یک سوم دارندگان PS4، از Xbox یا Nintendo نقل مکان کرده اند

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
ps4.jpg

تحقیقات نشان می‌دهد، 31% از کسانی که دارای PS4 هستند، در نسل قبل یا کنسول Wii را داشتند یا Xbox 360. در صورتی که PS3 نداشتند. طبق صحبت های John Koller با Kotaku، تحقیقاتی مشابه نیز نشان می‌دهد، 17% از دارندگان PS4، نسل قبل کنسول نداشته اند.

Koller در این باره گفت: "ما این اشخاص را در درجه اول خبره می‌دانیم، کسانی که به گیم عشق می‌ورزند. آنها کسانی هستند که وقتی به خانه آنها بروید، کتابی در قفسه کتاب نمی‌یابید. فقط بسته های بازی موجود است! آنها کسانی هستند که در نیمه شب منتظر عرضه کنسول بودند. آنها واقعا مشتری های خارق العاده ای برای ما و یک عضو فوق العاده برای جامعه PlayStation هستند."
او همچنین در آخر اضافه کرد که این آمار، بیشتر از آمار مورد انتظار بوده است.
منبع

فقط یک جمله از بازی مورد علاقه آمریکایی خودت بهت میگم: (که هم آواتر و هم اسم یوزرت از این بازیه)
wake up, and smell the ashes

میشه معنی این جمله رو هم یه توضیحی بدی عزیز ؟ به نظر من که این جمله از طرف من خطاب به تمام کسانی که فقط چشمشون به زرق و برق های ظاهریه .

Koller در این باره گفت: "ما این اشخاص را در درجه اول خبره می‌دانیم، کسانی که به گیم عشق می‌ورزند. آنها کسانی هستند که وقتی به خانه آنها بروید، کتابی در قفسه کتاب نمی‌یابید. فقط بسته های بازی موجود است!
منبع

بیشتر از اونکه این مطلب هوادارای PS4 را خوشحال و سرمست کنه، واقعا باید ناراحتشون کنه،
واقعا نمی دونم چی مصرف کرده بوده آقای Koller که این اراجیف را گفته! این نه تنها توهین به هوادارای PS4 هست که توهین به همه گیمرها هستش!

نوشته شده توسط nader.g
یعنی علنا کل جامعه PS بازو بی سواد خطاب کرده این یارو.ها ها.
اقا یکی بهش بگه امار نخواستیم ابروریزی نکن فقط :)

- - -ویرایش - - -

اخه عزیزم قربون شکل ماهت برم نمیدونم شما چرا اینقدر حرص فروش سونی رو می خوری اخه؟!مگه سونی بیشتر فروش کنه چیزی به تو میماسه؟!
ماها x1 داریم و ازش نهایت لذت و میبریم چون،تا حالا بازی های انحصاری شاخ تری دستمون رسیده،چون گرافیک بهتر و جذابتری بهمون داده،چون انبوهی از امکانات فوق العاده رو بهمون داده،چون لذت بازی بدون لگ و بهمون داده،و از همه مهمتر چون با داشتن یه x1 تو خونه کاملا پیشرفته تکنولوژی رو حس کردیم.همه و همه این ها رو ابر کمپانی مایکروسافت بهمون هدیه داده و حسابی ازش ممنونیم.نگران فروش هم نباش چون اصلا مهم نیست و همش هم برمیگرده به اون قضیه جو روانی و تبلیغات که به زودی اوضاع تغییر میکنه.بله دوست عزیز
ساقیت کیه عزیز ؟
فکر کنم با سونی اشتباه گرفتیا ؟!
چون چیزایی که میگی بیشتر شبیه جوک و به صورت ناراحت کننده ای خنده داره !!
خدا رو شکر انحصاری ندارین اگر داشتین چیکار میکردین !!!
فکر کنم تا به حال حتی PS3 رو از نزدیک ندیدی چه برسه به PS4 !

آخرین ویرایش:
یعنی علنا کل جامعه PS بازو بی سواد خطاب کرده این یارو.ها ها. اقا یکی بهش بگه امار نخواستیم ابروریزی نکن فقط :) - - -ویرایش - - - اخه عزیزم قربون شکل ماهت برم نمیدونم شما چرا اینقدر حرص فروش سونی رو می خوری اخه؟!مگه سونی بیشتر فروش کنه چیزی به تو میماسه؟! ماها x1 داریم و ازش نهایت لذت و میبریم چون،تا حالا بازی های انحصاری شاخ تری دستمون رسیده،چون گرافیک بهتر و جذابتری بهمون داده،چون انبوهی از امکانات فوق العاده رو بهمون داده،چون لذت بازی بدون لگ و بهمون داده،و از همه مهمتر چون با داشتن یه x1 تو خونه کاملا پیشرفته تکنولوژی رو حس کردیم.همه و همه این ها رو ابر کمپانی مایکروسافت بهمون هدیه داده و حسابی ازش ممنونیم.نگران فروش هم نباش چون اصلا مهم نیست و همش هم برمیگرده به اون قضیه جو روانی و تبلیغات که به زودی اوضاع تغییر میکنه.بله دوست عزیز
اوه اوه؛ یکی اینو بگیره:|

