گله طراح Ubisoft از ناتی داگ بخاطر استفاده از طرح مفهومی AC در تریلر جدید 4 Uncharted

Hamid Payne

کاربر سایت
9x5i_brse.jpg

به نظر می رسد که در تریلر جدید عنوان Uncharted 4 که ساعاتی قبل عرضه شد، از یکی از طرح های مفهومی عنوان Assassin’s Creed 4: Black Flag استفاده شده باشد. این موضوع را طراح Ubisoft یعنی Azaïzia Aymar در حساب توییتر خود مطرح کرده است.

yfs_capture.jpg

تصاویری که Azaïzia Aymar برای مقایسه قرار داد:

دقایقی بعد از مطرح شدن این موضوع توسط Azaïzia Aymar، کارگردان ارشد Assassin's Creed III و Far Cry 4 یعنی Alex Hutchinson نیز توییت زیر را به شوخی در رابطه با این موضوع ارسال کرد.

1qa_capture2.jpg

آپدیت: ناتی داگ ضمن عذر خواهی از یوبیسافت و تیم Assassin’s Creed اعلام کرد که این اشتباه به دلیل اشتیاق فراوان تیم در انتشار تریلر به صورت سهوی رخ داده، و کانسپت آرت تریلر نیز به تصویر زیر ویرایش شد.

Ubisoft Devs Call Out Uncharted 4 Trailer For Taking Assassin***39;s Creed Art
Naughty Dog accused of using Assassin***8217;s Creed concept art in new Uncharted 4 trailer | VG247
Uncharted 4 Trailer Uses Assassin's Creed 4 Art, Ubisoft Says - GameSpot

آخرین ویرایش:
پس من مقصرم؟ شرکت مسئول کار کارمند هاشه، اونا هستن که باید چک کنن این Art از کجا اومده! یه نفر نبوده بپرسه اینو که ملت این Art که دادید بزنیم اینجا از کجا اومده کی کشیده کی به کیه؟

منظورم این هست که این استودیو هم خودش متوجه شده و کاری که از دستش بر میومده رو انجام داده، حالا سوتی بوده، مقصر شخصی داشته یا هر چیزی...

نه بنده اصلا قصد مشاجره با شما رو ندارم، و فقط جمله اول پستم خطاب به شما بوده! باقی رو هم گفتم کلی دارم می گم.

