گینس 50 بازی برتر تاریخ را ثبت کرد .

NaViiDii

God Of War
کاربر سایت
سازمان رکوردهای جهانی گینس، 50 سری بازی برتر تاریخ، براساس نظر مردم را اعلام کرد .

1. Halo
  2. Call of Duty
  3. The Legend of Zelda
  4. Guitar Hero
  5. Metal Gear
  6. Super Mario Bros.
  7. World of Warcraft
  8. Gears of War
  9. Super Smash Bros.
  10. Grand Theft Auto
Pokémon
Resident Evil
Fallout
Half-Life
Sonic the Hedgehog
Counter-Strike
Runescape
FIFA
Kingdom Hearts
Final Fantasy
Pac-Man
Madden NFL
The Sims
Tomb Raider
WWE Smackdown Vs. RAW
Rock Band
LittleBigPlanet
Saints Row
The Elder Scrolls
God of War
GoldenEye 007
Bioshock
KillZone
Skate
Left 4 Dead
Need for Speed
Chrono Trigger
Gran Turismo
StarCraft
Ratchet & Clank
Pong
Tom Clancy’s
Star Wars: Battlefront
Battlefield
Diablo
Lego Batman
Mario Kart
Burnout
Crash Bandicoot
Pro Evolution Soccer

منبع

این جور تاپیک ها همیشه به مشکل میخوره چون هر بار به مزاج یه عده خوش نمیاد.
دروغ گویی تو روز روشن. شما اگر غرض ورزی نمیکردی میدید که قبل از پست من در مورد هیلو صحبت شده و پست من رو در مقابل پست اریا قرار نمیدادی.

تو را جون هرکسی گینس را هم زیر سوال نبرید !

الان گینس مقدسه؟ بنظرم یه قانون باید بزاریم که کل mainstream مقدسه و نباید زیر سوال بره.
من میدونم که halo هرجا باشه لیستها مشکل داره هرچند بگید ربطی نداره, اخه من میدونم ربط داره !

شما گارتال جان اگر سواد داری نگاه کن ببین کی اومده در مورد هیلو مظلوم نمایی کرده. ببین تو کل این تاپیک قبل از پست فریدون یک کلمه از این بازی گفته شده؟ شما اگر چند تا جوالدوز به دیگران میزنی یه سوزن هم بخودت بزن ببین چه مزه ای داره. فقط اسم هیلو مساوی با زیر سوال بردن دیگران.
من همون اول که این تاپیک زده شد اینو دیدم و خیلی ساده از کنارش گذشتم بخاطر اینکه بنظرم یک لیستی بود مثل بقیه لیستها که واقعا نمیشه همه رو راضی کرد ولی وقتی امروز ننه من غریبم بازی طرفداران هیلو رو دیدم نمیتونم ساکت بشم چون اون پست واقعا جواب میطلبه. مگه کسی ایرادی از اول بودن هیلو گرفته بود که قبل از بحث بخواهیم در موردش مظلوم نمایی کنیم؟
من شخصا اصلا مشکلی با این بازی ندارم و بنظرم یک بازی خوب و پرطرفداره ( هرچند مورد علاقه من نیست ) ولی در مقابل مظلوم نمایی فنبوی ها نمیشه ساکت بود. کلا تکنیک منحرف کردن تاپیک چیزیست که مورد علاقه فنبوی هاست.
در مورد Pokémon هم باید بگم که انقدر طرفدار که نمی تونید فکرش بکنید.

کاملا موافقم متاسفانه واقعا پر طرفداره و تعداد خیلی زیاد بازیهایی که در این مورد ساخته میشه نشون دهنه اینه.

معلومه انتخاب این بازیا نظر آدمای اهل فن نبوده...

فقط اومدن اسم 50 تا بازی که مشهوره رو بردن...میتونم 20تا شاهکار اسم ببرم که تو این لیست نیست..جالبه 90 درصد بازی ها ماله همین نسل هست در حالی که بازی های نسل قبل از همه لحاظ فراتر از بازی های این نسله

:eek:

شما متوجه یک فاکتور نیستید و اون زمان همه پرسی هست. اگر این همه پرسی در سال 98 بود زلدا میرفت بالای لیست (به خاطر اراکینا) و اگر در سال 91 بود ماریو میرفت بالای لیست. چون از عموم سوال شده و عموم زود بازیهای قدیمی رو جز عده ای یادشون میره.

