ناتی داگ قطعا مقصر اصلی هست. هر کسی هم بگه یوبی سافت نباید اعتراض میکرده به نظرم کار اشتباهی میکنه. عذرخواهی هم کرد و همه چیز هم به خوبی و خوشی تموم شد. من بیشتر اون واژه "دزد" رو اعصابم بود و اینکه میتونست با واکنش بهتر هم ناتیداگ رو شرمنده کنه و هم پرستیژ خودش رو حفظ کنه. امیدوارم حداقل این رو قبول داشته باشین که یوبیسافت با انتشار عناوین ناقص در جوار دزدان قرار میگیره
در ضمن شما فکر نکن من دشمن یوبی سافتم. من از یوبی سافت خاطره خوب زیادی دارم از سری Prince of Persia تا سری اسپلنترسل و اساسین کرید و برخی عناوین گمنام مثل Cold Fear جزو بازیهای محبوب من هستن. ولی مشکل از اونجایی شروع میشه که یکی بخواد از این محبوبیت استفاده ابزاری کنه. شاید شما همه عناوین یوبیسافت رو دوست داشته باشی و به خاطر علاقه شدیدتون اشکالاتش رو نادیده بگیرین. ولی وقتی من یه سری اشکالاتی توی سری محبوبم ببینم که در هر شماره بجای تصحیح، تشدید هم بشه اون خاطراتی که صحبتش رو کردم مخدوش میشن. من جزو اولین نفراتی هستم که از Resident Evil 4 انتقاد کردم (با وجود استقبال بالاش) یا جزو اولین نفراتی هستم که از Dark Souls 2 انتقاد کردم (در حالی که برای اولین بار در سری نمرش تو متا بالای 90 شد) من به اون خاطره حساسم. حتی سر اخبار تولید DS3 گفتم آروم آروم خاطره بازی داره صدمه میبینه. مشکل من هم با یوبی دقیقا همینه. هیچ وقت دلم نمیخواد یوبیسافت تعطیل بشه بلکه هدفم اینه که سیاستهاش رو تغییر بده. یه چیزی رو هم من بهش معتقدم اونم این هست که برای تغییر سیاست در یک شرکتی باید مخاطبین وارد عمل بشن و نذارن از اعتمادی که بوجود اومده سواستفاده بشه.
با ابن توضیحات بالا و مثالهایی که تا حدودی خارج از بحث مربوطه بود خواستم اون دهنیت "یوبی سافت هیتری" که از من در شما شکل گرفته بود از بین بره. متاسفانه الان وضعیتی داره تاپیک که انتقاد کردن همچنین ذهنیتهایی بوجود میاره.