در مورد بحث هم اینکه همه قبول داریم ناتی داگ اومده یک اشتباهی کرده که شما از اول تاپیک اگه نگاه کنید بنده پست دادم که موردی بوده که حل شده و نیازی به کوبیدن استودیو ها نیست، اما قسمت جالب قضیه اینجاست که از اشتباه یک استودیو به پست بودن یک استودیو دیگه رسیدیم، و توی این قسمت نه بحثی از دزدی اون شرکت بوده، نه پای بازیش وسط بوده و نه کلا چیزی. ناتی داگ سوتی داد، خودش متوجه شد و عذر خواهی کرد، هیچ خبری، نقلی، توییتی هم از سمت اکانت های رسمی یوبی در این مورد نشد، حالا این وسط من چرا باید یوبی رو نقد کنم؟ خوب یک حرکتی بوده و انجام شده رفته، اگه بخوایم مقصر هم بگیریم که ناتی هست، چرا باید فحش نثار یوبی بشه؟ مشکل من با این قسمت قضیه هست. و اینکه درسته من طرفدار یوبی هستم، اما کسایی که منو بشناسن می دونن که چیزی رو پنهان نمی کنم که بخوام الکی شرکت رو بکشم بالا، مشکلی باشه می گم، اما با کسی که از روی تنفر شخصی حرف می زنه هم مثل خودش حرف می زنم.
ناتی داگ قطعا مقصر اصلی هست. هر کسی هم بگه یوبی سافت نباید اعتراض میکرده به نظرم کار اشتباهی میکنه. عذرخواهی هم کرد و همه چیز هم به خوبی و خوشی تموم شد. من بیشتر اون واژه "دزد" رو اعصابم بود و اینکه میتونست با واکنش بهتر هم ناتی‌داگ رو شرمنده کنه و هم پرستیژ خودش رو حفظ کنه. امیدوارم حداقل این رو قبول داشته باشین که یوبی‌سافت با انتشار عناوین ناقص در جوار دزدان قرار میگیره :دی
در ضمن شما فکر نکن من دشمن یوبی سافتم. من از یوبی سافت خاطره خوب زیادی دارم از سری Prince of Persia تا سری اسپلنترسل و اساسین کرید و برخی عناوین گمنام مثل Cold Fear جزو بازی‌های محبوب من هستن. ولی مشکل از اونجایی شروع میشه که یکی بخواد از این محبوبیت استفاده ابزاری کنه. شاید شما همه عناوین یوبی‌سافت رو دوست داشته باشی و به خاطر علاقه شدیدتون اشکالاتش رو نادیده بگیرین. ولی وقتی من یه سری اشکالاتی توی سری محبوبم ببینم که در هر شماره بجای تصحیح، تشدید هم بشه اون خاطراتی که صحبتش رو کردم مخدوش میشن. من جزو اولین نفراتی هستم که از Resident Evil 4 انتقاد کردم (با وجود استقبال بالاش) یا جزو اولین نفراتی هستم که از Dark Souls 2 انتقاد کردم (در حالی که برای اولین بار در سری نمرش تو متا بالای 90 شد) من به اون خاطره حساسم. حتی سر اخبار تولید DS3 گفتم آروم آروم خاطره بازی داره صدمه میبینه. مشکل من هم با یوبی دقیقا همینه. هیچ وقت دلم نمیخواد یوبی‌سافت تعطیل بشه بلکه هدفم اینه که سیاست‌هاش رو تغییر بده. یه چیزی رو هم من بهش معتقدم اونم این هست که برای تغییر سیاست در یک شرکتی باید مخاطبین وارد عمل بشن و نذارن از اعتمادی که بوجود اومده سواستفاده بشه.
با ابن توضیحات بالا و مثال‌هایی که تا حدودی خارج از بحث مربوطه بود خواستم اون دهنیت "یوبی سافت هیتری" که از من در شما شکل گرفته بود از بین بره. متاسفانه الان وضعیتی داره تاپیک که انتقاد کردن همچنین ذهنیت‌هایی بوجود میاره.

ناتی داگ قطعا مقصر اصلی هست. هر کسی هم بگه یوبی سافت نباید اعتراض میکرده به نظرم کار اشتباهی میکنه. عذرخواهی هم کرد و همه چیز هم به خوبی و خوشی تموم شد. من بیشتر اون واژه "دزد" رو اعصابم بود و اینکه میتونست با واکنش بهتر هم ناتی‌داگ رو شرمنده کنه و هم پرستیژ خودش رو حفظ کنه. امیدوارم حداقل این رو قبول داشته باشین که یوبی‌سافت با انتشار عناوین ناقص در جوار دزدان قرار میگیره :دی
در ضمن شما فکر نکن من دشمن یوبی سافتم. من از یوبی سافت خاطره خوب زیادی دارم از سری Prince of Persia تا سری اسپلنترسل و اساسین کرید و برخی عناوین گمنام مثل Cold Fear جزو بازی‌های محبوب من هستن. ولی مشکل از اونجایی شروع میشه که یکی بخواد از این محبوبیت استفاده ابزاری کنه. شاید شما همه عناوین یوبی‌سافت رو دوست داشته باشی و به خاطر علاقه شدیدتون اشکالاتش رو نادیده بگیرین. ولی وقتی من یه سری اشکالاتی توی سری محبوبم ببینم که در هر شماره بجای تصحیح، تشدید هم بشه اون خاطراتی که صحبتش رو کردم مخدوش میشن. من جزو اولین نفراتی هستم که از Resident Evil 4 انتقاد کردم (با وجود استقبال بالاش) یا جزو اولین نفراتی هستم که از Dark Souls 2 انتقاد کردم (در حالی که برای اولین بار در سری نمرش تو متا بالای 90 شد) من به اون خاطره حساسم. حتی سر اخبار تولید DS3 گفتم آروم آروم خاطره بازی داره صدمه میبینه. مشکل من هم با یوبی دقیقا همینه. هیچ وقت دلم نمیخواد یوبی‌سافت تعطیل بشه بلکه هدفم اینه که سیاست‌هاش رو تغییر بده. یه چیزی رو هم من بهش معتقدم اونم این هست که برای تغییر سیاست در یک شرکتی باید مخاطبین وارد عمل بشن و نذارن از اعتمادی که بوجود اومده سواستفاده بشه.
با ابن توضیحات بالا و مثال‌هایی که تا حدودی خارج از بحث مربوطه بود خواستم اون دهنیت "یوبی سافت هیتری" که از من در شما شکل گرفته بود از بین بره. متاسفانه الان وضعیتی داره تاپیک که انتقاد کردن همچنین ذهنیت‌هایی بوجود میاره.
خدا وکیلی حقته دبیر تحریریه شدی، تو سیاسی نوشتن هم برو به یه جا می رسی. خیلی هنر می خواد با ادبیات سلیس آسمون ریسمون به هم بافتن از این شاخه به اون شاخه پریدن. یه جوری می نویسی هر کس بخونه گیج می شه متوجه نمیشه چی به چی بود. از Nd رفتی Cold Fear (خدایی کیا این بازی رو یادشونه!)، بعد سر از نقد RE4 و DS 2 در اوردی آخرش نتیجه گیری کردی که
"یوبی سافت هیتر" نیستی. یاد فیلم های David Lynch افتادم
:d

