گله طراح Ubisoft از ناتی داگ بخاطر استفاده از طرح مفهومی AC در تریلر جدید 4 Uncharted

Hamid Payne

کاربر سایت
9x5i_brse.jpg

به نظر می رسد که در تریلر جدید عنوان Uncharted 4 که ساعاتی قبل عرضه شد، از یکی از طرح های مفهومی عنوان Assassin’s Creed 4: Black Flag استفاده شده باشد. این موضوع را طراح Ubisoft یعنی Azaïzia Aymar در حساب توییتر خود مطرح کرده است.

yfs_capture.jpg

تصاویری که Azaïzia Aymar برای مقایسه قرار داد:

دقایقی بعد از مطرح شدن این موضوع توسط Azaïzia Aymar، کارگردان ارشد Assassin's Creed III و Far Cry 4 یعنی Alex Hutchinson نیز توییت زیر را به شوخی در رابطه با این موضوع ارسال کرد.

1qa_capture2.jpg

آپدیت: ناتی داگ ضمن عذر خواهی از یوبیسافت و تیم Assassin’s Creed اعلام کرد که این اشتباه به دلیل اشتیاق فراوان تیم در انتشار تریلر به صورت سهوی رخ داده، و کانسپت آرت تریلر نیز به تصویر زیر ویرایش شد.

Ubisoft Devs Call Out Uncharted 4 Trailer For Taking Assassin***39;s Creed Art
Naughty Dog accused of using Assassin***8217;s Creed concept art in new Uncharted 4 trailer | VG247
Uncharted 4 Trailer Uses Assassin's Creed 4 Art, Ubisoft Says - GameSpot

آخرین ویرایش:
سوای این برخوردای عناصر معلوم الحال اینجا که کلا حد وسط ندارن، یا از این ور بودم می افتن یا از اونور بوم، اولش که من این خبر رو دیدم هنوز NG چیزی نگفته بود گفتم حتما شوخی بین خود developer ها بوده ولی بعدش که عذر خواهی رو دیدم هنوز هنگم که چطوری این اتفاق افتاده. این کار رو که نمی کنن ولی با توجه به قوانین بسیار سخت گیر انوری ها اگر بخوان می تونن از NG شکایت کنن یه پولی چیزی ازشون بگیرن :d.

بنظرم یوبی سافت باید هیچی نمی گفت تا وقتی که بازی عرضه میشود
وقتی که عرضه می شود بعد اعتراض میکرد ناتی داگ هم نمیتوانست کاری کنه . تنها اشتباه یوبی سافت اینه که زود اعتراض کرد

یوبی سافت از خداشم باشه که حداقل یه تبلیغ کوچیکی برای کمپانی نخ نما شدش توی بهترین بازی سال وجود داشته ! والا بخدا !

وقتی که عرضه می شود بعد اعتراض میکرد ناتی داگ هم نمیتوانست کاری کنه . تنها اشتباه یوبی سافت اینه که زود اعتراض کرد

مگه جنگه؟ مگه همه عقده این مثه یه سری؟

@Nima

درود
خوشم میاد ازتون شما مدیرای سونی فن دوزاری رسما ریدید تو فروم بازی ترتر :))

چیه بهت بر خورد به صاحت مقدس ناتی جون توهین شد ؟ الهی برگردم

جم کنید بابا یه مشت قوطی کپسول باز چاپونی ریختن تو این سایت زیر پستهای همو لایک میکنن فکر میکنن خیلی زرنگن :))
درود
نیما جان در رابطه با این بنده خدای که بهت خصوصی داده اکنت اصلیشو من می شناسم
متاسفانه یا خوشبختانه چندین سال هم از نزدیک با هم در ارتباط بودیم
همین اقای که بهت نامه زده زمانی که من infamous 2 ps3 را تو خونه ما دید کف خون قاطی کرداز دیدن گرافیک و گیم پلی :d حالا انچارتد 4 که بماند
فن بازی و تعصب بی جا باعث میشه که چشمون رو هم چی بسته بشه و به کنسول بگه قوطی =))

آخرین ویرایش:
یه اشتباه ناخواسته بوده و انقدرم مسئله پیش پا افتاده ای بوده که فوری نقاشیه رو عوض کردن. این بین هیتر بودن بعضیا و پستای غیرمنطقیشون واقعا آدم رو به تفکر وا میداره، چون فن ND بودن مشخصه دلیلش چیه ولی هیتر این استدیو بودن حاکی از این میتونه باشه دوستان به دلایلی!! به شدت از دست ND شاکین!!
آدم کامنت بعضی ها رو که میخونه یاد اون پیرمرد داخل راه پیمایی میافته
David David N@ughty Dog
yahoo_65.gif
ما هم با خوندن بعضی از پستهای پربار دوستان یاد خیلی چیزا میوفتیم... :)

درسته موافقم
همین الانشم یوبی سافت میتونه شکایت کنه که نکرده ( چند هزار دلار میتونه خسارت بگیره , ایران نیست که اصلا قانون کپی رایت نداره )

