این مثل این میمونه که شما تو یه جاده 40 تا سرعت با یه پژو بری یا با یه لامبور گینی ! عملا هیچ تفاوت سرعتی در 40 کیلو متر اون با پژو نست .انشالله یکی در یکی از کنفرانسها ی سامسونگ ، اختصاصا کاربرد CPU هاش رو برای شما توضیح میده (لول)
درسته توی پروسس های سنگین ممکنه بهتر عمل کنه ولی دیگه تا چه قدر ؟ چشم انسان از یه سرعتی بالا تر رو که نمیتونه تشخیص بده اون موقع دیگه کاربرد اون 8 هسته چیه ؟ به قول یکی از دوستان ممکنه این مقداری که الان این داره در 4 5 سال اینده به در بخوره .....
من هم نمیگم سامسونگ شرکت بدیه یا عقب مونده یا از روی فن بودن یه شرکت بیام ازش بد بگم . تجربه نشون داده که استفاده درست از اونچه که یه گوشی داره رو سامسونگ نداره . یا حداقل هماههنگ بودن 100% اون با سیستم عامل . (من خودم قبل از این که فن اپل باشم فن سامسونگ بودم یه زمانی ولی وقتی ساپرت نرم افزاری بد و کیفیت ساخت بد اون رو دیدم ازش خوشم نیومد .میتونید مقایسه کنید با اپل )
شمایی که بلدی واسه ما توضیح بده ما هم یاد بگیریم !شمایی که هنوز تفاوت Air Play که قابلیت استریم کردن از روی دیوایسهای اپل روی Apple TV هست رو با Air View که در واقع نوعی از سیستم لمس شناور هست نمیدونی دیگه چیزی برای گفتن باقی نمیذاره.
(شما اصلا پست منو خوندی ؟ من Air view رو با Air play مقایسه کردم ؟ یک کلام گفتم اون قابلیت Air Play که یکی از قابلیت های S4 است رو قبلا نمونش رو تو Ipod دیدیم همین )