گلکسی اس 4 سامسونگ رسما معرفی شد

انشالله یکی در یکی از کنفرانسها ی سامسونگ ، اختصاصا کاربرد CPU هاش رو برای شما توضیح میده (لول)
این مثل این میمونه که شما تو یه جاده 40 تا سرعت با یه پژو بری یا با یه لامبور گینی ! عملا هیچ تفاوت سرعتی در 40 کیلو متر اون با پژو نست .
درسته توی پروسس های سنگین ممکنه بهتر عمل کنه ولی دیگه تا چه قدر ؟ چشم انسان از یه سرعتی بالا تر رو که نمیتونه تشخیص بده اون موقع دیگه کاربرد اون 8 هسته چیه ؟ به قول یکی از دوستان ممکنه این مقداری که الان این داره در 4 5 سال اینده به در بخوره .....
من هم نمیگم سامسونگ شرکت بدیه یا عقب مونده یا از روی فن بودن یه شرکت بیام ازش بد بگم . تجربه نشون داده که استفاده درست از اونچه که یه گوشی داره رو سامسونگ نداره . یا حداقل هماههنگ بودن 100% اون با سیستم عامل . (من خودم قبل از این که فن اپل باشم فن سامسونگ بودم یه زمانی ولی وقتی ساپرت نرم افزاری بد و کیفیت ساخت بد اون رو دیدم ازش خوشم نیومد .میتونید مقایسه کنید با اپل )
شمایی که هنوز تفاوت Air Play که قابلیت استریم کردن از روی دیوایسهای اپل روی Apple TV هست رو با Air View که در واقع نوعی از سیستم لمس شناور هست نمیدونی دیگه چیزی برای گفتن باقی نمیذاره.
شمایی که بلدی واسه ما توضیح بده ما هم یاد بگیریم !
(شما اصلا پست منو خوندی ؟ من Air view رو با Air play مقایسه کردم ؟ یک کلام گفتم اون قابلیت Air Play که یکی از قابلیت های S4 است رو قبلا نمونش رو تو Ipod دیدیم همین )

این مثل این میمونه که شما تو یه جاده 40 تا سرعت با یه پژو بری یا با یه لامبور گینی ! عملا هیچ تفاوت سرعتی در 40 کیلو متر اون با پژو نست .
درسته توی پروسس های سنگین ممکنه بهتر عمل کنه ولی دیگه تا چه قدر ؟ چشم انسان از یه سرعتی بالا تر رو که نمیتونه تشخیص بده اون موقع دیگه کاربرد اون 8 هسته چیه ؟ به قول یکی از دوستان ممکنه این مقداری که الان این داره در 4 5 سال اینده به در بخوره .....
من هم نمیگم سامسونگ شرکت بدیه یا عقب مونده یا از روی فن بودن یه شرکت بیام ازش بد بگم . تجربه نشون داده که استفاده درست از اونچه که یه گوشی داره رو سامسونگ نداره . یا حداقل هماههنگ بودن 100% اون با سیستم عامل . (من خودم قبل از این که فن اپل باشم فن سامسونگ بودم یه زمانی ولی وقتی ساپرت نرم افزاری بد و کیفیت ساخت بد اون رو دیدم ازش خوشم نیومد .میتونید مقایسه کنید با اپل )

شمایی که بلدی واسه ما توضیح بده ما هم یاد بگیریم !
(شما اصلا پست منو خوندی ؟ من Air view رو با Air play مقایسه کردم ؟ یک کلام گفتم اون قابلیت Air Play که یکی از قابلیت های S4 است رو قبلا نمونش رو تو Ipod دیدیم همین )
Air Play کجا بود ؟ کی اصلا صحبتی از Air Play تو گوشی S IV کرده؟ ویژگی موجود در گوشی S IV بهش میگن Air View و
Air Gestures
نه Air Play این اصلا یه چیز دیگه هست در ضمن اصل موضوع هم برای اولین بار توسط سونی مطرح شد و توی گوشی جدیدش و حتی PS Vita هم به نوعی ازش استفاده کرد.
تفاوتشون رو هم که اشاره کردم !

Air Play : پخش داده های موجود روی iPhone یا iPad بر روی صفحه ی تلویزیون با استفاده از Apple TV بصورت Wireless
اطلاعات بیشتر :
Apple - AirPlay — Play content from iOS devices on Apple TV.

Air View یا Air touch : معادل سامسونگ برای touchless gestures یا حرکات بدون لمس
چنانچه انگشت شما در فاصله ی 1 -2 سانتی صفحه قرار گرفته باشه ، دستگاه میتونهبادقت فوق العاده ای حرکات انگشت رو تشخیص بده.از این امکان میشه برای Preview پوشه ها و Email ها استفاده کرد.
ویدئو و توضیحات بیشتر:
Samsung Galaxy S 4 display, Air View and Air Gesture demoed on video

این هم مقاله نوآوری های نرم افزاری سامسونگ:
Samsung Galaxy S 4 hardware was expected, so did the software wow us?