بازی شاخ تر تا الان یعنی:تایتان و رایز و فورزا
گرافیک بهتر و جذابتر یعنی:تو مولتی پلتفرم بتل و تو انحصاری رایز(تا بازی نکردی نظر نده لطفا)
تکنولوژی یعنی کینکت فوق هوشمند،اینم تا وقتی باهاش کار نکردی تز نده.
بازی بدون لگ یعنی سرورهای قدرتمند xbl
حالا هی بیاین بگین بتل ۱۰۸۰ اجرا میشه،اخه فول اچ دی که رنگ و لعاب نداره بدرد لای جرز میخوره.
کلا با اون ps4تون خوش باشین مخصوصا اون دسته واقعا بدش.
درک مباحث شما کلن واسه من یکی خیلی سخته لذا خاهش دارم از محضر جناب که تفسیری - رساله ای - "چیزی" من باب این سخنان گهربار بدید بیرون تا ما هم مستفیض شیم.
راستی دستمونم درست کار نمیده راست میگه باید ببریم صاف کاری:d
در کل بدون من یکی جز مریداتم و با شوق منتظر بقیه پست های خارق العاده شما هستم.
اگه دوستان موافق باشن جنبشی در حمایت از شما تشکیل میدیم تا به حق به جایگاهتون برسید.

آخرین ویرایش:
بازی شاخ تر تا الان یعنی:تایتان و رایز و فورزا
گرافیک بهتر و جذابتر یعنی:تو مولتی پلتفرم بتل و تو انحصاری رایز(تا بازی نکردی نظر نده لطفا)
تکنولوژی یعنی کینکت فوق هوشمند،اینم تا وقتی باهاش کار نکردی تز نده.
بازی بدون لگ یعنی سرورهای قدرتمند xbl
حالا هی بیاین بگین بتل ۱۰۸۰ اجرا میشه،اخه فول اچ دی که رنگ و لعاب نداره بدرد لای جرز میخوره.
کلا با اون ps4تون خوش باشین مخصوصا اون دسته واقعا بدش.
برای چی فول اچ دی رنگ و لعاب نداره؟ کیس 4 تومنی میبندن برای اینکه فول اچ دی میگرین اونوقت یه کنسول 399 دلاری داره بازیها رو فول اچ دی اجرا میکنه رنگ و لعاب نداره اونوقت 720p و 792p رنگو لعاب داره؟:lol:

آخرین ویرایش:
به نظر من بحث سر گرافیک مسخرست :-" :| مهم گیم پلی، کاراکتر ها، داستان و کیفیت یک بازی هست! بعد از همه اینا تازه گرافیک یکم مهمه! خوشبختانه گرافیک همه کنسول های این نسل از 3DS تا PS4 کاملا قابل قبول و یکم هم بیشتر از قابل قبوله! پس بحث سر یه چند تا پیکسل کم تر یا بیشتر مسخرس! :d

به نظر من بحث سر گرافیک مسخرست :-" :| مهم گیم پلی، کاراکتر ها، داستان و کیفیت یک بازی هست! بعد از همه اینا تازه گرافیک یکم مهمه! خوشبختانه گرافیک همه کنسول های این نسل از 3DS تا PS4 کاملا قابل قبول و یکم هم بیشتر از قابل قبوله! پس بحث سر یه چند تا پیکسل کم تر یا بیشتر مسخرس! :d
وقتی یک بازی مولتی پلتفرم میاد گیم پلی و داستان هر دو کنسول مثل همه، و علاوه بر اون گرافیک PS4 بهتره پس بحث اصلا مسخره نیست;):d

- - -ویرایش - - -

خوشم میاد یه سری جوش اوردن امپراشون رفته بالا زدن به جاده خاکی،ایوللا،به کارتون ادامه بدین.
هاها.
All in one Xbox one
PlayStation 4. For the Players

موافقم در کل

به نظرم من اگر شخصی واقعا برای گرافیک بهتر میره ps4 میخره کار چندان درستی نیست , چرا ؟ چون اصلا از نظر من الویت آخر گرافیک هست در اکثر موارد ! (البته بحث بازیهای مولتی پلتفرم جداست)

بازی در حالت کلی یعنی GAMEPLAY و بعد از اون محتوا و موسیقی و داستان (اگر ضرورت باشد ) و در آخر گرافیک (نظر شخصی)

ممنون

وقتی یک بازی مولتی پلتفرم میاد گیم پلی و داستان هر دو کنسول مثل همه، و علاوه بر اون گرافیک PS4 بهتره پس بحث اصلا مسخره نیست;):d

آره قبول دارم! با اونی که گرافیکش بیشتر آدم بیشتر حال میکنه! ولی بازم دو چیز مسخرس: :d
1. تفاوت گرافیک بین XB1, PS4 و Wii U خیلی کمه (مخصوصا XB1 و PS4 که تقریبا فرقی ندارن!)
2. سر همین یه ذره میاین میزنین تو سر و کله هم :d

- - -ویرایش - - -

من که از ps2 پریدم به ps4 :d
یعنی خرجی که الآن میکنی حدودا 45 برابر شده نسبت به قبل :d

تاپیک باز شد.

1 نفر بن و 3 نفر اخطار گرفتند.
درسته، نمیشه فقط راجع به موضوع تاپیک حرف زد، اما اینطوری هم نیست که هرچی دلتون می خواد نثار همدیگه کنید.

من که از ps2 پریدم به ps4 :d
کجاش رو دیدی....
من دارم از PS1 میپرم PS4 !!!!!!
نسل های PS2 و PS3 رو PC باز بودم حالا میخوام برگردم به ریشه هام!

==================

این تعصب های الکی رو هم اگه کنار بذاریم هم بحث های شیرین تری خواهیم داشت و هم کمتر افراد بن میشن یا اخطار میگیرن!
در ضمن احترام به عقیده های یک دیگر رو هم کاملا" فراموش کردیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or