یوشیدا : عناوین انحصاری معرفی نشده ای در سال 2016 برای کنسول ps4 عرضه خواهد شد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
10-1024x576.jpg

درود

Shuhei Yoshida مدیرعامل بخش Playstation در مصاحبه با مجله معروف فامیتسو اشاره کرد که تعدادی عناوین انحصاری معرفی نشده در سال 2016 برای کنسول ps4 عرضه خواهند شد.

اقای یوشیدا اشاره کردند که این عناوین در حال توسعه هستند. ایشان در ادامه گفتند که ما عناوینی جون Horizon Zero Dawn, Gravity Daze 2 and The Last Guardian را برای عرضه در سال 2016 تایید کرده ایم اما عناوین انحصاری دیگری هم هستد که در سال 2016 عرضه خواهند شد اما هنوز معرفی نکرده ایم.

سپس ایشان در رابطه با هدست واقعیت مجازی صحبت کردند و اشاره کردند Playstation VR با ۹۰Hz فریم‌ریت با احتمال رسیدن به ۱۲۰Hz اجرا می‌شود.

در رابطه با عنوان Gravity Daze 2 هم اشاره کردند که با فریم‌ریت ۶۰ برروی PS4 اجرا می‌شود.

منبع

آخرین ویرایش:
kratos_god_of_war_iii.jpg

اینو سانتا مونیکا 5 سال پیش و اواسط نسل قبل ساخته. با تاکید زیاد میگم( قبلا هم البته زیاد گفتم این رو) تو مسائل تکنیکی و فنی هیچ بنی بشری رو زمین نزدیک اینا هم نمیشه که ND هم جزوشون هست!

5 تا نمونه مشابه این مدل کریتوس و جزییاتی که داره از همون سال 2010 تا همین الان 2015 برام اینجا بزارید ببینم کی نزدیکش میشه.

kratos_god_of_war_iii.jpg

اینو سانتا مونیکا 5 سال پیش و اواسط نسل قبل ساخته. با تاکید زیاد میگم( قبلا هم البته زیاد گفتم این رو) تو مسائل تکنیکی و فنی هیچ بنی بشری رو زمین نزدیک اینا هم نمیشه که ND هم جزوشون هست!

5 تا نمونه مشابه این مدل کریتوس و جزییاتی که داره از همون سال 2010 تا همین الان 2015 برام اینجا بزارید ببینم کی نزدیکش میشه.
این بازی زمان خودش (2008) گرافیک خفنی داشت، ولی دیگه 2010 تا 2015 نصف بازی های AAA مدل هاشون بهتر از این بود:|

استاندارد گرافیکی کنسولها رو خیلی وقته ناتی داگ تعریف میکنه و برای نسل هشتم هم چند وقتی میشه با نمایش های انچارتد چهار تعریف کرده بقیه استدیو ها دنباله رو این مسیر خواهند بود:d
شمارو ارجاع میدم فقط به یه چیز کار به بقیه چیزا ندارم تا سروقت...اونم فیزیک بدن کریتوس نسبت به هرچیزی واکنش نشون میدادن اگه شما یه مثال برای من اوردین من حرفمو پس میگیرم
بزرگ ترین باس فایت تاریخ تو GOW III بوده و هست
و صبر کنید فقط گاو جدید معرفی بشه تو PSX امسال بعد بیاین با انچارتد 4 مقایسه کنید هر دوتا بازی نسل جدید رو حتی همون زمان انتشار انچارتدها همه میگفتن گاو گرافیکش بهتره
از نظر فنی و تکنیکی هیچ استودیویی نیست به سانتا برسه و ناتی داگ هم جز اوناست بازی 5 سال پیش اومده هنوزم بعضی بازیای نسل جدید به پاش نمیرسن

آمار بازی های 2016 از دستم خارج شده. هر کنفرانس هم چند تا اضافه میشه. TGS هم که Gravity Rush 2 و Ni-Oh خیلی خوب بنظر میرسیدن. حالا یاکوزا6 و... بماند :دی

بر منکرش لعنت، بزارید ببینیم چقدر اختلافه...

بازی هم سال 2010 عرضه شد.
مدل کراتوس حدود 20000 پالیگان داره، من فقط اینو میزارم:
MC-Poly-635x421.png

پ.ن: GOW III مگه 2008 نیومد؟:| Ascention هم گرافیکش از بچه های همینجا یادمه گفته بودن خیلی فرق نمی کنه. چرا من خیلی جدی یادم میاد که 2008 اومد ولی 2010 اومده؟ سفر توی دنیای موازی آیا؟:دی

باز این سانتا فن ها و گاو فن ها توهم زدن
اره گاد اف وار بهترین گرافیک تاریخ و داره
والا ما یادمونه همون زمان که آنچارتد 3 اومد خیلی سایتا میگفتن بهترین گرافیک کنسولی نسل رو داره الان نمیدونم این از کجا در اومده؟:|
uncharted-3-screenshots-3-copy.jpg