)
خب معلومه شما اصلا با سامسونگ اشنایی ندارین دقیقا حرفاتون برعکسه...اولا سامسونگ تو مراسم هیچ حرفی از پردازنده ورم و..نزد با با بالا بردن هسته دنبال تبلیغات نیست اگه بود حتما زیاد روش مانور میداد ولی حتی بهشم اشاره نکرد.
دوما این پردازنده خیلی پیشرفته و عالیه و مصرف باتری رو خیلی کم میکنه و قدرت فوق العاده ی داره
یعنی4هسته برا کاری سنگین و4هسته خیلی کم مصرف برا کاری سبک

من هم نمیگم سامسونگ شرکت بدیه یا عقب مونده یا از روی فن بودن یه شرکت بیام ازش بد بگم . تجربه نشون داده که استفاده درست از اونچه که یه گوشی داره رو سامسونگ نداره . یا حداقل هماههنگ بودن 100% اون با سیستم عامل . (من خودم قبل از این که فن اپل باشم فن سامسونگ بودم یه زمانی ولی وقتی ساپرت نرم افزاری بد و کیفیت ساخت بد اون رو دیدم ازش خوشم نیومد .میتونید مقایسه کنید با اپل
خب شما نمیتونی به برندی که2سال پیاپی داره بهترین برند سال میشه بگی بد
شما دقیقا دارین برعکس میگین
گلکسی اس ها برا این انقد محبوب شدن چون تو اندروید بهترین تجربه رو ارایه میدن
الکی دو ساله بهترین گوشی سال نشده
همچی گوشی فوق العادست.دوربین.صفحه.صدا.پردازنده.باتری.نرم افزار.رابط کاربری و..همه چی در حد عالی باهم جمع شدن
براهمین کسی بخواد یه گوشی بی نقص و باکیفیت بخره میره سراغ گلکسی اس
به حدی که تو میزان وفاداری مشتری سامسونگ اوله حتی بالاتر از اپل چون گوشی انقد با کیفیته که هر کی میخره عاشقش میشه و100درصد نسخه بعدیشم میخره

بعد شما اومدی میگی من خودم سامسونگ داشتم و کیفیت بد و..؟؟
خب منم میتونم الکی بگم ایفون داشتم اشغال و..ولی خب واقعیت یه چیز دیگست

خب یا شایدم شما مثل بقیه فن های اپل میگی..سامسونگ پول داده بهترین گوشی و برند سال بشه و فروششم خیلی پایینه سامسونگ دروغ میگه:دی

---------- نوشته در 06:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:02 PM ارسال شده بود ----------

سایت ها رو ول کن مراسمgsmaکه معتبر ترین جایزه صنعت موبایل و بهش میگن اسکار موبایل دو ساله داره به سامسونگ میرسه

امسال اس3بهترین گوشی سال شد.پارسال اس2بهترین شد و 2ساله سامسونگ بهترین برند میشه

انجمن صوتی تصویری اروپا هم که معتبر ترین جایزه اروپاست3ساله داره گلکسی ها رو بهترین گوشی سال انتخاب میکنه
یعنی اس1واس2واس3 دارن3سال پیاپی بهترین گوشی سال اروپا میشن

کلا طی این چند سال اخیر هر دفعه سامی یه گوشی معرفی کرده بقیه برند ها به این نتیجه رسیدن که چیزی جز یه اسباب بازی تولید نکردن ...
Samsung, Buy , Believe
;)

^البته سامسونگ برعکس سایر شرکتها استراتژی درستی داشت.همکاری با Google برای Nexus S و Galaxy Nexus و همچنین تبلیغات فراوان برای S II باعث شد در عرض 5 سال هم از اپل و هم از htc که سابقه ی بیشتری در Android داشت جلو بزنه.با وجود احترامی که برای شرکت SONY قائلم اما واقعا بخش موبایل سونی با این روندی که داره ، بهتره کلا ادامه پیدا نکنه.کدوم شرکتی میاد برای گوشی Flagship ـش که قراره نام شرکت رو در جهان دوباره مطرح کنه ، صفحه ی TFT بگذاره؟یا با دونستن این نکته که قراره چیپست جدیدتر به زودی بیاد( snapdragon 600 ) باز هم از چیپست قدیمی استفاده کنه؟
سامسونگ با وجود این که این دفعه به خواسته ی مردم در رابطه با کیفیت بهتر ، اعتنایی نکرد ، اما انقدر نکات مثبت ریز و درشت دیگهه در دستگاهش بود که بر اساس مقاله بالایی ، مردم S IV رو از S III بیشتر بپسندند

سایت ها رو ول کن مراسمgsmaکه معتبر ترین جایزه صنعت موبایل و بهش میگن اسکار موبایل دو ساله داره به سامسونگ میرسه

امسال اس3بهترین گوشی سال شد.پارسال اس2بهترین شد و 2ساله سامسونگ بهترین برند میشه

انجمن صوتی تصویری اروپا هم که معتبر ترین جایزه اروپاست3ساله داره گلکسی ها رو بهترین گوشی سال انتخاب میکنه
یعنی اس1واس2واس3 دارن3سال پیاپی بهترین گوشی سال اروپا میشن
تو همین سایت هم ۳ ساله سامسونگ اوّله
مقام اول تا سوم اختلاف امتیازیشون خیلی‌ کمه, اختلاف امتیازیشون فقط ۰.۴ امتیاز هست.