من که شخصا هر کامنتی رو در جواب شما میدم پاک میشه
پس فقط یه خواهشی دارم ازتون اگر میشه به شعور دیگران توهین نکنید
ماشالله کامنت که نیست هر کدومش اندازه یه کتاب رمانه

آخرین ویرایش:
به طرز مسخره ای صفحات تاپیک داره جلو میره:دی یه اشتباهی بود تموم شد چرا انقدر کشش میدین؟

وقتی کسی که کارش باید با تحریر و ویراستاری باشه و جزو دبیر تحریریه هست همچین پستی ( نظری ) مینویسه خوب طبیعیه تاپیک باید تا 500 صفحه هم شده جلو بره :d

اولش اینو بگم که هر مجموعه‌ای و در هر مقامی که مرتکب همچین عملی بشه کارش اشتباه هست. حالا چه ناتی‌دارگ باشه، بلیزارد باشه و چه کپکام(لعنت الله علیه) هرچی که باشه ناتی‌داگ حرکت بسیار عجیبی کرده و یه سوتی در این حد دور از سابقه ناتی‌داگ بود. البته مشکل من حیثیت یوبی سافت نیست چون با احترام خاصی که به برخی از عناوین یوبی سافت دارم ولی معتقدم عملکرد این چند ساله یوبی‌سافت عملا حیثیتی رو از جهت احترام به حقوق گیمر براش نذاشته! مشکل من خود ناتی‌داگ هست که عجب به شرکتی هم سوتی داده! واقعا تحت خطاب قرار گرفتن با واژه "دزد" از طرف شرکتی به اسم یوبی سافت که به نظرم رئیس اتحادیه و اصناف دزدان هست غیر قابل تحمله! البته من در این وسط ادبیات کارگردان ACIII رو هم قبول ندارم! میتونست با ادبیات بهتری انتقاد کنه.
با این حال مهم این هست که ناتی‌داگ به عنوان یکی از موفق‌ترین شرکت‌های بازی سازی اومده در این سطح معذرت‌خواهی کرده. واقعا سر به پایین انداختن جلوی کمپانی به اسم یوبی سافت شجاعت بالایی می خواد که کار ناتی‌داگ رو ارزشمند میکنه. به نظر من با واکنش خوب ناتی‌داگ، هم ارزش خودش رو بالا برد و هم سیاست یوبی سافت رو ناکام گذاشت!

قضاوت با خودتون!!!
من از قدیم فکر میکردم تحریریه , کسایی هستن که بدون پیش قضاوت بدون یک طرفه به قاضی رفتن درباره مسائل جمع آوری اطلاعات , بررسی , تحلیل میکنن و با آگاهی کافی متن و نظری رو مینویسن و ویراستاری میکنن , اما الان به کل نظرم عوض شد
تازه فهمیدم دنیا بی عدالته , یه استدیو طرح یه استدیو دیگه رو دزدیه بعد تو این جا از استدویی که ازش دزدی شده بهش لقب دزد و ...... بسته شده و از دزد حمایت شده

آخرین ویرایش:
2 چیز برام جالبه
1.ماه های نزدیک به عرضه بازی جدید ناتی داگ و پست های یک تعداد مشخص با هدفی کاملا مشخص
2.موقع عرضه اون بازی ناتی داگ و مشخص شدن نمرات اش و نبودن هیچ اثری از اون افراد (مورد 1) در سایت

خوش باشید با دزد,دزد گفتن به ناتی داگ من برم برای بار چندم تریلر ببینم!

