یک سوم دارندگان PS4، از Xbox یا Nintendo نقل مکان کرده اند

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
ps4.jpg

تحقیقات نشان می‌دهد، 31% از کسانی که دارای PS4 هستند، در نسل قبل یا کنسول Wii را داشتند یا Xbox 360. در صورتی که PS3 نداشتند. طبق صحبت های John Koller با Kotaku، تحقیقاتی مشابه نیز نشان می‌دهد، 17% از دارندگان PS4، نسل قبل کنسول نداشته اند.

Koller در این باره گفت: "ما این اشخاص را در درجه اول خبره می‌دانیم، کسانی که به گیم عشق می‌ورزند. آنها کسانی هستند که وقتی به خانه آنها بروید، کتابی در قفسه کتاب نمی‌یابید. فقط بسته های بازی موجود است! آنها کسانی هستند که در نیمه شب منتظر عرضه کنسول بودند. آنها واقعا مشتری های خارق العاده ای برای ما و یک عضو فوق العاده برای جامعه PlayStation هستند."
او همچنین در آخر اضافه کرد که این آمار، بیشتر از آمار مورد انتظار بوده است.
منبع

یعنی علنا کل جامعه PS بازو بی سواد خطاب کرده این یارو.ها ها.
اقا یکی بهش بگه امار نخواستیم ابروریزی نکن فقط :)

- - -ویرایش - - -

اخه عزیزم قربون شکل ماهت برم نمیدونم شما چرا اینقدر حرص فروش سونی رو می خوری اخه؟!مگه سونی بیشتر فروش کنه چیزی به تو میماسه؟!
ماها x1 داریم و ازش نهایت لذت و میبریم چون،تا حالا بازی های انحصاری شاخ تری دستمون رسیده،چون گرافیک بهتر و جذابتری بهمون داده،چون انبوهی از امکانات فوق العاده رو بهمون داده،چون لذت بازی بدون لگ و بهمون داده،و از همه مهمتر چون با داشتن یه x1 تو خونه کاملا پیشرفته تکنولوژی رو حس کردیم.همه و همه این ها رو ابر کمپانی مایکروسافت بهمون هدیه داده و حسابی ازش ممنونیم.نگران فروش هم نباش چون اصلا مهم نیست و همش هم برمیگرده به اون قضیه جو روانی و تبلیغات که به زودی اوضاع تغییر میکنه.بله دوست عزیز

دوست عزیز پس با همون xbox one ت که نهایت تکنولوژیه و 50 درصد قویتره و uncharted4و lbp3 و the order و ........... که قراره براش در اینده بیاد سرگرم شو و دیگه تو تاپیکای ps لطفا نیا

:-/
بقیه رو نمیدونم ولی از این حرف این بابا میشه برداشت کرد از نظر ایشون، جامعه واقعی PS یه عده آدم بی سوادن!!
عجیبه همچین حرفی از معاون بازاریابی Playstation.

آره، خیلی عجیب بود حرفش. به من برخورد.

یه عده برن بازی کنن بشن مصرف کننده، خودشون برن کتاب بخونن بشن رییس و معاون.

دنیایه عجیبیه!!!!بعضی ها چقدر نمک نشناسن!!یک نسل با همون باطری قلمی چه بازیهایی که به رگ نزدین!! حرومتون باشه :d

حالا دیگه بشینین به گذشته خودتون بخندین !! این شماها بودین که برند محبوب خودتون به قیمت پایین ترفروختین!! در ضمن همش هم به خاطر کپی خور بودن نبود!!یکم به ذهنتون فشار بیارین!!
آیا 360 انحصاری نداشت؟؟ دسته کنسول خوش دست نبود؟؟تو بازی های مولتی کم آوورد؟؟شبکه لایوش نتروکوند؟؟سیستم آچیومنتش یادتونه؟؟ واقعا خجالت داره!!

دنیایه عجیبیه!!!!بعضی ها چقدر نمک نشناسن!!یک نسل با همون باطری قلمی چه بازیهایی که به رگ نزدین!! حرومتون باشه :d

حالا دیگه بشینین به گذشته خودتون بخندین !! این شماها بودین که برند محبوب خودتون به قیمت پایین ترفروختین!! در ضمن همش هم به خاطر کپی خور بودن نبود!!یکم به ذهنتون فشار بیارین!!
آیا 360 انحصاری نداشت؟؟ دسته کنسول خوش دست نبود؟؟تو بازی های مولتی کم آوورد؟؟شبکه لایوش نتروکوند؟؟سیستم آچیومنتش یادتونه؟؟ واقعا خجالت داره!!

