یک ساعت و نیم 40 دلاری: مدت زمان گیم پلی MGS V: Ground Zeroes مشخص شد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت

metal_gear_solid_5_ground_zeroes_snake.jpg

به تازگی مجله Game Informer مقاله ای 20 صفحه ای در مورد Metal Gear Solid V منتشر و اطلاعات جالبی از این عنوان فاش کرده است. به گفته GI آنها به مدت 4 ساعت نسخه ای نزدیک به Build نهایی از عنوان Ground Zeroes را بازی کرده و توانستند در همین مدت کوتاه بخش داستانی بازی را به اتمام برسانند! اگر فکر میکنید 4 ساعت مدت زمان کمی برای این عنوان است پس آماده شوکه شدن باشید زیرا به گفته نویسندگان گیم اینفرمر گیم پلی بازی بسیار کمتر از 4 ساعت میباشد.

Tim Turi و Dan Ryckert طی ویدئویی در مورد تجربه این عنوان صحبت کرده اند و به گفته هر دوی آنها پس از حدود یک ساعت و نیم بازی کردن (با احتساب کات سین ها) توانستند ماموریت های اصلی و بخش داستانی بازی را به اتمام برسانند! این در حالیست که به گفته Ryckert وی حتی عجله ای در تمام کردن ماموریت ها نداشته و به صورت طبیعی بازی میکرده است.

انتشار این خبر سر و صدای بسیار زیادی در میان گیمران به وجود آورده و باعث عصبانیت تعداد کثیری از آنان شده است. Ground Zeroes مقدمه ای برای Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain به حساب آمده که قرار است در اواخر ماه مارچ به صورت جداگانه و با قیمت 40 دلار به فروش برسد. پیش تر کوجیما خالق سری MGS گفته بود که GZ هواداران را ساعت ها سرگرم کرده و ارزش مبلغی که بابت آن پرداخت میکنند را دارد.

نظر شما در این مورد چیست؟! آیا حاضرید 40 دلار بابت یک ساعت و نیم گیم پلی هزینه کنید؟!

منبع

آخرین ویرایش:
جالبه ها هیشکی به کونامی فحش نمیده ولی به کوجیما چرا :دی

اون سینای نامرد رو نیگا چه کیفی کرده 8-|
اگه دوست داری میخوای حالا شروع کنیم چند صفحه هم به کونامی فحش بدیم!؟8-| :دی

انصافا داری اشتباه میکنی.:دی من اگه حرفی زدم، فقط و فقط عکس العمل کارای خودتون در قبال این حرکت بوده.:دی مال این یکی دو روز هم نیست، از ماه ها قبل تو فیس بوک با امید حرفش بود (البته اون موقع قیمتش مشخص نشده بود!:دی) و منم همینا رو میگفتم. الان به خودش هم ثابت شد این حرکت اسمش چیه.:دی

بیخود نبود روزی ده بار بازی رو چک میکرد! هر بارم از اون منوی کذایی عکس میذاشت تو*ییتر! نگو بازی دو ساعت بیشتر نبوده:d یه ذره کمتر فکر خورد و خوراکش بودا الان این داستانا رو نداشتیم! مرتیکه تن پرور! پول پرست! از خدا میخوام که بازیت متاش زیر ده شه اون سوشیم که عکسشو میذاری بپره گلوت خفه شی بمیری!‌ با اون بازی blow minding چرتت! :d

باز بنظر من اینطوری یک دفعه بعد 5 سال ملتو بچاپی بهتر از اینه که هر سال یک بازی بسازی کپی نسخه قبل فقط مراحلو تغییر بدی با داستان بعد ملتو بچاپی :| ( If you know what i mean :دی )

خودمونیم اون دست از افرادی که در ارزوی گرفتن یک نقطه ضعف از این بازی بودن به ارزوشون رسیدن و بالاخره فرصتی پیش امد تا تخلیه روانی انجام بدن :دی

یه دو سه ساعت بازی می خوان منتشر کنن حالا دلایلی هم حتما دارن دیگه این همه دعوا و ناراحتی و تخلیه فشار برای چیه دیگه خدا میداند.
هیچ کسی از این مدل رفتارها خوشش نمیاد ولی دیگه بزنیم تو سرو کله یکی مثل کوجیما واقعا حرکت شایسته ای نیست.
هیچ کس، حتی یک نفر از این بازی انتقاد نداشت لطفا الکی رو هوا نگو. این فن بازی هم دیگه منهدم کرده شما ها رو فردا بیان به ازای 10 دقیقه یه دلار هم بگیرن باز ادم هایی مثل شما میان دفاع می کنن. اومدن یه تیکه اول بازی رو کندن دارن 40 دلار می کنن تو پاچه مردم دلیل خودشون رو دارن؟! دلیلی به جز پول؟ اون از مسخره بازی تیزر دادن واسه این بازی، اون از اینکه اول یه جور ادا در اوردن که انگار دو تا بازی کامل می خواستن بدن. اخر هم از مسخره بازی استاد ذکر خیری شود که فکر کنم یه ۱۰ سالی هست قراره باز نشسته بشه باز بر می گرده. کلا این بازی هم شده سو استفاده از خاطرات و هایپ طرفداران.

