یک سوم دارندگان PS4، از Xbox یا Nintendo نقل مکان کرده اند

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
ps4.jpg

تحقیقات نشان می‌دهد، 31% از کسانی که دارای PS4 هستند، در نسل قبل یا کنسول Wii را داشتند یا Xbox 360. در صورتی که PS3 نداشتند. طبق صحبت های John Koller با Kotaku، تحقیقاتی مشابه نیز نشان می‌دهد، 17% از دارندگان PS4، نسل قبل کنسول نداشته اند.

Koller در این باره گفت: "ما این اشخاص را در درجه اول خبره می‌دانیم، کسانی که به گیم عشق می‌ورزند. آنها کسانی هستند که وقتی به خانه آنها بروید، کتابی در قفسه کتاب نمی‌یابید. فقط بسته های بازی موجود است! آنها کسانی هستند که در نیمه شب منتظر عرضه کنسول بودند. آنها واقعا مشتری های خارق العاده ای برای ما و یک عضو فوق العاده برای جامعه PlayStation هستند."
او همچنین در آخر اضافه کرد که این آمار، بیشتر از آمار مورد انتظار بوده است.
منبع

والا من که خودم طرفداره سونی ام ، تا پارسال سر نسل هفتم و 360 بخاطر کل کل الکی میگفتم 360 آشغاله کلا آدم حسابش نمی کردم.

ولی الان که PS4 دارم ، چند روز پیش XOne هم خریدم بشینم کینکت بازی کنم :دی

به نظرم جفتشون خوبن ، 3ds هم دارم من 2ds هم دارم من ؛ تو دنیای گیمینگ از همشون راضیم.

منم میخوام بگیرم دیگه کم کم فقط میترسم از اون سری های خرابش بهم بندازن !
امید به معرفی سری اسلیم درام :( چون سری اسلیم بی نقص ترین هستن !
اصلا دین و ایمانو ازم گرفته :d
شاید تا 2015 معرففی کردن :(
ولی این خیلی خوشگله :( :(

در رابطه با من که درسته :d

بجز کتابای درسیم که مجبورم نگهشون دارم بقیه قفسه ها بازین ^_^

این روزا که همه کتابا و جزوه ها هم الکترونیکی شده:d من تازه همه کتابای درسیم و جزوه های دانشگاهیم رو هم بعد این که ترم تموم میشد سر به نیس میکردم که اثری ازشون نباشه:d

این روزا که همه کتابا و جزوه ها هم الکترونیکی شده:d من تازه همه کتابای درسیم و جزوه های دانشگاهیم رو هم بعد این که ترم تموم میشد سر به نیس میکردم که اثری ازشون نباشه:d
منظورش اون نیست، منظور اینه که گیمرها علاف و بی سواد هستن ;-)

منظورش اون نیست، منظور اینه که گیمرها علاف و بی سواد هستن ;-)
بستگی به برداشت شما از حرفشه. کسی مثل شما که منفی فکر میکنه اینجوری میشه اما ایشون داره نسبت علاقه به گیم رو میگه که کاملا درسته

مطمعن باش نمیاد یه همچین منظور بدی رو به مردم بگه دیوانه نیست که :d

جدا از این بحث ها نباید زیاد به دوستان بر بخوره، بیشتر گیمر های (Core) ای که من میشناسم حداقل یه کوچولو اهل کتاب و مطالعه هستن(درس جزو کتاب و مطالعه حساب نمیشه، چون زورکیه:d) مهم واقعیت قضیه است، اینقدر حرص نخورید.

آنها کسانی هستند که وقتی به خانه آنها بروید، کتابی در قفسه نمیابید.(از این تیکه حرفش بدم اومد:|)

ایرادی نداره که ، الان اتاق که هیچی ، مغازه که هیچی ، کل خونه منو بگردی یه کتاب فیزیکی پیدا نمیکنی
شاید دو تا دفترچه یادداشت قدیمی پیدا کنید
هر چی هست دیجیتالیه ، خبری از جزوات و کتاب درسی هم نیست. همه غیر درسی هستند.(رومان و این چیزا نیستا ، کتاب علمی هست ولی نه چیزی که تو هر مدرسه و دانشگاه درس میدند)

ایرادی نداره که ، الان اتاق که هیچی ، مغازه که هیچی ، کل خونه منو بگردی یه کتاب فیزیکی پیدا نمیکنی
هر چی هست دیجیتالیه ، خبری از جزوات و کتاب درسی هم نیست. همه غیر درسی هستند.(رومان و این چیزا نیستا ، کتاب علمی هست ولی نه چیزی که تو هر مدرسه و دانشگاه درس میدند)

آخه منظور اين يارو اين نيست مناسفانه! منظورش اينه كه كتاب نميخونن كلاً
شايد به خاطر حرف اين بابا ديگه بازى نكنم ): حدود ٥٠٠ تا كتاب دارم يه كمدم كلاً كتابه

البته فکر کنم منظورش از کتاب همون رومان و داستان و اینا بوده. چون توی بازی که نمیان برامون کلاس علمی دیجیتالی با معلم دیجیتالی و تخته دیجیتالی بزارن :d دیدگاهش به نظر اینه که بازی های ویدئویی مثل رومان و داستان و اینا، جزو مسائل ادبی محسوب میشه و با این دیدگاه همچین حرفی زده.

حالا هر کی ندونه فکر میکنه خیلی قفسه های ما پر کتاب هست !!
شما همونطور که با بازیات رفتار میکنی با کتابات رفتار میکنی ؟
خب قفسه هاى تو پر كتاب نيست! من يه عالمه كتاب دارم!
منظورت از چه بابته؟ نگهدارى كه كتاب به اندازه سى دى نياز نداره ولى سالم ميمونه! بخصوص اگه جلدش سخت باشه

خود من در اولین فرصتی که پول داشته باشم ps4 میخرم البته این حرفی که زده کتاب نیست تو خونه حرف اشتباهی هست این حس رو میده که گفته گیمر ها آدم ها بی سواد عامی هستن در حالی که خود من گیمر هستم مطالعه هم روزانه یک ساعت را دارم قفسه گیم هم دارم قفسه پر پیمون کتاب و مجله هم دارم هرکسی باعث افتخارش باشه که تو اتاقش کتاب پیدا نمیشه واقعا باید طرز فکرش رو عوض کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or