داداش من نسل قبل اول کار 360 خریدم.خدایی با چنتا موضوع خیلی حال کردم چن تا موضوع هم خیلی آزارم داد.سر بازی های Gears و Alan Wake خیلی حال کردم.بازی با دسته لذت بخش بود روی بعضی از مولتی پلتفرم ها هم 360 خیلی بهتر عمل میکرد.سر درایوم گه 2 باز خراب شد خیلی اذیت شدم.سر باتری دستش خیلی اذیت شدم و سر این که هر وقت آپدیت جدیدی میومد مثلا از LT 2 به LT 3 باید میبردمش پیش یارو کلی پول میدادم آپدیتو میریخت.سر DVD های خراب و Burner Max و ... هم یه کوچولو اذیت شدم:d

سه چراغ رو یادت رفت .جزو اپشن های خاص 360 بود :d
والا من خودم هیچ وقت حتی به خریدن 360 هم فکر نکردم.ولی خب فقط بخاطر AW این شتباه رو کردم و خریدم:d
دسته من همون DS رو بیشتر دوست دارم و راحت ترم باش . انحصاری خوب داشت ولی خب ارزش اینو نداشت که ادم واسشون کنسول بخره :d. لایو هم که PS نتوسنت بهش برسه ولی حداقل مجانی بود . میگن کوفت باشه ولی مفت باشه :d
درکل صلیقه ها متفاوته . ولی من به عنوان یه گیمر همیشه سونی رو قبول داشتم و خواهم داشت .

- - -ویرایش - - -
اخه عزیزم قربون شکل ماهت برم نمیدونم شما چرا اینقدر حرص فروش سونی رو می خوری اخه؟!مگه سونی بیشتر فروش کنه چیزی به تو میماسه؟!
ماها x1 داریم و ازش نهایت لذت و میبریم چون،تا حالا بازی های انحصاری شاخ تری دستمون رسیده،چون گرافیک بهتر و جذابتری بهمون داده،چون انبوهی از امکانات فوق العاده رو بهمون داده،چون لذت بازی بدون لگ و بهمون داده،و از همه مهمتر چون با داشتن یه x1 تو خونه کاملا پیشرفته تکنولوژی رو حس کردیم.همه و همه این ها رو ابر کمپانی مایکروسافت بهمون هدیه داده و حسابی ازش ممنونیم.نگران فروش هم نباش چون اصلا مهم نیست و همش هم برمیگرده به اون قضیه جو روانی و تبلیغات که به زودی اوضاع تغییر میکنه.بله دوست عزیز
من واقعن تحت تاثیر قرار گرفتم:((
واقعن حماسی بود =d>
منم دلم میخاد پیشرفت و حس کنم =((

وای خدا یعنی میشه بازی بدون لگ و ماهم حس کنیم [-o<
تو این تغییر اوضاع چقدر به شماها میماسه راستی ;)
خداییش من جای اسپنسر بودم شخصن شمارو سخنگوی رسمی مایکرو میکردم تو E3 سال بعد هم کلن میکروفونو میدادم دسته خودت اینقدر که خوب و منطقی نوشتی :bighug:

- - -ویرایش - - -

ایول هم شما داری داداش.
حالا که این کشفو کردی ببوس گیمو بزار کنار بزن تو کار کتاب تا شما هم بشی رییس و معاون!
کلن تو ایران هر چی میگی باید مراقب باشی که به کسی برنخوره!

یعنی علنا کل جامعه PS بازو بی سواد خطاب کرده این یارو.ها ها.
اقا یکی بهش بگه امار نخواستیم ابروریزی نکن فقط :)

- - -ویرایش - - -

انحصاری شاخ؟؟ نمرات همه چیزو میگه... یدونه فرزاتون رو قبول دارم ک اونم گرافیکش تا E3 کلی افت داشت
تایتان فال هم خوبه ...

تا اونجایی ک ما سراغ داریم گرافیک مولتی پلتفرما یه س و گردن PS4 بالاتر بوده

بازی بدون لگ هم که آرزو ب دل موندیم کلا ... مرد ریاضی فک کنم افت فریم توی Battle 4 رو شما داشتید ... تازه ... اونم روی رزول ۷۲۰ نه ۱۰۸۰ ... روی رزول ۱۰۸۰ گیم رو اجرا کنه و افت فریم نداشته باشه کنسول این هنره ...

آخ گفتی ... پیشرفت تکنولوژی ...
میدونییییی ... منااااا PS4 ک خریدم احساس کردم برگشتم ب قرون عصر بوقی ... حتما X1 میگیرم تا تو این مورد کمبود پیدا نکنم... با این کنفرانس E3 بی نظیر امسال مایکرو

چقد این مایکرو مهربووونه...
قشنگ دو سال آخر رو با انحصاریهاش منو طرفدارای 360 رو ترکوند... آرزوی ۱ انحصاری خوب ب دلمون موند...

