u_2
کاربر سایت
نقاط مبهم گوشى كه هنوز برام واضح نيستند ، كه نمايشگر گوشى چرا Pentile هست و من اين خبر خوبى نيست ( دقيقاً مثل گلكسى اس ٣ ) ، اين باترى با همچين سى پى يويى و همچين صفحه نمايشى چه خواهد كرد ؟
هرکی صفحه گوشی رو دیده کف وخون قاطی کرده بعد شما نگرانی؟؟نقد فون ارنا رو بخون چیدمان پیکسلش عالیه
درمورد باتری هم معلومه عالیه:اولا از بقیه5اینچی ها قویتره2600دوما صفحه سوپر امولد که خیلی کم مصرفه.سوما پردازنده جدیدش مصرف خیلی پایینی داره.پس مطمن باش کم نمیاره
نقد Phonearena منتشر شد
با نمره ی فوق العاده ی 9.3 و اختلاف 0.2 از پرچمدار HTC ، یعنی گوشی
به اس3هم همین نمره رو داد بالاترین نمره ی که سال2012بود.فکر کنم امسالم باز بالاترین نمره همین باشه
من میخوام گوشی جدید بگیرم ، از بین One و SIV نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم ، از نظر بنچمارک ها هردو نزدیک به هم هستن ،:d
از یه طرف SIV مخلفات و قابلیت های بیشتری داره ولی بدنه Cheap Sh!ty Plastic
ولی htc ONE یه بدنه Unibody داره ولی از لحاظ سخت افزاری یکم ضعیف تر از SIV هست
به نظر شما دوستان کدوم بهتره ! ؟
به نظر من.
صفحه:اس4 سلیقه ی برا بعضی ها ال سی دی بهتره
امکانات:اس4
دوربین:معلوم نیست باید مقایسه بشن ولی شاید تو نور کم وان بهتر باشه.درکل هردو عالین
صدا: معلومه وان
نرم افزار و اینترفیس:اس4 سبک تر و رونتره ولی خیلی ها میگن سنس زیباتره
پردازنده:معلومه اس4قویتره ولی زیاد مهم نیست
باتری:معلومه اس4
طراحی: سلیقه ی وان بدنه و ظاهر بهتری داره..ولی اس4صفحه بزرگتره ولی نازک تر و سبک تره.کوتاه تره و جمع وجور وخوش دست ترین5اینچی بازاره
حافظه:اس4خیلی بهتره تا64داخلی داره و مموری کارت هم میخوره میشه تا128گیگ حافظه داشته باشی
قیمت:به نظر وان باید ارزونتر باشه ولی تو ایران معلوم نیست
دراخر خیلی بهم نزدیکن..ولی من اس4رو انتخاب میکن چون از کیفیت و کارایش مطمنم به نظرم بهترین و کاملترین گوشی بازاره