تو را جون هرکسی گینس را هم زیر سوال نبرید !
من میدونم که halo هرجا باشه لیستها مشکل داره هرچند بگید ربطی نداره, اخه من میدونم ربط داره !
:arrowd:

این جور تاپیک ها همیشه به مشکل میخوره چون هر بار به مزاج یه عده خوش نمیاد.
دوستان عزیز این نظر سنجیه میدونید نظر سنجی یعنی چی؟
:bored::cursing::censored::angry::dots::ranting::wallbash::cool2::o
GOW رتبه ي 30يم هست.

در ضمن
اولا جایگاهش حتی اگه 20 هم باشه باز مشکل داره gow و این جایگاها؟:eek:
دوما کلش مشکل داره نه فقط این
عجیبه که از Mafia .هیچ اسمی برده نشده. به نظر من میتونست جزو 50 بازی برتر باشه
دقیقا
شما متوجه یک فاکتور نیستید و اون زمان همه پرسی هست. اگر این همه پرسی در سال 98 بود زلدا میرفت بالای لیست (به خاطر اراکینا) و اگر در سال 91 بود ماریو میرفت بالای لیست. چون از عموم سوال شده و عموم زود بازیهای قدیمی رو جز عده ای یادشون میره.
مشکل اینجاست که زده برتر تاریخ

saints row و sonic the hedgedog ؟! جای دو تا بازی دیگه میتونست اینجا باشه.
البته نظر شما محترمه ولی باید حتما بگم:
خاک تو سر سگا که با این بازیهای سونیک این نسلش بلایی به سر سونیک آورده که همه شاهکار sonic the hedgehog رو یادشون رفته.

واقعا اگه یک بازی باشه که جاش خالی فقط " Harvest Moon " کنسول PsOne هست.
واقعا کل بچه های محله همگی با این بازی زندگی کردیم!

آخ ، گفتی !!!!!!

واقعا" جاش تو این لیست خالیه!

بسی حق کشی و بعد "خوری" کردن! :biggrin1:

ملتم به چه بازی هائی رای دادناااااااا ، یکی از یکی زخمو زیلی تر! :biggrin1:

99 درصد این بازی ها مربوط میشه به حال و اکنون!

من بودم به اون بازی هواپیما آتاری رای میدادم! یادش بخیییییر . . . :biggrin1:

مکان PES رو با Pokeman مقایسه کنید!!! آخه jrpg کجا طرفداراش بیشتر از فوتبال ه!!! اگه اینو از عوام گرفته باشند که باید ورزشی(فوتبال) بالاتر باشه!!

مکان PES رو با Pokeman مقایسه کنید!!! آخه jrpg کجا طرفداراش بیشتر از فوتبال ه!!! اگه اینو از عوام گرفته باشند که باید ورزشی(فوتبال) بالاتر باشه!!

هرسال داره با بازی هایی که میده ( چه خوب چه بد ) جزو پرفروش ترین ها میشه . مطمئن باش طرفداراش انقدر زیادن که PES جلوش هیچی نیست .

الان بازی Super Smash Bros که مال سال 99 هست جزو Top 10 هست و از The Legend of Zelda: Ocarina of Time یخاطر اختلاف 1 سال بالاتر هست . . . . . .
هرسال داره با بازی هایی که میده ( چه خوب چه بد ) جزو پرفروش ترین ها میشه
اگر قراره فروش نشون دهنده برترین بودن باشه که الان SIMS باید جزو 10 تای اول میشد. . .
مطمئن باش PES از Pokemon ظرفدارش بیشتر هست و اینکه بیشتر فروش Pokemon مدیون خود چشم بادومی هاست که نه بازیبازهای دنیا . . . .

این نظر سنجی از کجاشون در آوردن و کی رای داده . . .بسی هم %$#@ است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or