پیشنهادم اینه ک حتما فن مایکرو باقی بمونید....چون مایکرو ب داشتن فنهایی مثه شما افتخاااار میکنه...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

تمام کسانی که تو ایران خودمون رفتن سراغ XBOX به خاطر زودتر هک شدن و ارزون تر بودنش بود وگرنه تو همون
نسل قبلم XBOX فروشش از PS کم تر میشد

عجب استدلالی واقعا!!!
پس الان هم تمام کسایی که تو ایران رفتن سراغ PS4 به خاطر ارزان تربودنش و از همه مهمتر بازی کرایه ای شبی 2-3 تومن بوده آیا؟؟؟:)
باز حداقل نسل قبل واسه 360 مجبور بودی بازی کپی رو بخری الان که با شبی 2 تومن بازی PS4 میشه کرایه کرد:lol:

و داستان سرمایه داری آمریکا چیزی به غیر از این هم نیست دوست من . سردمداران تموم تلاششون در پرورش انسان های میان مایه است تا وسیله ای باشن برای رسیدن به اهداف اقتصادی خودشون . اصلا دلشون می خواد از کتاب و فیلم درست و حسابی و کلا هر چی که رنگ تفکر داشته باشه مردم رو فراری بدن . چرا که اگر تفکری در کار می بود ، اهداف کثیفشون برملا می شد .

پا نوشت : با این آواتار مهر هفتم حال می کنم شدیدا .:x

و داستان سرمایه داری آمریکا چیزی به غیر از این هم نیست دوست من . سردمداران تموم تلاششون در پرورش انسان های میان مایه است تا وسیله ای باشن برای رسیدن به اهداف اقتصادی خودشون . اصلا دلشون می خواد از کتاب و فیلم درست و حسابی و کلا هر چی که رنگ تفکر داشته باشه مردم رو فراری بدن . چرا که اگر تفکری در کار می بود ، اهداف کثیفشون برملا می شد .

پا نوشت : با این آواتار مهر هفتم حال می کنم شدیدا .:x

باشه.... باشه....
آمریکا بَده شما خوبی =))

آخرین ویرایش:
باشه.... باشه....
آمریکا بَده شما خوبی =))

در بد بودن آمریکا که شکی نیست ولی در مورد خوب بودن خودم ... نمی دونم . فقط می دونم آمریکا با قدرت رسانه ای که داره میتونه شوره زار خودش رو بهشت و انسان های دد منش خودش رو فرشته جلوه بده . طوری که همی گول ظاهرشون رو بخورن .

در بد بودن آمریکا که شکی نیست ولی در مورد خوب بودن خودم ... نمی دونم . فقط می دونم آمریکا با قدرت رسانه ای که داره میتونه شوره زار خودش رو بهشت و انسان های دد منش خودش رو فرشته جلوه بده . طوری که همی گول ظاهرشون رو بخورن .
این حرف ها که میزنی ادم می فهمه محل سکونتت رو الکی انتخاب نکردی :دی

این حرف ها که میزنی ادم می فهمه محل سکونتت رو الکی انتخاب نکردی :دی

به حاشیه نرو دوست گرامی . اگه حرف حسابی داری که کلام من رو نقض می کنه رک و پوست کنده بگو . و گرنه به جاده خاکی زدن ناشی از نداستن و ضعفه . یعنی ندانی و نخواهی که بدانی .

در بد بودن آمریکا که شکی نیست... فقط می دونم آمریکا با قدرت رسانه ای که داره میتونه شوره زار خودش رو بهشت و انسان های دد منش خودش رو فرشته جلوه بده . طوری که همی گول ظاهرشون رو بخورن .

فقط یک جمله از بازی مورد علاقه آمریکایی خودت بهت میگم: (که هم آواتر و هم اسم یوزرت از این بازیه)
wake up, and smell the ashes

طرف تو عمرش بازی بالای 5تومن نخریده بلوری از نزدیک ندیده اسم ـه خودشو میذاره fan :دی

تمام کسانی که تو ایران خودمون رفتن سراغ XBOX به خاطر زودتر هک شدن و ارزون تر بودنش بود وگرنه تو همون
نسل قبلم XBOX فروشش از PS کم تر میشد

آره واقعا . حتی یک نسل قبل تر زمون ps2 کسی حتی نمیدونست کنسولی ب اسم ایکس باکس هست:دی واقعا هم کنسول بی خودی بود . . .

ایکس باکس فقط با کپی خور شدنش اینجا بها داشت وگرنه کنسولی که تو dvd پلی کنه و حداکثر رزوولیشنش 720 باشه کنسول نیست :دی

- - -ویرایش - - -

حداقل از ویندوز ـــــه کپی ـه آمریکایی ت خجالت بکش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or