوگو نیست بلکه کیفیتشه.
سونی از این کابل فقط یه مدل داره اونم اینه . به خاطر همون 3D تی وی که ساخته مجبور بوده یه چیز همسطح تیوی و پلی 3 بزنه که این شده. در واقع از لحاظ سرعت آخ نمیگه.
اگه با مایی اعلام کن.
من عاشق کیفیتم چون با احساساتم بازی کردید منم میخوام خبری شد بهم pm بدید
تا اینجا 7 نفریم اگر شهاب هم تمایل داشته باشن.

حمید با این وضع پیش بریم بالای 10 تا میشه

من بهت مشکوکم بگو چقدر از سونی گرفت ما رو اخوال کنی:d

بزودی قیمت که مشخص بشه . پست اول ویراش میشه و اسم کسایی که میخوان ثبت میشه.
دقت کنید این خرید فقط یکبار انجام میشه . پس هرکی میخواد اعلام کنه تا انشالله هزینه حمل کمترو کمتر بشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or