اقا دم استاد گرم ، حوب کاری کرده اصلا، اون 40 دلارها نوش جون کونامی و استاد کوجیما ، بعد 5 سال یک مقدمه 1.5 ساعته کار کرده در حد ناسا .
بهتر از اینه که هر سال cod بزنی با همون گیم پلی و تعویض محیط،
کوجیما متشکریم.;;)

اقا دم استاد گرم ، حوب کاری کرده اصلا، اون 40 دلارها نوش جون کونامی و استاد کوجیما ، بعد 5 سال یک مقدمه 1.5 ساعته کار کرده در حد ناسا .
بهتر از اینه که هر سال cod بزنی با همون گیم پلی و تعویض محیط،
کوجیما متشکریم.;;)
توهم که 40 دلار به دست میری و بازی رو می خری...

حالا ما ملت میانه و اون غرب وحشی هیچی، استاد که فرهنگ و زبون و مخاطب ژاپنی رو با دنیا عوض نمیکرد چجوری میخواد اینو تحویل ملتش بده؟! :d
یه فوتبال بخوای ببینی والا یه ساعت و پنجاه دقیقه ای در میاد که از اینم بیشتره :d

حالا ما ملت میانه و اون غرب وحشی هیچی، استاد که فرهنگ و زبون و مخاطب ژاپنی رو با دنیا عوض نمیکرد چجوری میخواد اینو تحویل ملتش بده؟! :d
یه فوتبال بخوای ببینی والا یه ساعت و پنجاه دقیقه ای در میاد که از اینم بیشتره :d

تا اونجا که یادم میاد همین استاد گفته بود من تو کشور اشتباهی به دنیا اومدم ... ایشون اگه اون حرف هایی هم که شما گفتید زده باشن کلا این چند سال خیلی متناقض میزنن و دو زرده شدن

اون دفه که تو کنفرانس اومد دو جمله انگلیسی حرف بزنه نتونست همین خود شماها نبودین گفتین استاد مقید و غرق در فرهنگ ژاپنیه و علاقه ای به کشورای دیگه و زبونشون نداره؟
lol.gif

اینکه یه نفر از روی فن بازی یه تصوری داشته باشه و از ضعف کوجیما خواسته دفاع کنه و شما هم اون نکته رو فکت حساب کردی ... خیلی فرق داره با حرفی که خود کوجیما زده ... خبرش هم همین جا گزاشته شد

آخرین ویرایش:
تا اونجا که یادم میاد همین استاد گفته بود من تو کشور اشتباهی به دنیا اومدم ... ایشون اگه اون حرف هایی هم که شما گفتید زده باشن کلا این چند سال خیلی متناقض میزنن و دو زرده شدن
اون دفه که تو کنفرانس اومد دو جمله انگلیسی حرف بزنه نتونست همین خود شماها نبودین گفتین استاد مقید و غرق در فرهنگ ژاپنیه و علاقه ای به کشورای دیگه و زبونشون نداره؟ :lol:

اینکه یه نفر از روی فن بازی یه تصوری داشته باشه و از ضعف کوجیما خواسته دفاع کنه و شما هم اون نکته رو فکت حساب کردی ... خیلی فرق داره با حرفی که خود کوجیما زده ... خبرش هم همین جا گزاشته شد
مشکل و بحث هم سر همین فن هاست، مخاطب منم همون فن ها هستن که بحث این یه ساعت و نیم چهل دلاری رو با تئوری کپی باز بودن ملت و عدم ربط این مساله به کپی باز، چپ کرده بودن تو جاده خاکی
وگرنه من که به شخصه مشکلی با کوجیما و بازیاش ندارم

آخرین ویرایش:
همون دوران PS2 با هزار ذوق و شوق یه بازی از سری متالگیر خریده بودم ولی فقط اسکیت بازی میکرد ! :دی
آخر هم نفهمیدم این چه بازی ای بود !!!
بعد انقدر هم سخت بود نمیشد مرحله اولش رو بری که ! :-o
رفتم به صاحب کلوپه گفتم آقا این بازی که فقط اسکیت هست پسش بگیر ازم ، گفت مرحله اولش رو رد کنی ! (نامرد سرکارم گذاشت :| ) مرحله هاش شرروع میشه !
من هم از عشق متال گیر با هزار بدبختی مرحله اولش رو تموم کردم ، بعدش دیدم :eek: باز یه مرحله اومد 10 برابر قبلی سخت تر ! دیگه بیخیالش شدم ! خیلی نا امید و ناراحت شدم :( :دی
از بس که بازی متالگیر 3 و قبلش 2 بی نهایت بهم لذت داده بود :دی

هرچه سریعتر این داستان بازی ها برداشته بشه استقبال میشه دیگه حالم از هرچی داستان بازی بهم میخوره میرم فیلم هالیودی نگاه میکنم بهتره از اینکه وقتمو بذارم واسه داستان بازی یا توی مولتی چندتا لول اپ میکنم توی یک ساعت و نیم حیف وقت ادم نیست نه این عنوان همه عنوان ها الان سرگرمی توی انلاین و مولتی هست که هوش واقعی جلوت میجنگه نه هوش مصنوعی که هر بار به اونجا برسی همون کار بکنه والا به خدا

چه صیغه ایه سال به سال سینگل پلیر بازیا داره کوتاه تر میشه
بچه که بودیم بازی رو بعد یه ماه تموم میکردیم کلیم ذوق میکردیم تو مدرسه پوزشو میدادیم! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or