به طرز مسخره ای صفحات تاپیک داره جلو میره:دی یه اشتباهی بود تموم شد چرا انقدر کشش میدین؟

یعنی چی یه اشتباهی شدتموم شد رفت؟
اگه مایکروسافت مادرمرده اینکارومیکرد همینجادرملا عام اعدامش میکردیدجسدشم میسوزوندید
ولی چون چشم وچراغ سونی این کاروکرده مشکلی نیست ویه اشتباه کوچیک بوده
اینطوری که شمامیگی چیزی نشده واشتباه کوچولوبوده فرداراکستارمیادطرح رمدی رومیدزده میگه چیزی نشده
اون یکی میاد طرح eaرومیدزده میگه اه ببخشیدحواسم نبود و.....دیگه سنگ روسنگ بند نمیشه عزیزمن
فکرکردی همه جامثله ایرانه؟اونجاهاقانون دارن ناتی داگ شانس اورده یوبی شکایت نکرده

2 چیز برام جالبه
1.ماه های نزدیک به عرضه بازی جدید ناتی داگ و پست های یک تعداد مشخص با هدفی کاملا مشخص
2.موقع عرضه اون بازی ناتی داگ و مشخص شدن نمرات اش و نبودن هیچ اثری از اون افراد (مورد 1) در سایت

خوش باشید با دزد,دزد گفتن به ناتی داگ من برم برای بار چندم تریلر ببینم!

من از همین الان دارم به این فکر میکنم که دوستان تو تاپیک امتیازات و جوایز سال بعد چه کار میخوان بکنن

به نظرم دارید زیاده روی میکنید ، اول اینکه من ندیدم یوبیسافت چیزی بگه که همه اینجا دارن میپرن بهش ، به فرض اینکه میگفت هم باز نمیشد به خاطر کارای دیگه ای که قبلا کرده سر این مسئله همه چی رو نادیده بگیریم ، از اون ور هم دزد دزد گفتن که کاملا مشخصه به چه دلیله (که البته ربطی به xbox و مایکروفنها نداره و فقط توسط 3-2 نفر بوده)

ناتی داگ شانس اورده یوبی شکایت نکرده

به فرض اینکه شکایت کنه هم قرار نیست واسه استفاده از یه کانسپت آرت تو تریلر (نه محصول نهایی) اونم واسه مدت بسیار بسیار کوتاه رقمی رو واسه غرامت تعیین کنن که کمر ناتی داگ زیرش خم بشه! امیدوار نشید !!!

وقتی جو فروم رو به سمتی می برید که هرکی در مورد سونی و ND هر حرفی چه درست چه غلط بزنه و شما خوشتون نیاد همه می پرید بهش، همچین پیام خصوصی ها و همچین پست هایی کاملا طبیعیه
اوضاع وقتی بدتر می شه که این رفتار از مدیران انجمن و ناظمان سر می زنه که کم هم نیستن، ناظم و مدیر انجمن رسما میان پست توهین آمیز می دن و کاربران رو به سخره می گیرن بعد انتظار دارن ملت براشون پیام خصوصی دستت درد نکنه هم بدن
چه بسا یک سری فکر می کنن که این پست و مقام های مجازیشون معادل ریاست جمهوری و وزیری اه

طرز بیان اون دوستمون توی پیام خصوصی شاید درست نباشه اما کلیت حرفش کاملا درسته

بحث nd و کلن سری u نیست عزیز.
یسری هستند که سعی در تخریب این شرکت و بازیاش دارن و تحت هر شرایطی انواع رو مخی هارو بیان میکنن و بعد وقتی باهاشون بحث میکنی کلن تو دیوار ج میدن و سریع میرن تو فاز کولی بازی که ای اینجا شده فلان و بیسار.

ناظم و مدیر هم از اسمون نیومدن اونام به طبع سلیقه و علایق خودشون رو دارن.

به شخصه تو تموم فروم هایی که بودم اینجا از ازادی بیان بیشری برخوردار بوده و هست.
حالا اینکه یه عده کلن با کنسول و .. مشکل دارن و میتونن حداقل بیخیال تاپیک های کنسولی بشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or