البته عکسبرداری One هم یکم مشکل داشت و الان با یه آپدیت جدید, عملکردش توی نور معمولی بسیار بهتر شده
تمرکز دوربین One روی عکسبرداری در نور کم بود....
پ.ن: بهترین گوشی دنیا رو هم داشته باشی, ساپورت شرکت و دولوپر ها رو نداشته باشی, مفت نمی ارزه
نمونه اش
Xiaomi MI-2S with new chipset announced, faster than the S4? - GSMArena.com news
توی بنچمارک که فعلا بهتر از S4 عمل کرده
اون هم با ورژن 4.1
قیمت:
"این گوشی دارای دو نسخه 32 گیگ حافظه داخلی ، دوربین 13 مگاپیکسل و قیمت 370 دلار و 16 گیگ با دوربین 8MP و قیمت 320 دلار است . صفحه نمایش هر دو نسخه 4.3 اینچ HD با رام MIUI 5 با بیس اندروید 4.1 و 2GB حافظه رم و دو ظرفیت باتری 2000 و 3000 میلی آمپر ساعت ( انتخابی ) است ."
ضمنا فرکانس پایینتری نسبت به S4 داره
اما همین گوشی از لحاظ ساپورت مطمئنا کم میاره
بهترین تلفن اندرویدی که در حال حاضر میشه خرید , بدون شک سری "نکسوس" هستند
قیمت کاملا رقابتی
سریعترین آپدیت ها و پشتیبانی مستقیم از طرف گوگل
بله
اما توضیح راحب به این گوشی که فکر نکنید هنر کرده
این گوشی از نسخه ی S4 که چیپست Snapdargon 600 رو داره ، امتیاز بالتری داره.امتیاز نسخه ی Exynos Octa یک سر و گردن از همه ی گوشی های بالاتره (28 هزار و خرده ای)
اینم مدرک:
Exynos-based Samsung Galaxy S4 benchmarks surface, head and shoulders above Snapdragon competition
ثانیا ، صفحه ی این گوشی full HD نیست و فقط همین باعث شده که امتیاز کمی بالاتر بیاره.چون نصف صفحه ی S IV پیکسل داره و پردازش آسانتره
ثالثا امتیازش با حدودا 500 تا بیشتره (در تستی که نمراتش در سطح 26000 هست)
فقط خواستم شفاف سازی کنم
اولا: من منظورم از منبع بالا اینه که این گوشی با این قدرت و قیمت, ارزش خرید چندانی نداره
دوما: اتفاقا مقایسه کاملا خوبه...
مقایسه برای مشخص کردن قویترین گوشی نیست { که فعلا اگزینوس 5 اکتا بالاترین امتیازات رو ثبت کرده}
مقایسه نشون میده که توی یک سخت افزار یکسان {اسنپ دارگون 600} {ضمن اینکه MI-2S فرکانس پایینتری نسبت به S4 داره} MI-2S امتیاز بالاتری رو ثبت کرده
یه سری تست ها که مربوط به رزولوشن هست رو به دو صورت OnScreen و Offscreen {و در رزولوشن های 720 و 1080} میگیرند که فکر میکنم برای هیچکدوم منتشر نشده
اما دقیقا نمیدونم این تستها به رزولوشن صفحه نمایش مربوط هست یا نه ...