گلکسی اس 4 سامسونگ رسما معرفی شد

این چرا دو تا gpu داره؟ کدوم یکیشه؟ به نظر جالب میاد فقط قیافش همچنان زشته باتریشم جالب نمی زنه برای full hd انتظار بالای 3000 داشتم

این چرا دو تا gpu داره؟ کدوم یکیشه؟ به نظر جالب میاد فقط قیافش همچنان زشته باتریشم جالب نمی زنه برای full hd انتظار بالای 3000 داشتم

باید خدمت شما عرض کنم که باتری این گوشی از همه ی گوشی های full hd 5 اینچی دیگر حدود 300 mah بیشتره و این هم تست XZ که عدد خوبی بدست آورده
Sony Xperia Z battery test is ready, here come the scores - GSMArena Blog

---------- نوشته در 02:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:50 PM ارسال شده بود ----------

نکته دیگر که باعث ایجاد ابهام شده چیپست مورد استفاده است

برای شرکت های مخابراتی آمریکا من جمله Sprint ، T-mobile ، At&t

چیپست مورد استفاده : qualcomm snapdragon 600
تعداد cpu : چهار تا krait 300
سرعت:1.9 ghz
مدل gpu : ادرنو 320

^این ورژن اصلا ایران نمیادو مخصوص آمریکاست

مدل جهانی (همه جا بجز آمریکا)
چیپست : Exynos 5 octa core
تعداد cpu : چهار + چهار (مساوی 8 اما هر 8 تا همزمان فعال نیستند )
چهارتا cpu قوی cortex A15 با سرعت 1.7 ghz + چهار تا cpu ضعیف تر Cortex A7 با سرعت 1.2 ghz
که با استفاده از تکنولوژی big.LITTLE کنترل میشوند
مدل gpu:
PowerVR SGX 544MP3 (مدل کمی دستکاری شده ی gpu موجود در آفون 5 و هممون میدونیم آی دیوایس ها از لحاظ پردازش گرافیکی قوی هستند )

^این دستگاه ایران میاد (البته امیدوارم)

یک نکته انحرافی هم بگم که حال کنید : رئیس اصلی شرکت Imagination technologies ، که سازنده gpu های power VR هست ، یک ایرانیه.آقای حسین یسائی اگر اشتباه نکنم

^مدل 2 گیگ s3 در واقع مدل lte با نام i9305 بود که cpu چهار هسته ای داشت و رم 2 گیگ
در حالیکه نسخه ی آمریکا cpu دوهسته ای و رم 2 گیگابایت و نسخه ی جهانی cpu چهار هسته ای و رم 1 گیگابایت داشتند
اطلاعات بیشتر:

نسخه ی جهانیI9300 SIII :
Samsung I9300 Galaxy S III - Full phone specifications

ورژن مخصوص شرکت های خصوصی مخابرات آمریکا:
Samsung Galaxy S III T999 - Full phone specifications
Samsung Galaxy S III I747 - Full phone specifications
Samsung Galaxy S III CDMA - Full phone specifications

این هم نسخه ی lte یا GALAXY S III I9305
Samsung I9305 Galaxy S III - Full phone specifications

گوشی های contract معمولا cdma هستند پس در هیچ کشور دیگری به جز کشور مورد نظر کار نمی کنند

گوشی خوب دستت نگرفتی =((

:x
من اس داشتم چند وقت SIIرفیقم دستم با گوشی ها دیگه هم کم و بیش کار کردم ایفون برا یکی مثل من که کلا یعنی محدودیت حرفشو نزن با xperia go sony هم حال نکردم htc رو کلا میبینم این میشه حال و روزم:-& وقتی قیافه بالا رو میبینم خود به خود به وجد میام
گوشی قابل قیاس با چیز های دیگه نیست کاملا سلیقه ایه و تنوع هم زیاد نمیشه بگی فلان مارک کلا بده فلان مارک خوبه بر اساس ملاک خودت باید خرید کنی

كي ميخوان ي تكوني بدن به خودشون براي طراحي ي چيز جديد؟
عزیز این سری اس کلا بیسش همینطوری نمیشه تغییرش بده وگرنه گوشی جدید هم کم نمیزنه

پ.ن:قیمت ها در ایران بسی جای خنده داره1.690اس 3 1.420 اس2 980 اس ادونس
ادم عاقل کدومو میخره:))

آخرین ویرایش:
Galaxy-S4-Antutu-benchmark.jpg

Galaxy-S4-Geekbench-benchmark.jpg

البته این بنچ مارک ها مربوط به Snapdragon 600 هست و Exynos 5 Octa امتیاز های بالاتری رو به احتمال زیاد کسب می کنه
Galaxy S4 benchmark comparison

^آره کلا چه کسی به بیوگاتی ویرون ، کارت گرافیگ gtx 690 ، تلویزیون 50 اینچی با رزولوشن 4k و ... نیاز داره؟؟؟
کلا انسان هرچه ساده تر زندگی کنه و به چیزهای پایین قانع باشه بهتره
دوست عزیز با این طرز تفکر ، تلویزیون رنگی هم اختراع نمیشد
اگر انسان به چیزی که داشت قانع می بود تا ابد درجا میزد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or