یک سوم دارندگان PS4، از Xbox یا Nintendo نقل مکان کرده اند

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
ps4.jpg

تحقیقات نشان می‌دهد، 31% از کسانی که دارای PS4 هستند، در نسل قبل یا کنسول Wii را داشتند یا Xbox 360. در صورتی که PS3 نداشتند. طبق صحبت های John Koller با Kotaku، تحقیقاتی مشابه نیز نشان می‌دهد، 17% از دارندگان PS4، نسل قبل کنسول نداشته اند.

Koller در این باره گفت: "ما این اشخاص را در درجه اول خبره می‌دانیم، کسانی که به گیم عشق می‌ورزند. آنها کسانی هستند که وقتی به خانه آنها بروید، کتابی در قفسه کتاب نمی‌یابید. فقط بسته های بازی موجود است! آنها کسانی هستند که در نیمه شب منتظر عرضه کنسول بودند. آنها واقعا مشتری های خارق العاده ای برای ما و یک عضو فوق العاده برای جامعه PlayStation هستند."
او همچنین در آخر اضافه کرد که این آمار، بیشتر از آمار مورد انتظار بوده است.
منبع

:-/
بقیه رو نمیدونم ولی از این حرف این بابا میشه برداشت کرد از نظر ایشون، جامعه واقعی PS یه عده آدم بی سوادن!!
عجیبه همچین حرفی از معاون بازاریابی Playstation.
البته میدونم منظورت چیه ولی ازین دید نگاه کن به قضیه که گیم دیگه یه سرگرمی ساده و سطحی نیست و جدیدا بعنوان یه هنر اینتراکتیو بهش نگاه میشه . حالا اینم مثال جالبی نزد بنظرم .

این آمار در ایران هم بیشتر است من نسل قبل 360 داشتم ولی برای خرید فور لحظه ای شک نکردم الان هم برای خرید وان دو دلم .شاید خریدم شایدم نه .ای تری امسال میکی که اصلا ترغیبم نکرد برا تهیه وان

:-/
بقیه رو نمیدونم ولی از این حرف این بابا میشه برداشت کرد از نظر ایشون، جامعه واقعی PS یه عده آدم بی سوادن!!
عجیبه همچین حرفی از معاون بازاریابی Playstation.
منظورش اینه که دارندگان PS4 خودشون رو با تکنولوژی وفق دادن و به جای کتاب های فیزیکی، به وسیله تبلت و لپ تاپ و کامپیوتر و ... E-Book میخونن! ;;):دی

تنها عامل موفقیت یک کنسول بازیهای انحصاریشه خب من خودم xbox هم داشتم اما خدایی بازیهای انحصاری سونی یه چیز دیگست ..ps4 از طرفی نسل جدید رو کاملا با برنامه شروع کرد
تونست نظر بازیسازها رو جلب کنه از طرفی سخت افزار قدرتمندش کلی سر و صدا تو رسانه ها ایجاد کرد دیگه مگه بازیباز ها جز کنسولی که بدونن خراب نمیشه و سخت افزار برتر و بازیهای عالی انحصاری چی میخوان ؟ :d اما امیدوارم فاصله بین 2 تا کنسول دیگه خیلی زیاد نشه که رقابت از بین بره

آقا ما که شب نصف شب صبح همش داشتیم کنفرانس شما رو نگاه میکردیم تازه روز تولدمون هم که ps4 رو معرفی کردید سال بعد هم لانچ ژاپن رو داشتید
خوب حالا که مهم هستیم بزن یه پلی4 سفید( یخچالی :) ) با تمام متعلقات بفرس خونه :)

من که PS3, PS2, PS داشتم قبل ولی آره دو تا از بچه هایی که الان باهاشون PS4 بازی میکنم یکیشون کلا PC gamer بوده و اون یکی هم X360 داشته....

- - -ویرایش - - -

منظورش اینه که دارندگان PS4 خودشون رو با تکنولوژی وفق دادن و به جای کتاب های فیزیکی، به وسیله تبلت و لپ تاپ و کامپیوتر و ... E-Book میخونن! ;;):دی

یکم حرفش غلط انداز بود....من بیشتر از بازی کردن کتاب میخونم و اکثر کتابام توی کامپیوتر هستند ولی یه آرشیو کتاب خیلی Impressive هم دارم که مربوط به دوران کودکی و Teenager ی هستش....کتال الکترونیکی خیلی وقت نیست که همه گیر شده، آدم کتاب خون از قدیم باید یه چند تا کتابی حداقل داشته باشه.

نسل قبل هم 90 درصد از خانواده پلی استیشن به ایکس باکس نقل مکان کرده بودن!! حالا کم کم دارن به خونشون بر میگردن welcome back guys :d

بعله خدا پدر مادر هکر هارو بیامرزه :d

به قول مصطفی: امیدوارم این نسل هیچ کنسول هک نشه تا ببینیم کی به کیه و قیافه ها دیدن داره ;)

تمام کسانی که تو ایران خودمون رفتن سراغ XBOX به خاطر زودتر هک شدن و ارزون تر بودنش بود وگرنه تو همون
نسل قبلم XBOX فروشش از PS کم تر میشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or