آخرین ویرایش:
MC-Poly-635x421.png

پ.ن: GOW III مگه 2008 نیومد؟:| Ascention هم گرافیکش از بچه های همینجا یادمه گفته بودن خیلی فرق نمی کنه. چرا من خیلی جدی یادم میاد که 2008 اومد ولی 2010 اومده؟ سفر توی دنیای موازی آیا؟:دی

کل گرافیک بازی که تعداد پولیگانهای کاراکتر اصلی نیست. تو این زمینه تو نسل پیش ناوتی حرف اول رو میزنه. ولی واقعا گرافیک کلی بازی رو که نگاه بکنی بنظرم بدون شک سانتا کارش بهتر از ناوتی بوده. ببینید بحث بازی خوب یک چیزه بحث گرافیک چیز دیگه.

gow1.jpg.jpg

به نظر من از نظر گرافیکی اول سانتا، بعد ناتی داگ :دی
البته این نسل رو نمی‌دونم، آنچارتد 4 ترسناک بوده، جدای از گرافیک، فیزیک و A.Iـه بازی عجیب قریب به نظر میان :دی

کل گرافیک بازی که تعداد پولیگانهای کاراکتر اصلی نیست. تو این زمینه تو نسل پیش ناوتی حرف اول رو میزنه. ولی واقعا گرافیک کلی بازی رو که نگاه بکنی بنظرم بدون شک سانتا کارش بهتر از ناوتی بوده. ببینید بحث بازی خوب یک چیزه بحث گرافیک چیز دیگه.
من سر گرافیک کل بازی بحث نمی کنم، سر مدل بحث می کنم.

MC-Poly-635x421.png

پ.ن: GOW III مگه 2008 نیومد؟:| Ascention هم گرافیکش از بچه های همینجا یادمه گفته بودن خیلی فرق نمی کنه. چرا من خیلی جدی یادم میاد که 2008 اومد ولی 2010 اومده؟ سفر توی دنیای موازی آیا؟:biggrin1:

من سر گرافیک کل بازی بحث نمی کنم، سر مدل بحث می کنم.

این چیزایی که شما میگی بازم تفاوتی توی اصل قضیه ایجاد نمیکنه (اگر چه یه سری از بازیهایی که توی لیست هست مال این نسله) ، افزایش پلیگان باعث نرم تر شدن مدل کرکتر میشه ولی تاثیرش رو کیفیت و جزییات نهایی مدل 100% نیست !

Asura با 23,139 تا پلیگان :

یا Nariko با 23,620 پلیگان :

جفتشون پلیگان هاشون از کریتوس بیشتره ولی کیفیت و جزییات کمتری نسبت به مدل کریتوس دارن. یا از طرفی Lightning که حدود 8000 پلیگان بیشتر نداره ولی از خیلی کرکترهای دیگه با 10k-20k پلیگان، توی بازی کیفیت بهتری داره :

منظورم این نیست که حالا هر چی پلیگان بیشتر باشه تاثیری نداره ها ! نه ! منظور اینه که موارد برعکسشم هست و به صرف پلیگان بیشتر نمیشه نتیجه ی قطعی گرفت .
پ.ن : کاری با بحث آنچارتد بهتره یا گاو ندارما ! باز یکی دیگه ناراحت نشه وسط بحث :دی

در کنار همه این بحث ها
اول و اول سانتا مونیکا با god of war
دوم ناتی داگ با last of us
سوم کوانتوم دریم با beyond
صد در صد همه یادشونه پایه گذار گرافیک گاد اف وار بود و هست...

- بیشترین چندضلعی رو شخصیت های Dead Or Alive 5 داشتن نسل قبل!
- گرافیک آنچارتد به طور واضحی از گاد او وار 3 سر بود!:دی
- انیمیشن کریتوس از شماره یک باهاش بود!:دی :|
- در رابطه با خبر هم بنظرم نباید بازی خیلی بزرگی باشه!:دی

gow1.jpg.jpg

بحث بازی خوب یک چیزه بحث گرافیک چیز دیگه.

نگو آقا نگو:دی

GOW اگه اولین بازی انحصاری محبوب نباشه، دومیش هست. گیم پلی موسیقی داستان گرافیک همه چیزش عالیه، اجازه هست بگم گاو خیلی بهتر از آنچارتد هست از نظر من؟ به کسی برنمیخوره که؟

بعد از بازیهای تیم ایکو قطعا سری گاو بهترین انحصاریهای سونی هست. نه برای من، برای خیلیای دیگه:دی

پ.ن: من همین دو ماه پیش گاو 3 رو روی PS3 تموم کردم، به جرات میتونم بگم بعضی جاها گرافیکش دهن منو باز کرد، با اینکه مال 5 سال پیشه بازی!!! گرافیک کلی بازی فوق العادس، اصلااز آنچارتد 2 که یک سال زودتر اومد، و واقعا هم در این زمینه عالی بود، نه بهتر بلکه خیلی بهتر هست. بهش بی انصافی نکنید خواهشا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or