بله . خودشه . میتونید بخریدش؟این کابلی که میگی همین هست که تو سایت آمازونه؟ لینک کابل آمازون
قیمتش $16.80 هست.
بله . خودشه . میتونید بخریدش؟
. اینجا چنده قیمتش؟امیر حسین . نمیدونی که چیه.!!یادمه از پارسال دنبال این کابل میگردی:d
دنبال آدم فظایی بودی تا حالا پیدا کرده بودی:d![]()
راستش مشخصاتشو دیدم. واقعا کارش درسته :d میخوام بدم یکی برا خودم بیارن از اون طرف. اینجا چنده قیمتش؟
- Required to view movies in HD on your PS3[SUP]™[/SUP] System*
- Compatible with 3DTVs
- 240Hz refresh rate for smooth video
- Up to 48 bit color depth for true lifelike colors
- Gold plating connectors for enhanced signal transfer
- Supports 7.1 surround sound
حمید بازارو زیرو رو کردم برات فقط تو جعبه اون display ها هستش فکر کنم باید سفارش بدیم از اونور بیارن :d
کسی آمار داره جاییو بگیم بیارن؟ تعداد بگیریم ارزون بده!
متاسفانه 1 ساله که هیشگی نمیدونه این کابل چه کیفیتی داره.حمید دوستم این تی وی display خرید ه این کابل هم توش بود
یه کیفیتی داشت اصن یه وضعی![]()
اگر من داشتم هم بهت نمیدادم:d
من زیاد تو نخ کیفیت و انجور چیزا نیستم .(پس تیکه به من ننداز:d )متاسفانه 1 ساله که هیشگی نمیدونه این کابل چه کیفیتی داره.
اون موقع هم که خریدنش از اونور جور شده بود . دلار یدفعه قاطی کرد و همه چی نقش بر آب شد.
کابلایی که همه دارن اغلب 12 بیت هستن ولی این 48 بیته.
مخلصم . اتفاقا من زیادی سرم تو کیفیتهمن زیاد تو نخ کیفیت و انجور چیزا نیستم .(پس تیکه به من ننداز:d )
این دوستمون کلوپ داره 6 ال ای دی داره همشون سونی و یکی هم همین display کیفیت و 3 بعدیش از بقیه بهتر بود کلا" کف کردم براش این تی وی هم پشتش ساب داره![]()
کلا" عشق سونی هست این دوستمون
خودشم گفت کابلش عالیه
تایپیکت رو به فنا دادم . ببخشید
حیف که نمیتونم کمکت کنم l-)
من هستم ( البته اگر زود تر گیرش آوردم بهتر ) ...
من آشناشو دارم بیاره ولی اگه تعداد باشه بهتره شنبه باهاش حرف میزنم ببینم برای 10 تا چقدر میگیره، اگه مناسب بود خبر میدم هر کی خواست میارم بهش میدم