آخرین ویرایش:
خب منم میتونم الکی بگم ایفون داشتم اشغال و..ولی خب واقعیت یه چیز دیگست
نکته کار اینجاست که من الکی نمیگم ! قبل از این که ایفون داشته باشم یه Ace داشتم !
گلکسی اس ها برا این انقد محبوب شدن چون تو اندروید بهترین تجربه رو ارایه میدن
مشکل اینجاست که شما ادعای فن نبود میکنی ولی به شدت فن سامسونگ هست ! سال 2012 بود که ایفون 5 با داشتن یه CPU دو هسته ای از اس 3 4 هسته ای توی بنچ مارک ها بهتر عمل کرد ؟ و این هم جز هماهنگی بهتر با سیستم عامل و سبکب سیستم عامل بود ؟

پ.ن : http://www.zdnet.com/blog/cell-phones/top-10-smartphones-of-2011-holiday-gift-guide/6777

نکته کار اینجاست که من الکی نمیگم ! قبل از این که ایفون داشته باشم یه Ace داشتم
چی؟داری گوشی رده پایین سامسونگ رو با ایفون مقایسه میکنی و انتظارم داری مثل ایفون باشه؟؟شوخی؟؟
وقتی میخوای سامسونگ و با اپل مقایسه کنی باید گلکسی اس و نوت رو مقایسه کنی نه گوشی رده پایین

مشکل اینجاست که شما ادعای فن نبود میکنی ولی به شدت فن سامسونگ هست ! سال 2012 بود که ایفون 5 با داشتن یه CPU دو هسته ای از اس 3 4 هسته ای توی بنچ مارک ها بهتر عمل کرد ؟ و این هم جز هماهنگی بهتر با سیستم عامل و سبکب سیستم عامل بود ؟

دوست عزیز میدونی اندروید چیه؟؟خب اندروید سیستم عامل گلکسی اس ها که مال گوگله.سونی.اچ تی سی و حتی جی ال اکس ایرانم گوشی اندروید تولید میکنن.و سیستم عامل ایفونiosکه فقط رو گجت های اپل.پس این دوتا باهم فرق دارن
وقتی من میگم بهترین تجربه تو اندرویدها ربط اینو شما میگی بنجمارک ایفون فلان..نمیفهمم

درضمن من فن سامسونگ نیستم و فقط عاشق تکنولوژیم و مشکل اینجاست که گلکسی اس اوج تکنولوژیه:دی

چی؟داری گوشی رده پایین سامسونگ رو با ایفون مقایسه میکنی و انتظارم داری مثل ایفون باشه؟؟شوخی؟؟
وقتی میخوای سامسونگ و با اپل مقایسه کنی باید گلکسی اس و نوت رو مقایسه کنی نه گوشی رده پایین
مگه من با 5 یا 4s مقایسه کردم ؟ من با 3gs ایکه حدود 1.5 پیش ازش اومده بود مقایسه کردم !
دوست عزیز میدونی اندروید چیه؟؟خب اندروید سیستم عامل گلکسی اس ها که مال گوگله.سونی.اچ تی سی و حتی جی ال اکس ایرانم گوشی اندروید تولید میکنن.و سیستم عامل ایفونiosکه فقط رو گجت های اپل.پس این دوتا باهم فرق دارن
وقتی من میگم بهترین تجربه تو اندرویدها ربط اینو شما میگی بنجمارک ایفون فلان..نمیفهمم
بنده به شخصه معذرت میخوام ! سیستم عامل هیچ ربطی به سخت افزار نداره اصلا ! داره ؟!
شما High End اصن ته تکنولوژی ! ما هم بیسواد !
خوبه ؟ (خودت معنی فن رو میدونی ؟ ) لول !
--------------------------------------------------------------
پ.ن : من به شخصه غلط کردم وارد بحث کارشناسانه (!) شدم . از همه معذرت میخوام .

Galaxy s و Galaxy s ii و Galaxy s iii واقعا کهکشانی بودن.
تو زمینه قیافه هم انصافا رشد چشم گیری کردن. تو باقی جهات هم همینطور.
ولی احساس میکنم تو s iv شاید رشد به اندازه قبلی ها نباشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or