خوب بعدش چی میشد؟

حالا اگر این دزدی طرح یا ایده رو یکی از استدیو ها مایکروسافت یا نینتندو یا ..... کرده بود خودت شخصا جرش میدادی ( تمام پست هات تو سایت موجوده که همیشه یه طرف به قاضی رفتی و غیر از سونی همه رو مسخره کردی ) , حالا فن سونی هستی و کنسولا سونی داری قرار نیست چشمتو رو دزدی ببندی , پس بدون پیش قضاوت نظر بده
آدمی که از یه دزد یا کلاه بردار و .... حمایت کنه خودشم همون کاره اس
بچه 10 ساله که نیستی

آخرین ویرایش:
سوای این برخوردای عناصر معلوم الحال اینجا که کلا حد وسط ندارن، یا از این ور بودم می افتن یا از اونور بوم، اولش که من این خبر رو دیدم هنوز NG چیزی نگفته بود گفتم حتما شوخی بین خود developer ها بوده ولی بعدش که عذر خواهی رو دیدم هنوز هنگم که چطوری این اتفاق افتاده. این کار رو که نمی کنن ولی با توجه به قوانین بسیار سخت گیر انوری ها اگر بخوان می تونن از NG شکایت کنن یه پولی چیزی ازشون بگیرن :d.
واقعا همین طوره و این forum خیلی فضای مافیایی و مسمومی داره ، طرف اومده میگه naughty dog رو برای این اشتباهش باید پاره کنیم ، 50 تا like میخوره . یکی دیگه اومده میگه " درود بر naughty dog برای این اشتباهات ستودنیش " ، اون هم 50 تا like میخوره .افراد نرمال همچین واکنش هایی نشون میدن ؟!
یوبی سافت از خداشم باشه که حداقل یه تبلیغ کوچیکی برای کمپانی نخ نما شدش توی بهترین بازی سال وجود داشته ! والا بخدا !
goty 2016 هم که مشخص شد ، بریم به استقبال goty 2017 !

اولش اینو بگم که هر مجموعه‌ای و در هر مقامی که مرتکب همچین عملی بشه کارش اشتباه هست. حالا چه ناتی‌دارگ باشه، بلیزارد باشه و چه کپکام(لعنت الله علیه) هرچی که باشه ناتی‌داگ حرکت بسیار عجیبی کرده و یه سوتی در این حد دور از سابقه ناتی‌داگ بود. البته مشکل من حیثیت یوبی سافت نیست چون با احترام خاصی که به برخی از عناوین یوبی سافت دارم ولی معتقدم عملکرد این چند ساله یوبی‌سافت عملا حیثیتی رو از جهت احترام به حقوق گیمر براش نذاشته! مشکل من خود ناتی‌داگ هست که عجب به شرکتی هم سوتی داده! واقعا تحت خطاب قرار گرفتن با واژه "دزد" از طرف شرکتی به اسم یوبی سافت که به نظرم رئیس اتحادیه و اصناف دزدان هست غیر قابل تحمله! البته من در این وسط ادبیات کارگردان ACIII رو هم قبول ندارم! میتونست با ادبیات بهتری انتقاد کنه.
با این حال مهم این هست که ناتی‌داگ به عنوان یکی از موفق‌ترین شرکت‌های بازی سازی اومده در این سطح معذرت‌خواهی کرده. واقعا سر به پایین انداختن جلوی کمپانی به اسم یوبی سافت شجاعت بالایی می خواد که کار ناتی‌داگ رو ارزشمند میکنه. به نظر من با واکنش خوب ناتی‌داگ، هم ارزش خودش رو بالا برد و هم سیاست یوبی سافت رو ناکام گذاشت!

آخرین ویرایش:
من بعد دیدن تریلر فکر میکردم تا مدتها چیزی نمیتونه اینقد سرگرمم کنه ولی این تاپیک از تریلر هم داره سرگرم کننده تر میشه=)):bighug:
کم کم دوستان یه دادگاه نظامی هم راه میندازن برا ناتی داگ:bighug:
اون عزیزی که به nd گفت دزد عالی بود یعنی اخر فشار بود=)):bighug:

کلا 1 پست منفی یکی داده 80 نفر دارن نقلش می کنن طرفداری می کنن اون شخص هم عین شما نظرش رو داده شما هم نظر بدید.

عزیز من مثل اینکه شما کلا با مفهوم فروم و انجمن یه مشکل اساسی داری، اینو برای همه میگم، اینجا نه Twitter هست و نه Instagram که یه نفر یه پست بده و بره به سلامت، اینجا برای نظر دادن درباره نظر های همدیگه هست یعنی ماهیت یک فروم یا انجمن همینه و هرکی با این مورد مشکل داره میتونه راحت بشینه نظاره گر پست ها باشه و خیالش هم راحت باشه که نظرش رو میتونه تا ابد حفظ کنه.

واقعا همین طوره و این forum خیلی فضای مافیایی و مسمومی داره

الان جریان چیه؟ شما رو گروگان گرفتن تو فروم؟ تفنگ بالا سرت هست که این فروم مسموم رو باز کنی هر روز؟

goty 2016 هم که مشخص شد ، بریم به استقبال goty 2017 !

والا به من بود میگفتم هر سال رو بصورت پشت سرهم به Inquisition بدن، لامصب بازی سال که هیچی، بازی دهه هم که هیچی، خود بازی قرنه! اصلا انفجار نوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or